minicik dahaa maşallah benımkı şu resim işini bana anlatırmısın zxahmet olmssa nasıl yukledin
çok zor canım ya en güzel günlerimizken benim eşimden uzak duruyorum oda çok üzülüyor ve çok alınıyor umarım atlatırım en kısa zamandaAllah yardım etsin sana ve senin gibi olanlara .Kendime nazar değdirmeyeyim de. Benim pek sorunum ya her iki konuda da.Bulantım pek yok.Yemek yapabiliyorum.Eşimle hayatımızda pek bir değişiklik yok herşey çok güzel.Allahım bozmasın.Umarım biran önce sizde rahatınıza kavuşursunuz...
yarın bende görücem ozaman kafa göbek ayak.. çok merak ediyorum ne kadar büyüdü nasıl oldu
bende zor tutuyorum kendimi ama bi sonraki randevumuz 24 eylülde..13. haftanın başında olyo..kitapda yazıo bi bebeğin en çok geliştiği hafta 12. hafta imiş, ablamda demişti o zmn gittiğinde inanamıcan diye, hareket ediomuş, el ayak oynuyomuşş, belki by by bile yapcak:))
çok zor canım ya en güzel günlerimizken benim eşimden uzak duruyorum oda çok üzülüyor ve çok alınıyor umarım atlatırım en kısa zamanda
oyyy yerim maşallahh canım Allah nazarlardan saklasınn
bende zor tutuyorum kendimi ama bi sonraki randevumuz 24 eylülde..13. haftanın başında olyo..kitapda yazıo bi bebeğin en çok geliştiği hafta 12. hafta imiş, ablamda demişti o zmn gittiğinde inanamıcan diye, hareket ediomuş, el ayak oynuyomuşş, belki by by bile yapcak:))
tarama testini 13. haftadamı yapmış olacak canım. zaten 11.-14. hafta arasında diyorda
tarama testini 13. haftadamı yapmış olacak canım. zaten 11.-14. hafta arasında diyorda
[SUB][/SUB]
evet söyledi zaten dr, o zmn geldiğinizde ikili testide yapıcam diye, hayırlısı inşallah..bizim dr umuz genelde 12. haftada yapıomuş ama ben sadece cmt leri gidebiliyorum çalıştığım için, farketmez dedi 11-14 arası yapılması normal dedi..
benim dr amcada tam 12 hafta olunca gel dedi ozaman yapcakmış
[SUB][/SUB]
evet söyledi zaten dr, o zmn geldiğinizde ikili testide yapıcam diye, hayırlısı inşallah..bizim dr umuz genelde 12. haftada yapıomuş ama ben sadece cmt leri gidebiliyorum çalıştığım için, farketmez dedi 11-14 arası yapılması normal dedi..
aman sonucu temiz güzel çıksında yaa 12 13 ne farkeder dimi
neyse kızlar ben artık kaçar biraz pazara gidemde dolaşambi isteğiniz arzunuz varmı heheheheh
kendinize ve bebişlerinize dikkat edin okişşşşşşş
evet kızlar başka bebiş fotosu yükleyecek yokmu bizden başka
valla canım ben yuklıcektım kızxım rahat bırakmıyo bı ara yıne gırere eklerım daha pcye atamadım bıle resmi
bende çıkayım arkadaşlar çok çenem düştü bugun gözlerınızı yordum öpüyorm hepinizi ve bebişleriiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?