2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
minicik dahaa maşallah benımkı şu resim işini bana anlatırmısın zxahmet olmssa nasıl yukledin

sağol canım
canım fotoğrafekle bi site var oraya gir gözat de ekleyeceğin resmini seç yükle de yüklendikten sonra üstteki linki kopyalayıp cevap yazdığımız yere yapıştır o kadar
yapamazsan yine söyle yardımcı olayım canım

Son düzenleme:
kızlar slm benımkıde bugun 10.haftada mıde bulantıları hat safhada yemek yapamıyorum

canım hıc bısı yemek ıstemıyo zaman zaman Allah hepımıze kolaylık versın

çok zor canım ya en güzel günlerimizken benim eşimden uzak duruyorum oda çok üzülüyor ve çok alınıyor umarım atlatırım en kısa zamanda

buda benim pıtırcığım 8+6 günlük hali

Eki Görüntüle 253714

oyyy yerim maşallahh canım Allah nazarlardan saklasınn

yarın bende görücem ozaman kafa göbek ayak.. çok merak ediyorum ne kadar büyüdü nasıl oldu

bende zor tutuyorum kendimi ama bi sonraki randevumuz 24 eylülde..13. haftanın başında olyo..kitapda yazıo bi bebeğin en çok geliştiği hafta 12. hafta imiş, ablamda demişti o zmn gittiğinde inanamıcan diye, hareket ediomuş, el ayak oynuyomuşş, belki by by bile yapcak:))

tarama testini 13. haftadamı yapmış olacak canım. zaten 11.-14. hafta arasında diyorda

aminnnn canım aminnn inşallahhh cümlemizin bebeişkolarını korusun inşallah rabbim sağlıkla büyüsünler inşallahhh

evet canım 12.haftada inanılmaz oluyor ya..hele sonraları parmak emişleri falan allah nasip eylesin hepimize o günleri

[SUB][/SUB]
tarama testini 13. haftadamı yapmış olacak canım. zaten 11.-14. hafta arasında diyorda

evet söyledi zaten dr, o zmn geldiğinizde ikili testide yapıcam diye, hayırlısı inşallah..bizim dr umuz genelde 12. haftada yapıomuş ama ben sadece cmt leri gidebiliyorum çalıştığım için, farketmez dedi 11-14 arası yapılması normal dedi..

aman sonucu temiz güzel çıksında yaa 12 13 ne farkeder dimi

benim dr amcada tam 12 hafta olunca gel dedi ozaman yapcakmış

inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz Allahın izniyle

canım ben 4+5 de gittiğimde kes evardı bugün gidicem pazartesi unutmassam eklerim.inşallah hayırlısyla gitsinde herşey.

neyse kızlar ben artık kaçar biraz pazara gidemde dolaşam bi isteğiniz arzunuz varmı heheheheh

kendinize ve bebişlerinize dikkat edin okişşşşşşş

evet kızlar başka bebiş fotosu yükleyecek yokmu bizden başka

valla canım ben yuklıcektım kızxım rahat bırakmıyo bı ara yıne gırere eklerım daha pcye atamadım bıle resmi
bende çıkayım arkadaşlar çok çenem düştü bugun gözlerınızı yordum öpüyorm hepinizi ve bebişleriiiiii :)

güle güle canım:79:

ben 1,5 saat daha buradayım:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…