2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşallah allah nazarlardan saklasın. kaçıncı haftadasın. benm 8+3. 7+3 de gittik kalp atışları vardı ama kendisini göremedim ben ya.bende görmek istiyorum minnakımı yaa. kalp atışını da ben duyamadım zaten cihaz dışases vermiyomuş . ekrandan görünüyodu kalbinin attığı.

amaaaaaaannnnnn yarın bizimkide by by yapmasın babası sevincinden düşer bayılır vallaa
yarın olmaz şimdi banaaaaaa

ayyy maşallahhh nasıl belirginleşiyolar ya

saol cnm benim bende şaşırdım küçük insan olmus yavrucagızım

cnm tsk ederim ben 9 h 5 g ..ben cok takılmıyorum kalp atısını dınlemek için hiç sormadım inanırmısınız..... attıgını goruyorum hızlanmıs iyiice bebişimin atısları...cnm ancak bu haftalarda belirginleşiyor bende gitttimde beyaz bişey gozukuyor birde kalp atısını goruyosun o kadarrr.....

maşallah bebişlerinize allahım sağlıklı sıhhatli bir avazda kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Ben ofiste kimse bilmediği için henuz tarayamıyorum ki :44:

kızlar iyi akşamlar iyi tatiller.toparlanayım.bebişimi görmeye gidicem.inşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirim.kendinive bebişlere iyi bakın....

ben duymak istedim aslında ama cihaz duyurmuyormuş. doktorum dedi radyolojide var o cihaz ama gerek yok tekrar para verme ona bide dedi. bende peki dedim.
göremedm bebeği kalbinide duymadım ya şimdi hep doktora gitmek istiyorum iyi olup olmadığını öğrenmekiçin

aynen cnm radyolojide ilerleyen aylarımızda ayrıntılı ultrason gerekecek 3 5 boyutlu işte o cihazlara girdiğimizde sanırsam kalp atısınıda 3-5 sn açar kapatırlar...kalp atısını gordun ya takma kafana doktorunda herseyin normal oldugunu soylediyse içini ferak tut..biraz daha buyusun daha net bişekilde goreceksin allahın izniyle onumuzdeki hafta sonu gidersin doktoruna ...sabır etmek lazım yoksa 9 ay zor gecer

herkese selam ankara dayım ve bi dr. bulamadım.ankarada dr.undan memnun olan hastanede sıkıntı yaşamayanlar yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…