bende zor tutuyorum kendimi ama bi sonraki randevumuz 24 eylülde..13. haftanın başında olyo..kitapda yazıo bi bebeğin en çok geliştiği hafta 12. hafta imiş, ablamda demişti o zmn gittiğinde inanamıcan diye, hareket ediomuş, el ayak oynuyomuşş, belki by by bile yapcak:))
ayyy maşallahhhnasıl belirginleşiyolar ya
maşallahallah nazarlardan saklasın. kaçıncı haftadasın. benm 8+3. 7+3 de gittik kalp atışları vardı ama kendisini göremedim ben ya.bende görmek istiyorum minnakımı yaa. kalp atışını da ben duyamadım zaten cihaz dışases vermiyomuş . ekrandan görünüyodu kalbinin attığı.
oyy maşallahh ne kadarlık
saol cnm benim bende şaşırdım küçük insan olmus yavrucagızım
cnm tsk ederim ben 9 h 5 g ..ben cok takılmıyorum kalp atısını dınlemek için hiç sormadım inanırmısınız..... attıgını goruyorum hızlanmıs iyiice bebişimin atısları...cnm ancak bu haftalarda belirginleşiyor bende gitttimde beyaz bişey gozukuyor birde kalp atısını goruyosun o kadarrr.....
kızlar iyi akşamlar iyi tatiller.toparlanayım.bebişimi görmeye gidicem.inşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirim.kendinive bebişlere iyi bakın....
ben duymak istedim aslında ama cihaz duyurmuyormuş. doktorum dedi radyolojide var o cihaz ama gerek yok tekrar para verme ona bide dedi. bende peki dedim.
göremedm bebeği kalbinide duymadım ya şimdi hep doktora gitmek istiyorum iyi olup olmadığını öğrenmekiçin
fluuu cıkmıs yaa senin ki dopler ultrason mu cnm? bii flaş patlamıs gibii sen fotograg makınasıyla mı cekip koydun ?
herkese selam ankara dayım ve bi dr. bulamadım.ankarada dr.undan memnun olan hastanede sıkıntı yaşamayanlar yardımcı olursanız sevinirim.
burda 7+5 gunluğüz alttan baktı ondan böyle net
evet makıneyle çekip koydum o flaş o flaş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?