Canım bende vitamin falan kullanmıyorum.
Sadece demir ilacı kullanıyorum ve ilacı sabah karşı kalktığımda alıyorum.Saat sabah 5 civarı oluyor ve mide boşalmış oluyor tamamen.Zaten aç karnına alınması tavsiye ediliyor ilacın.İlacı aldıktan 2-3 saat sonra zaten wc ihtiyacını gideriyorsun.
selam kıslar bu pabuç dama atılma durumu gerçekten oluyo.benim kızım ve babası resmen birbirine aşık.kocam bana yapmadığı cessstleri kızıma yapıyor.
sürekli elinde hediyelerle gelir.hafta sonu 'kızım seni bugün nereye götüreyim 'der.
mesela geçen pazar birlikte FB-TS maçına gittiler stada.
canım senin kızındı dimi yatakta aranıza gelip ben bütün gün babamın kokusu özlüyorum diyen
eşimede söylemiştim bunu çok hoşumuza gitmiştii
evet canım benim kızım bide boynunu büküyo,işte ozaman babadaki tüm yelkenler suya iniyor.ama benim kız harbi aşık babaya.babası şehir dışına çok gidiyo.gidince akşamları yatakta babasının yastığını koklaya kolaya yatar bide bana diyo anne bak kokla babam kokuyo
evet canım benim kızım bide boynunu büküyo,işte ozaman babadaki tüm yelkenler suya iniyor.ama benim kız harbi aşık babaya.babası şehir dışına çok gidiyo.gidince akşamları yatakta babasının yastığını koklaya kolaya yatar bide bana diyo anne bak kokla babam kokuyo
canım benim ne kaa tatlı öyle bizim bebişler de böyle mi olacak acaba çok duygulandım çoookkk
calışıyorsan. istirahat yazdır. benim geçen haftalar öyle olmuştu. doktor hep sandalye başındasın dedi. ondan oluyor demişti. 2 gün istirahat aldım uzandım yattım uyudum. kalmadı çok şükür.
canım bende onu dıyorum acaba bunyem alısınca kabızlık gidermi ozaman ben gece yatmadan once ıcıyordum bu ılacı gunduz ıcıyım bide saabahları dediginiz gibi kuu kayısı yiyim ac karnına ok cok sagolun kızlar cvplar ıcın
kızlar kesinlikle babacı oluyo.yeni yeni wc ye alıştığı zamanlar biyere gitsek misafirliğe filan , wc si gelince 'baba beni tuvalete götür' derdi.o konularda rahattım.
bnm apandistte tüpte patladıgı için korkuyorum cok yapısıklık vr demişti dr um ameliyat sonrası insallh oledir bnm simdi bagırsakta yapısıklık vr bnde duydumki sezeryanda bagırsak dısarı alınıyomus sonra bebek cıktıktan snra yerlestiriliyomus bi sıkıntı cıkarmı die korkuyorum cünkü dogumu sirrte yapıcam malesef yolculuk yasak yarım saatlk yolda bile kötü oluyom lekelenme baslıyor ist gitmeye kalksam yolda dogurrurm bn
günaydın guzel anneler ve adayları umarım herkes ıyıdır. Ben cok kotu bi gece gecirdim ... kan degerlerim dustugu ıcın doktor ferrum fort demir ilacı yazdı 3 gundur onu ıcıyordum kabız yaptı benı 2 gundur tuvalete cıkamıyordum dun aksam doktorumu aradım.. Dedim ben kabızım doktorda yapma yaa o zaman hemen ilacı kes kırmızı et pekmezle destekle dedi.. cunku hamılelıkte kabızlıktan korkarız dedi onemlıymıs... ben 2 aylık hamıleykende kabız olmustum doktorum duphalac surup verdi aksamda hadı dedi onu ıcım ıkı olcek ıctım artık olucektım tuvalete cıkmasam. tabı aksam demir ılacımı ıcmedim dokyor ole diyince butun geece gazdan uyuyamadım.. cok korktum bebege bisi olcak diyee sabahı sabah ettım ... neyse kı sabah tuvalete cıktım .. rahatladım benım gıbı bu ılacı kullanıpta kabız olup bırakan varmı?
Ben en az iki litre su içiyom. sabah kuru kayısı üstüne ılık su içiyom. bi de demir hapını taze portakal suyula içiyom. emilimini kolaylaştırıyor. sende dene bakalım. belki yararını görürsün.
kızlar ben tetenoz aşımın 2. dozunu biraz önce yaptırdım. hemşire 3. dozun 1 yıl sonra yapılacağını söyledi. normalde 6 ay sonra yapılması gerekiyordu sanırım dimi.
bu aşı lisede yapılıyomuş ve bende yaptırıp yaptırmadığımı hatırlamadığım için doktor ilk dozu yapmış kabul etti .yani şuan sanki 3 doz yaptırmış gibi oldum. biraz karışık yazdım gigib oldu ama 2 doz yaptırıp 3.cüyü 1 yıl sonra yaptıracak olanınız varmııııı:26:
ben onu değilde gyno ferro sanol kullanıyorum ve bende hamileliğimin başından bu yana kabızım hatta basur oldum bu yüzden ve hep dr. a söylemeyi unuttum, acaba benimde mi ilaçtan yaa...neyse şimdi eşim dr.a idrar tahlilimi göstermeye gitcek sölimde kabızlığımıda sölesin bakalım ne diycek..
selam kızlar nasılız bugün.ben grip olmuşum nasıl atlatıcam ha haa haappşşşuuuu
selam kızlar nasılız bugün.ben grip olmuşum nasıl atlatıcam ha haa haappşşşuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?