2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tamam canım ozamn sabah kalkınca ac karnına ilacı iciyim sonrada kuru kayısı yiyim

canım senin kızındı dimi yatakta aranıza gelip ben bütün gün babamın kokusu özlüyorum diyen
eşimede söylemiştim bunu çok hoşumuza gitmiştii

kızlar ben tetenoz aşımın 2. dozunu biraz önce yaptırdım. hemşire 3. dozun 1 yıl sonra yapılacağını söyledi. normalde 6 ay sonra yapılması gerekiyordu sanırım dimi.
bu aşı lisede yapılıyomuş ve bende yaptırıp yaptırmadığımı hatırlamadığım için doktor ilk dozu yapmış kabul etti .yani şuan sanki 3 doz yaptırmış gibi oldum. biraz karışık yazdım gigib oldu ama 2 doz yaptırıp 3.cüyü 1 yıl sonra yaptıracak olanınız varmııııı:26:

canım senin kızındı dimi yatakta aranıza gelip ben bütün gün babamın kokusu özlüyorum diyen
eşimede söylemiştim bunu çok hoşumuza gitmiştii

evet canım benim kızım bide boynunu büküyo,işte ozaman babadaki tüm yelkenler suya iniyor.ama benim kız harbi aşık babaya.babası şehir dışına çok gidiyo.gidince akşamları yatakta babasının yastığını koklaya kolaya yatar bide bana diyo anne bak kokla babam kokuyo

kıslar 1 saattir gülmekten karnımm ağrıdı.
saba tümerin konuğu çooook komik ya.ilişki uzmanı adam
ya bi kadın erkek ilişkisi bu kadarmı güzel anlatılır

canım benim ne kaa tatlı öyle bizim bebişler de böyle mi olacak acaba çok duygulandım çoookkk

hiiii yerim ben onu kıyamam yaa
bende aşıktım babama. benim babamda çıkardı şehir dışına bende oturur ağlardım .hatta yaşımda büyüktü ortaokulamı ne gidiyodum slow şarkılar açar babam için ağlardım

canım benim ne kaa tatlı öyle bizim bebişler de böyle mi olacak acaba çok duygulandım çoookkk

kızlar kesinlikle babacı oluyo.yeni yeni wc ye alıştığı zamanlar biyere gitsek misafirliğe filan , wc si gelince 'baba beni tuvalete götür' derdi.o konularda rahattım.

calışıyorsan. istirahat yazdır. benim geçen haftalar öyle olmuştu. doktor hep sandalye başındasın dedi. ondan oluyor demişti. 2 gün istirahat aldım uzandım yattım uyudum. kalmadı çok şükür.

çalısıyorum ve hep oturuyorum masa basında yarın gıtcem dr bakalım ne dıcek

Ben en az iki litre su içiyom. sabah kuru kayısı üstüne ılık su içiyom. bi de demir hapını taze portakal suyula içiyom. emilimini kolaylaştırıyor. sende dene bakalım. belki yararını görürsün.

kızlar kesinlikle babacı oluyo.yeni yeni wc ye alıştığı zamanlar biyere gitsek misafirliğe filan , wc si gelince 'baba beni tuvalete götür' derdi.o konularda rahattım.

hımm çok güzelmiş zaten babası doğmadan kızımı alırım giderim sen oğlunla kal diyo sanırım kızlar bbabalarına daha düşkün hayırlısıyla bi doğsalardı kucağımıza alsaydık sağlıkla sıhhatle

sen yanlış biliyorsun arkadaşım.ben bebek hemşireliği yaptım.sezeryan ameliyatlarınada girdim.öyle barsak falan dışarı alınmıyor yanlışın var.sadece kesiliyor,plesentaya ulaşınca oda kesilip bebek alınıyor ve plesentada çıktıktan sonra dikiliyor.barsakların dışarı çıkması gibi bir durum söz konusu değil.sadece barsaklar o bölgeye yakın olduğu için,doktorum hatasıyla zarar verilebilir onun dışında sanmıyorum yani ben öyle birşey görmedim desem daha doğru oluır.

ben onu değilde gyno ferro sanol kullanıyorum ve bende hamileliğimin başından bu yana kabızım hatta basur oldum bu yüzden ve hep dr. a söylemeyi unuttum, acaba benimde mi ilaçtan yaa...neyse şimdi eşim dr.a idrar tahlilimi göstermeye gitcek sölimde kabızlığımıda sölesin bakalım ne diycek..

canım lisede hepimiz aşı olduk, ama benim yada tanıdığım hiç kimsedede o sayılmadı, hem 3. doz 1 yıl sonra değil 6 ay sonra 4. doz 1 yıl sonra sen onu iyice bi araştır bence...

olabilir canım bnm demir ılacından oldu ... sorun ıhmal etmeyıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…