yaaa ne işimiz var işte
yürüyün gidip yatalamı ya
hayat telaşı yok
iş yarışı yok
yoğunluk yok
evde koltuğa uzanalım
bir battaniye alalım
tv açık
gözler yarı kapalı yarı açık
ha uyudukk ha uyuyacağız
ohhh misss evde
kızlar ya rubella ıgg tetsini(kızamıkçık) yaptıran ve sonucunu hatırlayan varmı?
ben yaptırmıştım ama sonucunu almamıştım, dr bi problem yok demişti...
şimdi bi arkadaşım hamile rubella ıgg testimin sonucu 353 poztif çıktı çok korkuyorum nedir bu die maıl atmış..yardımcı olamk istedim ama test sonuçlarımı ben hiç dr dan almadığım için bilemedim..yorumu olan varmı??
Benim randevuma daha çok var ama artarsa ağrı mutlaka sorarım ben de. Bakalım sana ne diycek.
Kızlaaar aranızda başka bu ağrıyı yaşayan var mı? Pubik kemiği ağrısı diye geçiyor vajinanın üst kısmındaki kemik çok ağrıyor bacağımızı ayıramıyoruz.
günaydın guzel anneler ve adayları umarım herkes ıyıdır. Ben cok kotu bi gece gecirdim ... kan degerlerim dustugu ıcın doktor ferrum fort demir ilacı yazdı 3 gundur onu ıcıyordum kabız yaptı benı 2 gundur tuvalete cıkamıyordum dun aksam doktorumu aradım.. Dedim ben kabızım doktorda yapma yaa o zaman hemen ilacı kes kırmızı et pekmezle destekle dedi.. cunku hamılelıkte kabızlıktan korkarız dedi onemlıymıs... ben 2 aylık hamıleykende kabız olmustum doktorum duphalac surup verdi aksamda hadı dedi onu ıcım ıkı olcek ıctım artık olucektım tuvalete cıkmasam. tabı aksam demir ılacımı ıcmedim dokyor ole diyince butun geece gazdan uyuyamadım.. cok korktum bebege bisi olcak diyee sabahı sabah ettım ... neyse kı sabah tuvalete cıktım .. rahatladım benım gıbı bu ılacı kullanıpta kabız olup bırakan varmı?
kızlar çookk şiddetli kasık ağrısı olan war mı?yuruyemıorum kasıklarımın agrısından otururken bacagımı kımıldatınca inanılmaz bi ağrı oluyo
benim bildiğim leğen kemiklerimiz bile uzaklaşıyor birbirinden. kaburga kemiklerimizde genişliyor. kollarımızda genişlior. bebeği taşımak için. hepsinin bir nedeni var yani. o kadar sıkıntı yapmayın bence. normal bu ağrılar. kardeşimdede olmuştu. çatlayınca genişleyince geçti..
sabahları kuru kayısı 5 adet (ama kara renk olandan)
birde üstüne büyük bardak ılık su..
ohhhhh kabızlık falan kalmaz anacım...
tecrübe ile sabit (bennn)
günaydın guzel anneler ve adayları umarım herkes ıyıdır. Ben cok kotu bi gece gecirdim ... kan degerlerim dustugu ıcın doktor ferrum fort demir ilacı yazdı 3 gundur onu ıcıyordum kabız yaptı benı 2 gundur tuvalete cıkamıyordum dun aksam doktorumu aradım.. Dedim ben kabızım doktorda yapma yaa o zaman hemen ilacı kes kırmızı et pekmezle destekle dedi.. cunku hamılelıkte kabızlıktan korkarız dedi onemlıymıs... ben 2 aylık hamıleykende kabız olmustum doktorum duphalac surup verdi aksamda hadı dedi onu ıcım ıkı olcek ıctım artık olucektım tuvalete cıkmasam. tabı aksam demir ılacımı ıcmedim dokyor ole diyince butun geece gazdan uyuyamadım.. cok korktum bebege bisi olcak diyee sabahı sabah ettım ... neyse kı sabah tuvalete cıktım .. rahatladım benım gıbı bu ılacı kullanıpta kabız olup bırakan varmı?
canım o eski chicco trio for me nin aynısıymış o yüzden o yorumlara bakabilirsin forumlardan. Ben de sana katılıyorum aslında özellikle iskeleti ayrılıyor ya ana kucağı çıkınca..bi de gördün mü aksesuarları falan çok hoş bebek bakım çantası ayak örtüsü falan dahil herşey
Merhaba canım...Çok geçmiş olsun.
Ben mayıs annelerindenim.Mesajını görünce cvp yazmak istedim.
Ben 12.haftadan beri ferrum fort kullanıyorum düzenli olarak ve hiç kabızlık gibi bir sıkıntım olmadı.Hatta eskiden çok kabızlık çekerdim ama şuan herşey düzene girdi ve saatini şaşmıyor
Doktorun tabi daha iyi bilir ama acaba lifli gidalar tüketip bol su içsen bu ilaç ile beraber bi yararı olurmu bilemiyorum.
Eminim sonraki kontrolunde doktorun gereken bilgiyi verecektir.
yaa canım cnm pekı demir ılacına devam edip bu dedigini yapsam gene ıyı gelırmı ben suan demır ilacını bıraktım..
valla canım açıkçası ondan mıydı bilmiyorum ama
bende hep kabızlık problemi yaşıyorum
demir ilacına suç atmamıştımbelki benim de ondandır.
Ama demir ilacını bırakmadan yapıyorum kayısı olayını
şu an iyiyim,
yoksa hemoraid olmaktan çok korkuyorum
ben demir ilacını icmeden once hergun tuvalete cıkıyordum( mahvettı benı yaa acaba bunyem alıstıktan sonra gecermı kabızlık devam ediyimmi ki :SS:S:
valla canım açıkçası ondan mıydı bilmiyorum ama
bende hep kabızlık problemi yaşıyorum
demir ilacına suç atmamıştımbelki benim de ondandır.
Ama demir ilacını bırakmadan yapıyorum kayısı olayını
şu an iyiyim,
yoksa hemoraid olmaktan çok korkuyorum
ayy artık öyle bi duruma gelmişizki herseyden korkar olmusuz
sıcsak dert sıcamasak dert
drunda bi hoş yanii
bu ilaca ilk balayanlarda kabızlık olması gayet normal
bende sormustum ilacla alakası var mı kabız oldum die
gebelikte kasların gevsemesiyle kabızlık zaten normalmiş
ilaçta tetikliyo ama duzenli kullanınca bunye alışıyo ve geciyo
ilacı kesene kadar 6-7 kuru kayısı yeseydin
gunluk demir ihtiyacın için 1 kg kırmızı et yemek lazımmıs ki buda ne saglıklı nede mumkun..
gebelern ortak kullandıgı tek ilaç nerdeyse demir takviyesi cunku cok gereklii..
yaa canım ben katı gıda pek tuketmıyorum zaten evet gunde 2 litre su ıcmıyorum ama mutlaka daha sıvı gıdalar tuketmeye calısıyorum ... ben ekstra vitamın ılacıda almıyorum bi demir ilaacına baslatmıstı doktor onuda kabız olunca bırak dedi .. acaba ben ferrumu gece yatarken ıcıyordum gunduzmu ıcsem yaa belkı kabız yapmaz annemde ıcıyor o da senın dedıgın gıbı gunde 3 kere tuvalate cıkarıyoor benı dedı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?