2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benimde pozitifti. doktor iyi demişti. daha önce bağışıklık kazanmışsın demişti.

benim bildiğim leğen kemiklerimiz bile uzaklaşıyor birbirinden. kaburga kemiklerimizde genişliyor. kollarımızda genişlior. bebeği taşımak için. hepsinin bir nedeni var yani. o kadar sıkıntı yapmayın bence. normal bu ağrılar. kardeşimdede olmuştu. çatlayınca genişleyince geçti..

günaydın guzel anneler ve adayları umarım herkes ıyıdır. Ben cok kotu bi gece gecirdim ... kan degerlerim dustugu ıcın doktor ferrum fort demir ilacı yazdı 3 gundur onu ıcıyordum kabız yaptı benı 2 gundur tuvalete cıkamıyordum dun aksam doktorumu aradım.. Dedim ben kabızım doktorda yapma yaa o zaman hemen ilacı kes kırmızı et pekmezle destekle dedi.. cunku hamılelıkte kabızlıktan korkarız dedi onemlıymıs... ben 2 aylık hamıleykende kabız olmustum doktorum duphalac surup verdi aksamda hadı dedi onu ıcım ıkı olcek ıctım artık olucektım tuvalete cıkmasam. tabı aksam demir ılacımı ıcmedim dokyor ole diyince butun geece gazdan uyuyamadım.. cok korktum bebege bisi olcak diyee sabahı sabah ettım ... neyse kı sabah tuvalete cıktım .. rahatladım benım gıbı bu ılacı kullanıpta kabız olup bırakan varmı?

sabahları kuru kayısı 5 adet (ama kara renk olandan)
birde üstüne büyük bardak ılık su..

ohhhhh kabızlık falan kalmaz anacım...

tecrübe ile sabit (bennn)

kızlar çookk şiddetli kasık ağrısı olan war mı?yuruyemıorum kasıklarımın agrısından otururken bacagımı kımıldatınca inanılmaz bi ağrı oluyo

calışıyorsan. istirahat yazdır. benim geçen haftalar öyle olmuştu. doktor hep sandalye başındasın dedi. ondan oluyor demişti. 2 gün istirahat aldım uzandım yattım uyudum. kalmadı çok şükür.

canım bendede var o agrı 1 haftadır. boyle ıkı bacagım arası apış arası cok agrıyoo sanki agır spor yapmısımda kaslarım agrıyor.. birde benım boyle kasık agrım oluoo yaa

sabahları kuru kayısı 5 adet (ama kara renk olandan)
birde üstüne büyük bardak ılık su..

ohhhhh kabızlık falan kalmaz anacım...

tecrübe ile sabit (bennn)

yaa canım cnm pekı demir ılacına devam edip bu dedigini yapsam gene ıyı gelırmı ben suan demır ilacını bıraktım..

Merhaba canım...Çok geçmiş olsun.
Ben mayıs annelerindenim.Mesajını görünce cvp yazmak istedim.
Ben 12.haftadan beri ferrum fort kullanıyorum düzenli olarak ve hiç kabızlık gibi bir sıkıntım olmadı.Hatta eskiden çok kabızlık çekerdim ama şuan herşey düzene girdi ve saatini şaşmıyor
Doktorun tabi daha iyi bilir ama acaba lifli gidalar tüketip bol su içsen bu ilaç ile beraber bi yararı olurmu bilemiyorum.
Eminim sonraki kontrolunde doktorun gereken bilgiyi verecektir.

Evet gerçekten çok güzel yapmışlar herşeyini. Ben Chicco trio livingi denemiştim mağazada çok pratikti. Bunu da gidip deniycem ama bence bu daha da pratik özellikle 360 derece dönüyo olması çok büyük rahatlık.

yaa canım ben katı gıda pek tuketmıyorum zaten evet gunde 2 litre su ıcmıyorum ama mutlaka daha sıvı gıdalar tuketmeye calısıyorum ... ben ekstra vitamın ılacıda almıyorum bi demir ilaacına baslatmıstı doktor onuda kabız olunca bırak dedi .. acaba ben ferrumu gece yatarken ıcıyordum gunduzmu ıcsem yaa belkı kabız yapmaz annemde ıcıyor o da senın dedıgın gıbı gunde 3 kere tuvalate cıkarıyoor benı dedı ((

yaa canım cnm pekı demir ılacına devam edip bu dedigini yapsam gene ıyı gelırmı ben suan demır ilacını bıraktım..

valla canım açıkçası ondan mıydı bilmiyorum ama
bende hep kabızlık problemi yaşıyorum
demir ilacına suç atmamıştım belki benim de ondandır.
Ama demir ilacını bırakmadan yapıyorum kayısı olayını
şu an iyiyim,
yoksa hemoraid olmaktan çok korkuyorum

selam kıslar bu pabuç dama atılma durumu gerçekten oluyo.benim kızım ve babası resmen birbirine aşık.kocam bana yapmadığı cessstleri kızıma yapıyor.
sürekli elinde hediyelerle gelir.hafta sonu 'kızım seni bugün nereye götüreyim 'der.
mesela geçen pazar birlikte FB-TS maçına gittiler stada.

ben demir ilacını icmeden once hergun tuvalete cıkıyordum ( mahvettı benı yaa acaba bunyem alıstıktan sonra gecermı kabızlık devam ediyimmi ki :SS:S:

ayy artık öyle bi duruma gelmişizki herseyden korkar olmusuz
sıcsak dert sıcamasak dert
drunda bi hoş yanii
bu ilaca ilk balayanlarda kabızlık olması gayet normal
bende sormustum ilacla alakası var mı kabız oldum die
gebelikte kasların gevsemesiyle kabızlık zaten normalmiş
ilaçta tetikliyo ama duzenli kullanınca bunye alışıyo ve geciyo
ilacı kesene kadar 6-7 kuru kayısı yeseydin
gunluk demir ihtiyacın için 1 kg kırmızı et yemek lazımmıs ki buda ne saglıklı nede mumkun..
gebelern ortak kullandıgı tek ilaç nerdeyse demir takviyesi cunku cok gereklii..

bende bu sorun senelerdir var.şu aralar çok iyi gelen bir iki şey var.
kuru fasulye , pırasa .
bide doktorun verdiği ilaç çok iyigeliyor.magnesie calcınee toz süper

canım bende onu dıyorum acaba bunyem alısınca kabızlık gidermi ozaman ben gece yatmadan once ıcıyordum bu ılacı gunduz ıcıyım bide saabahları dediginiz gibi kuu kayısı yiyim ac karnına ok cok sagolun kızlar cvplar ıcın

Canım bende vitamin falan kullanmıyorum.
Sadece demir ilacı kullanıyorum ve ilacı sabah karşı kalktığımda alıyorum.Saat sabah 5 civarı oluyor ve mide boşalmış oluyor tamamen.Zaten aç karnına alınması tavsiye ediliyor ilacın.İlacı aldıktan 2-3 saat sonra zaten wc ihtiyacını gideriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…