2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba nasılsınız kızlar bugüb?? hamilelik nasıl gidiyor bakalım??:80::80:

gerçekten nisan annelerinde de bir gruplaşma olmuş hangi sorduğum soruya cvp verdiniz ki neyse allah yolunuzu açık etsin

gerçekten nisan annelerinde de bir gruplaşma olmuş hangi sorduğum soruya cvp verdiniz ki neyse allah yolunuzu açık etsin

alla alla cnm ne sordun sen cok yazısma olunca arada atlanabilir herkes burda birbirlerini yeni tanıyor nasıl bir gruplaşma olablr ki ? hastane soran arkdssan bir arkds cvp yazdım demişti sen isen o tabii kiii..alınmasın kımse yaa bizim gerginlikten surtusmeden kavgadan enn enn uzak kalmamız gereken bir donemdeyiz...

merhaba nasılsınız kızlar bugüb?? hamilelik nasıl gidiyor bakalım??:80::80:

sabahları zor oluyor akşamüstü iyiyim çok şükür.. tam kendimi toparlamışken servis işkencesi olmasa çok super olacakta ah iştee

kızlar ya dün gece ağrım oldu.doktora gittim.progestan mı ne öyle bişiy verdi.gece nöbetçi eczana bulamadım bugün başlayacağım inşallah.bana kendini çok yormuşsun dedi.kese baloncuk şeklinde olmalıyken biraaz büzülmüş sanki.dikkat edin kendinize.benden başka bu ilacı kullanan var mı aranızda?

ay cok zorr bulantılarla geçirmek zamanıı annemin 7 ay bulanmış inşallah seninde böyleolmaz...
bende iyiyim işte yatıyom kalkıyorum yürüyorum öyle zaman geçiyor.
bulantılarla devam edıyo benım canım düşe kalka gıdıyorum şu ıkı haftayıda atlatsam 3 aylık olsam rahatlıcam:)
sen nasılsın?

olsun hiç değiilse bir işin var suan benişimdi haileyim diye işe ble almıyorlar..
sabahları zor oluyor akşamüstü iyiyim çok şükür.. tam kendimi toparlamışken servis işkencesi olmasa çok super olacakta ah iştee

o kötü bir ilaç değil hamile kalanlara veriyor hemen bazı doktorlar.. düzelir sıkma canını..

23 ünde birdahaki kontrol. 10+3 olacak o gün. o zman iyice büyür de görürüm sanırsam :)

o kötü bir ilaç değil hamile kalanlara veriyor hemen bazı doktorlar.. düzelir sıkma canını..

inşalla canım ya.hamile kalmadan önce insanın bebeğini kaybetmesinin bu kadar kötü bişiy olduğuna asla anlayamazdım.şiimdiden alıştım onunla yaşamaya.9.hafatdayım doktorum 15 gün sonra gel ikili testin var dedi.hayırlısı inşallah başlıyor maceramız.inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

o ilacı bende kullanıyorum. düşük önlemek için veriyor onu doktorlar. hiç sorun yoktu bende ama yinede verdi önlemimizi alalım zararı yok faydası var dedi. merak etme yani. genelde çoğu kişiye veriyor doktorlar önlem için onu. benm 1 kutu bitti 2.kutuyuda iç sonra bırakırız dedi doktor. onunda yarısını içtim yarısı kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…