gerçekten nisan annelerinde de bir gruplaşma olmuş hangi sorduğum soruya cvp verdiniz ki neyse allah yolunuzu açık etsin
gerçekten nisan annelerinde de bir gruplaşma olmuş hangi sorduğum soruya cvp verdiniz ki neyse allah yolunuzu açık etsin
merhaba nasılsınız kızlar bugüb?? hamilelik nasıl gidiyor bakalım??:80::80:
:)) canım sana yazmıştım ben önceki sayfalardaa
teşekkürler önerin için başka cevaplarda gelse iyi olurdu .bana demetevler biraz ters oluyo
ooo bayağı tonton bu yahuu...keyifli görünoda çok, maşallah:)
maşallah canım bebeğine ultrason kağıdında kaç hafta kaç günlük yazıyo seninkinde
merhaba nasılsınız kızlar bugüb?? hamilelik nasıl gidiyor bakalım??:80::80:
bulantılarla devam edıyo benım canım düşe kalka gıdıyorum şu ıkı haftayıda atlatsam 3 aylık olsam rahatlıcam:)
sen nasılsın?
bulantılarla devam edıyo benım canım düşe kalka gıdıyorum şu ıkı haftayıda atlatsam 3 aylık olsam rahatlıcam:)
sen nasılsın?
sabahları zor oluyor akşamüstü iyiyim çok şükür.. tam kendimi toparlamışken servis işkencesi olmasa çok super olacakta ah iştee
kızlar ya dün gece ağrım oldu.doktora gittim.progestan mı ne öyle bişiy verdi.gece nöbetçi eczana bulamadım bugün başlayacağım inşallah.bana kendini çok yormuşsun dedi.kese baloncuk şeklinde olmalıyken biraaz büzülmüş sanki.dikkat edin kendinize.benden başka bu ilacı kullanan var mı aranızda?
aynen cnm radyolojide ilerleyen aylarımızda ayrıntılı ultrason gerekecek 3 5 boyutlu işte o cihazlara girdiğimizde sanırsam kalp atısınıda 3-5 sn açar kapatırlar...kalp atısını gordun ya takma kafana doktorunda herseyin normal oldugunu soylediyse içini ferak tut..biraz daha buyusun daha net bişekilde goreceksin allahın izniyle onumuzdeki hafta sonu gidersin doktoruna ...sabır etmek lazım yoksa 9 ay zor gecer
o kötü bir ilaç değil hamile kalanlara veriyor hemen bazı doktorlar.. düzelir sıkma canını..
kızlar ya dün gece ağrım oldu.doktora gittim.progestan mı ne öyle bişiy verdi.gece nöbetçi eczana bulamadım bugün başlayacağım inşallah.bana kendini çok yormuşsun dedi.kese baloncuk şeklinde olmalıyken biraaz büzülmüş sanki.dikkat edin kendinize.benden başka bu ilacı kullanan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?