2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
olsun hiç değiilse bir işin var suan benişimdi haileyim diye işe ble almıyorlar..
[/QUOTE]

valla bende yeni girdim daha, işe girdiğimde hamile değildim ama hemen kalmışım şimdi kimseye söyleyemedim daha çıkartırlar herhalde söylediğimde..

nerede oturuyorsun yakınsak iş konusunda da yardımcı olmaya çalışırız canım

ewet bende hissettmiştim berbat bir duygu.. Rabim sağlıcakla sağ sağlim sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

bana hiç öyle ilaclar vermedi doktor yaa.. bi folic asit bide bebe aspirini verdi onuda hergun içme dedi

bana da 1 ay kullan dedi.inşallah bi sıkıntı olmaz.sen de kendini yorma dikkat et canım.doktorum bana biraz naz yapmayı öğren kız deditavsiyemdir..

bana da 1 ay kullan dedi.inşallah bi sıkıntı olmaz.sen de kendini yorma dikkat et canım.doktorum bana biraz naz yapmayı öğren kız deditavsiyemdir..

ankara yenimahallede oturuyorum sen nerde oturuyorsun valla iyi olur ama hamileoldugumu bilirlerse almıyorlar.
olsun hiç değiilse bir işin var suan benişimdi haileyim diye işe ble almıyorlar..

valla bende yeni girdim daha, işe girdiğimde hamile değildim ama hemen kalmışım şimdi kimseye söyleyemedim daha çıkartırlar herhalde söylediğimde..

nerede oturuyorsun yakınsak iş konusunda da yardımcı olmaya çalışırız canım[/QUOTE]

bana hiç öyle ilaclar vermedi doktor yaa.. bi folic asit bide bebe aspirini verdi onuda hergun içme dedi

valla cnm bana doktor daha ilk öğrendiğimizde hemen buna başla önlemimizi alalım dedi.o zaman 5+3 dü . kese bile var yok arası bişeydi. 2 hafta sonra gittim 7+3 de bir kutu bitmişti. kalp atışlarını felan da duydu. herşey normal dedi ama yine de 1 kutu daha devam et 3 hafta sonra gel dedi. folik asiti de kullanıyodum zaten. ikisini birden devam şimdilik. 23 ünde birdahakikontrol. o zaman 10+3 olacak. inşallah o zman görürüm bende bebişimi. henüz göremedim ben.
senn kaçıncı haftan canım.

valla canım çalışıyorum fazla naz yapma durumum yok çünkü ofiste tek bayan benim ama evdeyken istemesemde mecburen naz yapıyorum çünküçok bulantım var.hiçbir kokuya tahammülüm yok.

bana doktor hiç ilaç vermedi ben kendim gittim aldım folic asit kullanıyorum..
vitamin mineral tablet kullanıyorum lif tablet kullanıyorum omega 3 kullanıyorum bu üçünü normalde de kullanıyordum şimdide devam ediyorum..doktorum hiçbirini kullan demedi.

Giremedim uzun zamandır foruma maşallah çok çabuk ilerlemişsiniz
bende durum çok kötü bulantım çoooooooooooooooooooooook
mutfagın kapısından dahi geçemiyorum
gurbetteyiz eşimle benden başka kimse yok
ikimizde açız yani
ben folıkasit
acoprın
progestan kullanıyorum
2. Kutuya başladık
2 başarısız gebeliğim vardı
bunda bir sorun olmaz inşallah

[/QUOTE]

ooooo uzakmışız ben Tekirdağ'dayım...

oooooo işin çok zor annemde seningibiymiş ama Allah tan babam pişirirmiş.. komsular falan yok mu pişirsinler azcık versinler.

neyse hayırlısı o zaman
ooooo uzakmışız ben Tekirdağ'dayım...

hiç sorun olmaz allahın izniyle canım. dikkat et kendine. aklına kötü şeyler getirme. kaçıncı haftandasın?

valla canım çalışıyorum fazla naz yapma durumum yok çünkü ofiste tek bayan benim ama evdeyken istemesemde mecburen naz yapıyorum çünküçok bulantım var.hiçbir kokuya tahammülüm yok.

aynen benim de öyle.nazım kocama geçiyor.ben de öğretmenim canım arkadaşlar çok ilgileniyorlar sağolsun okulda şu anda tek benim.yüzümü kötü görünce biri diyor noldu bişiy mi oldu biri diyor şunu ye ben gidip bi su alayım diyorum arkamdan biri sesleniyor çok soğuk içme

bende mi vitamin falan alıp kullansam mı acaba? yarın doktora sorucam bunu

oooooo işin çok zor annemde seningibiymiş ama allah tan babam pişirirmiş.. Komsular falan yok mu pişirsinler azcık versinler.

komsu da yok malesef (
neyse hayırlısı o zaman :d

hiç sorun olmaz allahın izniyle canım. Dikkat et kendine. Aklına kötü şeyler getirme. Kaçıncı haftandasın?

internete göre göre bugün 6+4 doktora göre 6+0 bakalım hayırlısı

şirketteki arkadaşlarım bana da öyle davranıyolarda ne kadarda olsa hepsi erkek pek nazlanamıyo insan. ama eve gidince direk yatıyorum. ama elimde değil kafamı kaldıramıyorum. zaten sürekli uykum var. dün gece bile bulantıdan uyuyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…