inşalla canım ya.hamile kalmadan önce insanın bebeğini kaybetmesinin bu kadar kötü bişiy olduğuna asla anlayamazdım.şiimdiden alıştım onunla yaşamaya.9.hafatdayım doktorum 15 gün sonra gel ikili testin var dedi.hayırlısı inşallah başlıyor maceramız.inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
o ilacı bende kullanıyorum. düşük önlemek için veriyor onu doktorlar. hiç sorun yoktu bende ama yinede verdi önlemimizi alalım zararı yok faydası var dedi. merak etme yani. genelde çoğu kişiye veriyor doktorlar önlem için onu. benm 1 kutu bitti 2.kutuyuda iç sonra bırakırız dedi doktor. onunda yarısını içtim yarısı kaldı.
o ilacı bende kullanıyorum. düşük önlemek için veriyor onu doktorlar. hiç sorun yoktu bende ama yinede verdi önlemimizi alalım zararı yok faydası var dedi. merak etme yani. genelde çoğu kişiye veriyor doktorlar önlem için onu. benm 1 kutu bitti 2.kutuyuda iç sonra bırakırız dedi doktor. onunda yarısını içtim yarısı kaldı.
bana hiç öyle ilaclar vermedi doktor yaa.. bi folic asit bide bebe aspirini verdi onuda hergun içme dedi
23 ünde birdahaki kontrol. 10+3 olacak o gün. o zman iyice büyür de görürüm sanırsam :)
olsun hiç değiilse bir işin var suanbenişimdi haileyim diye işe ble almıyorlar..
bana hiç öyle ilaclar vermedi doktor yaa.. bi folic asit bide bebe aspirini verdi onuda hergun içme dedi
bana da 1 ay kullan dedi.inşallah bi sıkıntı olmaz.sen de kendini yorma dikkat et canım.doktorum bana biraz naz yapmayı öğren kız deditavsiyemdir..
[/QUOTE]ankara yenimahallede oturuyorum sen nerde oturuyorsun valla iyi olur ama hamileoldugumu bilirlerse almıyorlar.
valla bende yeni girdim daha, işe girdiğimde hamile değildim ama hemen kalmışım şimdi kimseye söyleyemedim daha çıkartırlar herhalde söylediğimde..
nerede oturuyorsun yakınsak iş konusunda da yardımcı olmaya çalışırız canım
Giremedim uzun zamandır foruma maşallah çok çabuk ilerlemişsiniz
bende durum çok kötü bulantım çoooooooooooooooooooooook
mutfagın kapısından dahi geçemiyorum
gurbetteyiz eşimle benden başka kimse yok
ikimizde açız yani
ben folıkasit
acoprın
progestan kullanıyorum
2. Kutuya başladık
2 başarısız gebeliğim vardı
bunda bir sorun olmaz inşallah
ooooo uzakmışız ben Tekirdağ'dayım...
Giremedim uzun zamandır foruma maşallah çok çabuk ilerlemişsiniz
bende durum çok kötü bulantım çoooooooooooooooooooooook
mutfagın kapısından dahi geçemiyorum
gurbetteyiz eşimle benden başka kimse yok
ikimizde açız yani
ben folıkasit
acoprın
progestan kullanıyorum
2. Kutuya başladık
2 başarısız gebeliğim vardı
bunda bir sorun olmaz inşallah
bebe aspirinini neden verdi canım
ben sadece folikasit içiyorum şuan
valla canım çalışıyorum fazla naz yapma durumum yok çünkü ofiste tek bayan benimama evdeyken istemesemde mecburen naz yapıyorum çünküçok bulantım var.hiçbir kokuya tahammülüm yok.
bana doktor hiç ilaç vermedi ben kendim gittim aldım folic asit kullanıyorum..
vitamin mineral tablet kullanıyorum lif tablet kullanıyorum omega 3 kullanıyorum bu üçünü normalde de kullanıyordum şimdide devam ediyorum..doktorum hiçbirini kullan demedi.
oooooo işin çok zor annemde seningibiymiş ama allah tan babam pişirirmiş.. Komsular falan yok mu pişirsinler azcık versinler.
komsu da yok malesef(
neyse hayırlısı o zaman :d
hiç sorun olmaz allahın izniyle canım. Dikkat et kendine. Aklına kötü şeyler getirme. Kaçıncı haftandasın?
aynen benim de öyle.nazım kocama geçiyor.ben de öğretmenim canım arkadaşlar çok ilgileniyorlar sağolsun okulda şu anda tek benim.yüzümü kötü görünce biri diyor noldu bişiy mi oldu biri diyor şunu ye ben gidip bi su alayım diyorum arkamdan biri sesleniyor çok soğuk içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?