yok cnm benim sat 9 temmuz 24 haftamda olmam gerekirken bugün doktor ultrasona göre 26 haftalık dedi ona kafam takıldı niye böle ki
demir veriyolar biliyorumda hapı vr daha hafifi var sanki hiç kanm kalmaıs gibi en sertini verdi bn ona takıldım bnm 3lt su içmm gerekiyo günde e okulda içiyorum ama tuvalet sıkıntı mikrop kapmayım diede fazla içemiyorum mecbur 3 lt ye aksam tamamlıyorum
aynı yyaaaaa yemek yiyince fenalık geçiriyorum çarpıntı mide bulantısı yaşıyorum bu ara midem ekşiyoo ben dün yaşadım tansiyon zannediyordum.bebekte dün hareket etmeyince ağla ağla akşam 9.30 da doktora zor yetiştim.midem bulanıyoo diyince kabız mısın diye sordu evet dedim o mide mulantısı yapar dedi sabahları kayısı,gün içinde marul yee dedi.midem mide ekşimeme soda iyi geldi canım bide tabi su anlık rahatlatıyoo oda tuvaletten çıkmıyorum..Merhaba hanımlar aranızda yemeklerden bir süre sonra yanma mide bulantısı yaşayan varmı? Nasıl anlatacağımıda bilemedim aslında daha önce yaşamadığım bir durum.Okuduğum kadarıyla hamilelikte reflü sorunu yaşanabiliyormuş.Dün akşamdan beri kötüyüm bütün gece kustum uyuyamadım yemek borum mide asidi yüzünden çok tahriş oldu ve içtiğim su bile boğazımı yakıyor.yastığımı yükseltince biraz rahatladım.Fakat kahvaltıdan sonra tekrar aynı problem oldu.İşteyim otururduğum için akşamki gibi olmadım ama bu hep böyle olursa bayağı sıkıntı çekeceğe benziyorumbu problemi yaşayan varmı varsa neler yapmak nelere dikkat etmek gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum.
Evet canım toplu kullanım alanlarında tuvalet tam bir problem.Helede sıvı tüketiminin çok önemli olduğu hamilelik döneminde.Çok dikkatli olmamız gerekiyor mikrop kapmamak için.Takılma bence direkt sor için rahat etsin.Ben demir hapını kullanmak istememiştim önce doktoruma danıştım kullanmasam olurmu diye oda kullanmam gerektiği konusunda beni ikna etti.Kulanıp kullanmamak tabiki bize kalmış ama bunun gerekliliği konusunda içiimizin rahat olmasıda önemli.Kan değerlerine bakıpta takviyeye ihtiyacın olduğunu söylese seninde en azından için rahat edecek.
kızlar bana doktorum demir hapı vermedi ben hala sabah kan hapı,elevit,birde balık yağı kullanıyorum ki bende demir alt sınırda sizde elevit kullanıyormusunuz demir hapına ilave olarak.
canım
kan hapı demek demir hapı demek
kızlar mide yanmasına karşı domates gibi olan hurmalar çok iyi geliyo günde 1-2 tane yeyin ben daha önce aşırı ülserden böyle kurtuldum hem bebek için de faydalı sonra elma ve muz da iyi geliyo mide asitini alıyo deneyingeçecek bakın
Merhaba
şeker yükleme testi yaptıran var mı? bu zamanlarda olması gerekiyor sanırım, bu ay sadece anomali taraması oldum. sizde durumlar nedir? :/
şekr yüklemesini 24. haftadan sonra yaptırıyosun
şekr yüklemesini 24. haftadan sonra yaptırıyosun
24 hafta dediler bana daha var anormali testi dediğin ayrıntılı ultrasonsa yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuçlarım.Merhaba
şeker yükleme testi yaptıran var mı? bu zamanlarda olması gerekiyor sanırım, bu ay sadece anomali taraması oldum. sizde durumlar nedir? :/
Oyyy ben dün yaptırdım canım. İlk kanımı aldılar aç karnıma sonra şekerime baktılar. sonra eczanedn 50 gram glikoz aldırdılar bir şişe su içine boşaltım verdiler 5 dakka içinde onu içtim. içtikten 1 saat sonra tekrar kan verdim. ve Açlık şekerim 75 çıktı. şeker yükleme 60 dakika taraması: 90 çıktı. daha doktoruma gtmedim sonçlarla. ama sanırm normalmiş.
o hurmalar kabızlığada iyi geliyoo bende severim denicem bakalım canım.
Oooff o mide yanması çok kötü. ben portakal suyu sıkıp içemiyorum çok midemi yakıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?