valla benm içtiğim su 1 lt falan malesef( ama kızım hiç durmuyo çok hareketli..
mandalina falan çok yiyorum ama oradan karşılıyor mu ki?
ben de bugün 67 kg'yi gördüm.
4.5 kg aldım yani..
bizdede baba şimdi işe gitti.kızımla kahvaltı yapcam az sonra.Günaydın kızlar. Dün misafirlerim geldi, misafir geldi diye kaynanamlar da geldi baya kalabalıktı yani. Misafirimizin bi tane bebişi vardı, daha 2 aylık. İsmi Elif Azra.Şeker mi şeker, tatlı mı tatlı bişiydi yedik durduk hep. Şimdi de babamızı işe yolladık, evimizi topladık geldik. Nasılsınız bakalım ?
slm canım.ya şu doğum yapan çalışan bayana 2000 tl doğum parası verileceğini duydun mu sende?doğru mu acep
bu arada herkese günaydııııııııııın... karadenizin kapalı yağmurlu sıkıcı havası altında okuldayız(
biz çalışıyoruz bugün de..
bendende bi günaydıııııııııııııın:)
karadenizin hangi şehrindesin ??
samsunda yağmurluu kapalııı hava ve sabah hiç keyıflı uyanamadım:))
günaydınlarrrrr kızlarrr
evet bu gün çokkkkk soğukkkk
zonguldaktayım canm. kdz ereğlide yaşıyorum.. ay bu yağmurlar başladı artık tamam günüşi unutalım biz :)
tam uyuyacak hava ama ne yaparsın işte kalktık erkenden :)
kar geliyoor kar :))
günaydın bugun heryer soguk heralde siirttede cok fena rüzgar var kar kapıdaa ama bn kara sevinemşiyorum elktirigimiz gidiyo o zamnda kalorifer yanmıy su kesiliyo bnm için kar mahrumiyet ist dayken oyundu eglenceydibi kurtulsaydım buralardannnnn
selaam kızlar biz geldik. seker yuklemesi yaptırdık bugun, sonucunu da aldık hemencik cok sukur degerlerımız normal cıktı :) bundan sonra rutın kontrollerımız kaldı sanırım sadece. hava ınanılmaz soguk bugun evden cıkamayacagız maalesef
çok sevindim canım bundan sonr herşey normal seyrinde gider inş.
Merhaba hanımlar aranızda yemeklerden bir süre sonra yanma mide bulantısı yaşayan varmı? Nasıl anlatacağımıda bilemedim aslında daha önce yaşamadığım bir durum.Okuduğum kadarıyla hamilelikte reflü sorunu yaşanabiliyormuş.Dün akşamdan beri kötüyüm bütün gece kustum uyuyamadım yemek borum mide asidi yüzünden çok tahriş oldu ve içtiğim su bile boğazımı yakıyor.yastığımı yükseltince biraz rahatladım.Fakat kahvaltıdan sonra tekrar aynı problem oldu.İşteyim otururduğum için akşamki gibi olmadım ama bu hep böyle olursa bayağı sıkıntı çekeceğe benziyorumbu problemi yaşayan varmı varsa neler yapmak nelere dikkat etmek gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum.
bir haftadır bndede oluyo ozellkle aksam yemektehn sonra en iyi süt geliyo 3 yudum süt iç bnm süte alerjim var kasınıyorum ama mide yanmasından iyidr bnde hiç mide buşntısı fln yasamamıstım yeni basladı cok kötü gercekten bide bnm kasn ilacımda yapıyo zaten istashda acıyo su ilacımı bi degistrsem neye gore verdi bilmiyomda zaten kanıma bakmadan giti su sıvı olan en agırından verdi[/QUOTE
Dün yaşadım bu problemi ve ogün balık yediğimiz için sütü içemedim,tekrar yaşamamayı umut ediyorum ama tekrarlarsa sütü deneyeceğim.Kuzenimde yeni doğum yaptı ona sordum az önce telefonla onun 4.ayda başlamış bu problemi aynı şekilde sütü tavsiye etti,yastığı yükselmek ve akşam sıvı tüketimini azaltmak gerekiyormuş.Hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalımda katlanacağız bu tarz sorunlara.Demir takviyesini hemen hemen her hamileye verdiklerini biliyorum hatta emzirme dönemindede veriyorlar.ama onun dışında kan ilacı kullanımını sor bence.
bol su içme isteği
ağız kuruluğu
ateş basma
çarpıntı bende de var anacımmmm
:18::18::18:
Merhaba hanımlar aranızda yemeklerden bir süre sonra yanma mide bulantısı yaşayan varmı? Nasıl anlatacağımıda bilemedim aslında daha önce yaşamadığım bir durum.Okuduğum kadarıyla hamilelikte reflü sorunu yaşanabiliyormuş.Dün akşamdan beri kötüyüm bütün gece kustum uyuyamadım yemek borum mide asidi yüzünden çok tahriş oldu ve içtiğim su bile boğazımı yakıyor.yastığımı yükseltince biraz rahatladım.Fakat kahvaltıdan sonra tekrar aynı problem oldu.İşteyim otururduğum için akşamki gibi olmadım ama bu hep böyle olursa bayağı sıkıntı çekeceğe benziyorumbu problemi yaşayan varmı varsa neler yapmak nelere dikkat etmek gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dün yaşadım bu problemi ve ogün balık yediğimiz için sütü içemedim,tekrar yaşamamayı umut ediyorum ama tekrarlarsa sütü deneyeceğim.Kuzenimde yeni doğum yaptı ona sordum az önce telefonla onun 4.ayda başlamış bu problemi aynı şekilde sütü tavsiye etti,yastığı yükselmek ve akşam sıvı tüketimini azaltmak gerekiyormuş.Hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalımda katlanacağız bu tarz sorunlara.Demir takviyesini hemen hemen her hamileye verdiklerini biliyorum hatta emzirme dönemindede veriyorlar.ama onun dışında kan ilacı kullanımını sor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?