2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla benm içtiğim su 1 lt falan malesef ( ama kızım hiç durmuyo çok hareketli..
mandalina falan çok yiyorum ama oradan karşılıyor mu ki?
ben de bugün 67 kg'yi gördüm.
4.5 kg aldım yani..

ben oldum olası çok su içmem.ama bebişimin suyu hep iyi çıkıyor.
biliyomusun biyerde okumuştum,normalde hep derler ya günde 2 lt.su için ,aslında her vucudun su ihtiyacı farklıymış.demek bisede 1 kg yetiyor
bende bugün itibari ile hala 65 im.
toplam 4,5 kilo almışım

bizdede baba şimdi işe gitti.kızımla kahvaltı yapcam az sonra.

slm canım.ya şu doğum yapan çalışan bayana 2000 tl doğum parası verileceğini duydun mu sende?doğru mu acep

canım yeni gördüm. geçenlerde de yazmışsınız ama bamna pek inandırıcı gelmedi.
kesin tasarı falandır o. elime geçene kadar inanmam:))
şu an okuldayım birazdan müdür gelir sorarım bilir o.
ama 200 tl falan almş geçen yıl bir arkadaş(

bu arada herkese günaydııııııııııın... karadenizin kapalı yağmurlu sıkıcı havası altında okuldayız (
biz çalışıyoruz bugün de..

bu arada herkese günaydııııııııııın... karadenizin kapalı yağmurlu sıkıcı havası altında okuldayız (
biz çalışıyoruz bugün de..

bendende bi günaydıııııııııııııın:)
karadenizin hangi şehrindesin ??
samsunda yağmurluu kapalııı hava ve sabah hiç keyıflı uyanamadım:))

bendende bi günaydıııııııııııııın:)
karadenizin hangi şehrindesin ??
samsunda yağmurluu kapalııı hava ve sabah hiç keyıflı uyanamadım:))

zonguldaktayım canm. kdz ereğlide yaşıyorum.. ay bu yağmurlar başladı artık tamam günüşi unutalım biz :)
tam uyuyacak hava ama ne yaparsın işte kalktık erkenden :)

günaydınlarrrrr kızlarrr

evet bu gün çokkkkk soğukkkk

kar geliyoor kar :))

zonguldaktayım canm. kdz ereğlide yaşıyorum.. ay bu yağmurlar başladı artık tamam günüşi unutalım biz :)
tam uyuyacak hava ama ne yaparsın işte kalktık erkenden :)

kar geliyoor kar :))

ayy gelse keşke
bu sene kar topu oynayamayız ama
en azından pencere kenarından izleriz

günaydın bugun heryer soguk heralde siirttede cok fena rüzgar var kar kapıdaa ama bn kara sevinemşiyorum elktirigimiz gidiyo o zamnda kalorifer yanmıy su kesiliyo bnm için kar mahrumiyet ist dayken oyundu eglenceydi bi kurtulsaydım buralardannnnn

günaydın canım ya nasıl da tercüman oldun hislerime birebir aynı bende elazığdayım güzelim İstanbulumdan ayrıldım geldim buralara aynen diyorum ki bende; bir kurtulsaydım buralardan oooof ooooff

selaam kızlar biz geldik. seker yuklemesi yaptırdık bugun, sonucunu da aldık hemencik cok sukur degerlerımız normal cıktı :) bundan sonra rutın kontrollerımız kaldı sanırım sadece. hava ınanılmaz soguk bugun evden cıkamayacagız maalesef

çok sevindim canım bundan sonr herşey normal seyrinde gider inş.

Merhaba hanımlar aranızda yemeklerden bir süre sonra yanma mide bulantısı yaşayan varmı? Nasıl anlatacağımıda bilemedim aslında daha önce yaşamadığım bir durum.Okuduğum kadarıyla hamilelikte reflü sorunu yaşanabiliyormuş.Dün akşamdan beri kötüyüm bütün gece kustum uyuyamadım yemek borum mide asidi yüzünden çok tahriş oldu ve içtiğim su bile boğazımı yakıyor.yastığımı yükseltince biraz rahatladım.Fakat kahvaltıdan sonra tekrar aynı problem oldu.İşteyim otururduğum için akşamki gibi olmadım ama bu hep böyle olursa bayağı sıkıntı çekeceğe benziyorum bu problemi yaşayan varmı varsa neler yapmak nelere dikkat etmek gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum.

bir haftadır bndede oluyo ozellkle aksam yemektehn sonra en iyi süt geliyo 3 yudum süt iç bnm süte alerjim var kasınıyorum ama mide yanmasından iyidr bnde hiç mide buşntısı fln yasamamıstım yeni basladı cok kötü gercekten bide bnm kasn ilacımda yapıyo zaten istashda acıyo su ilacımı bi degistrsem neye gore verdi bilmiyomda zaten kanıma bakmadan giti su sıvı olan en agırından verdi

demir veriyolar biliyorumda hapı vr daha hafifi var sanki hiç kanm kalmaıs gibi en sertini verdi bn ona takıldım bnm 3lt su içmm gerekiyo günde e okulda içiyorum ama tuvalet sıkıntı mikrop kapmayım diede fazla içemiyorum mecbur 3 lt ye aksam tamamlıyorum

Ben de yaşıyorum aynı sorunu kaç haftadır. En son doktor kontrolümde rennie duo diye bir ilaç verdi. Yemekten sonra içiliyor şurup, daha ikinci günüm kullanmaya başlayalı, henüz pek yararını göremedim. İçim yanıyor sanki. Bir tane daha ilaç varmış hamilelik reflüsü için eğer bu iyi gelmezse onu yazdıracağım bir dahaki gidişimde. İnsanın sanki içini kazıyorlar gibi geliyor. Ben demir de kullanmıyorum bu arada, kutu bana bakıyor ben kutuya hiç istemiyor içim o hapı içmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…