valla şimdi olsa yerdim...işlenmiş gıdalardan kaçının diyorlar...şu an elimde çikolatalı bir bisküvi yiyuorum iki bardak sür çok bence yoğurt ve ayranla da kalsiyum ihtiyacını destekleyebilirsin. ben süt içmediğim gün mutlaka bir kase bazen daha da çok yoğurt yiyorum e sabahları da peynir yiyoruz yetiyordur inşallah...
ya yine afrikada ki kadınları getircem konuyu...onlar ne yiyor ki sanki ama çocukları sağlıklı doğuyordoğduktan sonra sağlıksızlaşıyor...
ben de böyle afrikada ki kadınlar napıyor ki sanki diye diye hiçbir şey yapmaz mışım...
idrar yolu enfeksiyonu mu afrika da ki kadınlar nasıl temizleniyor ki sankigibi
ben geceleri yatarken bir bardak içiyorum sadece başkada içemiyorum sevmiyorum çünkü ama mısır gevreği filan yeme yaa içine nesguik çiko sos filan koy iç ben öyle yapıyorum
kaçıyorum kızlar ben oğluşumla hepiniziii öptükkk iyi gecelerrrrr
benim ki çatı kemiği ile alakalı sanırım tam tüylerin çıktığı yer ağrıyor yürüyüş yapınca özellikle çok ağrıyor.
ayrıca idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı doktor bir ilaç verdi tek doz suyla karıştırıp içiyorsun. bence enfeksiyon varsa ilacını kullan bebeğe de zararı var. ben de direndim geçer diye ama geçmedi akıntım daha da arttı. şimdi fitil kullanoyum hemen kesildi akıntım.
herkes uyudu mu ya
yok cnm ben burdayım birazdan yaticam
akşamları herkes susuyo,benim gündüzleri çok uykum geliyo.öğleden sonra kestiriyorum 1,2 saat o yüzden gece uykum geç geliyo
ben de burdayım canım nöbetçiyim bu gece...zaten bu çocuk benim yüzümden doğunca da geceleri uyumayacak hani hamileliğin nasıl olursa doğumdan sonra çocukda öyle olurmuş derler yaooooo melek kzım benim kıpır kıpır şimdi
aynen benimkide gecleri kıpır kıpır ,yandık biz bence doğunca .okulda bi bayan arkadaş var çocuğu bir yaşına girdi kızın göz altı morlukları 1 yılldır yeni geçiyo.onu gördükçe diyom vay halime diye.
iyi geceler kızlar, ben de biraz eski sfları şöyle bir okudum.. ben yaklaşık 1 haftadır hiç uyuyamıorm gece 5i bile gördüm, 3ten, 4ten önce uyuyamıormbugün ne güsel 8,5 da kalktım doktora tahlil vermeye, şeker yüklemesine falan gittim bu arada üst sınır 140 benim şeker 160 çıkmış neyse, çarşıya bankada işim vardı, derken eve geldim 2,5 dan 4,5a kadar uyudum yani bu gecede zor hiç yararlı bişey de yapamıom, öyle boş boş düşünüom, dönüom, wc gidip geliom işte:) neyse tekrar ii geceler..
kaçta uyuyorsun
saat 1 gibi anca uyuyorum.
genelde son zamanlarda uykusuzluk oluyor diyorlar ama....ben evde olsam uyurdum hemen ama şu anda çalışıyorum nöbetçiyim ondan yani...belki de gündüz uyuduğun içindir. ama gece uykusu çok önemli canım uyu mutlaka kitap oku belki uykun gelir
kıyamam - hem gece hem gebe- çalışmak ne zorAllah kolaylık versin.. ben öğretmenim ama bu dönem hiç çalışmadım düşük tehlikem vardı okulumda 50 km ve yolu çok bozuk, o yüzden bol bol tembellik yapıom işte.. her gece inşallah uyurum die yatıom ama sonra sinir oluom, gece uyuyamayınca kaliteli bi uyku da alamıosun.. ne diyeyim inşallah uyurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?