2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

işte ben yoğurt yiyemiyorum.gıcır gıcır oluyor ağzımın içi.çok zorlamam lazım kendimi.afrikalı kadınlar örneğine de bayıldım Allahım ben de biraz ferah olmak istiyorum ama nerdee...

slm kızlar,konu hep kilo bu hafta ya benimde yarın 9 da şeker yükllemem ve kontrolüm var .Ya birde tartıcak doktor gene

fitil kullanıyorum ben de dr ayrıca antıbıyotık werdi

akşamları herkes susuyo,benim gündüzleri çok uykum geliyo.öğleden sonra kestiriyorum 1,2 saat o yüzden gece uykum geç geliyo

ben de burdayım canım nöbetçiyim bu gece...zaten bu çocuk benim yüzümden doğunca da geceleri uyumayacak hani hamileliğin nasıl olursa doğumdan sonra çocukda öyle olurmuş derler ya ooooo melek kzım benim kıpır kıpır şimdi

aynen benimkide gecleri kıpır kıpır ,yandık biz bence doğunca .okulda bi bayan arkadaş var çocuğu bir yaşına girdi kızın göz altı morlukları 1 yılldır yeni geçiyo.onu gördükçe diyom vay halime diye.

iyi geceler kızlar, ben de biraz eski sfları şöyle bir okudum.. ben yaklaşık 1 haftadır hiç uyuyamıorm gece 5i bile gördüm, 3ten, 4ten önce uyuyamıorm bugün ne güsel 8,5 da kalktım doktora tahlil vermeye, şeker yüklemesine falan gittim bu arada üst sınır 140 benim şeker 160 çıkmış neyse, çarşıya bankada işim vardı, derken eve geldim 2,5 dan 4,5a kadar uyudum yani bu gecede zor hiç yararlı bişey de yapamıom, öyle boş boş düşünüom, dönüom, wc gidip geliom işte:) neyse tekrar ii geceler..

genelde son zamanlarda uykusuzluk oluyor diyorlar ama....ben evde olsam uyurdum hemen ama şu anda çalışıyorum nöbetçiyim ondan yani...belki de gündüz uyuduğun içindir. ama gece uykusu çok önemli canım uyu mutlaka kitap oku belki uykun gelir

kıyamam - hem gece hem gebe- çalışmak ne zor Allah kolaylık versin.. ben öğretmenim ama bu dönem hiç çalışmadım düşük tehlikem vardı okulumda 50 km ve yolu çok bozuk, o yüzden bol bol tembellik yapıom işte.. her gece inşallah uyurum die yatıom ama sonra sinir oluom, gece uyuyamayınca kaliteli bi uyku da alamıosun.. ne diyeyim inşallah uyurum:)

ya sorma benimde 60 km evle iş. bir hafta 2 bir hafta 3 nöbet tutuyorum. sen raporlusun şimdi o zaman doğum iznine ne zaman ayrılacaksın

Günaydın kızlar. Dün misafirlerim geldi, misafir geldi diye kaynanamlar da geldi baya kalabalıktı yani. Misafirimizin bi tane bebişi vardı, daha 2 aylık. İsmi Elif Azra. Şeker mi şeker, tatlı mı tatlı bişiydi yedik durduk hep. Şimdi de babamızı işe yolladık, evimizi topladık geldik. Nasılsınız bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…