kızlar bu aralar mide yanması herkesde var anlaşılan muz elma dışında başka önerileriniz varmı sebze olarak mesela :26: birde ayrıntılı ultrasonda ne kadar ücret alıyolarr
bende mide yanması değilde yemeklerden sonra aşırı çarpıntı oluyor.detaylıyı 130'a yaptırmıştım
ayyy bende de çarpıntı oluyo bunlar normalmi acaba salı günü kontrolüm var sorarım dr artık cevap verirse ağızlarından cımbızla laf alıyoruz zaten ayda 1 kere gidiyoruz
detaylı ultrasonda dahamı net görüyosunuz herşeyine bakıyomu dr tşkler
ben çarpıntının sebebini sordum dün acile gittim çarpıntım var diye kan başka bir kan hapını ikiye çıkar dedi.kansızlık dedi yaaa acaba su kan testini yenilemek mi gerekiyooooorrr
kızlar bu aralar mide yanması herkesde var anlaşılan muz elma dışında başka önerileriniz varmı sebze olarak mesela :26: birde ayrıntılı ultrasonda ne kadar ücret alıyolarr
kızlar mide yanması bende de oluyor son zamanlarda,özellikle yatma saatime yakın,ben yatmadan 5-10 dk önce Rennie'nin tabletini emiyorum,o rahatlatıyo,şurubu da var ama ben çantamda da taşıyabileyim,çalışırken de yanma falan olursa o anda kullanabileyim diye tabletini yazdırmıştım,onu kullanıyorum.Ayrıca süt ve soda da iyi geliyor.ama bunların hepsi geçici çözüm,bir iki saat sonra tekrar başlıyor bazen.
Benim de midem yanmam var süt içiyorum ama kesmiyor renee duo içiyorum dayanamayınca zararsız olduğunu söylediler ama yine de emin değilim
ya sorma benimde 60 km evle iş. bir hafta 2 bir hafta 3 nöbet tutuyorum. sen raporlusun şimdi o zaman doğum iznine ne zaman ayrılacaksın
kızlar size ilginç bişi anlatayım:arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı,son kontrole kadar doktpr hep kız demiş bebeğe,her şeyini ona göre hazırlamışlar,pembe kıyafet,battaniye falan.Bebek doğunca bi bakıyolar ki,bebek erkekhemşire kıyafetlerini falan istiyo,bebeği giydircekler,hepsi pespsmbe,aile şokta,hemşire diyo pembe mi giydircez falan acaba bebek mi karıştı diyolar,ama o saatte başka doğum yapan hasta yok hastanede,zaten özel hastaneymiş,doğumhaneler de ayrı yani.Yani o kadar muayeneye gir,9. ayda bile ultrasonla anlaşılmasın,şaşırdım valla
bebeğinizin ismine karar verdiniz mi arkadaşlar kız olsaydı "Nisa" koyacaktık ama oğlumuz olacakmış karar veremiyoruz ne zormuş erkek bebeğe isim seçmek
bebeğinizin ismine karar verdiniz mi arkadaşlar kız olsaydı "Nisa" koyacaktık ama oğlumuz olacakmış karar veremiyoruz ne zormuş erkek bebeğe isim seçmek
biz uzun ugraslar sonunda poyraza karar verdik özellkle erkege bulmak cok zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?