2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Yeni bir haftaya daha başladık .Herkese hayırlı haftalar. Bu haftanın da hemencik ve hayırlısı ile bitmesi dileğiyle

günaydın hanımlarr
dün akşam ilk defa kalça kemiklerim acayip ağrıdı.
marketteydik birden ağrı girdi taaaa uyuyana kadar.of ne ağrıydı be
şimdi bi ağrım yok şükür

Günaydıııııınnnnnnnnnnn kızıııııımlaaaaaa geldikkk bizdeeee

cuma günü doktror kontrolumuz vardı. çok özlemiişim bebişimi ama çok kısa sürdü bişi anlayamadım sanki biraz daha kalsak ne olurdu sanki kızım 671gr olmuş eliyle yüzünü kapattığı bir fotosunu aldık

sonra şeker yüklememizi yaptık 75gr... birer saat arayla 3 kez kan verdim. içim çıktı sanki. pis kan alıcılar çok canımı acıttılar

1. bir saatte olan sonucumun yüksek olduğunu söyledi dr 145 ti yanlış hatırlamıyorsam. ama çok uzun süre aç kaldığım için normal olabileceğini söyledi. en son bir önceki gün akşam yemeği yemiştirm çünkü.. sabahta randevumuz 9 buçuktaydı kahvaltı etmeden gittik. biz muayeneyi tamamlayıp testlere geçene kadarda saat 10u geçti. bir daha ki kontrollerimizde kahvaltımı edipo 2 saat geçtikten sonra tekrar bakalım bakalım dedi. bir daha kontrollerimizide nasıl olacak bakalım. inşallah bi sıkıntımız çıkmaz....

yine cuma günü öğlenden sonra tetanoz aşımınız 2.dozunuda vurulduk. kevgire döndü resmen kollar, haftasonu pelt oldum hiç kıpırdamadan yattım hep
sağlık ocağında bana d vitamini verdiler. devlet hamilelerin yeterli d vitamini almadığını tespit etmiş ve 12. haftadan sonra ve emzirirken bunun kullanılması gerektiğini bildirmiş. kendi dr ma da sordum sorun yok kullanabilirsin dedi. ağızdan alınan damla şeklinde bişi

günaydınlar...

sbilyanacaım maşallah kuzumuza..
bizde bu hafta sonu çoook yorulduk kızımla babasıyla..
bayağı bi alışveriş yaptık, eksikleri bayağı azalttık...
yüklücem bi ara alışveriş fotolarını..ama bugün yoğun olabilirim...
bi sıvan hazırlamama gerekio...aklımda bişi var umarım uzun sürmezzzz...zira kendimi özletmeye heççç niyetim yoq:))

faceden yazışmalarınızı takip ettik merakla bekliyoruz cicilerinizin fotolarını

şeker yüklemesine tokmu gitmek lazımmıymış acaba
benimde geçen hafta elevit bitmişti onun benzeri bi ilaç vardi sağlık ocağı ama d vitamininden bahsetmedi.bu hafta gitcem bi sorayım

Günaydın canım maşallah bebişine büyümüş.Şimdiki bebişler kendilerini ağırdan satıyorlar baksana ellerini yüzüne kapamalar filan göstermemeler.
Geçmiş olsun atlatmışsın şeker yüklemesini bizde bir atlatsaydık hayırlısı ile aç karına kan vermek geriyor beni resmen.Neyseki tetanozumuzu vurulduk kurtulduk.

herkese günaydın.yaaa benim oğlan sabahtan beri hiç durmadı sürekli temeliyoo sağlı sollu anlamadım sağa döndüm olmadı,sola döndüm durmadı.okşanım sevdim konuştum durmadı bu kadar tekmelemesi normal mi yaa yarım saat kırkbeş dakika sürdü heralde.normalde yürürken pek hissetmem hissediyorum.geçen günde tekmelemiyoo diyo panik yaptım gece koştum doktora. büyüdüde normal mi bu kadar tekmelemesi durmadan:18::18::18:

kaslarını geliştiriyor annesi bence normal bizimde hiç durmuyor

günaydınlar..
bizde oğlumla işbaşı yaptık.
cuma günü kontrolümüz vardı. allaha şükür herşey yolunda. kilomu doktor beğendi. böyle devam dedi. her hafta 500 gr. alacaksın dedi. 63,5 dim şimdi 70 olmuşum. haftaya cumartesi şeker yüklemem var. tam kan sayımı ve idrar yapılacak. sonuçlarını fakslıyacağım. inşallah sorun çıkmaz.. ultrason resmi vermedi doktor. bebişim ters duruyormuş. ama bu aylarda normal dedi doktor. 3 hafta sonraya çağırdı. hayırlısı bakalım. inşallah her şey yolunda devam eder.(amin) sağa yatabiliyormuşuz. bir sorun olmaz dedi doktor. d vitamini alma dedi. kendi bir ilaç yazdı içinde mevcutmuş. çatlaklar için kakao yağına başlamıştım. devam edebilirsin dedi.

ah biz anneler bebek tekmelese suç tekmelemese suç.Yani bebişde şaşırdı ne yapacağını .herşeye endişelenme canım ya keyfi yerinde ne güzel. Bazen tekmeler bazen tekmelemez ya da hissetmeyiz.Normaldir herhalde. herşeyi takamamak lazım.Yada takmamaya çalışsık ii olur.

evet yaa bu ara iyice sasırdım dengemi

evet haklısın valla gecen günde sıfır tekme on saat bekledim bide çarpıntı vardı tansiyon falan zannettim sonra ağlaya ağlaya doktora koştum... kendim için inan doktora en son başvururum.ilaç almam panik yapmam çekerim acımı otururum falan böyleyim ama mevzu bebek olunca sastım yani.bu hallerim sıkıntılı biraz esimde bana kızsa bi tülü kızmasa bi türlü oda ne yapacağını şasırdı

şeker yüklemesine tokmu gitmek lazımmıymış acaba
benimde geçen hafta elevit bitmişti onun benzeri bi ilaç vardi sağlık ocağı ama d vitamininden bahsetmedi.bu hafta gitcem bi sorayım

yok canım, aç karınla gitmek gerekiyor.
önce aç karınla kan veriyorsun. 20 dk sonra şekerli su veriyorlar. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun. 1 saat sonra tekrar.. toplamda 3 kere kan verdim. sabah 9 buçukta gittik hastaneye önden muyene falan derken saat 10 geçti. yani öğlene kadar da kan aldılar.. baya zorlu bi test çok şükür atlattık bizz...
d vitamini için yeni açıklama yapılmış olabilir canım bir dahaki gittiğinde söylerler sanıyorum.

öylee vallaaa yerimm yeriimmm onların ben suratını saklayan elleriniiii
bende çok tırsıyordum ama çok şükür atlattıktık. şimdi bir ay sonra tekrar bakılacak ama bu sefer sadece tokluk değerlerine...

benim kilomu beğenmedii çok hızlı gidiyorsun yavaşla dedi

hamilelikte tamamen bir hormon topuna dönüyorsun işte sen sen değilsin, ne sağından gidilir nede solundan oluyorsunn
yalnız değilsin canımmm

şu sağa yatma işini bende soracktım.doktor sola yatsan iyi olur dedi.eşim bebeğin kafasınıda sağ tarafta gördü yaaa beni sağa yatırmıyoo zannediyoki ben sağa yatınca bebek kafa üstü yatıyoo ama benimde hep aynı tarafta belim ağrıyoo.:44::44:
bide su kakoo yağı varya meşhur palmers kakoo yağı.ünlü birkaç doktorun hamilelere önerdiği. benim bir arkadasım amerikan hastanesine gidiyordu orda doktoru önermişti ondada hiç çatlak olmadı birde ertesi gün bile yumuşacık falan oluyoo lierac ve badem yağında aynı şeyi görmedim falan demişti bana.gene bir akrabam daha kullandı ondada hiç çatlak olmadı seninki ondan mı bu 36 küsür lira sanırsam ben biraz araştırdım..

günaydın kızlar,
benim cimcimem de tekmelemeye başladı artık..hafta sonu baya baya hissettirdi kendini...özellikle karnım açken baya baya vuruyor.eşim hiç denk gelemedi garibim.o ne zaman elini çekse o zaman hareket ediyor bizim cimcime..bizde şu ara isim telaşı var.hala isim bulamadık kızımıza...

hamilelikte tamamen bir hormon topuna dönüyorsun işte sen sen değilsin, ne sağından gidilir nede solundan oluyorsunn
yalnız değilsin canımmm

günaydınlar, ewt ya bu hormon topu olayını ben de son haftaklarda hisseder oldum..başlarda bende hiç yok diyodum, sonra eşim yemeği döküyosun dikkat et dedi diye tam 1 saat ağlayınca emin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…