bende mi vitamin falan alıp kullansam mı acaba? yarın doktora sorucam bunu
internete göre göre bugün 6+4 doktora göre 6+0 bakalım hayırlısı
çizelge yaptım ama görünüyor mu acaba ?
şirketteki arkadaşlarım bana da öyle davranıyolarda ne kadarda olsa hepsi erkek pek nazlanamıyo insan. ama eve gidince direk yatıyorum. ama elimde değil kafamı kaldıramıyorum. zaten sürekli uykum var. dün gece bile bulantıdan uyuyamadım.
şu sıralar gece pek bulantım olmuyor benim sabahları oluyorda.gece bi ara ben de senin gibi bulantıdan uyuyamaz olmuştum.elimde krakerle katır kutur yiyerek uyuyordum valla.bana iyi geliyordu.denedin mi sen?
şu sıralar gece pek bulantım olmuyor benim sabahları oluyorda.gece bi ara ben de senin gibi bulantıdan uyuyamaz olmuştum.elimde krakerle katır kutur yiyerek uyuyordum valla.bana iyi geliyordu.denedin mi sen?
deniyorum deniyorum da hep bulantı oluyo azıma hiç bişey almak istemiyorum. önce bulansada yiyebiliyodum yemek felan.hemde çıkarmıyordum sadece kuru kuru bulanıyodu. Ama artık çıkarıyorum ve yemeler iyice azaldı. Zorla yutuyorum yemekleri. :78:
internete göre göre bugün 6+4 doktora göre 6+0 bakalım hayırlısı
deniyorum deniyorum da hep bulantı oluyo azıma hiç bişey almak istemiyorum. önce bulansada yiyebiliyodum yemek felan.hemde çıkarmıyordum sadece kuru kuru bulanıyodu. ama artık çıkarıyorum ve yemeler iyice azaldı. zorla yutuyorum yemekleri. :78:
bende suan çıkarmıyorum kuru kuru bukanıyor ama çok beterim(
mutfaga asla tahammül edemiyorum
deli gibi sigara tiryakisiydim en büyük faydası bu oldu
şuan kokusuna asla tahammül edemiyorum çok şükür
ama inşallah çıkarma dönemleri başlamaz(
benmde netteki hesaplamaya göre 6+6 iken doktora gitmiştim. doktor ultrasonda 7+3 dedihayırlısı olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin de bikaçgün erken bikaçgün geçfarketmez. yeterki sağlıklı olsunlar.
sigarayı bırakman çok iyi olmuş. inşallah tekrar başlamazsın. benmde senn kadarken çıkarmıyordum. şimdi 8+3 deyiz bu hafta başladı çıkarmalar. çok fena durumdayım bende. hiçbir kokuya dayanamıyorum. ofiste de arkadaşlara bir diyorum iki diyorum parfüm sıkmayın diye ama nasıl engel olabilirim ki. sıkıyolar tabiki. bende iyice beter oluyorum. yemek kokularını hiç deme zaten :78::78:
bana da 1 ay kullan dedi.inşallah bi sıkıntı olmaz.sen de kendini yorma dikkat et canım.doktorum bana biraz naz yapmayı öğren kız deditavsiyemdir..
senin durumun daha vahim anlaşılan.bazı yemeklare karsı ben de öyletim.sebze çok severim.onlar sıkıntı yapmıyor bence.ama tavuğu yazdım ama duymak bile istemiyorum. bir de arkadaşlarım ceviz kan üzümü filan ye dediler.ben yiyorum da zaten size de söyleleyim dedim
senin durumun daha vahim anlaşılan.bazı yemeklare karsı ben de öyletim.sebze çok severim.onlar sıkıntı yapmıyor bence.ama tavuğu yazdım ama duymak bile istemiyorum. bir de arkadaşlarım ceviz kan üzümü filan ye dediler.ben yiyorum da zaten size de söyleleyim dedim
ceviz bebeğin beyin gelişimine yardımcı oluyor. üzümde kan yapıcı olduğunda iyi. ama şuan ben yiyemiyorum onları. birde haftada 1 mutlaka balık yememiz lazım mış. ama bana bişey oldu bırakın balık yemeyi canlı balık görmeye adını duymaya bile tahammül edemiyorum. hatta en komiği dün zorla uyudum ve rüyamda bisürü balık gördüm ve bulantıyla kendimi zor attım banyoya.
ben kırmızı et yemiyorum ve demir eksikliğim var ne yapıcam bilmiyorum. sanırım birdahaki kontrolde demir ilacı verecek doktor bana.
ne güzel küçük hesaplıyorsun büyük
benim daha önce kaybettiğim bebeğimde ben ilerde hesaplarken bayağı bi geride çıktı
sonraki haftada öldü zaten
eşin balkonda ızgarada pişirsin balığı sana kokusu gelmez hem yağlıda olmaz. o şekilde de mi yiyemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?