2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar çok öptüm sizi.işten çıkıyorum ben. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

soner beyi ben de duydum canım iyiymiş.bölgede yeliz hanıma gidiyordun sen değil mi canım? ben de 2 kez yeliz hanıma gitmiştim hani diyordumya çok ilgili ama deneyimsiz gibi diye.dün akşam ağrım oldu eşim bölgeye götürdü beni.mustafa özbek nöbetçiymiş.çok neşeli ilgili ve gerçekten uzman.yani ben böyle algıladım.başka bir iki arkadaş da tavsiye etmişti daha önce ama ben oya hanıma gitmeyi düşünüyordum.dün de mustafa beye gidince çok memnun kaldım ilgisinden.eşim de sen bu doktora devam et işinde gerçekten uzmana benziyor dedi.açıkçası tam karar veremedim pazartesi de oya hanıma randevu almıştım.bilemiyorum mustafa beye gideceğim galiba.ben 9.haftadayım 15 gün sonra ikili testin var dedi.

yiyemiyorum canım dedim ya adına bile tahammül edemiyorum. dışarda yiyelim dedim hiç kokmaz. oda olmadı. çok zor yemem şuan. geçer inşallah. şuan bile çok fena oldum bahsederken.

ya ben çok seviyorum balığı.hatta ahtapot türü olan kalamarın hastasıyım.sezonun açılmasını heyecanla bekledim resmen.ceviz de severim ama yaş ceviz çıkmışya su anda.onu çok severek yiyorum.badem de ye demişti bi arkadaşım.ben de miğdem bulanıyor diyorum ama yemediğim de yok di mi?kırmızı eti de severim de evde yapamıyorum dışarda güvenşlen yerlerde takılıyoruz canım.ama geçen haftalarda ben de öyleydim.şimdi 9 dayım.bu hafta daha iyiyim.

kızlarr bende 1 hafta girmedim foruma ama maşalah muhabbet süper ilerlemişş bebişlerin fotoğrafları çok güzeell.. inş. bende koyarım pazartesi günü randevum var daha bebişimi göremedim internete göre 6+6 haftalığım ama doktorum salı günü 5 haftanın içinde dedi anlayamadım doğrusu bebişimin nekadarlık olduğunu ilk bebeğimi kaybettiğim için kalp atışını bi an önce görmek sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum..dua edin nolllurrrAllahım hepimizin meleklerini korusun inş.
bide o çizelgeyi nasıl yaptınız kızlar yaaa??

merak etme gebelik haftasınde farklılıklar çıkabiliyor
inşallah herşey iyi olur
gebelik çizelgesi yaz google amcaya o seni yönlendirir

merak etme gebelik haftasınde farklılıklar çıkabiliyor
inşallah herşey iyi olur
gebelik çizelgesi yaz google amcaya o seni yönlendirir

şekerim buldum galiba çok saol bakalım yapabilecemmi
ayy inş. artık pazartesi günü net olarak öğrenirim ne kadarlık olduğunu 2 gün bile 2 yıl gibi geliyo

bende cıkıyorum kızlar ilerleyen saatlerde girerim inşallah. kendinize iyi bakın.. görüşrüüz...

aynen bende eşimden ayrıyım malesef 2 sene hemde sadece haftasonları

paristebirgece

sevgili lagrima her balık yağını tüketmemeni öneririm
hamileyken içilen balık yağı balığın gövdesinden elde edilmiş olmalı
buna özellikle çok dikkat etmek gerek
ben gnc fish body oil kullanıyorum
piyasada balığın gövdesinden elde edildiğini belirten tek marka
yani gnc balık yağını güvenilir bir şekilde tüketebilirsin

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam inşallah 1 nisan tahmini doğum tarihi dedi doktor şimdilik bebeğim sağlıklıymıs 2 hafta sonra gel ikili test yapıcam dedi doktor bu ikili testte alttan bakmıyor demi bilgisi olan varmı?

yok canım allttan bakılmıyor ultrasonla bazı ölçümler yapılıyor birde kan tahlili
öyle hatırlıyorum :)

benim de 13 nisan doğum tarihim.ama dün gittim 15 gün sonra ikili test dedi.ikili testte bebeğin ense kalınlığına bakılıyormuş canım down sendromlumu filan diye.

kan tahlillerini yaptırdımda acaba ense ölçümünde alttan bakılıyormu diye merak etmiştim hamilelik boyunca hiç alttan bakılmıyordur umarım çünki doktorum erkek ve hafifte olsa çekiniyorum açıkcası?

birde ense ölçümünü 12. haftadan itibaren yapıyorlar diye biliyorum

Sağol canım, mesajlarını aldım. teşekkür ederim. ben de ikili test için gidicem. ama ne bileyim ayıbıma gidiyor orda başkasına gitmek. fazla ince düşünüyorum sanırım. napsam bilemedim hala. çok da incelememk lazım biliyorum. ama değişen bir şey yok. Allah pişman etmesin hiç birimizi. hastaneden çok memnun kaldı arkadalarım. oya da doğum yapan banu da da doğum yapan var. hepsi memnun ona bakarsan. hatta orda sıra eklerken bi bayanla tanışmıştım.mesela önce oyaya gelmiş memnun kalmamış. mustafa beye gitmiş. çocuğu olmuyormuş uzun zamandır. mustafa beyin verdiği ilaçlarla hamile kalmış.6 aylıktı. belki doğurmuştur bile herkes bir şey söylüyor yani. en doğru kararı biz vericez sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…