Şu an hangi dr. gidiyorsun. senle daha önce de yazışmıştık. ben bölgeye devam ediyorum hala. bi ara pendik şifaya gittim. ama hiç beğenmedm hastaneyi. Allah için doktor iyiydi. İsmi Soner bey. keşke o hastanede çalışmasaydı.onla devam edebilirdim. senin nasıl gidiyor. geçmiş olsun yormuşsun sanırım kendini. dikkat et. sevgiler
kızlar çok öptüm sizi.işten çıkıyorum ben. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
yiyemiyorum canım dedim ya adına bile tahammül edemiyorum. dışarda yiyelim dedim hiç kokmaz. oda olmadı. çok zor yemem şuan. geçer inşallah. şuan bile çok fena oldum bahsederken.
kızlarr bende 1 hafta girmedim foruma ama maşalah muhabbet süper ilerlemişş bebişlerin fotoğrafları çok güzeell..inş. bende koyarım pazartesi günü randevum var daha bebişimi göremedim internete göre 6+6 haftalığım ama doktorum salı günü 5 haftanın içinde dedi anlayamadım doğrusu bebişimin nekadarlık olduğunu ilk bebeğimi kaybettiğim için kalp atışını bi an önce görmek sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum..dua edin nolllurrr Allahım hepimizin meleklerini korusun inş.
bide o çizelgeyi nasıl yaptınız kızlar yaaa??
merak etme gebelik haftasınde farklılıklar çıkabiliyor
inşallah herşey iyi olur
gebelik çizelgesi yaz google amcaya o seni yönlendirir
şekerim buldum galiba çok saol bakalım yapabilecemmi
Ayy inş. Artık pazartesi günü net olarak öğrenirim ne kadarlık olduğunu 2 gün bile 2 yıl gibi geliyo
aynen şekerim ben nasıl beklicem 2 hafta bilmiyorum :18:
canım senin nekadarlıktı melekcik?
çok zor canım ya en güzel günlerimizken benim eşimden uzak duruyorum oda çok üzülüyor ve çok alınıyor umarım atlatırım en kısa zamanda
oyyy yerim maşallahh canım Allah nazarlardan saklasınn
bana doktor hiç ilaç vermedi ben kendim gittim aldım folic asit kullanıyorum..
vitamin mineral tablet kullanıyorum lif tablet kullanıyorum omega 3 kullanıyorum bu üçünü normalde de kullanıyordum şimdide devam ediyorum..doktorum hiçbirini kullan demedi.
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam inşallah 1 nisan tahmini doğum tarihi dedi doktor şimdilik bebeğim sağlıklıymıs 2 hafta sonra gel ikili test yapıcam dedi doktor bu ikili testte alttan bakmıyor demi bilgisi olan varmı?
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam inşallah 1 nisan tahmini doğum tarihi dedi doktor şimdilik bebeğim sağlıklıymıs 2 hafta sonra gel ikili test yapıcam dedi doktor bu ikili testte alttan bakmıyor demi bilgisi olan varmı?
soner beyi ben de duydum canım iyiymiş.bölgede yeliz hanıma gidiyordun sen değil mi canım? ben de 2 kez yeliz hanıma gitmiştim hani diyordumya çok ilgili ama deneyimsiz gibi diye.dün akşam ağrım oldu eşim bölgeye götürdü beni.mustafa özbek nöbetçiymiş.çok neşeli ilgili ve gerçekten uzman.yani ben böyle algıladım.başka bir iki arkadaş da tavsiye etmişti daha önce ama ben oya hanıma gitmeyi düşünüyordum.dün de mustafa beye gidince çok memnun kaldım ilgisinden.eşim de sen bu doktora devam et işinde gerçekten uzmana benziyor dedi.açıkçası tam karar veremedim pazartesi de oya hanıma randevu almıştım.bilemiyorum mustafa beye gideceğim galiba.ben 9.haftadayım 15 gün sonra ikili testin var dedi.
kızlar aranızda 90 kilo ve üzeri olan var mı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?