kızlar benim göbeğim vardı zaten ama sanki daha bi değişti görenler büyümüş karnın hamileliğin belli diyor.bu kadar erken normal mi bilmem..biz 9+5iz
Evet canım bazen işler düşünüldüğü gibi olmuyor..
Her doğru her yerde tutmuyor.. Zaten herkes kendi hayat meşgalesi içinde olduğu için,
kimse kimseye kolay vakit ayıramıyor..
Bende kimseden kolay kolay yardım isteyemem..
Ama sana çok yazık oluyor diye düşündüğümden dolayı annene veya kayınvalidene söyle geliversinler demişimdir...
Allah yardımcın olsun..
Nasılız bugün. Ya arkadaşlar kilo alan var mı ?Daha 9+5 günlükken 2-3 Kilo aldım ve canım çok sıkılıyor.ilk aylardan böyle olursa sonraları ne olacak.Bulantım yok şükür İştahım açıldı kabızlık sorunu da var. Karnım çıkmaya başladı iyice.İlerleyen zamanlarda daha çok kilo alırım diye düşünüyorum .Çok fazla da yemiyorum aslında yine de karnım şişiyor.Sabahları iniyor ama snra tekrar şişiyor. Sizde nasıl bu durumlar.
günaydın arkadaşlar ya ben bişey sorcam aranızda hiç kanaması olan varmı benim dünden beri çok az kanamam var lekeler şeklinde bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum lütfen
kızlar ya dün gece ağrım oldu.doktora gittim.progestan mı ne öyle bişiy verdi.gece nöbetçi eczana bulamadım bugün başlayacağım inşallah.bana kendini çok yormuşsun dedi.kese baloncuk şeklinde olmalıyken biraaz büzülmüş sanki.dikkat edin kendinize.benden başka bu ilacı kullanan var mı aranızda?
günaydın herkese....canım bizde de içte kanama odağı görmüştü doktorum öyle başladık progestana 1 aydır kullanıyorum.bana bulantı yaptı çok fena tabi olacaktı da mı tetikledi içesem de olacak mıydı bilmem ama ona başlayınca çok bulantım oldu 3. kutuyu içiyorum şu an.doktorum 20sinde çağırdı ikili tarama için o zaman keseriz dedi bakalım 4 kutu bitirmiş olucam sanırım toplamda.
canım bana 1 ay kullan dedi.gece içsem sakıncası olmaz dediği için gece yatarken içiyorum zaten uykumu getiriyor.dü ilk defa içtim evet ama gece uyandığımda miğde bulantım vardı.şimdi yine var.yalnız bişiy sorcam benim kutuda 30 tane var.senin daha az öyleyse.farklı ilaç mı?
canım ben günde 3 tane kullanıyorum o yüzden bende de 30 tane var...
hımm anladım.ben 1 tane.o bir tane bile saatlerce uyuttu beni.Allah yardımcın olsun canım.ben daha 9.haftadayım benim 15 gün sonra ikili testim varmış erken değil mi ya?kaçıncı haftalarda yapılıyor?
11-13. haftalar arası yapılıyor cnm bize 11 hafta 2 günlükken yapılacak.sağol cnm bulantı hapına başlamak zorunda kaldık zaten çok bulantım olur hiçbir şey yiyemezsem 1 tane alıyorum sabahları öyle rahatladık biraz ama şükür her gün içmeme gerek kalmıyor sanırım hafifliyor artık.
az kaldı inşallah 3 aydan sonra azalır diyorlar.artık bebeklerimiz sağlıklı olsun da katlanacağız bunlara.inşallah test sonuçları da çok iyi çıkar.Allah yardımcımız olsun.girdik bi yola.ben planlamamıştım aslında ama şimdiden o kadar alıştım ki onunla yaşamaya.çok da korkuyorum doğumdan filan da bakalım nolacak.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım aminn inşallah..valla ben hamile kalmadan önce korkuyordum da şimdi korku yok şükür içimde.rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile bize bağışlasın inşallah bebeklerimizi :)
sevgili lagrima her balık yağını tüketmemeni öneririm
hamileyken içilen balık yağı balığın gövdesinden elde edilmiş olmalı
buna özellikle çok dikkat etmek gerek
ben gnc fish body oil kullanıyorum
piyasada balığın gövdesinden elde edildiğini belirten tek marka
yani gnc balık yağını güvenilir bir şekilde tüketebilirsin
Haklısın canım, aslında içimize sinmesi önemli. acaba olmamalı bu süreçte kafamızda ve ne yazık ki ben de var. senin adına sevindim. en azından artık kafan net. eğer memnuniyetin aynı şekilde devam eder ve ben hala acabalardaysam o zaman ne kadarlık olursa olsun değiştiririm. şu an erken bi dönem olduğu için ben de bşka hastaneler de bakıyorum bir yandan. bi ara kartal umuta da gitmeyi düşünüyorum. nasıl bakacağım. en azından yakınımdaki hastaneleri elersem aklımda daha az acaba kalır. çok sevindim seni adına. hayırı olsun Allah tamamna erdirsin. benim ikili test senden önce olacak. anlatırım gelişmeleri bölgede 200 liraymış ve y. hanım çok ısrarcı değilmi testte. 4lü yaparız sonra demiş bir arkadaşa. ama ben yaptırmayı düşünüyorum. hayırlısı canım. öptüm
kızlar bişi sorcam size. 8+4 hamileyim eşimle cinsel ilişkimiz hi. olmadı bu zaman zarfında ben korkuyorum çünkü bişi olur diye yaklaşamıyorum gerçi oda bana yaklaşmıyor cocuga bişi olcak diye.. doktoruna soran var mı? ilişki problem olmaz falan diye. benim doktora bi soramadım gıcık bir doktorda o sebeple.. bilgisiolan var mı? ilişki olmalımı olmamalımı? ne zaman olmamalı
bizede doktor ilişki yasak demişti cunkı kan kesesi vardı düşük riskim vardı progesteron kullanıyordum doktorumu degıstırdım gittiğim doktor kanama alanımın yok olduğunu düşük riskim olmadığını söyledi bende ilişki olabilirmi diye sormayı unuttum keşke sorsaydım diyorum. 2 hafta sonra ikili teste gel dedi 1 haftası gitti haftaya pazartesi sorcam inş.
bize yasak ilk 3 ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?