2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar benim göbeğim vardı zaten ama sanki daha bi değişti görenler büyümüş karnın hamileliğin belli diyor.bu kadar erken normal mi bilmem..biz 9+5iz

hiç dert etme canım bende daha 8+ lardayım ama benimde daha bi genişledi sanki karnım.zaten kiloluyum ama göbegim dümdüz gibiydi ama son 2 gündür içime çekemiyorum geriliyo sanki

Çok sağolasın,allah hepimizin yanında yardımcımız olsun...

Aynı süreç benimde.Tıpkı senin anlattığın gibi bende düşük tehlikeside var diye kabızlık korkum oldu.İlaç verdi dr ama kullanmadım ben kayısı yedim işe yarıyor gibi:)54 kılo idim şu an 55.7 olmuşum.Herkes ilk aylar değil 6 .aydan sonra alınır kılo deyince korktum kılom alıp başını gidicek diye.üstelikte kalem gibi kadınım ama bu kılo alma durumunu anlayamadımhayatımdada 53 kıloyu geçmemiştim...
hakkımızda hayırlısı artık dikkat edicez hem bebişe hem kendimize:)

günaydın arkadaşlar ya ben bişey sorcam aranızda hiç kanaması olan varmı benim dünden beri çok az kanamam var lekeler şeklinde bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum lütfen

Benimde geçen hafta 9+3 ken kanama oldu açık renkte idi bu iyi değilmiş netten okudum ama leke ve kahverenlkse pek endişeli yazılar okumadım.Ben hemen kuzenimi aradım o tecrübeli birde baba dr ona danıştık.hemen yatıp ayaklarımı yüksek tutmamı söylediler.ben 20 dk durdum ama eşimle dayanamadık gittik dr a oda ilaç verdi ve yatarak geçiricen dedi o günden beri şükür sorun olmadı yarın kontrole gitcem..İstersen dr a görün için rahatlar...

günaydın herkese....canım bizde de içte kanama odağı görmüştü doktorum öyle başladık progestana 1 aydır kullanıyorum.bana bulantı yaptı çok fena tabi olacaktı da mı tetikledi içesem de olacak mıydı bilmem ama ona başlayınca çok bulantım oldu 3. kutuyu içiyorum şu an.doktorum 20sinde çağırdı ikili tarama için o zaman keseriz dedi bakalım 4 kutu bitirmiş olucam sanırım toplamda.

canım bana 1 ay kullan dedi.gece içsem sakıncası olmaz dediği için gece yatarken içiyorum zaten uykumu getiriyor.dü ilk defa içtim evet ama gece uyandığımda miğde bulantım vardı.şimdi yine var.yalnız bişiy sorcam benim kutuda 30 tane var.senin daha az öyleyse.farklı ilaç mı?

canım ben günde 3 tane kullanıyorum o yüzden bende de 30 tane var...

hımm anladım.ben 1 tane.o bir tane bile saatlerce uyuttu beni.Allah yardımcın olsun canım.ben daha 9.haftadayım benim 15 gün sonra ikili testim varmış erken değil mi ya?kaçıncı haftalarda yapılıyor?

11-13. haftalar arası yapılıyor cnm bize 11 hafta 2 günlükken yapılacak.sağol cnm bulantı hapına başlamak zorunda kaldık zaten çok bulantım olur hiçbir şey yiyemezsem 1 tane alıyorum sabahları öyle rahatladık biraz ama şükür her gün içmeme gerek kalmıyor sanırım hafifliyor artık.

az kaldı inşallah 3 aydan sonra azalır diyorlar.artık bebeklerimiz sağlıklı olsun da katlanacağız bunlara.inşallah test sonuçları da çok iyi çıkar.Allah yardımcımız olsun.girdik bi yola.ben planlamamıştım aslında ama şimdiden o kadar alıştım ki onunla yaşamaya.çok da korkuyorum doğumdan filan da bakalım nolacak.

Hakkımızda hayırlısı olsun canım aminn inşallah..valla ben hamile kalmadan önce korkuyordum da şimdi korku yok şükür içimde.rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile bize bağışlasın inşallah bebeklerimizi :)

günaydın kızlar naıslsınız?? keyifler yerindemi bakalım bugün..

cnm ben yaklaşık 2 senedir herbalife ürünlerni kullanıyorum. yani herbalife ın vitamin lif ve omegasını kullanıyorum.. ve omega da ciddi derecede cok iyi bir ürün. balığın gövdesinden yaglıbalıklardan elde ediliyor ve hamilelikte dogum sonrasında dha yı dengeliyor dogum sonrası.ve bebegin beyin gelişiminde inanılmaz etkili.. neyse nobel ödüllü doktordan dinledim ve çok güveniyorum.. gnc ye gelince güvendiğim bir şirket değil. ama beni düşündüğün için teşekkürler.

kızlar bişi sorcam size. 8+4 hamileyim eşimle cinsel ilişkimiz hi. olmadı bu zaman zarfında ben korkuyorum çünkü bişi olur diye yaklaşamıyorum gerçi oda bana yaklaşmıyor cocuga bişi olcak diye.. doktoruna soran var mı? ilişki problem olmaz falan diye. benim doktora bi soramadım gıcık bir doktorda o sebeple.. bilgisiolan var mı? ilişki olmalımı olmamalımı? ne zaman olmamalı

Haklısın canım, aslında içimize sinmesi önemli. acaba olmamalı bu süreçte kafamızda ve ne yazık ki ben de var. senin adına sevindim. en azından artık kafan net. eğer memnuniyetin aynı şekilde devam eder ve ben hala acabalardaysam o zaman ne kadarlık olursa olsun değiştiririm. şu an erken bi dönem olduğu için ben de bşka hastaneler de bakıyorum bir yandan. bi ara kartal umuta da gitmeyi düşünüyorum. nasıl bakacağım. en azından yakınımdaki hastaneleri elersem aklımda daha az acaba kalır. çok sevindim seni adına. hayırı olsun Allah tamamna erdirsin. benim ikili test senden önce olacak. anlatırım gelişmeleri bölgede 200 liraymış ve y. hanım çok ısrarcı değilmi testte. 4lü yaparız sonra demiş bir arkadaşa. ama ben yaptırmayı düşünüyorum. hayırlısı canım. öptüm

canım kartal umutta arkadaşım doğum yaptı.hastane eski bana biraz da pis gibi geldi ne yalan söölim.amaorda birsen hanımdan çok memnundu.bi arkadaşım daha şimdi birsen hanıma gidiyor.gidersen aklında bulunsun.ikili test için ben arayıp az önce sordum sgklı 122lira dediler bölgede.artık bilemiyorum ne çıkar.ben ikili testi yaptıracağım.ama iyi bi doktorun ölçüm yapması gerekiyormuş.yoksa hatalı olabiliyormuş.inşallah bir sorun çıkmaz.mustafa beye bi git istersen.ben memnun kaldım.oya hanım da çok iyiymiş ama başı çok kalabalık.bir de normal doğum düşünüyorsan belli bir ücret karşılığında doğuma geliyor demiş bi arkadaş.ben düşünmüyorum da.2li teste ne zaman gideceksin?

bize yasak ilk 3 ay...

bizede doktor ilişki yasak demişti cunkı kan kesesi vardı düşük riskim vardı progesteron kullanıyordum doktorumu degıstırdım gittiğim doktor kanama alanımın yok olduğunu düşük riskim olmadığını söyledi bende ilişki olabilirmi diye sormayı unuttum keşke sorsaydım diyorum. 2 hafta sonra ikili teste gel dedi 1 haftası gitti haftaya pazartesi sorcam inş.

ben ilk gittiğimde ilk 3 ay onaylamıyorum ben dedi.öyle yasak başladı sonra 6. hafta gibi kanama odağı görüldü içte hala progestan kullanıyorum azalmış ama bitmemiş.20sinde gel ilacı keselim artık dedi ve ikili tarama yapılacak bakalım..her gittiğimde söylüyor yasağımızı

hım anladım o zaman benim doktorum geri zekalımı ya hiç birşey söylemiyor bana.. ne ilişki yasak dedi ne folik asit verdi ne keseyi gel sende gör dedi vs hamile oldugumu bile bilemedi de farlutal verdi adet söktürücü offf bu kadını sevmiyorum başka doktor bulmam lazım en kısa zamanda .. ankarada olup iyi bir doktor bilen var mı? ama devlet olmak zorunda doktra vercek param yok..
bize yasak ilk 3 ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…