rica ederim ne demek..Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için :) NasıL ilaç gibi geLdi bu satırLar. Kendimi artık bu konudan sıyırmaya karar verdim. Zamana bırakacağım.. Kendi kendime çok düşündüm dün gece.. Sanırım çevresel faktörler de etkili bu yaşadıklarımda.. GebeLik müjdesini aLdığım gün amcamın, bir hafta sonra eniştemin; bir ay sonra ise 21 yıLLIk arkadaşımın ve yine aynı gün çok sevdiğim komşumun ölüm haberini aldım. Morg kapılarında ağLarken, beni başkaLarı düşünüyordu. Bir de hep, bu müjdeyi tadını çıkara çıkara paylaşacağım insanlardı.. Sonra, iki aiLe birbiriyLe görüşmüyor bizde. Her iki tarafı da kırmamak için didiniyoruz. EşimLe 8 yıL bekLedik, 3 yıllık da evLiyiz. AiLeLer yüzünden, birbirimize zaman ayıramadık. Benim annem, yaLnız oLduğu için bizimLe kaLIyor. İsim konusunda, kayınvalidemLer görümcem yüzünden üzüLmüştü. biz üzmeyeLim, isim fikrini aLaLIm dedik. Annemin de aLaLIm, ikisini koyaLIm dedik. Biri Ahmet dedi, biri de Hikmet. Biz de Kürşat istemiştik bir ara; düşün yani Hikmet Ahmet KürşatOf, beLki bu şeyLer de engeLLedi bizi. Bir de dediğin gibi sürekLi işin içinde oLduğumuz için. Şimdi iki yıLdır haLk eğitimi Merkezinde de çocuk bakcılIğı kursu ve anne baba eğitimi veriyorum. SürekLi aynı cümLeLer.. GebeLikte yaşananLar, hamiLelik.. Bun Ların bir hastaLIk değiL normal bir süreç oLduğunu vurguLayıp durdum.. Buna adapte oLdum.. Bir de ayrı bir mevzu daha var ki, hayvan hakLarı savunucusuyum. PisiLerim var, sokakLarda koşturuyoruz eşimLe. Bunun için veteriner teknisyenLiği okudum. Arada doğumLara gidiyorum. Bu yoğun sevgi bana anaçLığı da yaşatıyor. KediLerim, gece üç kere uyandırıp iLgi istiyor, onLardan doLayı her yere gidemiyoruz hemen, haftasonLarı memLekete onLarı da götürüyoruz arabamıza aLıp. MamaLarı, iLaçLarı, battaniyeLeri, oyuncakLarı vs. yanımıza aLıyoruz. Yani bir bebeğin fizikseL sorumLuLuğu vız gelecek, korkutmuyor. SAnırım zaman gereiyor, artık sıradanLaştı bu durumLar, ondan.. Bir de kedicimLer, hissediyor bebeği. KimiLeri diyor, bebek geLince bunLarı bu kadar sevmezsin diyorLar. Ona da üzüLüyor, kıyamıyorum kediLere. BiLiyorum insan yavrusuyLa bir değiL. Ama işte öyLe.. Tekrar teşekkür ediyorum, tekrar tekrar okuyacağım yazdıkLarını, ışık oLacak bana..
slm kızlar, 2 gündür yoktum.ama geçmişi okudum.ne dedikodu,ne ahdedikodusizi gidiler.bende izmire gittim hem doktora hem alışverişe.bi sürü şey aldımmmm akşam eklerim cicilerimizi.öptük sizi
Günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkesler iyidir.Sabah sabah içim karardıKocişim yılbaşını görevde geçirebilirmiş.Bizim ilk yılbaşımız olacaktı ama İlk bayrama yanlız girdiğim gibi buna yılbaşına da üzgün girerim artık Umarım değişir. Bu psikolojiyle üzgün sıkkın bir şekilde geçiririm artık bu günümü.
biz öyle yaptık cnm...1 sene kadar oldu evimizi alalı..60 metrekare 15 yıllık binada...günaydın bayanlar
geçmişi okuyayım dedim epey kaynatmışınız
dün ev bakmaya gittik henüz inşaat 6 aya teslim zaten acelemiz yok 1 hatta 1.5 sene sonra taşınalım diyoruz
ev çok lüks harika ama çok pahalı 165 lira
burda 100-110 da 2. el evler var
sıfır evler 120den başlıyor
bizim birikmiş paramız yok
epey kredi çekmemiz lazım buda kredi miktarını faizini epey arttırıyor
şaşardık ne yapacağımızı
sizce ilk evi uygun alıp 2. evi lüks almak daha mı mantıklı
Günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkesler iyidir.Sabah sabah içim karardıKocişim yılbaşını görevde geçirebilirmiş.Bizim ilk yılbaşımız olacaktı ama İlk bayrama yanlız girdiğim gibi buna yılbaşına da üzgün girerim artık Umarım değişir. Bu psikolojiyle üzgün sıkkın bir şekilde geçiririm artık bu günümü.
günaydın kızlarrr. oğluşumla biz geldik. birazdan diyet kahvaltımızı yapacağız. kilolar ne durumda kızlar
günaydın anne adayları.
bebeğinize isim düşündünüz mü? eğer varsa paylaşır mısınız.benim de kzım olacak ama çok zor bu isim konusu.
geriye 114 gün kaldı
6. ayımın son günü bugün...6. ayı 6 kilo ile kapattım...kaldı 3 ay:))günaydın kızlarrr. oğluşumla biz geldik. birazdan diyet kahvaltımızı yapacağız. kilolar ne durumda kızlar
günaydın anne adayları.
bebeğinize isim düşündünüz mü? eğer varsa paylaşır mısınız.benim de kzım olacak ama çok zor bu isim konusu.
geriye 114 gün kaldı
günaydın bayanlar
geçmişi okuyayım dedim epey kaynatmışınız
dün ev bakmaya gittik henüz inşaat 6 aya teslim zaten acelemiz yok 1 hatta 1.5 sene sonra taşınalım diyoruz
ev çok lüks harika ama çok pahalı 165 lira
burda 100-110 da 2. el evler var
sıfır evler 120den başlıyor
bizim birikmiş paramız yok
epey kredi çekmemiz lazım buda kredi miktarını faizini epey arttırıyor
şaşardık ne yapacağımızı
sizce ilk evi uygun alıp 2. evi lüks almak daha mı mantıklı
günaydın herkese biz dün 2.aşımızı olduk çok şükür hiç ağım falan olmadı 1.acımıştı birazcık sağlık ocağında tartıldım allahım bu kilo artışı beni öldürcek hemşire de çok fazla alıyorsun dikkat et dedi yaaya elimde değil keşke önleyebilsem aşırı yemiyorum ama metobolizma yavaş çalışıyor herhalde
canım ben 57 ile hamile kaldım 8 kilo almış durumdayım şu an, senin nasıl haftamız aynıymış seninle.........
bu yazdıklarımı artık hepiniz sabah okuyacaksınız muhtemelen..ama ben gündüz aranıza katılamıyorum...2,5 yaşında bi oğlum var..onunla ilgilen ev işi yap derken akşam oluyor...içim gidiyor her gece yazdıklarınız okurken..o sohbetlerde olmayı çok istesem de mümkün görünmüyor...neyse sizi hep takip ediyorum çok şey öğreniyorum..böylede devam edecek sizi takibim...daha öncede yazmıştım...2 kez erkek gibi dedikten sonra doktorum 19.haftamda kız olduğunu söyledi 2.meleğimin...yarın kontrolüm var..umarım kız olduğunu ikinci kez tesciller doktorumuz...bayansu canım kızımızın adı ZEYNEP olacak inşallah...listede varım zaten meleğimin adını da eklersen sevinirim...
ara sıra da olsa gelip bir iki kelam yazmaya çalışırım...herbirinizi tek tek öpüyorum...
6. ayımın son günü bugün...6. ayı 6 kilo ile kapattım...kaldı 3 ay:))
yağmurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?