Canım hangi semttesin sen?
arkadaşlar merhaba
öncelikle sizinle paylaşmak istedi.biliyosunuz yaklaşık 2 haftadır psikolojimiz bozulmuştu her zaman rutin gidilen kontrollerden birinde birden suyumun azaldığı anlaşılmıştı ve 1 hafta içinde yaklaşık 15 dr.a gittik umutsuz konuştular biz ailece çok ağladık çok üzüldük herkes yanımda olmaya çalıştı çünkü bebeğim 23 haftalık şu an her gittiğimiz dr.özel ya da devlet hep aynı şeyler...ama bi mucize oldu her dr.zeynep kamile gönderdi kendi dr.um hospitaliumdaydı o da diğer dr.larda suyum azalmıştı su gelişi yoktu yalnız akıntım vardı.5 gece yattım hastanede dr.lar su gelişi saptamadı detaylı ultrasonda da sorun yoktu çok şükür olsun allahıma ve bi mucize oldu dün suyumun arttığını söyledi ordaki doçentler yapılan incelemelerde.10 dr.a kalsa bebeğim allah korusun...ama şimdi pıtpıtlarıyla benimle inşallah yine riskli durumum su sınırda artsa bile artmasa da azalmasın diye umuyoruz yerimden kıpırdamadan yatıyorum gerekirse kıpırdamadan yatarım yeterki sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıyım.şimdi enfeksiyon riskine karşı antibiyotik kullanıyorum annem geldi memleketten o beni düşünüyo ben bebeğimi allah dağa taşa vermiş olmamış da insana vermiş çatlamamaış.inşallah sonu güzel olsun.allah herkesin yavrusunu beğışlasın
yenimahalledeyim canım
Canım bana 2 yıldır gelen bir yardımcım var ben şahsen çok memnunum ama eryamanda oturduğu için yarım gün geleceğini zannetmiyorum. Bir de ondan önce bana gelen biri daha vardı o da komşuma yıllardır geliyormuş komşumun bir anahtarı da ondaydı ben birsüre aldım ondan da memnundum. O yanlış hatırlamıyorsam Cebeci taraflarında oturuyordu ve 2-3 ay önce beni aradı oğlum üniversiteyi kazandı eğer temizlik için birileri sorarsa beni söyler misin diye buara ihtiyacı var sanırım istersen onun ev telefonu var vereyim ara bir dene.
Umarım memnun kalırsın canım özelden mesaj yolladım telefonunu.çok sevinirim canım ya mailime atarmısın telefonunu?aslına bakarsan benimde düzenli aldığım bir tanıdığım vardı.fazla bilmiş olmaya başladı anlaşamadık.bir konuşalım doğumdan önce alır denerim bir kez memnun kalırsak karşılıklı doğum sonrasında da almaya devam ederim.
şu totosu catlayan arkadasım mayısta dogum yaptı
o goguslerinden cok cekti
bebegini ancak 3 ay emzirebildi oda tam anlamıyla degil
goguslerinin ucu berbat hale geldi 3 ayda iyileşti
bebeğin agzına kan ve iltihap akıyodu hep
bebegi görmeye gittiğimde içi acılmıs eti gorunuyoduu
sonrada ucu koptuu ayyyyy
bildiginiz koptu gitti ucu yeni cıktı
neyse;
lansonih lanolin adın da bi krem var
ben korkumdan aldım hemen
7 ayıma girdigim an da hergun mutlaka surucem onu
catlamayı acıyı falan önleyecekmiş emzirme doneminde
oda kesinlikle kullan dedi hiç bişey o gogus problemi kadr kötu degil diyo
ustune bişey giyemiyodu garibim yaa acık yara gibi bişey giyse yapışıp kuruyodu sonra cekemiyoduu ordan
bu bahsettiği şahıs benim kızlar
Çok çok gerekli değil. Bir arkadaşımın 2,5 yaşında kızı var 4-5 defa kullanmış şimdiye kadar. Ben aldım şimdiden kendim kullanayım diye ama pek memnun kalmadım açıkçası.ya kızlar bişey sorcam.buhar makinası gerekli mi?evi kaloriferli olan arkadaşlarım gerekli bebek için diyolar?
bende karar veremedim.kimi gerekli diyo kimi gereksiz.ya birde çok para.CHEERFULSKY sen ne marka aldın?
kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini yıkadınız mı ya da neyle yıkamyı düşünüyorsunuz. bebe deterjanı kullanacaksınız.. yumuşatıcı kullanmayın diyor bazıları. bilenler varsa söylesin. benim hiç tecrübem ve de yakınımda doğum yapan ablam yengem v.s yok
Ben weewell aldım. Linki gönderiyorum
Weewell Ionizer Özellikli Soğuk Buhar Üfleyici (Gece Işığı-711) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Bence bunu alma hep iyi yorumlar var diye bunu aldım ama su haznesi küçük sabaha kadar yetmiyor ben 3 defa denedim en son kullandığımda yere koymuştum sabah yer sırılsıklamdı. Birdaha da denemedim bir de sanırım bizim odamız için küçük kaldı bana pek etki göstermedi.
eşimde o markaya baktı ama yuvarlak bişeydi.oda 110 civarıydı fiyatı.o zaman hiç bakmayalım biz o markaya.sağol canım
canım ben son aylara yakın yıkıcam 8. ay gibi.ben dalinin granüllü olan sabun tozunu aldım makineler için ve dalin bebek yumuşatıcısı aldım.yumuşatıcı koymadan yıkıcam bakalım.sonra bi postayıdada yumuşatıcıyla yıkıcam.tavsiyeyle aldım o markaları iyidir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?