2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
korkma cnm bu bebişleri en cok yoran sey stres bebişim beni bırakmayacak de güven rabbm bu gune gertrdi insalh sagasalim dünyaya getrmeyide nasip eder sana dualrımız sennle en ufak sıkıntıda kasılma oluyo sen allaha sıgın bnm bi aksam cok fena kan geldi 18 haftamdı gitti bebegim dedim ama 15 haftadan beri hissetigim için bebişim hareket etti o an bnmle bebegim bırakmayacak beni dedim 2 gün hast yattm kaynanam dua ediyo aglıyo esimn eli ayagına dolasıyo ama bebegim sanki bana korkma bn gitmiycem diyodu ve hiç umutsuzluga kapılmadım cok sükr simdi iyi bebegim geciyo kapalı bir kutudalar bilemiyoruzki bi dogsalarda ucan kusun kanadından sakınsak meleklerimizi tuvalet dısında kalkma yat bnde yarın kont gidiyorum insallh bebişimn esi yukarı cıkmıstrda bnde bir oh cekerimm

canım ne kadar sevindim anlatamam Allah seni ve bebeğini korudu bak hep dua et tatlım inşallah sağsalim alıcaz bebeklerimizi kucağımıza bu günleri geride bırakıcaz

yenimahalledeyim canım

Canım bana 2 yıldır gelen bir yardımcım var ben şahsen çok memnunum ama eryamanda oturduğu için yarım gün geleceğini zannetmiyorum. Bir de ondan önce bana gelen biri daha vardı o da komşuma yıllardır geliyormuş komşumun bir anahtarı da ondaydı ben birsüre aldım ondan da memnundum. O yanlış hatırlamıyorsam Cebeci taraflarında oturuyordu ve 2-3 ay önce beni aradı oğlum üniversiteyi kazandı eğer temizlik için birileri sorarsa beni söyler misin diye buara ihtiyacı var sanırım istersen onun ev telefonu var vereyim ara bir dene.

çok sevinirim canım ya mailime atarmısın telefonunu?aslına bakarsan benimde düzenli aldığım bir tanıdığım vardı.fazla bilmiş olmaya başladı anlaşamadık.bir konuşalım doğumdan önce alır denerim bir kez memnun kalırsak karşılıklı doğum sonrasında da almaya devam ederim.

Umarım memnun kalırsın canım özelden mesaj yolladım telefonunu.

iyi akşamlar kızlar :) bebişinizi öğrendiğiniz hikayelerinizi okudum, hepsi çok güseldi :) yanlış hatılamıosam bensibelin aşeren hamile, sinirli hamile, kıskanç hamile paylaşımını da çok beğendim hatta eşime de okudum, bak ben normalim hamilelikte bunlar oluo die gülerek okuduk, çok hoşumuza gitti..
suyu azalan arkadaşın suyunun normale dönmesine de çok sevindim, Allah bebeğini ona bağışlasın inşallah, dualarım hep bebişlerini beklerken sıkıntılı durumlar yaşayanlarla...

Benim bu hafta salı akşam randevvum vardı, geçen sene martta dış ggebelik geçirmiştim, o zamanddan beri doktorum aynı prof ama bu muayene de ilk kez sana rahim filmi çektirmiş miydik dedi, hayır neden sordunuz dedim! rahimin bi tarafı düz oluyomuş, benimkinde çöküntü varmış, inşallah bişey olmaz dedi! hem biraz korktum, hem şaşırdım.. şimdi neyse diorum, takmıom da işte garip geldi.. oğluşumun eşini sordum hep aşağıdaydı, yukarı çekilmeye başlamış ama eşi hala aşağıda dedi, inşallah yukarı çıkar.. Oğlumun pıt pıtları beni çooooook mutlu edio, Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin, sağlıkla elimize alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah..
:13:

bu bahsettiği şahıs benim kızlar

bu bahsettiği şahıs benim kızlar

Geçmiş olsun canım baya kötü günler geçirmişsin anlaşılan. Sen hiç krem kullanmamışmıydın?
Benim bir arkadaşım 1 hafta önce doğum yaptı doğumdan 3 hafta önce Lansonih kullanmaya başlamıştı şu anda da her emzirmeden sonra sürüyor ama yine de çok acı çekiyor emzirirken ağlıyor resmen göğüs uçları yara olmuş. Extra da Hametan almış onu da kullanmaya başlamış ama iyileşmiyor sanki diyor.

ya kızlar bişey sorcam.buhar makinası gerekli mi?evi kaloriferli olan arkadaşlarım gerekli bebek için diyolar?
Çok çok gerekli değil. Bir arkadaşımın 2,5 yaşında kızı var 4-5 defa kullanmış şimdiye kadar. Ben aldım şimdiden kendim kullanayım diye ama pek memnun kalmadım açıkçası.

kıslar vitaminlerle ilgili 2 şey öğrendim sizinle paylaşmak istedim.
1-)doktorum bana her kremi kullanabilirsiniz fakat içinde A VİTAMİNİ olmasın demişti.Nedeni: A vitamini fazlalığı bebekte bel kemiği açıklığı ve kemik sakatlıklarına neden oluyormuş.
2-)Demir ilacını da c vitamini ile alınca vucutu daha çok emiyormuş.yani hapımızı portakal suyu ile içtiğimizde demiri daha çok alabiliyormuşuz.

kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini yıkadınız mı ya da neyle yıkamyı düşünüyorsunuz. bebe deterjanı kullanacaksınız.. yumuşatıcı kullanmayın diyor bazıları. bilenler varsa söylesin. benim hiç tecrübem ve de yakınımda doğum yapan ablam yengem v.s yok

bende karar veremedim.kimi gerekli diyo kimi gereksiz.ya birde çok para.CHEERFULSKY sen ne marka aldın?

Ben weewell aldım. Linki gönderiyorum

Weewell Ionizer Özellikli Soğuk Buhar Üfleyici (Gece Işığı-711) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

Bence bunu alma hep iyi yorumlar var diye bunu aldım ama su haznesi küçük sabaha kadar yetmiyor ben 3 defa denedim en son kullandığımda yere koymuştum sabah yer sırılsıklamdı. Birdaha da denemedim bir de sanırım bizim odamız için küçük kaldı bana pek etki göstermedi.

canım ben son aylara yakın yıkıcam 8. ay gibi.ben dalinin granüllü olan sabun tozunu aldım makineler için ve dalin bebek yumuşatıcısı aldım.yumuşatıcı koymadan yıkıcam bakalım.sonra bi postayıdada yumuşatıcıyla yıkıcam.tavsiyeyle aldım o markaları iyidir umarım.

eşimde o markaya baktı ama yuvarlak bişeydi.oda 110 civarıydı fiyatı.o zaman hiç bakmayalım biz o markaya.sağol canım

eşimde o markaya baktı ama yuvarlak bişeydi.oda 110 civarıydı fiyatı.o zaman hiç bakmayalım biz o markaya.sağol canım

Weewell iyi bir marka aslında o yuvarlak olanı belki de büyük olduğu için daha iyidir. Arkadaşımda premier vardı o baya büyük memnundu. Bence haznesi büyük al o önemli bir ayrıntıymış.

bende alıyım o zaman dalin. şimdiden alayım. bu arada daha kıyafet almadım. yılbaşından sonra alcaz inşallah
off yaaa doğsunlar artık zaman geçsin. kendimi çocuğuma adamak istiyorum. iş yerinden sıkıldım . ara vermek, evde olup çocuklaırmın anası evimin hanımı olmak isityorum.
of kızım ya çok seviyorum seni. insan görmediği şeyi nasıl seviyor ...tatlım o benim minnoş kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…