2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bu arada hemen bi hastaneye gidip geliyorum idrar tahlili yaptırcam sonra bende bebek hikayemi anlatcam, herkes anlatmış, benimde anlatasım geldi :)))))

Kızlar ağda sorun olmaz değil mi?
İlk hamileliğinde yaptıran var mı?

Benim çok aşırı tüyüm yok ama doğumdan önce 2 kez gideyim diyorum ağdaya.
Yani zararı olur mu acaba? Doktoruna bu konuyu danışan var mıdır?

Ben kuaförüme sormuştum.O çok gelen var ve en az 1 ay rahat ediyorlar demişti.
Çok ta memnun kalıyorlar dedi.

Alerjik bir bünyemde yok. Artık bende görmekte zorlanıyorum :)

petus sekerler cok ciciymişş pembiş pembişş ne güzell
bende mavi biberon yaptırcam hasır bebek arabasının içinde
hoş kardeşim alcak onları ama model secimleri bana aitt

ben senelerdir ağda yaptırdıgım için
aklıma ilk gelen seylerden bir oldu jiletten nefret ediyorum
2 günde bir yapmak gerekiyor falan
doktoruma sordum ben bir zararı yok yaptırabilirsin dedi

ben senelerdir ağda yaptırdıgım için
aklıma ilk gelen seylerden bir oldu jiletten nefret ediyorum
2 günde bir yapmak gerekiyor falan
doktoruma sordum ben bir zararı yok yaptırabilirsin dedi

Süper, bende makine ile alıyordum üst kısımlarını ama çok zorlanıyorum artık.
Bende son gittiğimde sorayım doktoruma bende gideyim kuaföre.

Süper, bende makine ile alıyordum üst kısımlarını ama çok zorlanıyorum artık.
Bende son gittiğimde sorayım doktoruma bende gideyim kuaföre.

hem doğum zamanıda cok kolaylık olur
jilet kullansak 2 günde bir cıkıcak ama
senelerdir ağda yaptırdıgım için ağdadan sonra
20 gün falan cok rahat olucam
hele bi dogurim ondan sonra epilasyona gitcem zaten ömür boyu kurtulcammm

canım çok güzeller yaaa
bayıldım ben
helede biberonlu olanlara bayıldım
magnetli olması iyi insanlar dolabına yapıştırıyor
diğerleri atılıp gidebilir
bence iyi düşünmüşsün...
saol zeynebim...walla ben her konuda önce düşünürüm sonra gider düşündüğümü ulurum..
buda aynen öyle oldu, fiyatta kafamdaki fiyatın 3 te birine denk geldi ama evde bi aceba mı oldum..
beğenmene çok sevindim...
çok güzelmiş, bayıldımm... fiyatıda gayet uygun daha ne olsun... sepet kaç lira ?

bana 60 adet falan yetmez. çünkü hem annemde hemde kayınvalidemde mevludu olur.. yani bana 2 katı lazım ((
sepet biraz pahalı oldu ya..minnak sepet 35 lira...arasan kesin daha güzel ve ucuau vardırda biz artık en son bu kalmıştı ve yorulmuştun aman ya buda böyle olsun dedik yani...
benim ist. da kimsem yok cnm..eşiminde kimsessi yok..bi arkadaşlarımız var yeter die düşünyorum...
kısmet olursa ben bide kurabiye yapmayı istiorum kendim tabi..deneme yapcam bakalım nasıl olcak:)) olursa şekerlerin yanına kurabiyede eklerim
petus sekerler cok ciciymişş pembiş pembişş ne güzell
bende mavi biberon yaptırcam hasır bebek arabasının içinde
hoş kardeşim alcak onları ama model secimleri bana aitt

çok saol cnm...inş. içine siner cnm seninde...çok seçenek olunca insanın kafası karışyo seçimde..

günaydınlar biz geldikkk hayırlı cumalar olsun
bizde hikayemizi anlatalım ozaman mademm
eşimle 31 ocak 2003ten bu yana beraberiz tam 9 yıl yanii..ve lise aşkım aynı sınıftaydık..neyse nitekim 2009da nişanımız 5 şubat 2011 de düğünümüz oldu..nişanlıykenden beri çocuk hep hayalimizdi ve evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istiyoduk..evlendik eşimin işi nedeniyle seydişehire gittik..çok afedersiniz bebek istediğimiz için ilk geceden beri hiç korunmadık..ve ben 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim hatta çok utanmıştım bukadar çabuk olacağını beklemiyodum çünkü sanırım ilk geceden hedefi bulmuş bulan fakat sevincimiz uzun sürmedi kalp atışını duyduk ben ağır bi gribe yakalandım aynı gün hastaneye yatırdılar..kalp atışını duyduktan 3 gün sonra bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum..yeni evliyim ve böylesine bişey yaşamak çok ağır geldi uzun bi süre atlatamadım..doktorum 3 ay bekleyin dedi biz 6 ay bekledik..
sonracığıma mübarek ramazan ayı geldi ve ben ramazanın ilk 1 haftası idrar yolları enfeksiyonu için antibiytik kullandım o 1 haftada tam yumurtlama dönemim..eşinle ilişkiye girme dedi doktor ve bizim sadece o hafta içinde 1 gece bişeyler oldu ondada olacağı varmış meğerse benim paşamm bize gelmek istemiş ama hala hiç beklemiyorum bişey bidaki aya artık falan diyorum..ağustosun 23ünde adet olucam olmadım 2-3 gün aksar zaten genelde ama içimden bi his al test bak dedi..eşimle dışarı çıkmıştık o gün alışverişe ve kavga ettik dışarda tartıştık bi sebepten dolayı..ben eczaneden test aldım nerden çıktı şimdi bence bu ay bişi yoktur bişi yapmadıkki dedi
ben küsümya konuşmuyorum..neyse eve gittik ben Allahtan 2 tane almışım testi..ilkine baktım 2.çizgi silik çıktı yokk yaa dedim şoklaRDAYIM hemen 1 gün geçince çıkarmı diyorum hemde ne ara oldu diyorum sonra 2.testide açtım onada baktım oda aynı..ağlamaya başladım tuvalette kendime gelince eşimin yanına gittim..ama hala küsüs..dedim bak ne çıktı..gözleri açıldı bi afalladı ama nasıl olur falan dedi küs olunca tepkiyide nasıl verceğini şaşırdı..ben olmuş işte çok şükür dedim mutfağa döndüm gittim geldi arkamdan mutfağa bi sarıldı bende sarıldım öle mutlu bi tablo oldu..
ama ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı ilk 3 ayım hep aman bişi olurmu diye endişeyle geçti hep hala bile öle geçiriyorum az çok biliyosunuz..ama Allahıma şükür bu günleri gösterdi bize inş. sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin

yaawss petuş bunların hepsi çok güzel ama yaaaaa iyiyki baştan halletmişsin mikemmellerrrrr

canım senle aramızda 1 gün var maşalah göbüşün çok tatlı olmuş benimkini bi görsen füzeee oldu resmen
ve bende sendenim 8 kilo aldım ama maşalah bize bebişlerimize veriyoruz kiloları sanırsam

tunihan cnm ben en son doktora bi 10 nunda gittim 20 cm di 17 sindede ikinci düzey ult. için gittim 25 cmdi şimid herhalde 28 falan olmustur:):)
ayy gramını unuttum yaa
ama doktor haftasına göre 1 hafta önde gidiyor demişti
sende durumlar nasıl

günaydn güzeller nasılsınız
iki saat sonra kontrole gidicem dua edin bize 1aydır görmüydm meleklerimi heyecanlıyım bu arada bu mide yanması sabahtan başlıyor gece devam ediyor rennie vermişti doktorum ama kullanmamaya çalışıyorum

ayyyyy çok güzellerr petuşş. hadi gözün aydın üstünden yük kalktı ne güzel darısı bizlerin başına inşallahh..bi atlataydık hele beynimiz rahatlayacaktı..düşün düşün strese giriyo insan. bu arada tüllerimizde aynıı benim salonumun tülü o şekil çok beğenerekten almıştım

canım bende en son geçen cuma gittim detaylı ultrason için 532 gr dedi paşama ama boyunu sölemedi sanırım benimki senin gibi o civarlardadır..herşeyi normal dedi..
yalnız tek bi sıkıntı var ben hala hareketlerini hissetmiyorum kuzumun çok canım sıkılıyorsen başladınmı hissetmeye canım ??

evet canım biraz pahalı olmuş, ama çok güzel olmuşş....
bende istiyom o kurabiyelerden, izne çıkınca yapar saklarım diyorum ama ozaman gelince ne kadar canım isterde yapar uğraşırım bilmiyorum. öle ince işlere pek gelemem ben ruhum sıkılır. kibar kibar yapamam pöt pöt olurlarsa sinir krizi geçirir orada doğuruurm
bide o tahta çöpler varya onu kurabiyenin içine mi sokuyorsun? nasıl öle dik durmasını sağlıyorsun nereye sabitleniyor o.. kurabiyeleri pişirmeden taksan ne tepsi alır nede fırın

öyle sert bir şekilde hissetmiyorum bende cnm ama ufak ufak kırpırdamaları hissediyorum
daha cok net sert bir şekilde tekme yemedim ama

çok saol kuzim...beğendiğine çok sevindim
inş. güzel haberlerle gelirsin canım..

ayyy çok sevindim ya beğendiğinize...kafamda bi soru işareti vardı...çok mutlu oldum..en mutlu oldum
geçen face de resimlerine bakarken görmüştüm dedim ertesi gün yazarım bak unuttum sen çok yaşa....bende çok beğenerek aldım ya çok memnunum..yıka as:))ütü derdi yok..bide evi değiştirdim ben evlendikten sonra bu yeni eve 10 cm uzun geldi..bende en alttaki pıtırcıklar var ya gipür onları kestim..gayet güzel oldu walla hiç bozulmadı, aklında olsun:))

ultroson resmini vermedi mi orada da yazar canım kaç gram olduğu...

öyle sert bir şekilde hissetmiyorum bende cnm ama ufak ufak kırpırdamaları hissediyorum
daha cok net sert bir şekilde tekme yemedim ama

o ufak tefek kıpırdamaları hergün hissediyomusun peki ?? benimde bazen kasıklarımda seyirme şeklinde oluyo ama akşamları ve 1 gün oluyosa 2-3 gün olmuyo öle diyim..sendede bölemi
geçen babamız yanımızdayken sinemaya gitmiştik ozaman yedim bende sert b tekme devamı gelmedi ama

allah iyiliği versin güldürdün beni deli kız
kurabiyenin başında sinirden doğuran biri...
sanmıom ya çöple pişmiodur...şeker hamurunun altına belki yerleşiodur..onları artık araştırcaz , bende bi haberim hiç yapmadım..ama yaparım gibime gelio:))

ultroson resmini vermedi mi orada da yazar canım kaç gram olduğu...

verdi cnm bilgileri falandan o kagıtlarda evde

yok hergün ufak kıpırdamaları hissediyorum ben günde 3 4 kere özellkilede yemekten sonra
bak bende sert tekme yemedim sinemaya mı gitsem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…