2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

valla içine sinsin tatlım çok şirinler. bizimde yapacaklarımız aynı bunun gibi olacak.. ağız tadıyla yiyin inşallah
evet tülde dediğin gibi yıka as hiç uğraştırmıyo .
bende bu eve taşınırken oralardan keserim diye düşünmüştüm ama tam geldi şansıma.

bu arada ben sgk ya gittim sabah işle ilgili bi işim vardı.. doğum iznimle ilgili işlemlerimide orada yaptıracakmışım öğrenmiş oldum bu sayede..bi kağıt verdiler hangi evraklarla ne zaman gitmemiz gerektiği yazıyo. yazıcımda bi sorun var yapılıyo şimdi yapılr yapılmaz sizede göndercem. olmadı fotosunu çeker koyarım kankeytalar

günaydın kızlar,bir kaç gündür çok yoğundum giremedim siteye,şöyle bi göz atabildim yazdıklarınıza.Ben de şekerli şeyler yemeyi azalttım biliyosunuz,doktorum dikkat et deyince,arada azcık kaçamak yapıyorum,aşureyi de küçük kase ile yedim akşam,çikolata yemiyorum 2 gündür,çok canım çekerse arada yerim belki,tatlısız da zor oluyo valla,daha doğrusu yemeyeyim dedikçe aklına geliyo,psikolojik bi şey bu dikkat etmenin tek iyi tarafı kilo artışını dengeleyecek olması,çünkü tatlı yemeyince gerçekten kilo alma olayı azalıyor,görcez bakalım,ben de 6. ayımı 6-7 kilo bitircem inşallah

kuzumm yalnız tek tip şeker olmaması çok güzel olmuş farklı 4 çeşit süper
içine sinsin bence şimdi daha detaylı baktımda cidden fiyatıda çok iyi..peki 60 tane yetcekmi kuzum?? ben 100 tane aldım o çerçevelerden

ben geldim....
ama biraz canım sıkıldı, idrar tahlilimde hala iltihap var, bakteri var bide bu sefer amorf ürat diye bişey çıktı, böbreklerinde taşmı var diye sordu tahlil yapan kız bende bilmiyorum dedim, int. den baktım şimdi, taş yada kum yapan bişeymiş, şimdi tahlil sonucumu eşime mail atcam o da dr. uma göstercek bakalım ne diycek....

geçmiş olsun ... ayaklarını hep sıcak tutmalısın canım ..

öyle sert bir şekilde hissetmiyorum bende cnm ama ufak ufak kırpırdamaları hissediyorum
daha cok net sert bir şekilde tekme yemedim ama

daha durun kızlar bakın bi 24-25-26 fln olsun dışardan bile belli olcak gece bi anda bi tekmeyle uyanacaksınız azcııık daha sabredin

TMMM CNM ....nisan anneleri altında doğum izni die bi başlık var..orayada eklede kuzum zmnı geldiğinde pıt die bulalım...
saol canımcım...
nihanım sen alanyada doğum yapcan ya cnm eşinin ailesi senin ailen eş dost arkadaş çok olur..
bizim aileler burda değil...bi anneler gelecek doğuma:)))
ziyaretime gelecek kişiler arkadaşlarım bi tek..onlarda 60 ancak olur...
kurabiyede yaparım...yeter inş..:)

geçmiş olsun canım...

kuzummmm geçmiş olsun..ne illetmiş bu yaa umarım atlatırsın en kısa zamanda ..bol bol su iç canım günde 3ltyi geçir hatta ..

daha durun kızlar bakın bi 24-25-26 fln olsun dışardan bile belli olcak gece bi anda bi tekmeyle uyanacaksınız azcııık daha sabredin

ayyyyy inş. gelsin o günler yaa gelsinnnn

offf benim de gitmem gerekiyor yaaa

gosenay geçmiş olsun canım bendede var iltihap antibiyotik kullandım geçmedi idrar kültürü yapıldı bakteri üremedi kasık ağrısından ölüyorum sabah ürolojiye gittim 1 de sonuç çıkacak bakalım :18:

hımm evet petuşum o bakımdan doğru diyosun sadece annenler gelcekse çevrenden gelenlerede yeter diyosan..ben hem burda dağıtacam bide 10 gün sonra seydişehire gittiğimde ordada eşimin arkadaşları falan gelir onlarada veririm 100 tanesi bile şaibeli yani
kurabiyeleri bende istiyorum yapmak yaa burda mevlüte geldiklerinde dağıtırım diyorum..becerebilirmiyim ama hiçbi fikrim yok

bana yapabilirim gibi gelio..hiç yapmadım ama...bu aralar bi denicem bakalım..olursa anlatırım sana..evde bi iki deneme yap bi bakem..

petuş şekerler çok hoş olmuş tatlım bayıldımben şeker yaptırırmıyım bilmiyorum ya eşimin sülalede benimkide çok kalabalık 200 tane anca yeter 200 şekerde bütçemi biraz zorlar açıkçası

Of ya yine acıktım unutup kurt mu var içimde diyom yafruma affet anneyi kuzum

Valla bende hiç ama hiç düşünmüyorum çünkü bizim ailelerinde maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…