verdi cnm bilgileri falandan o kagıtlarda evde
yok hergün ufak kıpırdamaları hissediyorum ben günde 3 4 kere özellkilede yemekten sonra
bak bende sert tekme yemedim sinemaya mı gitsem bende
çok saol kuzim...beğendiğine çok sevindim
inş. güzel haberlerle gelirsin canım..
ayyy çok sevindim ya beğendiğinize...kafamda bi soru işareti vardı...çok mutlu oldum..en mutlu oldum
geçen face de resimlerine bakarken görmüştüm dedim ertesi gün yazarım bak unuttum sen çok yaşa....bende çok beğenerek aldım ya çok memnunum..yıka as:))ütü derdi yok..bide evi değiştirdim ben evlendikten sonra bu yeni eve 10 cm uzun geldi..bende en alttaki pıtırcıklar var ya gipür onları kestim..gayet güzel oldu walla hiç bozulmadı, aklında olsun:))
walla guzum bende bilmom..üstünde yazıo sanırım granüllü felan die alırken öğrencez gari:))
ya şekerleride bilemedim...düşündüğüm böyle bişeydi aslında neyini bilemedim onuda bilemedim...
tam kafamdaki gibi...ama nie bi soru işareti oldu ki akşam:44::44::44:
kutu sevmiom, biblo sevmiom, magnetli olsun dedim..çöp özellikle eklettimki sepete koyunca güzel duryo..
eşim çok beğendi...bende aman yaaaa hallettim çıktı işte aradan dedim..sona kalsam hepden saçmalıycaktım dedim..
60 tane..maliyeti 75 lira...
Eki Görüntüle 317638 Eki Görüntüle 317639 Eki Görüntüle 317640 Eki Görüntüle 317641
ben geldim....
ama biraz canım sıkıldı, idrar tahlilimde hala iltihap var, bakteri var bide bu sefer amorf ürat diye bişey çıktı, böbreklerinde taşmı var diye sordu tahlil yapan kız bende bilmiyorum dedim, int. den baktım şimdi, taş yada kum yapan bişeymiş, şimdi tahlil sonucumu eşime mail atcam o da dr. uma göstercek bakalım ne diycek....
geçmiş olsun ... ayaklarını hep sıcak tutmalısın canım ..
öyle sert bir şekilde hissetmiyorum bende cnm ama ufak ufak kırpırdamaları hissediyorum
daha cok net sert bir şekilde tekme yemedim ama
TMMM CNM ....nisan anneleri altında doğum izni die bi başlık var..orayada eklede kuzum zmnı geldiğinde pıt die bulalım...valla içine sinsin tatlım çok şirinler. bizimde yapacaklarımız aynı bunun gibi olacak.. ağız tadıyla yiyin inşallah
evet tülde dediğin gibi yıka as hiç uğraştırmıyo .
bende bu eve taşınırken oralardan keserim diye düşünmüştüm ama tam geldi şansıma.
bu arada ben sgk ya gittim sabah işle ilgili bi işim vardı.. doğum iznimle ilgili işlemlerimide orada yaptıracakmışım öğrenmiş oldum bu sayede..bi kağıt verdiler hangi evraklarla ne zaman gitmemiz gerektiği yazıyo. yazıcımda bi sorun var yapılıyo şimdi yapılr yapılmaz sizede göndercem. olmadı fotosunu çeker koyarım kankeytalar
saol canımcım...kuzumm yalnız tek tip şeker olmaması çok güzel olmuş farklı 4 çeşit süper
içine sinsin bence şimdi daha detaylı baktımda cidden fiyatıda çok iyi..peki 60 tane yetcekmi kuzum?? ben 100 tane aldım o çerçevelerden
ben geldim....
ama biraz canım sıkıldı, idrar tahlilimde hala iltihap var, bakteri var bide bu sefer amorf ürat diye bişey çıktı, böbreklerinde taşmı var diye sordu tahlil yapan kız bende bilmiyorum dedim, int. den baktım şimdi, taş yada kum yapan bişeymiş, şimdi tahlil sonucumu eşime mail atcam o da dr. uma göstercek bakalım ne diycek....
ben geldim....
daha durun kızlar bakın bi 24-25-26 fln olsun dışardan bile belli olcak gece bi anda bi tekmeyle uyanacaksınız azcııık daha sabredin
limangoda bir marka var çıtçıtlı badyleri çok güzel ama pahalı sanırsam
ben geldim....
Kızlar çarpıntısı olan var mı acaba
TMMM CNM ....nisan anneleri altında doğum izni die bi başlık var..orayada eklede kuzum zmnı geldiğinde pıt die bulalım...
saol canımcım...
nihanım sen alanyada doğum yapcan ya cnm eşinin ailesi senin ailen eş dost arkadaş çok olur..
bizim aileler burda değil...bi anneler gelecek doğuma:)))
ziyaretime gelecek kişiler arkadaşlarım bi tek..onlarda 60 ancak olur...
kurabiyede yaparım...yeter inş..:)
geçmiş olsun canım...
hımm evet petuşum o bakımdan doğru diyosun sadece annenler gelcekse çevrenden gelenlerede yeter diyosan..ben hem burda dağıtacam bide 10 gün sonra seydişehire gittiğimde ordada eşimin arkadaşları falan gelir onlarada veririm 100 tanesi bile şaibeli yani
kurabiyeleri bende istiyorum yapmak yaa burda mevlüte geldiklerinde dağıtırım diyorum..becerebilirmiyim ama hiçbi fikrim yok
petuş şekerler çok hoş olmuş tatlım bayıldımben şeker yaptırırmıyım bilmiyorum ya eşimin sülalede benimkide çok kalabalık 200 tane anca yeter 200 şekerde bütçemi biraz zorlar açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?