2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cheerfulsky
canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.doğuma yakın biara çağıracağım inşallah.bu arada yengen ve bebek nasıl?

günaydın kızlar...
demek hikayaler anlatıldı. benim hikayem oldukça uzun.
2006 yazında evlendik. bir sene korunduk. birinci senenin sonunda artık bebeğimiz olsun istedik. bir sene boyunca yani 12 ay hamile kalamadım. benim adet aralarım uzun olduğu için tutturamadık. tam 12. ayın sonunda hamile kaldım. fakat 8. haftada düşük oldu. o zaman hiç birşeyin farkında değildim tabi. şaşırmış ve afallamıştım sadece. çok da üzülmüştüm. düşündüğümüz ikinci sene yine hamile kaldım ama adetten sonra kaldığım için yumurtlama günümde biz çalışmalara başlayınca düşükle sonuçlandı. bu arada yumurta takibi falan yaptırmıştım 3 ay bırakınca hamile kalmıştım. her ay üzüntüler mutsuzluklar.. hayal kırıkları.. bir dahaki sene aşılama yaptırdık. ve yumurta takibi devam. tam artık bırakınca yine nisan ayında hamile kaldım. ama o da düşükle sonuçlandı. bu arada bende pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendik. gerçi ilk gittiğim doktor sende iğne başlayalım düşüklerini durduralım demişti ama ben hamileliklerimi yakalayamadım ve ona gitmek hiç nasip olmadı. çok ağladım, üzüldüm. ama çok dua ediyordum. ve bu sene mayısta yine aşılama yaptırmaya karar verdik ama yarım kaldı ben adet oldum çünkü ilaçlardan. sonra memorial'a başladım ordada aşılamadan başlayalım dedik. ilk ay aşılama yapılırken ben yine adet oldum. hiç bir işlem yapılmadı. bu arada biz krediyle ev aldık ve arabamızı değiştirdik. yani borç diz boyu. temmuzda hadi tüp bebek yaptıralım dedik. yani hayat bizi öyle bir sürüklediki hiç aklımızda yokken tüp bebeğe başlamış olduk. transfer günü tek embriyo koyulcak denilince hayallerim yıkıldı. ağla ağla. sonra dedim vardır bundada bir hikmet.ve temmuzun 21'nde transferim oldu. allahıma çok şükür yusufumun benimle olduğunu öğrendik. ilk üç ay o kadar endişeliydik. rabbime çok şükür herşey yolunda gidiyor. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. ve isteyen herkesede en kısa zamanda kolayca çocuk nasip etsin..bizim hikayemizde böyleee... 5 yıl çok üstünden anlattım ama artık hepsi geçti çok şükür. şimdi sağlıcakla bebeğimi kucağıma alcağım günleri düşünüyorum ve hamd ediyorum.

günaydın bayanlar
hikayeler yazılmış hepsi harika
ben de yazacağım az sonraaaa

ya ben markay unuttum ama sanırım sinbo
haznesi büyük yani 4-5 gün yetiyo bize memnunum 4 senedir her kış kullanırız klima var bizde ve boğazımız çok kurutuyor bu iyi geliyor

bir hani sabaha kadar yetmiyo demişsin ya hızına bakın değil mi ben çok hafif açıyorum
eğer bira zaçarsam benimd ehalılar ıslanıyor
en düşük ayarda dene suda daha az gider

suyunun artmasına sevindim canım
inşallah gececek bu günler ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kıcağına alacaksın

mutlaka yıkanması gerektiğine inanıyorum
ben omonun kini kullanmıştım
sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını
ama yumuşatıcı artık kullanmayı düşünmüyorum çamaşırda kaldığına inanayorum

eşimle 2000 de ünvde tanıştık 2002 nisanda çıkmaya başladık
2007 mayısta evlendik
2007 haziranda hamile kaldım
2008 martında oğlumu doğurdum

hemen hamile kalmak istemiyordum
1 sene beklemeli gezmeli borçları kapatmalıydık
eşim tamam dedi önce sonra bir baktım ki hak getire hey noluyo demeye kalmadan
gittim gümbürtüye
günüm geçti
test yapalım dedik annemler bizde testide kızkardeşime aldırtmıştım
sabah yaptık eşim deli gibi oynuyor baba oluyorum diye ne komikti ya
ben şaşkındım henüz hazır değildim nasıl olmuştu hemen

derken oğlum 1.5 yaşına geldi ben bir tane daha istiyorum demeye başladım
eşim istemiyordu kim bakacak korkusu vardı
onun ailesi gelip bakmadı hep annem babam bakdı oğluma bir dönemde kreşe gitti
şimdi dedesi bakıyor

derken derken 2010 aralık oldu
ben artık bebek özlemimde dama demiştim bebek gördükçe ağlıyordum emzirmek onu taşımak istiyordum
eşimi ikna etmem 1,5 sene mi aldı
tamam dedi sonunda tehdit ettim artık
daha da doğurmam dedim

2011 haziranına kadar yaklaşık 8 doktora gittik
sorun yok dedi hepsi
oysaki bende polikistik over varmış ve bu hamile kalmama engel bir durummmuş yumurta tembelliği denen şey beni bulmuş
aşırı kilo alma verme vs hormon zayıflığı
2011 temmuzda bu doktoruma gittik arkadaş tavsiyesi ile o doktor bunları söyledi testler yaptı duphaston diye bir ilaca başlattı kilo vereceksin dedi adet döneminde klomen kullandım
ama kilo verceksin deyince zaten ben dedim o zaman kilo verene kadar yani sağlıklı oalna kadar bebek olmasın ama verdiği tedaviyide yapayım dedim ne olcak 1 haptan dedim
ama ben artık bebek istemeyi bırakmıştım
önce sağlıklı olmalıydım
sonra test yaptım silik çizgi çıktı
alla alla dedim olabilir mi 1 hafta sonra doktora gittim evet hamileydim
şoklardaydım
ben istemeyi bırakınca gelmişti bu kuzu

psikolojikmiydi
çok düşündüm
karadeniz tatilimiz vardı tam o ay
kışın almıştık o yandı gitti
hiç önemli değil dedim bebeğim geliyor ya
düşük tehlikem vardı ilaç kullandım
vs
ama çok güzeldi
ilkinde hemen hamile kalmıştım çocuk istemek nasıl bir duyguydu bunu yaşaamıştım
ama 2.de yaşayınca tüm isteyenleri daha iyi anlar oldum
her adet günü geldiğinde bir heyecanla test yapıp sonrasında tek çizgi görmek
bunun nasıl bir hüsran olduğunu anladım

Rabbim tüm isteyenlere sağlıklık bebekler nasip etsin

bebek kıyafetleri yıkanmak zorunda.. çünkü boyandıkları için yıkanmaları lazım.

günaydınlarrrrrrrr

ne kaaa güzel bi gün...haftanın son günü..yılın son günü...
27. haftamızın ilk günü....
7. ayımızın ilk günü:119::119::119:

emme sabah sabah ağlamaklı oldum ruyanaz ve kadis in hikayelerine

bebik çamaşır yıkama mevzusu olmuş gece.
ben martın 10 u gibi kısmetse izne ayrılınca yıkıcam...
sanırım dalin sıvı alcam ve yumuşatıcı kullanmıcam..
geçenlerde tam çamaşır yıkama dönemi olan bi anne topiğinde okudum..garnüllü olan deterjanları almayın yazmış bi kaç kişi..erimiomuş...renkler içinde 40 derecede yıkaın yazmışlar...granüllüler 40 derecede erimemiş mahvoldu çamaşırlar felan yazmışlar :26::26::26:

granüllü olanlar hangileriymiş acep?

bu arada günaydın kızlar...

bi de petuş hani şekerlerin fotolar?

günaydın kızlar çok dertliyim derdime çare arıyorum ben hamileliğimin ilk dönemlerinde kanama durumu yaşadım sırt üstü yattım 5. aya kadar o yüzden de bazı bölgelerimi jiletle aldım hep şimdi berbat durumda ve artık o kadar ağırlaştım ki jiletle bile göremiyorum alamıyorum ve afedersiniz hamilelikten sonra arka bölgelerde de çoğalmış tüyler napıcam ben ya ağda salonuna gitmeye hem utanıyorum hem de canım çok yanar mı diye korkuyorum kendim yapmam mümkün değil emla kullansam zararı olur mu acaba o kadar karıştı ki kafam bi erken doğum falan olsa rezil olucam ya zaman da azaldı çatı muayeneleri de başlicakmış ilerde sanırım okuduklrıma göre nolur tecrübeleriniz varsa paylaşın bi akıl verin ağlicamm :18:

walla guzum bende bilmom..üstünde yazıo sanırım granüllü felan die alırken öğrencez gari:))
ya şekerleride bilemedim...düşündüğüm böyle bişeydi aslında neyini bilemedim onuda bilemedim...
tam kafamdaki gibi...ama nie bi soru işareti oldu ki akşam:44::44::44:
kutu sevmiom, biblo sevmiom, magnetli olsun dedim..çöp özellikle eklettimki sepete koyunca güzel duryo..
eşim çok beğendi...bende aman yaaaa hallettim çıktı işte aradan dedim..sona kalsam hepden saçmalıycaktım dedim..
60 tane..maliyeti 75 lira...

canım bence o kadar dert etme bence herkesin öyle oluyodur sonuçta
emla krem kullanılmaz diye tahmin ediyorum
bence ağdacıya gidebilirsin hem daha temzi olur hemde onlar alışık old için
kısa sürede yapıyorlar en azından tüylerin çıkma zamanın uzar ve daha rahat olursun

emlanın ne olduğunu bilmiyorum ama...
bişey sürmemen daha iyidir canım,

bende jiletle alıyorum
şuan yapıcak bişey yok
kocama veya bir başkasına (annem, ablam) gel bana ağda yap diyemem
idare edicez böyle....

Günaydınnn herkeseee hayırlı cumalarrrr...

pazartesi falanda tatil olaydı çok super olacaktıı...

bende granullulerden alırım diye düşünüyordum, iyi oldu bunu öğrendiğim...

hacı şakirin granullu sabunu

ozaman kocandan yardım isticen yapcak bişi yok.. azıcık katlanıverecekler....

canım çok güzeller yaaa
bayıldım ben
helede biberonlu olanlara bayıldım
magnetli olması iyi insanlar dolabına yapıştırıyor
diğerleri atılıp gidebilir
bence iyi düşünmüşsün...

çok güzelmiş, bayıldımm... fiyatıda gayet uygun daha ne olsun... sepet kaç lira ?

bana 60 adet falan yetmez. çünkü hem annemde hemde kayınvalidemde mevludu olur.. yani bana 2 katı lazım ((

günaydınnnnnn..............

kesinlikle ağda yaptırmanı tavsiye ediyorum, emla da sürme bence, biraz canın acıycak ama olsun en temizi o, kendin yapamazsın zaten başkası yapıncada sesini çıkaramazsın, olur biter :))))

hayırlı olsun canım çok ciciler, çok güzeller :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…