ya ben markay unuttum ama sanırım sinboBen weewell aldım. Linki gönderiyorum
Weewell Ionizer Özellikli Soğuk Buhar Üfleyici (Gece Işığı-711) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Bence bunu alma hep iyi yorumlar var diye bunu aldım ama su haznesi küçük sabaha kadar yetmiyor ben 3 defa denedim en son kullandığımda yere koymuştum sabah yer sırılsıklamdı. Birdaha da denemedim bir de sanırım bizim odamız için küçük kaldı bana pek etki göstermedi.
suyunun artmasına sevindim canımarkadaşlar merhaba
öncelikle sizinle paylaşmak istedi.biliyosunuz yaklaşık 2 haftadır psikolojimiz bozulmuştu her zaman rutin gidilen kontrollerden birinde birden suyumun azaldığı anlaşılmıştı ve 1 hafta içinde yaklaşık 15 dr.a gittik umutsuz konuştular biz ailece çok ağladık çok üzüldük herkes yanımda olmaya çalıştı çünkü bebeğim 23 haftalık şu an her gittiğimiz dr.özel ya da devlet hep aynı şeyler...ama bi mucize oldu her dr.zeynep kamile gönderdi kendi dr.um hospitaliumdaydı o da diğer dr.larda suyum azalmıştı su gelişi yoktu yalnız akıntım vardı.5 gece yattım hastanede dr.lar su gelişi saptamadı detaylı ultrasonda da sorun yoktu çok şükür olsun allahıma ve bi mucize oldu dün suyumun arttığını söyledi ordaki doçentler yapılan incelemelerde.10 dr.a kalsa bebeğim allah korusun...ama şimdi pıtpıtlarıyla benimle inşallah yine riskli durumum su sınırda artsa bile artmasa da azalmasın diye umuyoruz yerimden kıpırdamadan yatıyorum gerekirse kıpırdamadan yatarım yeterki sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıyım.şimdi enfeksiyon riskine karşı antibiyotik kullanıyorum annem geldi memleketten o beni düşünüyo ben bebeğimi allah dağa taşa vermiş olmamış da insana vermiş çatlamamaış.inşallah sonu güzel olsun.allah herkesin yavrusunu beğışlasın
mutlaka yıkanması gerektiğine inanıyorumkızlar aldığınız bebek kıyafetlerini yıkadınız mı ya da neyle yıkamyı düşünüyorsunuz. bebe deterjanı kullanacaksınız.. yumuşatıcı kullanmayın diyor bazıları. bilenler varsa söylesin. benim hiç tecrübem ve de yakınımda doğum yapan ablam yengem v.s yok
günaydın bayanlar
hikayeler yazılmış hepsi harika
ben de yazacağım az sonraaaa
mutlaka yıkanması gerektiğine inanıyorum
ben omonun kini kullanmıştım
sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını
ama yumuşatıcı artık kullanmayı düşünmüyorum çamaşırda kaldığına inanayorum
günaydınlarrrrrrrr
ne kaaa güzel bi gün...haftanın son günü..yılın son günü...
27. haftamızın ilk günü....
7. ayımızın ilk günü:119::119::119:
emme sabah sabah ağlamaklı oldum ruyanaz ve kadis in hikayelerine
bebik çamaşır yıkama mevzusu olmuş gece.
ben martın 10 u gibi kısmetse izne ayrılınca yıkıcam...
sanırım dalin sıvı alcam ve yumuşatıcı kullanmıcam..
geçenlerde tam çamaşır yıkama dönemi olan bi anne topiğinde okudum..garnüllü olan deterjanları almayın yazmış bi kaç kişi..erimiomuş...renkler içinde 40 derecede yıkaın yazmışlar...granüllüler 40 derecede erimemiş mahvoldu çamaşırlar felan yazmışlar :26::26::26:
granüllü olanlar hangileriymiş acep?
bu arada günaydın kızlar...
bi de petuş hani şekerlerin fotolar?
günaydın kızlar çok dertliyim derdime çare arıyorumben hamileliğimin ilk dönemlerinde kanama durumu yaşadım sırt üstü yattım 5. aya kadar o yüzden de bazı bölgelerimi jiletle aldım hep şimdi berbat durumda ve artık o kadar ağırlaştım ki jiletle bile göremiyorum alamıyorum ve afedersiniz hamilelikten sonra arka bölgelerde de çoğalmış tüyler napıcam ben ya ağda salonuna gitmeye hem utanıyorum hem de canım çok yanar mı diye korkuyorum kendim yapmam mümkün değil emla kullansam zararı olur mu acaba o kadar karıştı ki kafam bi erken doğum falan olsa rezil olucam ya zaman da azaldı çatı muayeneleri de başlicakmış ilerde sanırım okuduklrıma göre nolur tecrübeleriniz varsa paylaşın bi akıl verin ağlicamm :18:
günaydın kızlar çok dertliyim derdime çare arıyorumben hamileliğimin ilk dönemlerinde kanama durumu yaşadım sırt üstü yattım 5. aya kadar o yüzden de bazı bölgelerimi jiletle aldım hep şimdi berbat durumda ve artık o kadar ağırlaştım ki jiletle bile göremiyorum alamıyorum ve afedersiniz hamilelikten sonra arka bölgelerde de çoğalmış tüyler napıcam ben ya ağda salonuna gitmeye hem utanıyorum hem de canım çok yanar mı diye korkuyorum kendim yapmam mümkün değil emla kullansam zararı olur mu acaba o kadar karıştı ki kafam bi erken doğum falan olsa rezil olucam ya zaman da azaldı çatı muayeneleri de başlicakmış ilerde sanırım okuduklrıma göre nolur tecrübeleriniz varsa paylaşın bi akıl verin ağlicamm :18:
günaydınlarrrrrrrr
ne kaaa güzel bi gün...haftanın son günü..yılın son günü...
27. haftamızın ilk günü....
7. ayımızın ilk günü:119::119::119:
emme sabah sabah ağlamaklı oldum ruyanaz ve kadis in hikayelerine
bebik çamaşır yıkama mevzusu olmuş gece.
ben martın 10 u gibi kısmetse izne ayrılınca yıkıcam...
sanırım dalin sıvı alcam ve yumuşatıcı kullanmıcam..
geçenlerde tam çamaşır yıkama dönemi olan bi anne topiğinde okudum..garnüllü olan deterjanları almayın yazmış bi kaç kişi..erimiomuş...renkler içinde 40 derecede yıkaın yazmışlar...granüllüler 40 derecede erimemiş mahvoldu çamaşırlar felan yazmışlar :26::26::26:
granüllü olanlar hangileriymiş acep?
bu arada günaydın kızlar...
bi de petuş hani şekerlerin fotolar?
walla guzum bende bilmom..üstünde yazıo sanırım granüllü felan die alırken öğrencez gari:))
ya şekerleride bilemedim...düşündüğüm böyle bişeydi aslında neyini bilemedim onuda bilemedim...
tam kafamdaki gibi...ama nie bi soru işareti oldu ki akşam:44::44::44:
kutu sevmiom, biblo sevmiom, magnetli olsun dedim..çöp özellikle eklettimki sepete koyunca güzel duryo..
eşim çok beğendi...bende aman yaaaa hallettim çıktı işte aradan dedim..sona kalsam hepden saçmalıycaktım dedim..
60 tane..maliyeti 75 lira...
Eki Görüntüle 317638 Eki Görüntüle 317639 Eki Görüntüle 317640 Eki Görüntüle 317641
walla guzum bende bilmom..üstünde yazıo sanırım granüllü felan die alırken öğrencez gari:))
ya şekerleride bilemedim...düşündüğüm böyle bişeydi aslında neyini bilemedim onuda bilemedim...
kutu sevmiom, biblo sevmiom, magnetli olsun dedim..çöp özellikle eklettimki sepete koyunca güzel duryo..
eşim çok beğendi...bende aman yaaaa hallettim çıktı işte aradan dedim..sona kalsam hepden saçmalıycaktım dedim..
Eki Görüntüle 317638 Eki Görüntüle 317639 Eki Görüntüle 317640 Eki Görüntüle 317641
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?