2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar ailem bende uzakta olduğu için doğuma ankaraya gideceğim fakat dr 32, haftadan sonra yolculuk yapmamamı söyledi ama ben biraz daha geç gitmek istiyorum eşimden ve evimden o kadar uzak kalcamki doğumdan sonrada 40 nı çıkmasını bekliycem nerden baksan 4 ayı buluyo nasıl durcam benim gibi olanlar varmı aranızda yada bi fikriniz varmı

çok fenaaaa gitti o kadar balık yağı omega bilmem nee

yeaaa işte bi yandan yap bi yandan boz..pehhhhh
ya balık yağı dedin bak kutuda 60 tane vardı...
4+2 de almıştım..hala bitmedi benim o kutu:)))
haftada 3 kere iç demişti dr ama o kutu hala bitmediğine göre bayağı savsaklıom sanırsam:26::26::26:

benim demir hapının kaderi de aynı böle oldu... sıpam benim demir rezervlerimin ne kadarnı tüketti acep

benim iş yerindeki temizlikçide bana sakız çiğneme yaramaz olur diyo, tövbe tövbe........herşeye var bişey yani canım....

baNADA cok sakız cignenince hamilelikte salyalı olur demişlerdi artık kımsenın lafına bakmıyorum hurafelerle kafamızı dolduruyorlar

benim demir hapının kaderi de aynı böle oldu... sıpam benim demir rezervlerimin ne kadarnı tüketti acep

walla cnm az ben onuda mundar ediom sanki.
dr yemekten 2 saat sonra yada en az 1 saat önce iç dedi..
öğlen 1 de yemek yiyom..3 gibi içiom...arkasınada 3,5 4 gibi çay içiom:)) günahı boynuma artık:))

ben uzasın diye kafamı saksıya yatırcam nerdeyse :)))
hamileliğimde resmen uzaması durdu...

bnimde uzaması durdu ama hamilelik oncesi dokuluyordu o da durdu ve ayrıca diger yerlerımde cıkan kılların buyumeside durdu ozel bolge falan : sok oldum buna cidden ilk hamile kaldıgımı ogrenmeden 2-3 gun once aldırmıstım ozel bolgemı sir ile daha minicik minicik şaşılcak bişi uzerınden 6 say gectı

balık yağı ne kullanıyorsun canım ?

baNADA cok sakız cignenince hamilelikte salyalı olur demişlerdi artık kımsenın lafına bakmıyorum hurafelerle kafamızı dolduruyorlar

puhahaha bunlar çok komik ya bende duydum bi tane çok sakız çiğneme çok boklu olur derler bu ne yaa

aynen benimde öyle
kıl tüy yok :)))

walla cnm az ben onuda mundar ediom sanki.
dr yemekten 2 saat sonra yada en az 1 saat önce iç dedi..
öğlen 1 de yemek yiyom..3 gibi içiom...arkasınada 3,5 4 gibi çay içiom:)) günahı boynuma artık:))

zaten öle oluyo canım bebeğe giren çıkan yok, olan anneye oluyor artık demir eksikliği neye neden oluyorsa görücez ilerde.. ha bi de kalsiyum var ki kafadan iki dişimi gitti sayıyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…