hep vardır ya hurafeler kesin bunun için de vardır ama benim haberim yoktur dedimdi
çok fenaaaa gitti o kadar balık yağı omega bilmem nee
az evvel kestirdim şimdi geldim kuaförden ama dedim aceb iimi yapıyom ki
yeaaa işte bi yandan yap bi yandan boz..pehhhhh
ya balık yağı dedin bak kutuda 60 tane vardı...
4+2 de almıştım..hala bitmedi benim o kutu:)))
haftada 3 kere iç demişti dr ama o kutu hala bitmediğine göre bayağı savsaklıom sanırsam:26::26::26:
benim iş yerindeki temizlikçide bana sakız çiğneme yaramaz olur diyo, tövbe tövbe........herşeye var bişey yani canım....
benim demir hapının kaderi de aynı böle oldu... sıpam benim demir rezervlerimin ne kadarnı tüketti acep
ben uzasın diye kafamı saksıya yatırcam nerdeyse :)))
hamileliğimde resmen uzaması durdu...
baNADA cok sakız cignenince hamilelikte salyalı olur demişlerdi artık kımsenın lafına bakmıyorum hurafelerle kafamızı dolduruyorlar
yeaaa işte bi yandan yap bi yandan boz..pehhhhh
ya balık yağı dedin bak kutuda 60 tane vardı...
4+2 de almıştım..hala bitmedi benim o kutu:)))
haftada 3 kere iç demişti dr ama o kutu hala bitmediğine göre bayağı savsaklıom sanırsam:26::26::26:
baNADA cok sakız cignenince hamilelikte salyalı olur demişlerdi artık kımsenın lafına bakmıyorum hurafelerle kafamızı dolduruyorlar
bunu duymamıştım ben yaa
hahahaha
bnimde uzaması durdu ama hamilelik oncesi dokuluyordu o da durdu ve ayrıca diger yerlerımde cıkan kılların buyumeside durdu ozel bolge falan :sok oldum buna cidden ilk hamile kaldıgımı ogrenmeden 2-3 gun once aldırmıstım ozel bolgemı sir ile daha minicik minicik şaşılcak bişi uzerınden 6 say gectı
yengem solemişti kendinde de denemiş olmuş gercektn oglu cok salyalıydı kucukkken ama bu sakızdanmı yapı danmı bilmiyorum hrkes bişi diyoor işte ...
puhahaha bunlar çok komik ya bende duydum bi tane çok sakız çiğneme çok boklu olur derlerbu ne yaa
şu an sakız çiğnemekten çenem ağrımış durumda benim :)))
walla cnm az ben onuda mundar ediom sanki.
dr yemekten 2 saat sonra yada en az 1 saat önce iç dedi..
öğlen 1 de yemek yiyom..3 gibi içiom...arkasınada 3,5 4 gibi çay içiom:)) günahı boynuma artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?