2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende senin gibi yapıyom ertesi günün yemeğini hep yapıyorum bizde de benden sonra geliyor ama peşini bırakmıyom sofra kurma kaldırma ondan sorulur heee bu arada eşimde güzel balık yapar ama dün akşam bitti olan yemekler bu akşam ne yapsam bilemedim yarın geç gelicek kocam zaten üf ya

böyle günlerdede kahvaltı:))
balık...makarna...buzlukta varsa hazır köfte..şehriye çorbası...yani pratik ne varsa cnm:)) zaten cuma en güzel kahvaltı yakışır cumaya:)

kıslar göbiş bölgenizin kılları ne alemde
benim kaşım...vs çok zor uzar oldu ama göbeğim resmen göğüs altımdan tee aşşağılara kadar tüylendi .
ilk bebişimde hiç böyle olmamıştı

cnm benim göbekte kıl tüy bişi yok..
inanılmaz zor uzuolar bide...kaş ve bıyığımı 6 ayda 2 kez aldırdım yani sen düşün...

canım eğer badem yağı kullanıyorsan ondandır ben çatlamasın die vazelin kullanıyorum sanada tavsiye ederim ama yinede çatlamasına engel olamıyormuşsun

canım çok beğendm. fiyat da uygun olmuş..
magnet demişsin ama o çubuklar ne olacak atılacak mı o zaman?
dolaba öyle asılmaz değl mi? sepete de bayıldım bu arada.

yarın akşam menüsü
tv
çekirdek
çiklet
ayaklarını uzat
ve ne var ki bu akşam bakışı

anam ben yarın çalışıyorum 6ya kadar
biliyonuz mu?

kahrolsun patron... kahrolsun patron...

canm ben de aynı moddayım yarn.
pasta alırım sadece çerez falan de olur.
çocukluğumdaki gibi nostaljik br yılbaşı...
ben de 3e kadar çalışıyorum yarın

benm göbek kıllıydı zaten
şu an azaldı hatta göbek biüyüyünce yayıldı hepsi
ayyyy kızımın kıllı olmasından çok korkuyorum ben

ya benim göbek çevremde de var herkesin azalırken benimkiler niye dökülmüyor

aynen cnm bende 6 ay once aldırmıstım daha tık yok gobegımdede yok :S uzamıyorlar resmen bende hamılelıkte kılların cabuk uzadıgını duymustum deılmıs demek

cnm o çöpleri sepete koyunca daha güzel duryo die yaptırdım..
magnetli kullanmak için o çöpü kırcan yada çıkarcan..zaten 60 tane çöp 5 liraydı:))

aynen cnm bende 6 ay once aldırmıstım daha tık yok gobegımdede yok :S uzamıyorlar resmen bende hamılelıkte kılların cabuk uzadıgını duymustum deılmıs demek

hurafemidir bilmem ama hormonlardan ötürü tüyler kız bebikde azalıo erkekte çoğalıo diolar..

Canım ben tüysüz biriyim bacaklarım kollarım sarı ve az tüylüdür. Ama dediğin şey bende de oldu göğüs altımdan başlayıp göbek deliğime kadar çizgi halinde siyah tüyler oluştu ve tüysüz olduğum için o kadar sırıtıyor ve komik duruyor ki. Eşim Hacı Emmi diye seviyor artık beni çok dalga geçiyor :) Ama hiç dokunmuyorum onlara doğumdan sonra kaybolup giderler eminim. Sadece şuna sevindim iyiki yaza denk gelmedi de böyle denize girmek durumunda kalmadım diyorum :)

cnm benim göbekte kıl tüy bişi yok..
inanılmaz zor uzuolar bide...kaş ve bıyığımı 6 ayda 2 kez aldırdım yani sen düşün...

6 ayda 2 kez mi anam benim hormonlara bişey oluyor herhalde 2 hafta önce aldırdım daha hemen uzuyorlar göbeğimde sayılır şekilde var

cnm o çöpleri sepete koyunca daha güzel duryo die yaptırdım..
magnetli kullanmak için o çöpü kırcan yada çıkarcan..zaten 60 tane çöp 5 liraydı:))

hmmm.. çöp de parayla yani :))
ya sanki yetşmeyecek gibi geliyor bu hazrlıklar.
panikliyorum bazen. aylık alışveriş yapınca btmiyo mu ne
bugün piyango aldm ikramiye çıkarsa ne alayım size

Sonunda kapı süsüne karar verdim bundan hazırlatacağım. Nasıl sizce?

Eklentiler

• $3.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 60

aa bak dedinde aklıma burada konuşulmuştu karınca yağı yumurtası diye.. bebek doğunca daha minikken ondan sürüyomuşsun ilerde tüy kıl çıkmıyomuş
bende geçen alışveriş yaparken aktardan aldım ama onlar güvenilirmidirki bilemedim. sordumda orjinal dimi diye tabii sağlık bakanlığından onaylı dedi.. ben bebekte kullanıcam benim gibi alan anneler varmı dedim adam güldü tabi kullanabilirsiniz. ben bunu zaten 3 yıldır annelere satıyorum dedi
15 tl ye aldım bu arada

6 ayda 2 kez mi anam benim hormonlara bişey oluyor herhalde 2 hafta önce aldırdım daha hemen uzuyorlar göbeğimde sayılır şekilde var
evet cnm ya..hatta 2. i en son kurban bayramında aldırdım..heralde 3. de doğuma aldırrım:)))
hmmm.. çöp de parayla yani :))
ya sanki yetşmeyecek gibi geliyor bu hazrlıklar.
panikliyorum bazen. aylık alışveriş yapınca btmiyo mu ne
bugün piyango aldm ikramiye çıkarsa ne alayım size

:)) paraylan yaa..
bende hafta olarak bakınca pankliom cnm ya..11 hafta dediğin nedirki yani...hani çalışınca bi tek hafta sonları bakabilyom falan...
yani 11 tane cumartesi..bu cumartesilerldede gün yapıom, dr a gidiom..anca diom kendimce...

evet o muhsbbeti hatırlıyorum ben de.
eşime de söyledm hatta o da olur demşti.
o da çok kıllıdır çünkü
ama kıyamıyorum da bir yandan.
çocuk doktoruna sorsak mı önce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…