yarın akşam menüsü
tv
çekirdek
çiklet
ayaklarını uzat
ve ne var ki bu akşam bakışı
anam ben yarın çalışıyorum 6ya kadar
biliyonuz mu?
kahrolsun patron... kahrolsun patron...
tmm cnm eve gidince bakıp yazarım mutlaka..
off zeynep ya, senin iş yerinden ben bile nefret ettim yani
prnnss bide ben hiç eve gidince yemek yapmıom cnm..
akşam 7:30 gibi evde oluom...yemeği yiyoz..sonra hani 9 da başlıo ya diziler ben o arada ertesi günün yemeğini yapıorum..
bide çok şükür taze yemek olmalı gibi bi derdimiz yok..
yapıorum 2 gün yiyoruz aynı yemeği...
ama çok aç gittiğim eve hiç yemek yapacak cesaretim olmuo, o nedenle hep bi gün önceden gece bile olsa yapıp hazırlıorum..
salata pilav vs. yapma, masayı hazırlama da eşime ait, çünkü kendisi benden 1 saat daha erken gelio
bende senin gibi yapıyom ertesi günün yemeğini hep yapıyorum bizde de benden sonra geliyor ama peşini bırakmıyom sofra kurma kaldırma ondan sorulur heee bu arada eşimde güzel balık yaparama dün akşam bitti olan yemekler bu akşam ne yapsam bilemedim yarın geç gelicek kocam zaten üf ya
ben de aynı durumdayım canım senınle ben de ankaraya gtcem doğum için ama henuz dktorumla konusmadım bakalım bana ne diyecek
bakalım sana ne diyecek dr bana haber verirmisin cevabını merak ediyorum sevgiler
kıslar göbiş bölgenizin kılları ne alemde
benim kaşım...vs çok zor uzar oldu ama göbeğim resmen göğüs altımdan tee aşşağılara kadar tüylendi .
ilk bebişimde hiç böyle olmamıştı
benim kaşım...vs çok zor uzar oldu ama göbeğim resmen göğüs altımdan tee aşşağılara kadar tüylendi .
walla guzum bende bilmom..üstünde yazıo sanırım granüllü felan die alırken öğrencez gari:))
ya şekerleride bilemedim...düşündüğüm böyle bişeydi aslında neyini bilemedim onuda bilemedim...
tam kafamdaki gibi...ama nie bi soru işareti oldu ki akşam:44::44::44:
kutu sevmiom, biblo sevmiom, magnetli olsun dedim..çöp özellikle eklettimki sepete koyunca güzel duryo..
eşim çok beğendi...bende aman yaaaa hallettim çıktı işte aradan dedim..sona kalsam hepden saçmalıycaktım dedim..
60 tane..maliyeti 75 lira...
Eki Görüntüle 317638 Eki Görüntüle 317639 Eki Görüntüle 317640 Eki Görüntüle 317641
yarın akşam menüsü
tv
çekirdek
çiklet
ayaklarını uzat
ve ne var ki bu akşam bakışı
anam ben yarın çalışıyorum 6ya kadar
biliyonuz mu?
kahrolsun patron... kahrolsun patron...
ya benim göbek çevremde de var herkesin azalırken benimkiler niye dökülmüyor
canım çok beğendm. fiyat da uygun olmuş..
magnet demişsin ama o çubuklar ne olacak atılacak mı o zaman?
dolaba öyle asılmaz değl mi? sepete de bayıldım bu arada.
canm ben de aynı moddayım yarn.
pasta alırım sadece çerez falan de olur.
çocukluğumdaki gibi nostaljik br yılbaşı...
ben de 3e kadar çalışıyorum yarın
benm göbek kıllıydı zaten
şu an azaldı hatta göbek biüyüyünce yayıldı hepsi
ayyyy kızımın kıllı olmasından çok korkuyorum ben
ya benim göbek çevremde de var herkesin azalırken benimkiler niye dökülmüyor
aynen cnm bende 6 ay once aldırmıstım daha tık yok gobegımdede yok :S uzamıyorlar resmen bende hamılelıkte kılların cabuk uzadıgını duymustum deılmıs demek
cnm benim göbekte kıl tüy bişi yok..
inanılmaz zor uzuolar bide...kaş ve bıyığımı 6 ayda 2 kez aldırdım yani sen düşün...
cnm o çöpleri sepete koyunca daha güzel duryo die yaptırdım..
magnetli kullanmak için o çöpü kırcan yada çıkarcan..zaten 60 tane çöp 5 liraydı:))
canım çok beğendm. fiyat da uygun olmuş..
magnet demişsin ama o çubuklar ne olacak atılacak mı o zaman?
dolaba öyle asılmaz değl mi? sepete de bayıldım bu arada.
canm ben de aynı moddayım yarn.
pasta alırım sadece çerez falan de olur.
çocukluğumdaki gibi nostaljik br yılbaşı...
ben de 3e kadar çalışıyorum yarın
benm göbek kıllıydı zaten
şu an azaldı hatta göbek biüyüyünce yayıldı hepsi
ayyyy kızımın kıllı olmasından çok korkuyorum ben
evet cnm ya..hatta 2. i en son kurban bayramında aldırdım..heralde 3. de doğuma aldırrım:)))6 ayda 2 kez mi anam benim hormonlara bişey oluyor herhalde 2 hafta önce aldırdım dahahemen uzuyorlar göbeğimde sayılır şekilde var
hmmm.. çöp de parayla yani :))
ya sanki yetşmeyecek gibi geliyor bu hazrlıklar.
panikliyorum bazen. aylık alışveriş yapınca btmiyo mu ne
bugün piyango aldm ikramiye çıkarsa ne alayım size
aa bak dedinde aklıma burada konuşulmuştu karınca yağı yumurtası diye.. bebek doğunca daha minikken ondan sürüyomuşsun ilerde tüy kıl çıkmıyomuş
bende geçen alışveriş yaparken aktardan aldım ama onlar güvenilirmidirki bilemedim. sordumda orjinal dimi diye tabii sağlık bakanlığından onaylı dedi.. ben bebekte kullanıcam benim gibi alan anneler varmı dedim adam güldü tabi kullanabilirsiniz. ben bunu zaten 3 yıldır annelere satıyorum dedi
15 tl ye aldım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?