tam hatırlayamadım ama seven pulse miydi neydi..öle bişidibalık yağı ne kullanıyorsun canım ?
şu an sakız çiğnemekten çenem ağrımış durumda benim :)))
zaten öle oluyo canım bebeğe giren çıkan yok, olan anneye oluyor artık demir eksikliği neye neden oluyorsa görücez ilerde.. ha bi de kalsiyum var ki kafadan iki dişimi gitti sayıyom ben
zaten öle oluyo canım bebeğe giren çıkan yok, olan anneye oluyor artık demir eksikliği neye neden oluyorsa görücez ilerde.. ha bi de kalsiyum var ki kafadan iki dişimi gitti sayıyom ben
tam hatırlayamadım ama seven pulse miydi neydi..öle bişidi
aynen...halada bırakmıom çenem ayrılcak..
yarın halledeceğim inş, foto koyar detaylı anlatırım.eline sağlık canım..hemen çıktısnı aldım...
nefrazencim yazdıklarını okudum..
1- aynen kurabiye için dediğin gibi düşünyorum...ama ciddi yardım lazım..sen modelini koyabilirsen ekle üstüne konuşalım..
2- şeker için çok saol, beğendiğine çok sevindim...
3- bahsettiğin kadınada çok üzüldüm ya...temizlik için bende düşünebilirim..hiç yardımcı almadım bugüne kadar ama artık zor oluyor...eşim yapıo sağolsun ama ne kadarda yapsa bi kadın gibi yapamıo...ben bu konuyu bi düşinim eğer eğer temizlik konusunda birinden yardım almam gerikirse aklımda cnm bu..
teşekkürler cnm, annem eskiden berşi böyleydi de ben bu kadar duyarlı değildim bebikten önce. yani ben eski kafamla cehalete bak hakediyolar aslında ne derdin var askere gitmemiş adamdan o yaşta 3 çocuk yapıyon derdim, ama şimdi ben yaptım askere gitmemiş kocadan bebeAnneni tebrik ediyorum
Allah razı olsun ondan..
aynen cnm çocuk denince akan sular duruyo...Allah annenden razı olsun valla okuyunca duygulandım.hele çocuklara hiç kıyamıyorum.offf.....
ooof benim de kansızlıktan mıdır vitamin eksikliğinden midir nedir saçlarım kırık kırık ve yıkadıktan sonra 2. gün dökülmeye başlıyo, bu soğuklarda sık banyo yapmaya korkuyom ama kestiremiyorum da çünkü hamileliğin başlangıcında araştırmıştım bi dr hastasına bunlar hurafe kestirebilirsin tıbben hiç bi sakıncası yok dedikten sonra fakat ben kendi hamileliğimde ne olur ne olmaz diye kestirmemiştim demiş. o yorumu okuduktan sonra benim de içime şüphe düştü, hamilelikte saç kestirmek çocuğun ömrünü kısaltır derlermiş.Kızlar saç kestirdiniz mi bu dönemde ben düşünüyorum ya boyatamıyorum ucunda kalmış boyam var çirkin duruyor o yüzden kestirem didim bakalım nasıl olcak
ya ben balık cok yemiyorum cnm hiç istemıyor deli gibi balık severdim hamile kalmadan onc sımdı biri onume koyarsa yiyoom yoksa yemek istemıyorum acaba balık yagı hapımı kullansam dedim bunu doktora sormaya grek yok sanırım
ahahaha seramiss cok guldum son kurdugun cumleye (( ha bi de kalsiyum var ki kafadan iki dişimi gitti sayıyom ben ))
aynen benimde 1 tane gidici gibi bakalımD: :
yooookkk bak onu yapıom allahdan..
her gün saat 11 gibi eşşek kadar bi kupayla süt içiom.....dişlerde bişi yok şimdilik..
boşverin hurafeleri akşama yimeğim yok kıslar çok zorlanıyom ya şimdi işteyim 18,30 da evde, ne yapsam ki üff sıkıntı geliyoır bana eşimde 19 da geliyor çok sabırsız ya çalışan annişler neler yapıyorsunuz bakem önceden annem ve kayınvalidem yapıp veriyorlardısüper oluyordu şimdi yok annem diğer ablamda doğum yapmıştı onun yanında kayınvalidem köyde
hep vardır ya hurafeler kesin bunun için de vardır ama benim haberim yoktur dedimdi
cnm ya ben ilk 4+2 de ilk gittiğimde dr yazdı haftada 3 kez içicen die...
3. ay bittincede bulantılarda bitti, haftada bir balık yicen 2 kezde balık yağı içicen dedi...
şimdi haftada 1 kez mutlaka yiyorum balık da balık yağını düzenli almıyorum sanırım hala bitmediğine göre o kutu..
boşverin hurafeleri akşama yimeğim yok kıslar çok zorlanıyom ya şimdi işteyim 18,30 da evde, ne yapsam ki üff sıkıntı geliyoır bana eşimde 19 da geliyor çok sabırsız ya çalışan annişler neler yapıyorsunuz bakem önceden annem ve kayınvalidem yapıp veriyorlardısüper oluyordu şimdi yok annem diğer ablamda doğum yapmıştı onun yanında kayınvalidem köyde
slm kızlar ailem bende uzakta olduğu için doğuma ankaraya gideceğim fakat dr 32, haftadan sonra yolculuk yapmamamı söyledi ama ben biraz daha geç gitmek istiyorum eşimden ve evimden o kadar uzak kalcamki doğumdan sonrada 40 nı çıkmasını bekliycem nerden baksan 4 ayı buluyo nasıl durcam benim gibi olanlar varmı aranızda yada bi fikriniz varmı
balık günü bugün bizde..
herifim benden 1 saat önce evde oluo, o yapıo balık işini...
yaa bak alıma akşam yemeği gelince ne geldi..yrn akşam evde olanlar yemekte özel bişiler hazırlıcakmı bakim..meze vs. hıı???
balık günü bugün bizde..
yaa bak alıma akşam yemeği gelince ne geldi..yrn akşam evde olanlar yemekte özel bişiler hazırlıcakmı bakim..meze vs. hıı???
balık günü bugün bizde..
tmm cnm eve gidince bakıp yazarım mutlaka..anladım cnm calısıyorsun sanırım suan eve gittiginde ilacın ismini bana tekrar verirsen sevinirim aliyim bende iciyim bari hic balık yemıyorum :S:SS: 2 haftada 1 ya
yarın akşam menüsü
tv
çekirdek
çiklet
ayaklarını uzat
ve ne var ki bu akşam bakışı
anam ben yarın çalışıyorum 6ya kadar
biliyonuz mu?
kahrolsun patron... kahrolsun patron...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?