aa bak dedinde aklıma burada konuşulmuştu karınca yağı yumurtası diye.. bebek doğunca daha minikken ondan sürüyomuşsun ilerde tüy kıl çıkmıyomuş
bende geçen alışveriş yaparken aktardan aldım ama onlar güvenilirmidirki bilemedim. sordumda orjinal dimi diye tabii sağlık bakanlığından onaylı dedi.. ben bebekte kullanıcam benim gibi alan anneler varmı dedim adam güldü tabi kullanabilirsiniz. ben bunu zaten 3 yıldır annelere satıyorum dedi
15 tl ye aldım bu arada
Sonunda kapı süsüne karar verdim bundan hazırlatacağım. Nasıl sizce?
doktor sonra bize kızmasınnevet o muhsbbeti hatırlıyorum ben de.
eşime de söyledm hatta o da olur demşti.
o da çok kıllıdır çünkü
ama kıyamıyorum da bir yandan.
çocuk doktoruna sorsak mı önce??
heh ..bayansu demişti..
bende yapcam bunu...
kayınvalideme söyledim...o böyle şeylere şiddaetle karşıdır..
oda didi bende duydum yap die:))
yani bi kaybımız olmaz heralde bencede..
ben de aynı durumdayım canım senınle ben de ankaraya gtcem doğum için ama henuz dktorumla konusmadım bakalım bana ne diyecek
bakalım sana ne diyecek dr bana haber verirmisin cevabını merak ediyorum sevgiler
tamm tatlım haber werırım
hurafemidir bilmem ama hormonlardan ötürü tüyler kız bebikde azalıo erkekte çoğalıo diolar..
doktor sonra bize kızmasınn
kayınvaliden dediyse tamam güvenle yapıyoz petuş. kadın herşeyi biliyo.. yap dediyse bildiği vardır =))
6 ayda 2 kez mi anam benim hormonlara bişey oluyor herhalde 2 hafta önce aldırdım dahahemen uzuyorlar göbeğimde sayılır şekilde var
Sonunda kapı süsüne karar verdim bundan hazırlatacağım. Nasıl sizce?
ya bunlar çok güzel...hem yıkanabilir falan ya...evde kapısına beşiğin başına vs. asılıp yıllarca kullabilir..
ama hastane kapısında böyle tüylü tüllü şeyler daha çok hoşuma gidio benim..ama onlarda tek kullanımlık resmen..o tüyler tüller çok toz toplar yıkanmazda..
dr. a sorulmaz yeaaa...
bencede k. validem diosa vardır bi bildiği...
doktor sonra bize kızmasınn
kayınvaliden dediyse tamam güvenle yapıyoz petuş. kadın herşeyi biliyo.. yap dediyse bildiği vardır =))
ben evin giriş kapısınada asıcam kızlarr tül boydan boyaaa kurdaleli kısımada hoşgeldin simay bebek
Eki Görüntüle 317921
bu tarz bişi istiyom ama daha kibarı bu çok kalın duruyo
ya şimdi internette baktm da cildi tahrş ediyomuş.
büyük büyük insanlara yaptıysa bzm bebelere daha fena yapmaz mı???
ayy biri de yorum yapmış bunu insanlar bebeklerine kullanıyo allah akıl fikir versn demiş
ya şimdi internette baktm da cildi tahrş ediyomuş.
büyük büyük insanlara yaptıysa bzm bebelere daha fena yapmaz mı???
ayy biri de yorum yapmış bunu insanlar bebeklerine kullanıyo allah akıl fikir versn demiş
he anam facede engellemeyi şahsen ben yeni öğrendimfecabooku yogoyu bilem biliyor
çok hoşmuş bnde bole bişi dusunebilirim ben daha bebegime igne copu almadım sadece odasını boyattım okadar bakalım ocak sonunda baslıcaz alısverise D:
enemmmm napcaz şindi:26:
kullanıyokmu kullanmıyokmuuu
siz naparsanız bende aynısını yapcam her türlüüüüüüüü
ahahaha prnss oldurdun benı gulmekten senın bebej erkekmıydı kızmı ?
he anam facede engellemeyi şahsen ben yeni öğrendim
ya ben daha evlenmemişken teyzeme gitmiştim onun komşusu yapmıştı kapısına .. hoşgeldin ege bebek diye ay bi hoşuma gitti bi hoşuma gittii...didim benimde bebem olursa bende yapacam kapıma asacam gelen görsün giden görsün.. ben bide bu evimde giriş kattayım her geçen görür yavrumu pırtlattığımı
hemen söylüyom benimki oğlanoğlum kıllarının yarısını şimdiden anasına gönderiyor bende oğluma sürsem mi ki kıllı kıllı olmasın karısı da memnun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?