2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

heh ..bayansu demişti..
bende yapcam bunu...
kayınvalideme söyledim...o böyle şeylere şiddaetle karşıdır..
oda didi bende duydum yap die:))
yani bi kaybımız olmaz heralde bencede..

Sonunda kapı süsüne karar verdim bundan hazırlatacağım. Nasıl sizce?

ya bunlar çok güzel...hem yıkanabilir falan ya...evde kapısına beşiğin başına vs. asılıp yıllarca kullabilir..
ama hastane kapısında böyle tüylü tüllü şeyler daha çok hoşuma gidio benim..ama onlarda tek kullanımlık resmen..o tüyler tüller çok toz toplar yıkanmazda..

evet o muhsbbeti hatırlıyorum ben de.
eşime de söyledm hatta o da olur demşti.
o da çok kıllıdır çünkü
ama kıyamıyorum da bir yandan.
çocuk doktoruna sorsak mı önce??
doktor sonra bize kızmasınn

heh ..bayansu demişti..
bende yapcam bunu...
kayınvalideme söyledim...o böyle şeylere şiddaetle karşıdır..
oda didi bende duydum yap die:))
yani bi kaybımız olmaz heralde bencede..

kayınvaliden dediyse tamam güvenle yapıyoz petuş. kadın herşeyi biliyo.. yap dediyse bildiği vardır =))

ben evin giriş kapısınada asıcam kızlarr tül boydan boyaaa kurdaleli kısımada hoşgeldin simay bebek

bu tarz bişi istiyom ama daha kibarı bu çok kalın duruyo

Son düzenleme:
dr. a sorulmaz yeaaa...
bencede k. validem diosa vardır bi bildiği...

ya şimdi internette baktm da cildi tahrş ediyomuş.
büyük büyük insanlara yaptıysa bzm bebelere daha fena yapmaz mı???
ayy biri de yorum yapmış bunu insanlar bebeklerine kullanıyo allah akıl fikir versn demiş

ben evin giriş kapısınada asıcam kızlarr tül boydan boyaaa kurdaleli kısımada hoşgeldin simay bebek

Eki Görüntüle 317921

bu tarz bişi istiyom ama daha kibarı bu çok kalın duruyo

çok hoşmuş bnde bole bişi dusunebilirim ben daha bebegime igne copu almadım sadece odasını boyattım okadar bakalım ocak sonunda baslıcaz alısverise D:

enemmmm napcaz şindi:26:

kullanıyokmu kullanmıyokmuuu
siz naparsanız bende aynısını yapcam her türlüüüüüüüü

aaaa
çok fena....

yapmayın yaaa
doğal akışına bırakın bence ya yazık günahhhh
:26::26:

fecabooku yogoyu bilem biliyor
he anam facede engellemeyi şahsen ben yeni öğrendim

çok hoşmuş bnde bole bişi dusunebilirim ben daha bebegime igne copu almadım sadece odasını boyattım okadar bakalım ocak sonunda baslıcaz alısverise D:

ya ben daha evlenmemişken teyzeme gitmiştim onun komşusu yapmıştı kapısına .. hoşgeldin ege bebek diye ay bi hoşuma gitti bi hoşuma gittii...didim benimde bebem olursa bende yapacam kapıma asacam gelen görsün giden görsün.. ben bide bu evimde giriş kattayım her geçen görür yavrumu pırtlattığımı

ahahaha prnss oldurdun benı gulmekten senın bebej erkekmıydı kızmı ?

hemen söylüyom benimki oğlan oğlum kıllarının yarısını şimdiden anasına gönderiyor bende oğluma sürsem mi ki kıllı kıllı olmasın karısı da memnun olsun

inşallah cnm yaa allah hepimize o gunleri gostersin bi problem olmadan dogurana kadar ıcımızdekı acaba bısı olacakmı endısesi bitmeyecek sanırım allah onlara uzun omurler versın saglıkla mutlulukla ınsss

hemen söylüyom benimki oğlan oğlum kıllarının yarısını şimdiden anasına gönderiyor bende oğluma sürsem mi ki kıllı kıllı olmasın karısı da memnun olsun

ahahaahahhahahahahahahhha oldurdun beniii aa belkide petusnyanın dedigi tutacak bakalım kız bekleyen anneler de kıllar azalıyor uzamıyor erkek bekleyen annelerde fazlalasıyor ve cabuk uzuyor D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…