2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
HIII
benimkini dr um reçeteye yazı yanına haftada 3 diede yazdı...bulantılar geçincede artık haftada bir balık 2 balık yağı dedi..
mavilef de bu marka kullanıodu sanırım..oda hergün içiodu...mavilef???
ben aldığım randevuyu iptal ettim walla...
ilk başta dedim aman yani 3 kaldı muayene ücreti no problem..7000 lira nın üstünde doğum ücretini duyunca anında çark ettim..
bugün iptal ettirdim....
tuniiiiiiiiiiiiii o daş gibi dr a tamamen duygusal nedenlerden ötürü gidemicem guzum
ismi harika die bi toktor buldum ona gidcem:))

heh...
hiç şaşırmam walla bide alerji yaşarsam yani..
daha dün eşime ayaklarıma bi baksana şişmişmi ödem başlamışmı diodum...didi öyle deme sen ne dersen hepsini oluon, yaşamadık şey kalmadı şu hamilelikte die...
taam ben kesin pubb oldum..haydee bakalım...
bende de var benzer şeylerden ama isilik gibi sanırım karnımıza sürdüğümüz yağlar kremler yapıyo, ama benimkiler de kaşınmıyo..özellikle krem yağ değiştirdiysen olabiliyo..

ben yağ süryom ama 4 aydır aynı yağı sürüom...değiştirmedim

selam arkadaşlar 2012 nisan annesi olucam allah kısmet ederse
ama 4 gündür öksürmekten içim dışıma çıktı.
kuru bi öksürük kasıklarımı ağrıtıyo o derece. sizce bi şey olur mu bebeğime?

Canım bacağına kramp girince uzat ayağını yere bastığımız şekilde dursun ben heme kalkıp ayağımı yere uzatıyorum ayağın o zaman geçiyor ama bacağını kendine doğru çekersen uzar da uzar.Hergün muz sıkıntı yapar kabızlık filan.

Günaydın Arkadaşlar,

Hepinize bebişlerinizle birlikte nice güzel yıllar geçirmenizi dileriz kızımla

Ben yılbaşında dur diyenlerdenizim yarım avuç çerezle kapattım yılbaşını bir çatal pastayı da ekleyelim üstüne :)

Nasılsınız bakalım bugün?

hıı petuşum yeni gördüm..
iş yerinde sıkıyönetim ilan edildi de.. sadece okuyabiliyorum pek fazla karışamıyorum aranıza..
ben de seven seas pulse kullanıyorum tatlım.. ilk başlarda her gün demişti doktor çünkü ben ne ceviz ne balık hiç bişey yiyemiyordum..
artık balık değil ama ceviz yiyebiliyorum.. balığı da zorlarsam 2 haftada bir yiyebiliyorum.. onun için haftada 3 gün alıyorum artık..
aç tok fark etmez demişti doktor..
yalnız ben o ilacı içinde artık midemde yanmalar başladı.. yani zaten mide yanması için normal bi dönem ama ben dikkat ettim ilaçtan sonra azıyo resmen..
bu arada kızımın odasının perdesini aldık.. english home gittim tavsiyen üzerine ama benim herif dedi ki kızzzzz bebek odası olacak bu..
kızzz çocuk bile değil bebek bunlar ne böyleeee dedi azarladı resmen zevkimizi petuş
gittik üzerinde bebek biberon felan olan hafiften pembeli bi perde hazırlattık.. ama bu da güzel oldu.. oda boyandı perdesini de taktık bi heves... mobilyalar hala gelmedi.. ama perde bile yetti bize.. bomboş odada çekiyoruz sandalyeyi kahve içiyoruz kocişimle... hayal kuruyoruz.. :97:

heyoooo tiroid hormonlarım normale dönmüşş.. değerlerim çok düşüktü yükselmiş normal olmuş şükürler olsun.
.ilaçta vermedi 1,5 ay sonra tekrar gel dediii

inşallah şeker yüklememde normal çıkar bugün akşam öğrenicem onuda

ben geçen hafta afedersin ama çok fena kabız oldum.hergün ıkın ıkın....çok korktum bebeğe bişey olur diye.doktora sordum öyle ıkınmaktan öksürmekten aşırı hapşırmaktan bişey olmaz dedi.ballı ılık süt benim öksürüğümü hafifletmişti.dene bence.çok geçmiş olsun

denedim devam ediyorum hatta canım. ama nafile. kuru öksürük yakamı bırakmıyo. suyum falan gelir diye korkuyorumAllah korusun çok saol cevabın için.
sanırım benim gibi öksüren yok aranızda ne güzel

tamam canım bi öyle deneyeyim..valla viyak bağırtıyo geceleri ne yapacağımı şaşırıyorum

o zaman yılın ilk tebriği sana cnm

hıı...ben günde 2 tane ceviz+6 tane badem mutlaka yiyorum:)
offf ya bu erkekler hiç heycanlı değiller yani
yani perdeden ne anlarlar ona karışınca deli oluom...evimize en zor aldığımız şey perdeydi..neden..benim beyim erkekliğini bilmeyip perdenin modeli öyle olsun böyle olsun deyince benim dellenmemden..
neyse cnm..atlattın yani..mobilyalarda gelince fotosunu isterim..çok merak ettim:)) allah içinize sindirsin canım, güzel günlerde huzurla kullanın inş..
patronlarına kızıorum söyle...

Son düzenleme:
denedim devam ediyorum hatta canım. ama nafile. kuru öksürük yakamı bırakmıyo. suyum falan gelir diye korkuyorumAllah korusun çok saol cevabın için.

yok yok öyle kötü şeyler düşünme.hatta onu bile sordum günde on kez hemde normal tuvalete oturuyorum saatlerce.bişey olurmu bebeğin suyuna dedim.yok olmaz dedi.inşallah Allah korur o melekleri.tabi yine de çok uzun sürerse başka doktora görünürsün

bendede vardı öksürük. süt ısıtıp bal koydum içine bide tarçın iyi geldi. dene istersen

odayı hazırlayınca çekeceğim fotosunu...paylaşırım..
bizim genel müdürün asansör faciasından sonra oldu olan..
istirahatte o zamandan beri.. o yok ya kurumda.. yokluğunda işler sıkı tutuluyo güya..
anacım benim bey her şeyeee karışır..
bi de bana diyo karışma sen kızımla arama girme.. o babasının zevkini beğenir..
çok hevesleniyormuş da bu onun ilk hevesiymiş de..
ben bi düzine doğurdum hepsini sokağa attım sanki..
ama işte şirinlikler yapınca kıyamadım istediği olsun didim.. beğendim ben de fena değil yanee..

gittim sprey verdi ama nafile aynı durumu yaşsyan var mı aranızda?

Allah korusun canım bir şey olmaz allahın izniyle bebeğine doktorunla görüştün mü?

Geçmiş olsun arkadaşlar kramp konusunu araştırmıştım ben de magnezyum eksikliği deniliyor yine de doktora danışmakta fayda var tekrar geçmiş olsun dikkat edin kendinize.

Teşekkürler Petuş.

Sizin en azından eşiniz karışıyor şimdi eltimin bebek perdesini kayınvalidem almıştı bizimkini de o alacak muhtemelen kendi zevkine göre geçen çaktırmadan pencereyi ölçmüş eşim farketmiş ben de dedim ki bizim istediğimiz gibi olsun yoksa taktırmam haberin olsun

Anacım herkes karışıyor ya da karışmaya çalışıyor herkesin bir fikri var. Geçen eşimle bebek bezlerine baktık 80 li paket 20 lira falan aa dedik iyiymiş aslında eskiden çünkü çok pahalıydı. Neyse eşimin işyerinde bir kadın var ikinci çocuğu doğdu 1 yaşına gelecek diğeri de 14-15 yaşında eşim demiş ki iyi olmasına sevindim fiyatların yaaaa sen öyle zannettt her hafta vereceksiniz o 20 TL yi falan demiş bir sinirlendim duyunca dedim ki o iki tane çıkartmış almış da biz niye alamayalım tövbe tövbe yaaa salon kadını çizgimden illa ki birileri çıkartacak beni

tünaydınlar herkeseee yeni yılın ilk iş gününden....
ben evdeyim yatıyom paşa gibim ohhhhh super super şirkette sayım var, isteyen yıllık izninden kullanabilirler dediler, bende henuz haketmediğim yıllık iznimden aldım...
akşam kayın valideler gelecek temizlik yapılacak, mamalar yapılacak, ve akşam yemeği yapılacak... pöffff...

kızımızın ilk cicişlerini aldık bizde,
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-29.html#post22444159

buda bizim prensesimizzzz ver şişkoo annesiii
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-39.html#post22444225

bizdede o serüven isminden başladı zaten bildiğin üzere..
neyse kız babaları böyle olyo demekki...zaten de bahaneydi ii oldu

Yılbaşında 1 dilim pasta 1 bardak kola içtim ve 20.30 da yattım
bir iki defa uyandım ama yok kalkalamdım çok yorgundum nedense
pazar günü mutfakta azıcık temizlik yaptım ama hava kapalı yağmurlu öyle kaldı
2 hafta sonum var ve evde genel temizlik yapıp misafirlerime yer hazırlamam için
eşim saolsun bana pek iş bırakamz ama az da olsa yoruyo beni

bu hafta kuru pasta puaça kurabiye yapıp buzluğa istifleyeceğim
sigara böreği yapıp koymam bile çok işe yarıyo
dün akşam bir misaifr hemn çıkarttım 5 dk sürmedi vallla

sabah da tartıldım bu ay yaklaşık 2 kilo alarak kapatmanın mutluluğunu yaşaıyacağım darısı kalan 3 aya
toplamda 5 kilo almış oldum 6 daha alsam 11 eder bu da süper olur
ilkinde 15 almıştım

benim eşim sürekli doğuaracağına hala inanamıyorum bebek geliyo mu deyip duruyo adam hala şoktaaa
oğlumda anne bebk 4 ay sonra çıkacak demi dedi 1 ay önce ki doktor kontrolünde öyle demiştim
dedim 3 ay sonra çıkacak o da pek bi heyecanlı bakalım

ve eve karar verdik gibi
şu an inşaat
5 aya teslim zaten acelemiz yok 8. ayda falan anca taşınırız
ama krediler çok yüksek bakalım ne yapacağız bu hafta karar veririz büyük ihtimal
dua edin kızlar
inşallah hakkımızda hayırlısı budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…