HIIIben istemeden doktor bana kendi verdi bu kontrolde o kadar senaryo yazmıştım bide :))
eczaneden alabilirsin dedi reçeteye yazmadı.. ne kadar kullanacağım hakkındada bilgi vermedi.. eczacı bana günde 2 kere al dediçok demiş o zaman dimi.. bende günde 1 düşünüyodum. ama odamı çok gelirki:26:
ben aldığım randevuyu iptal ettim walla...sana gülüyom da aynı şey başıma geldi bu hafta ben de nerminimden randevu alayım dedim aradım, kız demesin mi doktor hanım doçent oldu artık farkı fazla alıyor diyegerçi burda piyasa istanbuldaki kadar sömürücü değil ama olsun arttı sonuçta, bundan mütevellit göreces bakalım doçent nasıl bi fark koyacak ortaya...
heh...petuşşşşşşşinşallah benimki gbi hamilelik alerjii değildir.göbeğimin sol tarafndan başladı kasığa doğru az azdı sonra arttı.çok kaşınırsa mutlaka doktoruna sor.o alerjiye PUBB diyolar.netten bak istrsen.bebeğe zararı yok ama sadece anne kaşınıyo .
bende de var benzer şeylerden ama isilik gibi sanırım karnımıza sürdüğümüz yağlar kremler yapıyo, ama benimkiler de kaşınmıyo..özellikle krem yağ değiştirdiysen olabiliyo..
günaydın arkadaşlar, herkese iyi yıllar..
geçen hafta 3 gün izin aldım 2 günde hafta sonu 5 gündür giremedim..ama ne saadet ne saadet artık bizim evde oturmamız lazım bence ya..bugün sürüne sürüne kalktım yataktan..
yılbaşında da fazla mı yemişiz ne elim ayağım şişti kıvrılmıyo..gaz desen bomba gibiyim akşamları eşim ovalayıp duruyo..bi de geceleri bacağıma kramp giriyo doktora dedim, muz ye yatmadan dedi ..du bakalım belki işe yarar size de söyliyim dedim..
ama diyorum dertlerimiz bunlar olsun..allah hepimizi yavrularına kavuştursun..
selam arkadaşlar 2012 nisan annesi olucam allah kısmet ederse
ama 4 gündür öksürmekten içim dışıma çıktı.
kuru bi öksürük kasıklarımı ağrıtıyo o derece. sizce bi şey olur mu bebeğime?
Doktora git canım ihmal etme bence.
ben geçen hafta afedersin ama çok fena kabız oldum.hergün ıkın ıkın....çok korktum bebeğe bişey olur diye.doktora sordum öyle ıkınmaktan öksürmekten aşırı hapşırmaktan bişey olmaz dedi.ballı ılık süt benim öksürüğümü hafifletmişti.dene bence.çok geçmiş olsun
Canım bacağına kramp girince uzat ayağını yere bastığımız şekilde dursun ben heme kalkıp ayağımı yere uzatıyorum ayağın o zaman geçiyor ama bacağını kendine doğru çekersen uzar da uzar.Hergün muz sıkıntı yapar kabızlık filan.
o zaman yılın ilk tebriği sana cnmGünaydın Arkadaşlar,
Hepinize bebişlerinizle birlikte nice güzel yıllar geçirmenizi dileriz kızımla
Ben yılbaşında dur diyenlerdenizim yarım avuç çerezle kapattım yılbaşını bir çatal pastayı da ekleyelim üstüne :)
Nasılsınız bakalım bugün?
hıı petuşum yeni gördüm..
iş yerinde sıkıyönetim ilan edildi de.. sadece okuyabiliyorum pek fazla karışamıyorum aranıza..
ben de seven seas pulse kullanıyorum tatlım.. ilk başlarda her gün demişti doktor çünkü ben ne ceviz ne balık hiç bişey yiyemiyordum..
artık balık değil ama ceviz yiyebiliyorum.. balığı da zorlarsam 2 haftada bir yiyebiliyorum.. onun için haftada 3 gün alıyorum artık..
aç tok fark etmez demişti doktor..
yalnız ben o ilacı içinde artık midemde yanmalar başladı.. yani zaten mide yanması için normal bi dönem ama ben dikkat ettim ilaçtan sonra azıyo resmen..
bu arada kızımın odasının perdesini aldık.. english home gittim tavsiyen üzerine ama benim herif dedi ki kızzzzz bebek odası olacak bu..
kızzz çocuk bile değil bebekbunlar ne böyleeee dedi azarladı resmen zevkimizi petuş
gittik üzerinde bebek biberon felan olan hafiften pembeli bi perde hazırlattık.. ama bu da güzel oldu.. oda boyandı perdesini de taktık bi heves... mobilyalar hala gelmedi..ama perde bile yetti bize.. bomboş odada çekiyoruz sandalyeyi kahve içiyoruz kocişimle... hayal kuruyoruz.. :97:
denedim devam ediyorum hatta canım. ama nafile. kuru öksürük yakamı bırakmıyo. suyum falan gelir diye korkuyorumAllah korusun çok saol cevabın için.
sanırım benim gibi öksüren yok aranızda ne güzel
denedim devam ediyorum hatta canım. ama nafile. kuru öksürük yakamı bırakmıyo. suyum falan gelir diye korkuyorumAllah korusun çok saol cevabın için.
sanırım benim gibi öksüren yok aranızda ne güzel
o zaman yılın ilk tebriği sana cnm
hıı...ben günde 2 tane ceviz+6 tane badem mutlaka yiyorum:)
offf ya bu erkekler hiç heycanlı değiller yani
yani perdeden ne anlarlar ona karışınca deli oluom...evimize en zor aldığımız şey perdeydi..neden..benim beyim erkekliğini bilmeyip perdenin modeli öyle olsun böyle olsun deyince benim dellenmemden..
neyse cnm..atlattın yani..mobilyalarda gelince fotosunu isterim..çok merak ettim:)) allah içinize sindirsin canım, güzel günlerde huzurla kullanın inş..
patronlarına kızıorum söyle...
günaydın arkadaşlar, herkese iyi yıllar..
geçen hafta 3 gün izin aldım 2 günde hafta sonu 5 gündür giremedim..ama ne saadet ne saadet artık bizim evde oturmamız lazım bence ya..bugün sürüne sürüne kalktım yataktan..
yılbaşında da fazla mı yemişiz ne elim ayağım şişti kıvrılmıyo..gaz desen bomba gibiyim akşamları eşim ovalayıp duruyo..bi de geceleri bacağıma kramp giriyo doktora dedim, muz ye yatmadan dedi ..du bakalım belki işe yarar size de söyliyim dedim..
ama diyorum dertlerimiz bunlar olsun..allah hepimizi yavrularına kavuştursun..
gittim sprey verdi ama nafile aynı durumu yaşsyan var mı aranızda?
o zaman yılın ilk tebriği sana cnm
hıı...ben günde 2 tane ceviz+6 tane badem mutlaka yiyorum:)
offf ya bu erkekler hiç heycanlı değiller yani
yani perdeden ne anlarlar ona karışınca deli oluom...evimize en zor aldığımız şey perdeydi..neden..benim beyim erkekliğini bilmeyip perdenin modeli öyle olsun böyle olsun deyince benim dellenmemden..
neyse cnm..atlattın yani..mobilyalarda gelince fotosunu isterim..çok merak ettim:)) allah içinize sindirsin canım, güzel günlerde huzurla kullanın inş..
patronlarına kızıorum söyle...
odayı hazırlayınca çekeceğim fotosunu...paylaşırım..
bizim genel müdürün asansör faciasından sonra oldu olan..
istirahatte o zamandan beri.. o yok ya kurumda.. yokluğunda işler sıkı tutuluyo güya..
anacım benim bey her şeyeee karışır..
bi de bana diyo karışma sen kızımla arama girme.. o babasının zevkini beğenir..
çok hevesleniyormuş da bu onun ilk hevesiymiş de..
ben bi düzine doğurdum hepsini sokağa attım sanki..
ama işte şirinlikler yapınca kıyamadım istediği olsun didim.. beğendim ben de fena değil yanee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?