herkese selam sat göre 7+4 hamileyim. perşembe günü doktora gittik 6 haftalık dedi.
geç döllenmenin olması imkansız ovilasyon günümü hesaplamıştım. ondan sonraki 15 günde birşey olmadı . yani geç döllenme imkansız.
bebeğimin kesesini gördük ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra gelin dedi.
siz ne zaman duydunuz kalp atışını?
canım seni endişelendirmek istemiyorum, bence sen 5 gün bekleme hemen git doktora.benim de 2 gün önce ağrım oldu gitti.doktorum kanaman olursa hemen gel dedi.en azından tlf aç nöbetçi doğum doktoruna sor gel derse gidersin.
tekrar çok sevindim hayırlı uğurlu olsunbende katıldım aranıza :)
internetten baktığımda 17 nisan (3 gün önce 3gün sora) olabilir diyor
ama ulturasyonda 27 nisan diyor hangisi bilemiyorum ama sonuçta nisana geliyor doğumum...İlk bebeğim geçen senede düşüğüm vardı....ALLAHIM TÜM HAMİLELERİ SAĞ SALİM BEBİŞLERİNE KAVUŞTURSUN VE TÜM İSTEYENLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH.....
ben de katılıyorum sana. bir şey yapasım gelmiyor. maalesef patronla beraber oturuyorum ve kendisinden hiç hoşlanmıyorum. aslında bebek de bahane olur gibi düşünüyorum çünkü zaten biraz tecrübe kazandıktan sonra ayrılmak istiyordum.ayrılırsam da son 6 ay filan diye idare etmeye çalışıyorum.halden de anlamıyor.
bu arada gelecek ay da kendisiyle yurtdışına gitmem gerekiyor, uçaktan otele her şey ayarlandı maalesef.şu 12.haftaya bir an önce sağlıkla geleyim de, şirkette biraz olsun içim rahatlayacak.
bu arada evim çok uzak şirkete ve mecburen servis yerine akşamları metrobüse biniyorum ondan da çekiniyorum her tip adam biniyor.servise binersem de çok geç evde olabiliyorum trafik yüzünden.çok acıkıyorum ve yoruluyorum o zaman.ne yapmamı tavsiye edersiniz :44:
günaydın annelerr
bizim doktor kontrolümüz güzel geçti şimdilik bi sorun yok şükür.
4 hafta sonrasına çağırdı doktorumuz
12. haftamızda tarama testi için.
umarım ondada herşey olunda gider Allahın izniyle
günaydın annelerr
bizim doktor kontrolümüz güzel geçti şimdilik bi sorun yok şükür.
4 hafta sonrasına çağırdı doktorumuz
12. haftamızda tarama testi için.
umarım ondada herşey olunda gider Allahın izniyle
günaydınn
bende gittim c.tesi doktora
allaha şükür bizdede bir sorun yokmuş
benide 4 hafta sonra cagırdı
kalp atıslarını duydukk
şişlinlik ve kabızlık için ilaç verdi
sende sorcaktım canım birşey
dedimi doktorun.
Bu sabah pek kötüyüm kızlar midem ilk defa bu kadar kötü oldu
Dün gece de 20lik dişimin ağrısından doğru düzgün uyuyamadım.Bugün doktoru arayacağım ama ilk 3 aydan önce diş çekilemiyor diye biliyorum.
Tam zamanında başladı yani diş ağrım
Bende 10 haftalık hamileyim bu Perşembe 2 li test için gidicem doktora umarım herşey iyi olur benim bebeğimin doğumu da nisan
canım bi çok şey sordum ama
başka ne soracaktım folik asitle ilgilimiydi:26:
onuda sordum bi dahaki randevuma kadar kullanacakmışım ondan sonra kan ilacı başlayacakmış
birde benim doktorum hamile izine ayrılıyor. başka doktor bakacak bana canım çok sıkıldı nedense
alışmıştım bu doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?