2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım ultrosonda -+3 yanılma payı oluyor

teşekkür ederim anlayışın için banada aynısını dedi. umarım rabbim tüm evlatları annelerine bağışlar şu aylar bi geçse sağlıklı şekilde daha ne isterimki :)

günaydın annelerr

bizim doktor kontrolümüz güzel geçti şimdilik bi sorun yok şükür.
4 hafta sonrasına çağırdı doktorumuz
12. haftamızda tarama testi için.
umarım ondada herşey olunda gider Allahın izniyle

tekrar çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin
benim de 13 nisan yazıyor ama 3-8 gibi doğum olur sanırım zaten sezeryan da 2 hafta öne alıyorlar doğumu
oğlumda 6 haziranda kalmıştım 3 martta doğum oldu bunda 8 temmuz buda 3-8 arasında olur sanırım ultrasonda son aya kadar gün kesin belli olmuyor canım
bana son hafta kesin bir tarih anca söyleyebildiler
durumun nasıl bulantılar var mı

Bende yavaş yavaş hamileliğimin farkına varıyorum.Halsizim isyanlardayım hiçbir iş yapmak istemiyorum. Neyseki işim zor değil ama çok sıkılıyorum. Hiç sabırlı değilim .Eşimle tartışıp duruyorum ne yapsa suç o derece yani adam bıkıp kaçmazsa iyi. Offf off

BEBİŞİM ARTIK 11 HAFTALIK OLDU :)

Artık karnınız belirginleşmeye başladı. Soranlara gururla "Evet, hamileyim" diyebilirsiniz.

1.gün Öğün atlamayın ve kendinizi iyi beslemeye bakın. Unutmayın bebeğinizin gelişimi buna bağlı.

2.gün Bebeğiniz şu anda yaklaşık 5 cm boyunda. Işi gücü ise tekme atmak ve yutkunmak

3.gün Yakınlarınıza hamilelik hakkında bir kitap hediye ederek onların size karşı daha anlayışlı olmalarını sağlayabilirsiniz.

4.gün Hamilelik sırasında çok sık ve canlı düşler görmeniz oldukça normal. Gördüğünüz rüyaları bir günlük halinde kayıt ederseniz dünyanın en ilginç kitabını yazmanız işten bile değil!

5.gün Belirginleşmeye başlayan karnınız için çatlak önleyici kremler kullanmanın tam zamanı.

6.gün Daha önce sezaryenle doğum yapmış olmanız bu kez normal doğum yapamayacağınız anlamına gelmez. Bu konuda doktorunuza danışın.

7.gün Kendinizi biraz huzursuz mu hissediyorsunuz? Bunun sorumlusu hamilelik nedeniyle alt üst olan hormon dengeniz.

bizimde doktor kontrolumuz güzel geçti çok şükür. testlerimizi yaptırdık cuma sonuçlarını alacağız 12.haftada bizide test için çağırdı tekrar...

çatlaklar oluşmaması için herhangi birşeylşer kullanmaya başlayanlar var mı? artık başlamak gerekiyormuş badem yağı falan.. kullanan varsa ne kullanıyorsunuz:

Bu sabah pek kötüyüm kızlar midem ilk defa bu kadar kötü oldu
Dün gece de 20lik dişimin ağrısından doğru düzgün uyuyamadım.Bugün doktoru arayacağım ama ilk 3 aydan önce diş çekilemiyor diye biliyorum.
Tam zamanında başladı yani diş ağrım

günaydınn
bende gittim c.tesi doktora
allaha şükür bizdede bir sorun yokmuş
benide 4 hafta sonra cagırdı
kalp atıslarını duydukk
şişlinlik ve kabızlık için ilaç verdi
sende sorcaktım canım birşey
dedimi doktorun.

canım bi çok şey sordum ama
başka ne soracaktım folik asitle ilgilimiydi:26:
onuda sordum bi dahaki randevuma kadar kullanacakmışım ondan sonra kan ilacı başlayacakmış

birde benim doktorum hamile izine ayrılıyor. başka doktor bakacak bana canım çok sıkıldı nedense
alışmıştım bu doktoruma

benimde 20lik dişim ağrıyor arasıra, 1 tanesini daha önce çektşrmiştim de bunun için bugun yarın derken hamilelikten birşey yapamıyorum şimdi. doktoro sordum minoset içebilirsin dedi. sende bi doktoruna sor istersen

Bende 10 haftalık hamileyim bu Perşembe 2 li test için gidicem doktora umarım herşey iyi olur benim bebeğimin doğumu da nisan

Bende 10 haftalık hamileyim bu Perşembe 2 li test için gidicem doktora umarım herşey iyi olur benim bebeğimin doğumu da nisan

hayırlısı olsun bebeğin için güzel şeyler duyarsın inşallah.. beni 12. haftada 2li teste çağırdı bizim daha var bekliyorz bakalım allah hepmizin hakkında hayırlısını versin iyi şeylerle karşılaştırsın inşallah

canım bi çok şey sordum ama
başka ne soracaktım folik asitle ilgilimiydi:26:
onuda sordum bi dahaki randevuma kadar kullanacakmışım ondan sonra kan ilacı başlayacakmış

yok canım şişkinlikle ilgili sorcaktın sende
ben sordum normal dedi
hormonların değişiyor dedi
ama ciddi kabızlık problemim oldugunu gördü
eucarbon diye ilac verdi
kana geçmiyormus hiçbir
şekilde bebeğe zararı yokmus
2 gündür kullanıyorum ve cok iyi bir ilac

iyi haftalar kızlar....oyy hafta sonu girmiyice sayfalar çoğalmış.herks iyidir umaırm.bende cuma bebişimi gördüm şimdilik herşey yolunda şükür.inşallah böylede devam eder.bir dahaki rndevuya daha 4 hafta var((((((( tahlillerimizi yaptırıcam bende.benden böyle kızlar...mide bulantılarım tam gaz devam ediyor

Günaydınnnnn güzel annelerr biraz önce doktordan geldim bebişim 7+1 günlük olmuş kalp atışını gördüm ama cihazı yokmuş dinleyemedimm..çok güzel bi duygu Allahım meleğinin kalp atışını duymak için sabırsızlıkla bekleyen annelerede nasip etsin inş. Allahıma dua ediyorum inş. ilk bebeğim gibi olmaz diye elimden başka bişi gelmiyo 2 hafta sonra tekrar gidicem doktora inş. Allahım meleklerimizi korusun

birde benim doktorum hamile izine ayrılıyor. başka doktor bakacak bana canım çok sıkıldı nedense
alışmıştım bu doktoruma

tabi insan alışıyor kabulleniyor ki bu çok önemli ama şimdi en fazla 4-5 kez gittin, ya doğumuna yakın aynı durumda kalsaydın. ozaman daha kötü olurdu. pozitif düşün hiç canına sıkma her işte bir hayır vardır tatlım ...

herkese gunaydın ve ıyı haftalar

8 haftalık hamıleyım saglık ocagına gıdıp aşı vs gıbı bıseyler yaptırmam gerekıyor mu? bır kac yerden oyle bır sey duydumda sıze danısayım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…