yok canım şişkinlikle ilgili sorcaktın sende
ben sordum normal dedi
hormonların değişiyor dedi
ama ciddi kabızlık problemim oldugunu gördü
eucarbon diye ilac verdi
kana geçmiyormus hiçbir
şekilde bebeğe zararı yokmus
2 gündür kullanıyorum ve cok iyi bir ilac
tabi insan alışıyor kabulleniyor ki bu çok önemli ama şimdi en fazla 4-5 kez gittin, ya doğumuna yakın aynı durumda kalsaydın. ozaman daha kötü olurdu. pozitif düşün hiç canına sıkma her işte bir hayır vardır tatlım ...
Ben Lierac çatlak kremi aldım araştırdım hamilelerin en çok kullandığı kremlerden biri. Bunun dışında badem yağı ve kakao yağı da iyiymiş. Badem yağı tüyleri beslediği için tüylenme yapabiliyor. Bir de Bella B'nin ürünleri var hamileler için onun da iyi olduğu söyleniyor.çatlaklar oluşmaması için herhangi birşeylşer kullanmaya başlayanlar var mı? artık başlamak gerekiyormuş badem yağı falan.. kullanan varsa ne kullanıyorsunuz:
Aile hekimine görünmen gerekiyor yeni yasaya göre tüm hamileler aile hekimine gidip muayene olmak zorundalar.herkese gunaydın ve ıyı haftalar
8 haftalık hamıleyım saglık ocagına gıdıp aşı vs gıbı bıseyler yaptırmam gerekıyor mu? bır kac yerden oyle bır sey duydumda sıze danısayım dedım
Aile hekimine görünmen gerekiyor yeni yasaya göre tüm hamileler aile hekimine gidip muayene olmak zorundalar.
Hekiminin seni düzenli takip etmesi gerekiyor. Aşıyı 20. haftada yapıyorlar tetanoz için. Aşılarını da aile hekimin takip edecek zaten.
Ben Lierac çatlak kremi aldım araştırdım hamilelerin en çok kullandığı kremlerden biri. Bunun dışında badem yağı ve kakao yağı da iyiymiş. Badem yağı tüyleri beslediği için tüylenme yapabiliyor. Bir de Bella B'nin ürünleri var hamileler için onun da iyi olduğu söyleniyor.
Ben 1-2 hafta sonra Lierac'a başlamayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar bişi sorucam 11 haftalık hamileyim ilk günden beri sürekli çıkartıyorum son bi hafadır da midemden sarı su geliodu ama hafifti önemsemedim ama dün ve bugün aşırı oldu araştırdım kayınvalideme falan sordum normal dio acaba aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ?
Aile hekimine görünmen gerekiyor yeni yasaya göre tüm hamileler aile hekimine gidip muayene olmak zorundalar.
Hekiminin seni düzenli takip etmesi gerekiyor. Aşıyı 20. haftada yapıyorlar tetanoz için. Aşılarını da aile hekimin takip edecek zaten.
canım gçmiş olsun ben yaşamadım ama yengem senin gibi olmuştu. artık rahatsız edici düzeylerde olunca doktoru iki gün yatırdı bir iki serum sonra çıktı ve hiç birşeyi kalmadı doktoruna bi danış boşuna çekme.. çünkü artık bebebiginin beslenme haftası geldi.
ilk hamılelğimdede yaptırdım bundada yaptırmayı düşnyorum bi sorun olsun olmasın aldırmayı aklımdan bile geçirmem ama tedbir amaaçlı hazırlıklı olmak açısından önemli diye düşünuyorum.
hepsi doğrumu çıkıyo hayır bu yuzden hatalı testlerde çok oluyo yakın bı akrababın down sendromlu rısk yuksek demişlerdi ama hiçbirşey çıkmadı sağlıklı doğdu bebek 3 yaşında şimdi Allaha sığınalım hayırlı sağlıklı akıllıo evlat ısteyıp dua edelim rabbım boş çevirmez inşallah sıkıntı yapma
Merhaba arkadaşlar bişi sorucam 11 haftalık hamileyim ilk günden beri sürekli çıkartıyorum son bi hafadır da midemden sarı su geliodu ama hafifti önemsemedim ama dün ve bugün aşırı oldu araştırdım kayınvalideme falan sordum normal dio acaba aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ?
Benide şimdi aile hekimimiz aradı :)
dahaa önce hiç gitmedim aile hekimine
hamile oldugumu falan gebelik kartı
olusturmamız gerektiğini söyledi
bide yaptırdıgım tahlilleri istedi
perşembe günü randevu verdi
demekki takip ediliyor yoksa nerden bilcek
günaydın kızlarrrr...canım bizde 11. haftadayız, benimde daha önce çok bulantım olyodu ara arada kusmam oldu ama son 3 gündür bende her sabah sarı su çıkartıyorum..o çıkan sarı suya safra deniyormuş..ablam benim hamileliğinde çok bulantılı geçirmişti artık bulantılar ve kusmalar geçmeye başladığında safra denilen o sarı su gelmeye başlamış..yani iiye yor sanırım 11. haftamız olduğu için artık kurtuluyoruz inşallah bulantılardan vs:))
dr. gidip gelenler olmuş, çok seviniyorumbu güzel haberlere darısı başımıza inş. bizde ayın 24 üne aldık randevumuzu ikili tetste o zmn inş:)
pohpohh canım bende sen gibi kusuyorum.dr normal dedi.midedeki özsu gibi bişeymiş.geçmiş olsun cnmmmmmmmmmm
bir topikte okudum bulantı olan gebelikler sağlıklıymış öyle yazmışlar...
benim hiç bulantım olmadı olmuyorda ee bu durumda sağlıksız bir gebelik mi geçiriyorum..
benim hiç bulantım olmadı olmuyorda ee bu durumda sağlıksız bir gebelik mi geçiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?