2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

anladım canım ama bende şişkinlik olmuyor fazla o yüzden sormadım heralde başka arkadaştı soracak olan

haklısın canım vardır bi hayır
umarım bu gelen doktor daha iyidirde değiştiğine mutlu olurum :)

çatlaklar oluşmaması için herhangi birşeylşer kullanmaya başlayanlar var mı? artık başlamak gerekiyormuş badem yağı falan.. kullanan varsa ne kullanıyorsunuz:
Ben Lierac çatlak kremi aldım araştırdım hamilelerin en çok kullandığı kremlerden biri. Bunun dışında badem yağı ve kakao yağı da iyiymiş. Badem yağı tüyleri beslediği için tüylenme yapabiliyor. Bir de Bella B'nin ürünleri var hamileler için onun da iyi olduğu söyleniyor.
Ben 1-2 hafta sonra Lierac'a başlamayı düşünüyorum.

herkese gunaydın ve ıyı haftalar

8 haftalık hamıleyım saglık ocagına gıdıp aşı vs gıbı bıseyler yaptırmam gerekıyor mu? bır kac yerden oyle bır sey duydumda sıze danısayım dedım
Aile hekimine görünmen gerekiyor yeni yasaya göre tüm hamileler aile hekimine gidip muayene olmak zorundalar.
Hekiminin seni düzenli takip etmesi gerekiyor. Aşıyı 20. haftada yapıyorlar tetanoz için. Aşılarını da aile hekimin takip edecek zaten.

cok cok cok tesekkurler

badem yağından dediğin gibi tüylenme yapar diye korkuyorum ama en sağlıklısı ve doğalıda o galiba.. kakao yağınıda araştırdım. paraben sülfat içermez diyor ama biraz pahalı gibi... lirerac satış sitesi falan var mı bildiğin?

Merhaba arkadaşlar bişi sorucam 11 haftalık hamileyim ilk günden beri sürekli çıkartıyorum son bi hafadır da midemden sarı su geliodu ama hafifti önemsemedim ama dün ve bugün aşırı oldu araştırdım kayınvalideme falan sordum normal dio acaba aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ?

canım gçmiş olsun ben yaşamadım ama yengem senin gibi olmuştu. artık rahatsız edici düzeylerde olunca doktoru iki gün yatırdı bir iki serum sonra çıktı ve hiç birşeyi kalmadı doktoruna bi danış boşuna çekme.. çünkü artık bebebiginin beslenme haftası geldi.

Benide şimdi aile hekimimiz aradı :)
dahaa önce hiç gitmedim aile hekimine
hamile oldugumu falan gebelik kartı
olusturmamız gerektiğini söyledi
bide yaptırdıgım tahlilleri istedi
perşembe günü randevu verdi
demekki takip ediliyor yoksa nerden bilcek

Ben o zaman doktora gidiim bi an önce çünkü korkuyorum bişi olcak bebeğime diye çok saol bu arada gıpta ediyorum sorunsuz bulantısız hamilelik geçirenlere benim artık yan komşum bile duyuyo çıkarmalarımı çok utanç verici ama hayatın bi gerçeği Sizede şimdiden sağlıklı hamilelikler sağıklı doğumlar inş.

selam hanımlar nasılsınız? keyifler yerin demi?

cnm haklısın aslında ama ne bileyim ben girmeyi düşünmüyorum neden ihtimalleri söylese 0 7 ay nasıl geçer? Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin.. bilmiyorum.. hayırlısı...hep dua ediyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlat olsun Rabbim diye.

günaydın kızlarrrr...canım bizde 11. haftadayız, benimde daha önce çok bulantım olyodu ara arada kusmam oldu ama son 3 gündür bende her sabah sarı su çıkartıyorum..o çıkan sarı suya safra deniyormuş..ablam benim hamileliğinde çok bulantılı geçirmişti artık bulantılar ve kusmalar geçmeye başladığında safra denilen o sarı su gelmeye başlamış..yani iiye yor sanırım 11. haftamız olduğu için artık kurtuluyoruz inşallah bulantılardan vs:))

dr. gidip gelenler olmuş, çok seviniyorumbu güzel haberlere darısı başımıza inş. bizde ayın 24 üne aldık randevumuzu ikili tetste o zmn inş:)

çok iyi takip ediyorlar aylık gitmeyince düzenli arıyolar. aşı için çağırıyorlar. dogum sonrası bebeğin aşıları için de aynı şekilde kart oluşturup veriyorlar zamanında gitmessen arıyorlar. ben ilk doğumumu şehir dışında yaptım giderken numara filan istemişlerdi arayıp doğumu ve ilk bilgilerimi ordayken bile sormuşlardı

pohpohh canım bende sen gibi kusuyorum.dr normal dedi.midedeki özsu gibi bişeymiş.geçmiş olsun cnmmmmmmmmmm

hay çok saolun yaa hepiniz içimi rahatlattınız kara kara düşünüyodum acaba ters bişi mi var die iyi ki hemen sizlere yazmışım benimde 23 ikili test için gidicem hepimizin hakkına hayırlısı bebişlerimize kavuşuruz inş. sağlıkla bi an önce

bir topikte okudum bulantı olan gebelikler sağlıklıymış öyle yazmışlar...

benim hiç bulantım olmadı olmuyorda ee bu durumda sağlıksız bir gebelik mi geçiriyorum..

tünaydın dıyım artık :)) 12 ye gelıyo saat sabah 6 buçukta uyandık kızımın meme krizi tuttu yine sonra 9 da yatınca yenı kalkmış olduk bazen çok yoruldugumu hissedıyorum ıkı bebişle napcam bilmem

benim hiç bulantım olmadı olmuyorda ee bu durumda sağlıksız bir gebelik mi geçiriyorum..

inanırmısın aynı şeyi bende dün düşündüm çevremde hamilelik yaşamış olanlar işte biz şöyleydik su içsek çıkarıyoduk başımızı yastıktan kaldıramıyoduk bulantıdan gözümüzü açamıyoduk falan diye anlattıklarında ben kendime bakıyorum sadece hafif bulantılarım oluyor acaba bende bi sorunmu var diye düşünüyorum. acaba sağlıksız bi gebelikmi diyorum çok saçma belki ama düşünmeden edemiyorum:26: bu hormonlarmı böyle saçma şeyler düşündürüyo bana anlamadım

inan hiç alakası yok kızımda tiksinti dışında tek bir kez bile kusmadım. hiç bir problemimiz yok. tamamen bünye meselesi.

ne kadar komik bi yazı yazmışlar ılk hamımileliğimi sıfır sorunla geçirdim sapa sağlam kızım doğdu ki doğdu doğlaı ateşli hastalık geçirmedik
hatta 41. hafta olmuştuk bende hala sancı yoktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…