tünaydın dıyım artık :)) 12 ye gelıyo saat sabah 6 buçukta uyandık kızımın meme krizi tuttu yine sonra 9 da yatınca yenı kalkmış olduk bazen çok yoruldugumu hissedıyorum ıkı bebişle napcam bilmem
tünaydın canım Allah kolaylık versin 2 bebişleee
amiiin canım hepimizee ,gülme komşuna gelir başına :)))
tünaydın dıyım artık :)) 12 ye gelıyo saat sabah 6 buçukta uyandık kızımın meme krizi tuttu yine sonra 9 da yatınca yenı kalkmış olduk bazen çok yoruldugumu hissedıyorum ıkı bebişle napcam bilmem
bir topikte okudum bulantı olan gebelikler sağlıklıymış öyle yazmışlar...
benim hiç bulantım olmadı olmuyorda ee bu durumda sağlıksız bir gebelik mi geçiriyorum..
ayyy valla bende 2. ci bebeği çok isterim. hatta düşünüyorumda ama böyle görünce duyuncada gözüm korkuyor
inanırmısın aynı şeyi bende dün düşündüm çevremde hamilelik yaşamış olanlar işte biz şöyleydik su içsek çıkarıyoduk başımızı yastıktan kaldıramıyoduk bulantıdan gözümüzü açamıyoduk falan diye anlattıklarında ben kendime bakıyorum sadece hafif bulantılarım oluyor acaba bende bi sorunmu var diye düşünüyorum. acaba sağlıksız bi gebelikmi diyorum çok saçma belki ama düşünmeden edemiyorum:26: bu hormonlarmı böyle saçma şeyler düşündürüyo bana anlamadım
inan hiç alakası yok kızımda tiksinti dışında tek bir kez bile kusmadım. hiç bir problemimiz yok. tamamen bünye meselesi.
ne kadar komik bi yazı yazmışlar ılk hamımileliğimi sıfır sorunla geçirdim sapa sağlam kızım doğdu ki doğdu doğlaı ateşli hastalık geçirmedik
hatta 41. hafta olmuştuk bende hala sancı yoktu :)
sevda çoçukların yaşları kaç? Bende ikincisine hamileyim
çok iyi takip ediyorlar aylık gitmeyince düzenli arıyolar. aşı için çağırıyorlar. dogum sonrası bebeğin aşıları için de aynı şekilde kart oluşturup veriyorlar zamanında gitmessen arıyorlar. ben ilk doğumumu şehir dışında yaptım giderken numara filan istemişlerdi arayıp doğumu ve ilk bilgilerimi ordayken bile sormuşlardı
bir topikte okudum bulantı olan gebelikler sağlıklıymış öyle yazmışlar...
benim hiç bulantım olmadı olmuyorda ee bu durumda sağlıksız bir gebelik mi geçiriyorum..
bence bunu çok bulantısı olanlara teselli olsun diye söylüyorlar:))) benimde dr um bulantılarım çok olduğu için "sağlıklı bi gebelik geçiyorsun o nedenle önemli değil bulantılar" demişti ama etrafımda çok insan var "ben hiç hamile olduğumu bilmedim bile" diyen ve çok şükür çok sağlıklı bebekleri olan...
bende bugün okudum kötü oldum düşünmeden edemiyorum zaten 2li tarama testinide düşünüp duruyorum girsem mi girmesem mi diye bilmiyorum bir sürü şey düşünüyorum
ben tiksinmiyorum ama sigara inanılmaz berbat kokuyor burnuma mesela. ya da bazı yemekler de ekşimiz gibi kokuyor ama ne bulantı ne kusma var bende..
Allah bagıslasınn.. ne bileyim ya insanlar futursuzca yazıyrlar böyle içime kurt düşüyor doktoruma da soramıyorum kadın hey hey li hemen kızıveriyor internete girme diyor sonra.. öyle işte..
2 li tarama testine girdiniz mi?
ben çok korkuyorum hadi kötü bişi çıkarsa nasıl karar vereceğim .. kafamcok karısık..hastaneye gidesim hiç yok.. birde sağlık ocagına neden gitmek zorundayız? ne dicez sağlık ocagına gidice ?
Sağlık ocağına gidicen kaç haftalık hamileysen söyleyeceksin onlar sana ait bi kart açıyolar, son yaptırdığın testleride yanında götür. Onlardan da not alıyorlar. Ileri aylarda bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar tetonoz aşısı için kart veriyorlar. Aşını filan yapıyolar vs. Vs. Zaten gittin mi onlar yönlendiriyorlar ama çok geç kalma aşılar için filan
peki sağlık ocakları hafta sonları açık oluyormu,ben normalde özele gidiyorum ama sağlık ocağınada gitmek isterim, sonuçta takip etmeleri ii bişi.ama çalışırken hafta içi gitmek sıkıntı
canım kızım 15 buçuk aylık, şimdi ıkıncıye hamıleyım benım zor oldu bebeğim oyuzden kızım doğduktan sonra hiç korunmadık istıyoduk ıkıncıyıde verdi rabbım çok şükür
canım kızım 15 buçuk aylık, şimdi ıkıncıye hamıleyım benım zor oldu bebeğim oyuzden kızım doğduktan sonra hiç korunmadık istıyoduk ıkıncıyıde verdi rabbım çok şükür
canım kılo takıbını yapıyolar tansıyon ölçuyolar birde tetenoz aşısı vuruyolar amelıoyat felan oldugunda tetenozla ılgılıs orun olmasın dıye, ben 4 doz vuruldum 5.ciyide kasımda çağırdı
rabbim yardımcın olsun. Kızım 3,5 yaşında şimdi 7 haftalık hamileyim ama yinede kara kara düşünüyorum dengeyi nasıl sağlarım diye..
Kızımın pskolojisi bozulsun istemiyorum. Bakalım hayırlısı tabi senin işin biraz daha zor henüz tuvalet egitimi kendi başına yemek kıyafet giyinme bunlar için kızın henüz çok küçük biraz yorulucan sanırım ama allah sağlıklarını bozmasın
herkese günaydıınnnnnnn izne ayrıldım iki hafta evdeyim ne müthiş bişi şu evde olma durumu.canım seninle durumumuz çok benziyor benimde 15 aylık kızım var.kızım tedaviyle oldu.ikinci bebeğide istediğimiz için korunmuyorduk ve doktor kontrollerimiz başlamıştı ama tedavi aşamasına geçmeden gebelik haberini aldık.allahıma şükür.birde sağlıklı sıhatli kucağımıza alsaydık bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?