2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tünaydın canım Allah kolaylık versin 2 bebişleee

sevda çoçukların yaşları kaç? Bende ikincisine hamileyim

bir topikte okudum bulantı olan gebelikler sağlıklıymış öyle yazmışlar...

benim hiç bulantım olmadı olmuyorda ee bu durumda sağlıksız bir gebelik mi geçiriyorum..

bence bunu çok bulantısı olanlara teselli olsun diye söylüyorlar:))) benimde dr um bulantılarım çok olduğu için "sağlıklı bi gebelik geçiyorsun o nedenle önemli değil bulantılar" demişti ama etrafımda çok insan var "ben hiç hamile olduğumu bilmedim bile" diyen ve çok şükür çok sağlıklı bebekleri olan...

bende bugün okudum kötü oldum düşünmeden edemiyorum zaten 2li tarama testinide düşünüp duruyorum girsem mi girmesem mi diye bilmiyorum bir sürü şey düşünüyorum

ben tiksinmiyorum ama sigara inanılmaz berbat kokuyor burnuma mesela. ya da bazı yemekler de ekşimiz gibi kokuyor ama ne bulantı ne kusma var bende..
inan hiç alakası yok kızımda tiksinti dışında tek bir kez bile kusmadım. hiç bir problemimiz yok. tamamen bünye meselesi.

Allah bagıslasınn.. ne bileyim ya insanlar futursuzca yazıyrlar böyle içime kurt düşüyor doktoruma da soramıyorum kadın hey hey li hemen kızıveriyor internete girme diyor sonra.. öyle işte..

2 li tarama testine girdiniz mi?

ben çok korkuyorum hadi kötü bişi çıkarsa nasıl karar vereceğim .. kafamcok karısık..hastaneye gidesim hiç yok.. birde sağlık ocagına neden gitmek zorundayız? ne dicez sağlık ocagına gidice ?

sevda çoçukların yaşları kaç? Bende ikincisine hamileyim

canım kızım 15 buçuk aylık, şimdi ıkıncıye hamıleyım benım zor oldu bebeğim oyuzden kızım doğduktan sonra hiç korunmadık istıyoduk ıkıncıyıde verdi rabbım çok şükür

ben normalde özele gidiyrum
ama testlerimi ssk da yaptırıyorum
demekki ssk test kayıtlaından falan
gördüler.
ama güzel birşey ya bu kadar takip
etmeleleri falan.

bir topikte okudum bulantı olan gebelikler sağlıklıymış öyle yazmışlar...

benim hiç bulantım olmadı olmuyorda ee bu durumda sağlıksız bir gebelik mi geçiriyorum..

aynen bende öyle düşünüyorum
hiç bulantım falan yok tiskinti iştahsızlık falan
hiçbiri yok sadece cok nadir artık bas dönmesi
birde gögüs ve karnımda siskinlikten baska
bende aynen böyle düşüyorum :26:

ya bende biliyorum öyle insalar hiç hamile oldugunu bilmeden sağlıklıdogum yapanlar ama ne bileyim.. aklına takılıyor işte insanın..

canım kılo takıbını yapıyolar tansıyon ölçuyolar birde tetenoz aşısı vuruyolar amelıoyat felan oldugunda tetenozla ılgılıs orun olmasın dıye, ben 4 doz vuruldum 5.ciyide kasımda çağırdı

Sağlık ocağına gidicen kaç haftalık hamileysen söyleyeceksin onlar sana ait bi kart açıyolar, son yaptırdığın testleride yanında götür. Onlardan da not alıyorlar. Ileri aylarda bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar tetonoz aşısı için kart veriyorlar. Aşını filan yapıyolar vs. Vs. Zaten gittin mi onlar yönlendiriyorlar ama çok geç kalma aşılar için filan

peki sağlık ocakları hafta sonları açık oluyormu,ben normalde özele gidiyorum ama sağlık ocağınada gitmek isterim, sonuçta takip etmeleri ii bişi.ama çalışırken hafta içi gitmek sıkıntı

canım kızım 15 buçuk aylık, şimdi ıkıncıye hamıleyım benım zor oldu bebeğim oyuzden kızım doğduktan sonra hiç korunmadık istıyoduk ıkıncıyıde verdi rabbım çok şükür

rabbim yardımcın olsun. Kızım 3,5 yaşında şimdi 7 haftalık hamileyim ama yinede kara kara düşünüyorum dengeyi nasıl sağlarım diye..
Kızımın pskolojisi bozulsun istemiyorum. Bakalım hayırlısı tabi senin işin biraz daha zor henüz tuvalet egitimi kendi başına yemek kıyafet giyinme bunlar için kızın henüz çok küçük biraz yorulucan sanırım ama allah sağlıklarını bozmasın

herkese günaydıınnnnnnn izne ayrıldım iki hafta evdeyim ne müthiş bişi şu evde olma durumu.canım seninle durumumuz çok benziyor benimde 15 aylık kızım var.kızım tedaviyle oldu.ikinci bebeğide istediğimiz için korunmuyorduk ve doktor kontrollerimiz başlamıştı ama tedavi aşamasına geçmeden gebelik haberini aldık.allahıma şükür.birde sağlıklı sıhatli kucağımıza alsaydık bebişlerimizi

herkese günaydıınnnnnnn izne ayrıldım iki hafta evdeyim ne müthiş bişi şu evde olma durumu.canım seninle durumumuz çok benziyor benimde 15 aylık kızım var.kızım tedaviyle oldu.ikinci bebeğide istediğimiz için korunmuyorduk ve doktor kontrollerimiz başlamıştı ama tedavi aşamasına geçmeden gebelik haberini aldık.allahıma şükür.birde sağlıklı sıhatli kucağımıza alsaydık bebişlerimizi

hım tmm gideyim o zaman teşekkür ederim..

evet canım çok bunaldıgım zamanlar olucak ama ıkıncıye hamıle oldugumu öğrendıgımde sevinçten ölüyoduk sankı hiç olmıcak gıbıydı çunkı, bende kızıma kıyamam ama aklı çok ermediğinden kıskanma olaylarını fazla yapamıcak sanırım kardeşin farkında değil henuz doğdugunda sana arkadaş geldi dıyerek avutcaz çunkı çocukları çok sevıyo ama o dengeyi inşallah sağlarız dıyorum

evet canım aynıymış yaşadıklarımız reyvah dıyodum yınemı tedavi olcam derken geldi mınık kuşum bakarız ya birşeycik olmaz yaşın kaç canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…