2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım seni endişelendirmek istemiyorum, bence sen 5 gün bekleme hemen git doktora.benim de 2 gün önce ağrım oldu gitti.doktorum kanaman olursa hemen gel dedi.en azından tlf aç nöbetçi doğum doktoruna sor gel derse gidersin.

İyi geceler kızlar, herşey herkes için yolundadır inşallah!!
Ben de hemoroid yokmuş anal fissür varmış,dışkılamadan sonra korkunç ağrılarım oluyor ve en az 10 saat kıvranıyorum.Maltepe ünv.hst.Genel cerrahi den Manuk Bey muayene etti.Memnun kaldım,yapılacak çok şeyimiz yok, anestol sürebilirsin az miktar dedi.Zaten kadın doğumcum da aynı hastaneden; hemen aygen hanım ı aradı.Önereceği ilaçları da Aygen Hanım, 12 haftadan sonra kullanabilirsin dedi..Oyyyy..oyyy yani...
Kuru incir, kuru kayısı,aç karnına ılık su...başka şu an için çarem yok?
ne halt edeceksek 32 hafta:))

aman ha sakın ola sakın kartaldaki umut hastanesine gitme helede birsen tursun a asla gitme aşırı şıamrmış ilgiden başından savar bir tavrı var ben ilk bebeğimde gittim ve onun yüzünden düşük yaptım asla sakın birsenin adından bile nefret ediyorum

ikili test özelde mi yapılıyor:44:[/QUOTE]

iyiki söyledin canım arkadaşı yanlış yönlendirmek istemem.benim 2 arkadaşım da çok memnundu ama belli olmuyor işte.o hastaneyi ben sevmedim zaten.neyse ikili testi pendik bölge hastanesinde yaptıracağım canım.doktora oraya gidiyorum.

aman ha sakın ola sakın kartaldaki umut hastanesine gitme helede birsen tursun a asla gitme aşırı şıamrmış ilgiden başından savar bir tavrı var ben ilk bebeğimde gittim ve onun yüzünden düşük yaptım asla sakın birsenin adından bile nefret ediyorum

ikili test özelde mi yapılıyor:44:[/QUOTE]

iyiki söyledin canım arkadaşı yanlış yönlendirmek istemem.benim 2 arkadaşım da çok memnundu ama belli olmuyor işte.o hastaneyi ben sevmedim zaten.neyse ikili testi pendik bölge hastanesinde yaptıracağım canım.doktora oraya gidiyorum.

İyi geceler kızlar, herşey herkes için yolundadır inşallah!!
Ben de hemoroid yokmuş anal fissür varmış,dışkılamadan sonra korkunç ağrılarım oluyor ve en az 10 saat kıvranıyorum.Maltepe ünv.hst.Genel cerrahi den Manuk Bey muayene etti.Memnun kaldım,yapılacak çok şeyimiz yok, anestol sürebilirsin az miktar dedi.Zaten kadın doğumcum da aynı hastaneden; hemen aygen hanım ı aradı.Önereceği ilaçları da Aygen Hanım, 12 haftadan sonra kullanabilirsin dedi..Oyyyy..oyyy yani...
Kuru incir, kuru kayısı,aç karnına ılık su...başka şu an için çarem yok?
ne halt edeceksek 32 hafta:))

Ne demek, bir şey değil canım. İnşallah gönlümüze göre olur her şey. ben 10+4 oldum. kusma bulantı ben de geç ama iyi başladı. hatta az önce çıkardım bi posta. genelde sabahları oluyor ama. senin oldukça yoğunmuş.inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın. ben ne yazıkki sana çok uzak oturuyorum. Anadoluda pendik tarafındayım. maalesef oralarda bildiğim hiçbir yer yok. umarım kafana göre en kısa zamanda bir doktor bulabilirsin. çünkü bu güven meselesi. güvenilir ve ilgili biri olmalı. bu arada sen o ilaçları gebeliğin hangi haftasında kullanmıştın?Sen de kendine çok iyi bak. gelişmelerinden haberdar et beni.

Arkadaşlar özel sigortası olmayıp ssk ve devlet sigortasından faydalanabilmeleri için Acıbadem 2 hastane almış açmak üzereler bir tanesi eski şafak hastanesi denilen yermiş diğeride bilinen bir amerikan hast imiş.Bende yeni öğrendim... Yetkili birinden bilgilendirildim bana haber vericek bende size duyururum burdan

Çok iyi olur canım, şimdiden tşkler

herkese selam sat göre 7+4 hamileyim. perşembe günü doktora gittik 6 haftalık dedi.
geç döllenmenin olması imkansız ovilasyon günümü hesaplamıştım. ondan sonraki 15 günde birşey olmadı . yani geç döllenme imkansız.
bebeğimin kesesini gördük ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra gelin dedi.
siz ne zaman duydunuz kalp atışını?

h.geldin canım, ben dra gıttıgımde normal haftam 7+ 5 idi ultrasonda 6+5 çıktı
bı hafta geri bi hafta ileri çıkabılır geç döllenme değilse yanılma payıda oluyor
ben 7+5 te duydum kalpatışlarını

ben de katılıyorum sana. bir şey yapasım gelmiyor. maalesef patronla beraber oturuyorum ve kendisinden hiç hoşlanmıyorum. aslında bebek de bahane olur gibi düşünüyorum çünkü zaten biraz tecrübe kazandıktan sonra ayrılmak istiyordum.ayrılırsam da son 6 ay filan diye idare etmeye çalışıyorum.halden de anlamıyor.
bu arada gelecek ay da kendisiyle yurtdışına gitmem gerekiyor, uçaktan otele her şey ayarlandı maalesef.şu 12.haftaya bir an önce sağlıkla geleyim de, şirkette biraz olsun içim rahatlayacak.
bu arada evim çok uzak şirkete ve mecburen servis yerine akşamları metrobüse biniyorum ondan da çekiniyorum her tip adam biniyor.servise binersem de çok geç evde olabiliyorum trafik yüzünden.çok acıkıyorum ve yoruluyorum o zaman.ne yapmamı tavsiye edersiniz :44:

Merhaba canım, ben 3-4. hafta arasında ilaçları kullanmış ve röntgen çekilmiştim. Doktor bulmak ise gerçekten zor, iyi tecrübeli doktorlar genelde çok yoğunlar. Ben de şu an 7+3 oldum. Hepimiz için hayırlısı olsun, kendine iyi bak canım görüşmek üzere

herkese slmmm.uzun zamandır giremedim şööle bi gözattım herkes iyi sanırım.bizdede herşey yolunda sırayla keseyi gördük bebişi gördük kalp atımı duyduk kan idrar testlerimiz sorunsuz.bulantım kusmam yok hala inşallah böyle devam eder.bulantısı olan arkadaşlara soya sütü öneriyorum.ilk gebeliğimdede kullandım ve bulantıyı gerçektende önlüyor sanırım.hem kalsiyumdanda zengin gebelik boyunca günde bir bardak içiyorum ben.arkadaşlardan biri emzirip emzirmediğimi sormuş.hayır canım kızım sadece üç ay emdi.daha doğrusu benim sütüm olmadı ve bıraktık en sonunda anne sütünün yakasını zaten şimdi 15 aylık oldu kızım herşeyi yiyip içiyor

kızlar ya çatlıyorum ben meraktan acaba cinsiyeti ne diye.internetten bi test buldum cinsiyet testi.10.haftadan sonra yapılıyormuş.biz daha 8 haftalığız.iki hafta sonra ondan yapacağım bakalım tutacakmı.ne derece güvenilir bilmiyorum ama merak işte çin takvimine bakmanın bi sakıncası yoksa o testi yapmanında yoktur sonuçta.idrardan bakılıyormuş.daha önce bakanınız yada bakmış olanlardan duyanınız varmı doğru çıkıyormu

merak ettim şimdi nasıl birşeymiş o :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…