herkeze merhaba doktora gitmeme 5 gün var dayanamadım buraya kayıt oldum çok doğru ve aslı olan şeyler söylüyorsunuz inşallah benim durumum hakkında bilgisi olan bi anne çıkar ilk bebeğim 5 ay önce dış gebelik geçirdim erken tedaviyle geçti çok şükür kahverengi lekelenmelerim oluyordu doktor kanamaya çevrilmezse sorun yok dedi ertesi gün aşırı şekilde kanamam oldu düşük tehlikesi var dedi progestan ve proluton depot kullanıyorum 2 haftadır 2 güne bir vuruluyorum iğne kanamam azaldı ama lekelenmem yoğun şekilde devam ediyor çok kasık ağrısı çekiyorum bebeğime bi zarar gelmiş olabilirmi çok korkuyorum hep dua ediyorum bi cvp yazan olursa çok mutlu olurum... sağolun:2:
Bu olumlu cevabın için çok teşekkür ederim martim, içim biraz rahatladı. Her şeyi takıntı haline getiriyorum bu dönemde, sanırım en büyük etken de çevremdeki kadın doğum uzmanlarından aldığım tepkilerdi. İnşallah her şey yolundadır. Şu son günlerde sağlığın önemini çok daha iyi kavradım ve tek istediğim sağlıklı bir şekilde sağlıklı bebeğimi dünyaya getirebilmek. Sen kaç haftalık hamilesin, kusma bulantı şikayetlerin var mı? önerebileceğin ilgili bir doktor var mı?
Ben beylikdüzünde oturuyorum ve istediğim ilgi ve alakada bir doktor bulamadım. Mesela bugün çok fenayım sabahtan bu yana sadece 1 elma ve çok az beyaz leblebi yememe rağmen 5-6 defa kustum. Ama o esnada bayılacak gibi oluyorum. Hastaneden doktora aktarmalarını istedim, sekreter bu gün doktorun doğumları olduğu için hastalarla ilgilenemeyeceğini söyledi. Yani ben şimdi bu şekilde mi yaşayacağım. Evden dışarı çıkmayı bırak, yerimden kalkamıyorum, hiçbir şey yemiyor ve her 3-4 saatte bir çıkarıyorum. En azından telefonla ulaşabilseydim belki beni yönlendirebilirdi. İyi dileklerin için çok sağol canım, kendine iyi bak
Cevabın için teşekkür ederim efim, kesinlikle özel sigortam olsa benim de tercihim acıbadem olacaktı. Bu sene özel sigorta yaptırmayı düşünüyordum ama planlamadan hamile kalınca geç kalmış olduk. Sigortasız muayene ücretini biliyor musun?
Ama muayene ücreti neyse de sigortasız doğum ücreti çok fazladır herhalde
Ben şu an mecburiyetten kolon hastanesine gidiyorum ama doktorlara hiç ulaşamıyorum. Muayene için saatlerce bekletiliyorum, tabi ağır hamilelik yaşayanın durumunu kim anlayacak ki? Allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşlar özel sigortası olmayıp ssk ve devlet sigortasından faydalanabilmeleri için Acıbadem 2 hastane almış açmak üzereler bir tanesi eski şafak hastanesi denilen yermiş diğeride bilinen bir amerikan hast imiş.Bende yeni öğrendim... Yetkili birinden bilgilendirildim bana haber vericek bende size duyururum burdan
herkese selam sat göre 7+4 hamileyim. perşembe günü doktora gittik 6 haftalık dedi.
geç döllenmenin olması imkansız ovilasyon günümü hesaplamıştım. ondan sonraki 15 günde birşey olmadı . yani geç döllenme imkansız.
bebeğimin kesesini gördük ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra gelin dedi.
siz ne zaman duydunuz kalp atışını?
hepimiz aynı durumdayız canım... Işte çok halsizim evde de öyleyim.. Yemek ten sonra hiç iş yapasım gelmiyo.... Dikkatimi işe veremiyorum..... Evde oturanlar çok rahat bu konuda... Ama bizim işimiz çok zor arkadaşlar....çalışmak hamile bi kadına göre deil......
Ne demek, bir şey değil canım. İnşallah gönlümüze göre olur her şey. ben 10+4 oldum. kusma bulantı ben de geç ama iyi başladı. hatta az önce çıkardım bi posta. genelde sabahları oluyor ama. senin oldukça yoğunmuş.inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın. ben ne yazıkki sana çok uzak oturuyorum. Anadoluda pendik tarafındayım. maalesef oralarda bildiğim hiçbir yer yok. umarım kafana göre en kısa zamanda bir doktor bulabilirsin. çünkü bu güven meselesi. güvenilir ve ilgili biri olmalı. bu arada sen o ilaçları gebeliğin hangi haftasında kullanmıştın?Sen de kendine çok iyi bak. gelişmelerinden haberdar et beni.
kızlar kaçıncı haftada kalp atşını duydunuz?
kızlar ya çatlıyorum ben meraktan acaba cinsiyeti ne diye.internetten bi test buldum cinsiyet testi.10.haftadan sonra yapılıyormuş.biz daha 8 haftalığız.iki hafta sonra ondan yapacağım bakalım tutacakmı.ne derece güvenilir bilmiyorum ama merak işte çin takvimine bakmanın bi sakıncası yoksa o testi yapmanında yoktur sonuçta.idrardan bakılıyormuş.daha önce bakanınız yada bakmış olanlardan duyanınız varmı doğru çıkıyormu
kızlar kaçıncı haftada kalp atşını duydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?