2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydın cnmm aminnnnnn cnm

hiçbi fıkrım yok cnm :26: neden oldu acabaaaa benımde gobegımde mınık mınık ısılık gibi ben surdugum yaglara bagladım ama

merhabaaa herkese
yılın ilk iş günü
ama benim için son çalışma ayım
1 şubattan itibaren evdeyim artık

hafta sonuda oğluşuma büyük adam kıyafetleri aldık
9-12 aylık pantolonlar şişme yelekler ayy dogsun bir an önce
giydireyim yaa herhalde bidaki yeni yılımızda emekliyor falan olurlar

Son düzenleme:

oy oy oy oy
maşallahh size

offfffff kayınvaldemdeyim sabahtan beri oturamadm biyere yaaa

günaydın kızlarrrrrr

ben 9 kilo almışımmmm:84:

bebeğimde 750 gr olmuş.. yediklerim anasına yarıyo

bu gidişleee ben sanırım 20 kiloyla kapatırım 9 ayı

kuzularımmm gözünüz aydınnn bebişlerinizn kilosunun yerim ben valla :):) kilolarda aldı başını gidiyo dessenize bendede durum aynı
çok özledim bende kuzumu yaa görmek için sabırsızlanıyorum ayın 19unda bizim randevumuz şeker testimiz var inş.

sorma ya ya sağa ya sola yatıyorum diye
kalçalarım resmen eziliyo ya ağrıdan uyanıyorum

aynen aynen kalçamın ağrısı okadar canımı yanıyoki anlatamam..bide hala sağ göğüsümün altı kaburgam çok fena batıyo sağ tarafıma yatınca sanki kemik ordaki eti delip geçiyo gibi yada bebeğim baskı yapıyo o tarafa bilemicem ama çok sıkıntılı geçiyo yani uykularım

gittim sprey verdi ama nafile aynı durumu yaşsyan var mı aranızda?

canımmm ben aynı durumu yaşadım uzun bi süre atlatamadım öksürük olayını..gittim aktardan çubuk tarçın zencefil ıhlamur aldım bunların hepsini içine elma ve limonda katarak kaynatıp içtim 1 hafta biraz rahatlama oldu istersen deneyebilirsin..bende tam geçme3 olmadı çünkü küçük solunum yollarım kapanmış hava geçisi %40 dedi doktor ilaç tedavisi başladı..dediğim karışımdan iç eğer iyi gelmezse bi doktora gitmeni öeririrm canım..

göbüşünü yesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Oh ne güsselllll biz mart sonuna kadar devam

Maşallah canım ikinize de güle güle kullan Nazar: Nazar:

sağol tatlışımmmmmmmm
napıyo kaygana işmi yaptırıyo sana tuni

Cumartesi doğum yapan ablamın yanına gittim anam nasıl minnak bişey kilosu 3,300 allahım diyorum benim içimde de böle bişey var ve çaktırmadan kafa ölçümü yapıyorum içimden diyorum bu kafa ordan nasıl çıkacak Allah öyle büyük ki.... inşallah pırt diye doğurcaz

he yaa gidince oraya karınca gibi çalışacakları tutar

he valla yaa marketede indim az önce ya tamam ufak tefek şeyler yapılır da benim kocamda annemde süpürge elletmiyolar bana mesela..burda ne diyebilecen hiçbişey ama sobanın etrafı süpürülcek dedi ben süpürüvereyim dedim bi orayı süpürdüm tamam
evide büyük yani hiç 6 aydır süpürge yapmamışım riske atamam kendimi hiç sonra hertürlü yaparım..
genede iyidir ama saolsun

işe geri dönücek olan arkadaşlar mart sonuna kadar çalısıyor değilmi
ben geri dönmüycem en az 1 sene o yüzden bu aydan sonra cıkıyorum
birde evimde uzakhergün 1 saat gidiş 1 saat dönüş çekilmiyor ya birde metrobüsle
insanlıktan cıkılıyor iş saatlerinde binildiğinde

sende çoook yavaş yap o diğer yerleri bitirene kadar sende anca yapmış olursun

genede iidrler saolsunlar...allah başımızdan eksik etmesin, yokluğunu göstermesin

37. haftanın sonuna kadar max. çalışılabilio cnm...benim 9 martta doluo 37. haftam mesela:))

37. haftanın sonuna kadar max. çalışılabilio cnm...benim 9 martta doluo 37. haftam mesela:))

benim eve net bağlattırmam lazım. izne ayrılınca netcem ben

ama bide şeyden korkuyorum herif başından kalkmazsa diye

sizin kocişler nasıl çok düşkünmüdür nete.. nasıl kaldırıyosunuz başından

günaydın güzel anneler.valla uyku olayını bizde unuttuk her saat başı wc bide idrar yolu enfeksiyonum geçmedi kasık ağrılarım cabasıkızlar bide bişi sorucam bacağımla gövdemin birleştiği yerler ilk ayağa kalktığımda et kesmiş gbi ağrıyo sonra düzelio sizdede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…