2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aaaaaaaaa
anam ben kaldıramıyorum valla

çok bilgisayarı kırma teşebbüsüne giriştim emme ..
nuh diyo peygamber demiyor kendisi..

evet canım bende oluyo o çok yaaaa
hele gündüzleri....

sende çoook yavaş yap o diğer yerleri bitirene kadar sende anca yapmış olursun

yok kendide oturdu şimdi Allahtan ya kaynanalar iyiler hoşlar ama nekadar anlaşırsın anlaş biz iyiyizdir mesela ama muhakkak bi hizmet bekliyolar sölemeseler bile belli ediyolar yani

genede iidrler saolsunlar...allah başımızdan eksik etmesin, yokluğunu göstermesin

ay ne fesatız gııııııı
şaka bi yana aminn cidden Allah başımızdan eksik etmesin..
hep derim o olmasaydı benim kocamda olmazdıı

bizde önceden pc vardı...ayrı odalardaydık...öyleyken çok sinir bozucuydu..
şimdi ipad var...bi beyimin kucağında bi bende:)) bendeyken o pes oynar o arada..ondayken ben dizi izlerim.
ne heycanlı dimi
ama aslaaa asosyalleştirmio cnm bence ya...abartan yok bizde...tamemen ihtiyaç karşılamaya yönelik

benimde şafak 72 a dostlar
anahh
ne şafaüı yef bu...

dimi yani...kocalarımızın ve bu vesileyle bebiklerimizin temellerini onlara borçluyuz...inşallah kuzularımız onlara benzer

37. haftanın sonuna kadar max. çalışılabilio cnm...benim 9 martta doluo 37. haftam mesela:))

hımm mart başında bitiyor yani işler iyi bari çokta martın sonuna kalmasında zaten ondan sonrada doğuma birşey kalmıyor
yalnız ben ocak annelerine baktım
aralık aynında başlamış dogumlar 36 haftadan sonra

benimde şafak 72 a dostlar

aaa cok az kalmıss satın kaç cnm senin
tickerda daha fazla gözküyorda

kızlar bu arada doktorla ne zaman dogum hakkında konuscaz

PETUŞ bu aralar benimki resmen dönüyo ya dışardan bile görünüyo sende de öyle mi

aaaaaaaaa
anam ben kaldıramıyorum valla

çok bilgisayarı kırma teşebbüsüne giriştim emme ..
nuh diyo peygamber demiyor kendisi..

ya bende kestiremiyom işte nasıl bi tutum sergiler bizimkii..
çok oturmazsın dimi diyom başında yada eğer bak otururum diyosan hiç bağlatmayalım diyorum benle pazarlık yapma tamam bağlatmayalım diyo
kesin bişi sölemiyo
neyse o gelmeden şarj aletini falan saklarım sölemem yerinide arasın dursun

ben bugün çok mutluyum ya artık iş her gün yok p.tesi öğleden sonra salı 10.50-15.00 arası inşallah bi sıkıntı olmazsa böyle devam etcek yani sizde dua edin de bişey olmasın annemler gitti benim ayaklar başladı zonklamaya 1 haftadır çok rahatım

PETUŞ bu aralar benimki resmen dönüyo ya dışardan bile görünüyo sende de öyle mi

evet canım..artık pıtladı vurdu vs. olmuo...bariz kemiklerini dönmesini vs. hissediorum..
göbeğim bayağı dalgalanıo...çok hareketli bide...gunduz hiç durmuo..ama gecede hiç sesi çıkmıo..çok akıllı bi model benim kuzum

evet canım bende oluyo o çok yaaaa
hele gündüzleri....

1 haftadır filan hep var düşünüyorum merdiven filan mı çıktım diye ama yok:44:sonra bikaç kişiden duyunca bu ağrıyı bebişin yaptığını anladım.son 3 aya girdik dahada ağırlaşacaklar sıkıntılar dahada artacaknapalım değer yafrularımıza

oyyyy yerlerrrrr
yawss benim dün çok durgundu akşam 1-2 defa pıtpıtladı sadece ama evelsi gün sabahtan akşama kadar ara ara hissettim..böle tutarsız olması normalmikine??
yani yeni hissetmeye başladığım içinmi böle düzensiz? ne zaman düzenli olmaya başlar yawrucum acep?

ahhha herifime yazcam şeyi buraya yazmışım:))
canım bana dr um 25. haftada dediki artık say günde 5 kez hissetmen gerek..sen anla yani:))
demekki 25 den 26 dan önce günde 5 kereden daha az hissetmek normal????

Son düzenleme:
ahhha herifime yazcam şeyi buraya yazmışım:))
canım bana dr um 25. haftada dediki artık say günde 5 kez hissetmen gerek..sen anla yani:))
demekki 25 den 26 dan önce günde 5 kereden daha az hissetmek normal????

bende tam hönk diyodumkine yeni yazdığın msjı gördüm
inş. benim paşamda babamız gelene kadar dahada çok hareketlenir.babamız 21 inde gelicek inş. ayın 19undada toktorumuzda randevumuz var..
bu arada kayınvaldem bekliyo hadi ananene gidelim diyo kızlar ben bi süre yokum görüşürz gene geliciğimm bi gidelim bakalım ananeye

kızlar bas ağrısı oluyo mu sizler de ayy bu mıde bulantıları kusmalar benı öldürecek artık..

merhabalarr,herkese mutlu bir yıl,sağlıklı doğumlar diliyorumm
yıl başı,bayram vs derken ipin ucunu kaçırdık iyice,napıcaz bu kiloları bilmiyorum walla
neyseki eşim canım çeker die alkol almamış,sadece meşrubat abur cubur yedik...2 kilo daha almışımdır,tartıya çıkmaya korkuyommm:18:

mrb herkese bu yılın herkese sağlık huzur mutluluk getirmesini diliyorum ve rabbim hepimese sağlıklı bir doğum yapmayı ve hayırlısıyla sağlıklı sıhhati kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…