benim eve net bağlattırmam lazım. izne ayrılınca netcem ben
ama bide şeyden korkuyorum herif başından kalkmazsa diye
sizin kocişler nasıl çok düşkünmüdür nete.. nasıl kaldırıyosunuz başından
günaydın güzel anneler.valla uyku olayını bizde unuttuk her saat başı wc bide idrar yolu enfeksiyonum geçmedi kasık ağrılarım cabasıkızlar bide bişi sorucam bacağımla gövdemin birleştiği yerler ilk ayağa kalktığımda et kesmiş gbi ağrıyo sonra düzelio sizdede oluyor mu
sende çoook yavaş yap o diğer yerleri bitirene kadar sende anca yapmış olursun
genede iidrler saolsunlar...allah başımızdan eksik etmesin, yokluğunu göstermesin
benim eve net bağlattırmam lazım. izne ayrılınca netcem ben
ama bide şeyden korkuyorum herif başından kalkmazsa diye
sizin kocişler nasıl çok düşkünmüdür nete.. nasıl kaldırıyosunuz başından
anahhbenimde şafak 72 a dostlar
yok kendide oturdu şimdi Allahtanya kaynanalar iyiler hoşlar ama nekadar anlaşırsın anlaş biz iyiyizdir mesela ama muhakkak bi hizmet bekliyolar sölemeseler bile belli ediyolar yani
ay ne fesatız gııııııı
şaka bi yana aminn cidden Allah başımızdan eksik etmesin..
hep derim o olmasaydı benim kocamda olmazdıı
37. haftanın sonuna kadar max. çalışılabilio cnm...benim 9 martta doluo 37. haftam mesela:))
benimde şafak 72 a dostlar
bizde önceden pc vardı...ayrı odalardaydık...öyleyken çok sinir bozucuydu..
şimdi ipad var...bi beyimin kucağında bi bende:)) bendeyken o pes oynar o arada..ondayken ben dizi izlerim.
ne heycanlı dimi
ama aslaaa asosyalleştirmio cnm bence ya...abartan yok bizde...tamemen ihtiyaç karşılamaya yönelik
aaaaaaaaa
anam ben kaldıramıyorum valla
çok bilgisayarı kırma teşebbüsüne giriştim emme ..
nuh diyo peygamber demiyor kendisi..
bizde önceden pc vardı...ayrı odalardaydık...öyleyken çok sinir bozucuydu..
şimdi ipad var...bi beyimin kucağında bi bende:)) bendeyken o pes oynar o arada..ondayken ben dizi izlerim.
ne heycanlı dimi
ama aslaaa asosyalleştirmio cnm bence ya...abartan yok bizde...tamemen ihtiyaç karşılamaya yönelik
PETUŞ bu aralar benimki resmen dönüyo ya dışardan bile görünüyo sende de öyle mi
PETUŞ bu aralar benimki resmen dönüyo ya dışardan bile görünüyo sende de öyle mi
evet canım bende oluyo o çok yaaaa
hele gündüzleri....
anahh
ne şafaüı yef bu...
dimi yani...kocalarımızın ve bu vesileyle bebiklerimizin temellerini onlara borçluyuz...inşallah kuzularımız onlara benzer
hımm mart başında bitiyor yani işler iyi bari çokta martın sonuna kalmasında zaten ondan sonrada doğuma birşey kalmıyor
yalnız ben ocak annelerine baktım
aralık aynında başlamış dogumlar 36 haftadan sonra
aaa cok az kalmıss satın kaç cnm senin
tickerda daha fazla gözküyorda
ya 35. haftaya çıkma şafağı doğum değil canım heheheh
burdan kurtulma şafağım bu benim
evet canım..artık pıtladı vurdu vs. olmuo...bariz kemiklerini dönmesini vs. hissediorum..
göbeğim bayağı dalgalanıo...çok hareketli bide...gunduz hiç durmuo..ama gecede hiç sesi çıkmıo..çok akıllı bi model benim kuzum
oyyyy yerlerrrrr
yawss benim dün çok durgundu akşam 1-2 defa pıtpıtladı sadece ama evelsi gün sabahtan akşama kadar ara ara hissettim..böle tutarsız olması normalmikine??
yani yeni hissetmeye başladığım içinmi böle düzensiz? ne zaman düzenli olmaya başlar yawrucum acep?
ahhha herifime yazcam şeyi buraya yazmışım:))
canım bana dr um 25. haftada dediki artık say günde 5 kez hissetmen gerek..sen anla yani:))
demekki 25 den 26 dan önce günde 5 kereden daha az hissetmek normal????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?