2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar dün akşam ve bu sabah benden su gibi ama sadece çamaşırımı ıslatacak kadar sıvı geldi..nolyoo yaaa su mu sızdırıyorum anlamadım:26:sizde de olyomu acaba:44:

mutlu yıllar cnm sorma ben cıktım tartıya 1.5 kilo almısım 1-2 gunde (( :26:

kızlar dün akşam ve bu sabah benden su gibi ama sadece çamaşırımı ıslatacak kadar sıvı geldi..nolyoo yaaa su mu sızdırıyorum anlamadım:26:sizde de olyomu acaba:44:

canım ya su sızdırmak için erken değil mi?
doktoru arasana bakalım....

belki akıntıdır anlamamışsındır...

wcye çok sıkıştığımda oluyo
her an gidemiyorum malum
belki ondandır
ama takip et sürekli
bir de ilki de normaldi senin ki değil mi
bazen normal doğumda bu sorunlar olabiliyomuş

canımmmmmmmmmmmm bende sureklı olan sey o yaa akıntı gibi koyu kıvamda deılde sıvı gibi benı bu korkutuyoo acaba suyummu gidioo diee

mutlu yıllar cnm sorma ben cıktım tartıya 1.5 kilo almısım 1-2 gunde (( :26:

bende almışımdır o kadar,bi de sabah kahvaltılarında ekmeği fazla kaçırıyorumım gibi gibi..kendime engel olmalıyım şu dkkadan sonra

canım ya su sızdırmak için erken değil mi?
doktoru arasana bakalım....

belki akıntıdır anlamamışsındır...

bakalım,2 kere oldu henüz,dwm ederse sorarım doktora canım

wcye çok sıkıştığımda oluyo
her an gidemiyorum malum
belki ondandır
ama takip et sürekli
bir de ilki de normaldi senin ki değil mi
bazen normal doğumda bu sorunlar olabiliyomuş

idrar değildi gelen canım,iyice baktım nerden geldiğine..kokusuz ve renksizdi..
evt ilk doğumum normaldi..10 gün sonra detaylım war,bişey warsada çıkar ortaya o zaman hayırlısı bakalım:26:

kızlar aranızda pirimanın ilk hediyem kampanyasına katılan oldumu nekadar süre içerisinde hediyeyi gönderiyorlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

kızlar aranızda pirimanın ilk hediyem kampanyasına katılan oldumu nekadar süre içerisinde hediyeyi gönderiyorlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

ben milupaya üye olmuştum 2 hafta içinde geldi pkt..primayı bilmiorum face'im yok benim arkadaşlar söyledi ama katılamadım..
bez olarak milupanın paketinde huggıes organik bez gelmiş..benim aklıma yattı organik olmasından dolayı fln huggıes kullanabilirim yani

evt bendede oluyor bu dedıgın ama bende yenı bişi deıl... gecen kontrolumde doktora sormustum acaba suyummu gıdıoo dedım aman dedı adam sonra ultrason da baktı hersey normaldi o gelen sey ne bılmıoom su gibi halada bende oluoo

herkese mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum.bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah 2012in en güzel hediyeleri onlar bize.

kilolaaaarrrrr :)))) feci kilo alıyorum ve rejim falanda yapamıyorum.resmen balina gibi oldum yaw.tam 13 kilo aldım 25 haftaya kadar.devamını düşünemiyorum.benim gibi olan var mı ki ?:2:

sabah kramplarımda başladı benim,oğluma hamileykende giriyodu kramp eşim msj fln yapıodu..bu sabah yine hafif yokladı sanırım ben geldim dedi

canım benimde pirima hoşuma gidiyor dünyanın tek 5 yıldızlı bebek bezi diyor ama huggies bilmiyorum pirima ilk hediye 4 tane gönderiyormuş ben oyüzden merak ettim acaba katılım için çokmu erken diye düşündüm

Merhaba bayanlar uzun zamandır giremiyordum, hamilelikte takıntılar, şüphe ve kuruntularım çok arttı her yaptığımdan sonra pişman oluyor ve sürekli üzerinde düşünüyorum. Bu durum belki bebeğimi de huzursuz ediyordur ama elimde değil. Mesela yeni yıldan bir gün önce kendimi çok bakımsız kötü hissediyordum gittim kaşlarımı aldırdım ve sonra manikür yaptırdım belki kendimi daha iyi hissederim diye oysa şimdi çok berbat hissediyorum. Benim gibi tedbirli birinin nasıl bunu yaptığını düşünüyorum. Manikür yaptırırken tırnak diplerim kanadı sonra aklıma mikrop bulaştı mı sorusu takıldı. Allah korusun insanlarda hepatit, HIV gibi birçok rahatsızlık oluyor ve bunlar kan yoluyla geçebiliyor nasıl bu riski düşünemedim diye kendimi suçluyorum zaten orada başka bir alet daha vardı şu oje kurutucular, ultraviole ışığı ile kurutma yapıyor. Ben ışını görünce hemen kapattırdım bebeğime zarar verir diye. Ama içim sıkıldı tabi keşke oraya hiç gitmeseydim. Bu şüphelerden nasıl kurtulacam acaba kadın doğum doktoruma mı gitsem yoksa psikoloğa mı? Evden dışarıda hep bir tehlike varmış gibi hissetmeye başladı. Allahım şu bebeğimi sağlıklı bir şekilde doğurursam rahatlayacam. Gittiğim güzellik salonu da eve yakın bir alışveriş merkezinde yeni açıldı ama insan bilemiyor ki, sağlıksız müşterileri var mı ya da aletleri düzenli şekilde sterilize ediyorlar mı?

bende sorarım gidince...hal bu suyum sızdırsa bile az bişi geldiği için anlaşılmaz,fakat sürekli olursa tehlikeli

bennnnn
53'ten 62'ye...yaniii normal bi annenin tamamlaması gereken 9 kiloyu ben doğuma 3 ay kaladan tamamladım,3 ay hiç almamam mümkün mü
bence deilllbebiş henüz 800gr yani yevrum daaha büyümedi bile kaçış yok kilolara dwm

ben varım yavrummmmmmmmmm 13 hatta yılbası girmesiyle 14 kilo aldım

37. haftanın sonuna kadar max. çalışılabilio cnm...benim 9 martta doluo 37. haftam mesela:))

benimde şafak 72 a dostlar

Ben de görünce çizelgenden haftanı benim bilmediğim bir şey mi var dedim. Ay az kaldı 27 nci haftayı devirdik mi 38'e sadece 10 hafta kalıyorrrr aman tanrımmmmmmmmm

Kilolar hiç bitmiyor özellikle yılbaşı günü almak için müsayitti. Ben baktım akşamla sabah arasında fark olduğu için çok fazla takılmamaya çalıştım bugün de bakacağım akşam 65.2'iydim kıyafetle normalde 64.2 çıkardım yalnız akşam olduğu için normaldir dedim. Ve 2 günde bir wc'ye gitme alışkanlığına dönüş yaptım sanırım onun da etkisi vardır değil mi arkadaşlar kilolun farklı çıkmasında??

offfffffffffff serenayy..okurken içim daraldı walla..kafayımı yidin qızım sen,bu kadar ewham sana da bebeğinede zarar
ona bakarsan yediğimiz içtiğimiz herşeyde katkı maddesi war napalım artık,köyde yaşamadığımıza göre yapck bişi yokk

kızlar bende şuan 25+6 haftalık hamileyim 56 kilo ile hamile kaldım şuan65 kilo olmuşum sizce normalmi bebegim ise 790 gr olmuş ayrıca şeker yüklemesi yaptırdım cuma günü sonuçlarıma dr normal dedi sizce kaçkilo daha alırım doguma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…