petuuuuuuuş dolabı açtım amacım ıspanak çıkarmaktı.
ama bir de ne göreyim pasta boynunu bükmüş bana bakıyoooo.
eeeee ben ne yaptım tabi..
hemen yedim
sabah kahvaltıda ben çok kaçırıyorum ekmeği ama öğlen ve akşam hiç ekmek yemiyorum sadece yemek ve çorba böylece dengeleniyor sanırım...bi de her tartıya güvenmeyin ben aynı gün içinde annemde 64,teyzemde 63,evde 60 doktordo ise 61,7 geldim...söleyin bakalım hangisine güveneyim şindi ben
slm kızlar, petuyapet anlattığın hesap çok güselmiş, bayaa faydalı oldu benim için..
ben sabah doktora kontrole gittim, bebiş sağlıklı 780 gr elhamdülüllah, rahim yolu kapalı, eşi yukarı çıkmış dedi, benim sağ böbreğime baskı yapıomuş böbreğim büyümüş, sol tarafına yat dedi, 50 gr glikoz yüklemem 160(sınır 140), 100 gr glikoz yüklemem açlık 88(normal), 1 saat 162, 2 saat 142(sınır 110), 3 saat 127 (sınır 110) çıkmıştı, çok yüksek değil ama genede yağlı, hamurişine dikkat et dedi, akıntı için de o iğrenç tozlardan, beş tane antibiotik, bitince de tek fitil verdi. İşini garantiye alıo illa geçircek inşallah şu akıntıyı..
buraya kadar herşey güsel biz izmirliyiz ramazan bayramından beri gidemedik, çok özledikeşim 4 gün izin alıcak, gidebilir miyiz, bi sakınca var mı dedim, doktorum sen başından beri riskli durumlar yaşadın,şimdi normal ama gene de yol durumu tavsiye etmiom, gitme dedi hayallerimiz yıkıldı.. ama doktorlar kendilerini riske atmamak için mi böyle diolar, sonuçta Allah korusun bişey olsa doktor de gidebilirsin demişti dicez.. Bilmiom, erken doğum riski mi görüosunuz dedim, hayır ama erken doğum riski bir anda olabilir onun için bişey söyleyemeyiz dedi.. Kafam çok karıştı kızlar, şimdi gidemezsek en az 6 ay daha gidemicez, gitmeyi çok istiorum ama korkuom.. eşim de arabayla dinlene dinlene gideriz, çok yorulursak uşakta öğretmenevinde 1gece kalırız ertesi gün yola devam ederiz dio .. gene de esas kararı ben vericem,bana yardım edin, fikirlerinizi , deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
:26:
bu arada konyada oturuyorum, konya izmir 8 saat dinlene dinlene gidersen en az 10 saat
slm kızlar, petuyapet anlattığın hesap çok güselmiş, bayaa faydalı oldu benim için..
ben sabah doktora kontrole gittim, bebiş sağlıklı 780 gr elhamdülüllah, rahim yolu kapalı, eşi yukarı çıkmış dedi, benim sağ böbreğime baskı yapıomuş böbreğim büyümüş, sol tarafına yat dedi, 50 gr glikoz yüklemem 160(sınır 140), 100 gr glikoz yüklemem açlık 88(normal), 1 saat 162, 2 saat 142(sınır 110), 3 saat 127 (sınır 110) çıkmıştı, çok yüksek değil ama genede yağlı, hamurişine dikkat et dedi, akıntı için de o iğrenç tozlardan, beş tane antibiotik, bitince de tek fitil verdi. İşini garantiye alıo illa geçircek inşallah şu akıntıyı..
buraya kadar herşey güsel biz izmirliyiz ramazan bayramından beri gidemedik, çok özledikeşim 4 gün izin alıcak, gidebilir miyiz, bi sakınca var mı dedim, doktorum sen başından beri riskli durumlar yaşadın,şimdi normal ama gene de yol durumu tavsiye etmiom, gitme dedi hayallerimiz yıkıldı.. ama doktorlar kendilerini riske atmamak için mi böyle diolar, sonuçta Allah korusun bişey olsa doktor de gidebilirsin demişti dicez.. Bilmiom, erken doğum riski mi görüosunuz dedim, hayır ama erken doğum riski bir anda olabilir onun için bişey söyleyemeyiz dedi.. Kafam çok karıştı kızlar, şimdi gidemezsek en az 6 ay daha gidemicez, gitmeyi çok istiorum ama korkuom.. eşim de arabayla dinlene dinlene gideriz, çok yorulursak uşakta öğretmenevinde 1gece kalırız ertesi gün yola devam ederiz dio .. gene de esas kararı ben vericem,bana yardım edin, fikirlerinizi , deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
yeaaa illa herşey, bilecek işte...
yok canım ya benim öyle şeyler yeme alışkanlığım hiç yoktur...
ben normal öğünlerim dışında süt, meyve, ceviz+badem yiyom bi tek...
kalsiyumdan sütten yeterince alıorumdur bence ya..koca bi kupa içiom..sabahlarıda kahvaltıda peynir mutlaka yiyorum..
canım öncelikle geçmiş olsun.
yolculuk konusunda ben de soracağım bu gidişimde.
yarıyıl tatili geldiğinde ben de hemen izmirde alacağım soluğu.
dayanamam ben ya. mahvoldum zaten hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.
sakıncası neymş ki arka koltuğa geçip ayaklarını uazatsan ne farkı olacak ki evden.
biraz fazla mola verirsn kan dolaşımı için 5dk yürürsün.
ben böyle yapmayı düşünüyorum..
yine de karar senn. bizim yol 11 saat bu arada.
bu arada konyada oturuyorum, konya izmir 8 saat dinlene dinlene gidersen en az 10 saat
merhaba, ben 4 yıl konyada okudugum ıcın konyanın yerı bende ayrıdır.ayrıca bende ızmırde yasıyorum.
Bence 3 saatte bır mola vererek rahatlıkla gelırsın.ama sadece yol degıl hava degısıklıgı vs grip yada baska seylere allah korusun neden olursa neden drumu dınlemedım dıye cok uzulursun, pısman olursun.madem rısklıde bır gebelık olmus baslarda bıraz daha dısını sık.sonra bebısınle bırlıkte bol bol gelır gıdersınız zaten.
canım sen konyadamı yaşıyodun, ben sanki öle hatırliyorum, konyadaysan hangi dr. a gidiyosun merak ettim...
rica ederim cnm..
kendi arabanızla gidiosanız bence çekinme..nerden nereye gidceniz bilmomda tabi..
çünkü şöyle düşün biz ist. işe gelip giderken günde 2 saat gidiş 2 saat dönüş yol gidioz otobüsde vapurda ayakda vs...benimde eşim aşağıda, halada aşağıda :)
yani 2 saate bi durursunuz 5-10 dk yürürsün kan akımı için..
ben kurban bayramında ist dan mersine gidemedim korkudan bişi olursa çok üzülürüm die..
ama şimdi diorum keşke gitseydim..çünkü yaza kadar gidemicem..
dr. un zaten sakıncalı olsa kesinlikle die altını çizerdi die düşünüorum..
bende kayınvalidemlerin klimalı odasına göz diktim, orda yatıcam, sonuçta konyada her ev kaloriferli,24 saat sıcak ama izmirde en fazla klima var bizimkilerde , annemlerde de ufo, dikkat etmezsem kesin hasta olurum biliorm. gidersem inşallah pişman olmam , biz hiç 4 ay izmirden ayrı kalmadık :) doğru söylüosun bebişle izmire gitmek esas en büyük arzum, hakkımızda hayırlı karar veririm inşallah, çok teşekkür edeirm :)
yawwww şu ıspanakları yıkamanın kolay bi yolu var mı yavvv
tam bir saat sürüyooo ya..
of of of hadi ben kaçtm mutfağa..
anam ben bi kere nerde duydum bilmom..belkide burda konuşuldu..
hanımlar ıspanağı bulaşık makinasında yıkıomuş:))))))
şok olmuştum duyduğumda halada şoktayım..
denemedim...denememde...ama bilgine, belki denemek istersin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?