2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

neeeeeee
ha ha ha haaaaa

bu dişlerini çamaşır suyuyla fırçalamak gibi bişey

canım ben özel selçuklu da hikmet karabacak var ona gidiyorum, doğumuda bi sorun olmazsa normal doğum düşünüyorum....

amaaaan... saçmalamışlar ya... hanım milleti olarak az biraz anormalleşiyos arada...

neeeeeee
ha ha ha haaaaa

bu dişlerini çamaşır suyuyla fırçalamak gibi bişey

yaaa ben bunu bide kadınların çok olduğu bi yerde duydum..nersiysi aceba ya..
öyle bir kişi 2 kişi değil çok kişi ypıomuş, kendimi çok cahil hissettiydim hemide

kızlar ya benim bel kopacak gibi ağrıyo 2 saat derse girdim altı üstü eve geldim haşat yemek yapamıycam o derece yani

canım ben özel selçuklu da hikmet karabacak var ona gidiyorum, doğumuda bi sorun olmazsa normal doğum düşünüyorum....

inşallah canım, normal doğum nasip olur. Ben de normal doğum istiom ama çok korkuom, epidural cazip gelio :) hikmet beye bi arkadaşım gidio, şubatta doğum yapacak, sezeryan genel anestezi istio..

deterjan da koyuyorlar mı ki??
ay yok iyi böyle yıkarım ben elimde
ya oo değil de bende fıtık var ya duramıyom ayakta
bak 20dk oldu çok ağrıdı belim.
neyse bastım sirkeli suya beklesin azcık..

yawwww şu ıspanakları yıkamanın kolay bi yolu var mı yavvv
tam bir saat sürüyooo ya..
of of of hadi ben kaçtm mutfağa..

ben ıspanağı kolay yolunu bulamadım, sinir krizi geçiriodum, en az 10 kere yıkıodum, sirkeli su yapıodum ama hala toprak varmış gibi hissediodum şimdi kipadan yıkanmış,ayıklanmış ıspanak alıom 700grı en son 3,7 tldi onu gene de 3 kere yıkıom, oh miss ...zaten 2 kişiyiz 2 gün yiyoz vallah.. börek yaparken de ıspanaklı yapmaya çekiniodum, şimdi bu yıkanmış ıspanakla çok kolay oluo:) reklam gibi oldu, neyse

deterjan da koyuyorlar mı ki??
ay yok iyi böyle yıkarım ben elimde
ya oo değil de bende fıtık var ya duramıyom ayakta
bak 20dk oldu çok ağrıdı belim.
neyse bastım sirkeli suya beklesin azcık..

aman canım dikkat et yaaa
yapma bişey sonra ilerleyen günlerde kötü olursun ((

ben de geçen migrosta gördüm onu.
ben de farklı reklam yapayım dedim
ama az geldi gözüme almadım. ama artık öyle yapmak lazm sanırım. olmuyo böyle.

kesinlikle süperfreshin yıkanış doğranmış var asıl en güzeli o ya parasını da boşveeer

herkese sllmmmm ben geldim çok oluyo yazmayalı.umarım herkes iyidir.bizde herşey yolunda şükür.ikili ve dörtlü testlerimiz normal çıktı tetanoz aşımı tek doz yaptırdım bu gebeliğimde tek doz yeterli olacakmış.ikinci düzey ultrasona 3 hafta önce girdim.herşey normal ancak damarları değerlendirebilkmek için 3 hafta sonra tekrar bakalım dendi.yarın yine gireceğim.kaldı sadece şeker yüklemem onuda 28.haftdada istedi doktorum.onada 3 hafta var.bu arada kızım olacak inşallah sağlıkla sıhatle gelsin yavrum.doğum tarihimiz ise 16 haziran pazartesi genel anestezi ile sezaryen.diğer kızım asilam ise kardeşi adayı bekliyor.gelip gelip karnıma adaaaa diye bağırıp öpüp gidiyor.tabi anlamıyor yavrumda burda ada var dedik oda kabul etti :)) asilacaımda 18 ayına girdi.bende haberler bu kadar

az geldi derken 700 gr daha ne ben en fazla yarım alıyorum yetiyo zaten bak şimdi cnm ıspanaklı börek istedi ya olmadı hiç

aman canım dikkat et yaaa
yapma bişey sonra ilerleyen günlerde kötü olursun ((

zeynepcm senn sezeyan olacak değl mi kesin??
ben de bu gidişimde soracağım bakalım.
fıtık olduğunu bilmiyo doktor.
ben kendimi hep normal doğuma alştrmştm
sezeryen çok korkunç geliyo bana
bu arada günlerimiz aynı seninle.
sezeryan olursak aynı günlerde olur muhtemelen..

e daha ne işte herşey yolunda bundan iyisi can sağlığı

az geldi derken 700 gr daha ne ben en fazla yarım alıyorum yetiyo zaten bak şimdi cnm ıspanaklı börek istedi ya olmadı hiç

benm de çok istiyo ama yapmayacam
cumaya kadar dikket etmem lazm.
bugün oturup yoğurtla yiyecem ıspanağımı..

azcık sıkmak lazım yoksa olmaz
ben 2. dönem hep evdeym çok merak ediyom halimi.
çok da severim mutfak işlerini çıkmam artık ordan.
her gün pasta börek yaparm kesin

evet canım doktor direkt sezeryan dedi
normal doğum seni mahveder dedi bana canım.
Evet bakalım aynı gidiyoruz :)))
Hatta aynı gün olalım seninle
sen hangi ildesin canım?

evet canım doktor direkt sezeryan dedi
normal doğum seni mahveder dedi bana canım.
Evet bakalım aynı gidiyoruz :)))
Hatta aynı gün olalım seninle
sen hangi ildesin canım?

ben zonguldaktayım canm ya..
rüyamda 4 nisan gördüm ben..
04.04. yani. tarihi bize bırakırsa o gün düşünüyorum :))

OFFF YAAA.BENİM KOCAMDA O YIKANMIŞLARI ALDIRMIO..
NEYMİŞDE BÖYLE ELİMDE SAATLERCE YIKAYINCA DAHA LEZZETLİ OLUOMUŞ..
WALLA DİDİM BANA HBR VERMEDEN ISPANAK ALIP GELDİĞİNİ GÖRMİM..
GEÇEN K. VALİDEM GELDİĞİNDE YAPMIŞ..AYY DEDEİM ÇOK ZUZUN YIKAMASI ONDAN ÖTÜRÜ HİÇ YAPAMIOM..
AAAA KIZIM BEN ALIR YIKAR YAPAR KOYARIM BUZLUĞA İSTEDİĞİNİZ ZMN ÇIKARIP YERSİNİZİ DİDİ....HEEE YAPTIDA KOYDUDA GİTTİ GÖRDÜK..LAFFFF

hoşgeldin cnm..herşey yolunda ne güzel..

benim ders saatim 6 ya düştü şimdi napcaksak yapıp yiyip şişcez mi 1 haftadır annem yedirip duruyo eskiden yeter derya derdi hep bana şimdi hayvan gibi yediriyo 1 haftada ne kadar aldım korkudan tartılamıyorum bile o kadar tatlılar dolmalar hamur işleri bakalım sonuç nee

kızlar öğlen başladım geçmişi okumaya anca bitti. geçen perşembeden beri yoktum buralarda. durun size bişi itiraf edeyim beni azarlayın da bi kendime geleyim kocam korkudan sert çıkamıyo mıy mıy azarlıyo ben de takmıyom.
yav ben son 2 aydır patatesle bozdum kafayı. haşlama, kumpir, kızartma, cips, fırınlanmış yemeklerin içinde her her yerde olabilir ama yemek yapma huyum pek olmadığından eşimle hafta sonları dışarda kumpir alıyoduk içine kaşar tereyağı koyduruyodum sadece ama ketçap mayanoz sıkıyodum. neyse son 1 aydır da canım kızarmış patates çekiyo yüne ketçap mayanoz ve acı sosla. burger king'den başka yerinki kesmiyo. bundan da yavaş yavaş sıyrılmaya başladım daha tehlikelisi geldi. iki günde bir orta boy ruffles yiyorum. eşim almıyo yalvarıyorum ayaklarına kapanacak hale geliyorum kıyamıyo alıyo. ben ne yapcam şimdi. eskiden de patates severdim ama cips yemek aklıma bile gelmezdi. kumpir en son 3 yıl önce yrmiştim. haşlanmış patates yılda 1 börek için filan hazırlamışsam kenardan yerdim ama şimdi saykoya bağladım çok da vicdan yapıyorum ama olmuyo. en sonunda eşimin şahitliğinde kuran'a el basıp yemin ederek bırakcam. tarzım olmayan bişi iradeliyimdir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…