anam ben bi kere nerde duydum bilmom..belkide burda konuşuldu..
hanımlar ıspanağı bulaşık makinasında yıkıomuş:))))))
şok olmuştum duyduğumda halada şoktayım..
denemedim...denememde...ama bilgine, belki denemek istersin:)))
canım ben konya hospitalda tülin hanım var, epidural normal doğum yaptırıo onun için gidiom, bi de başından beri riskli olduğu için meram tıpta prf ali acar var, onun muayehanesine gidiom, Allah korusun riskli durumlar olursa, bi de yenidoğan yoğun bakım ünitesi tıpta var,öyle işte... ali beye yolu soramadım, geçen hafta kontrolüm ondaydı eşimin izin alabileceğini düşünmüodum, sormadım işte :)
senin doktorun ki, daha erken ama doğumu nasıl düşünüon?
amaaaan... saçmalamışlar ya... hanım milleti olarak az biraz anormalleşiyos arada...
neeeeeee
ha ha ha haaaaa
bu dişlerini çamaşır suyuyla fırçalamak gibi bişey
canım ben özel selçuklu da hikmet karabacak var ona gidiyorum, doğumuda bi sorun olmazsa normal doğum düşünüyorum....
anam ben bi kere nerde duydum bilmom..belkide burda konuşuldu..
hanımlar ıspanağı bulaşık makinasında yıkıomuş:))))))
şok olmuştum duyduğumda halada şoktayım..
denemedim...denememde...ama bilgine, belki denemek istersin:)))
yawwww şu ıspanakları yıkamanın kolay bi yolu var mı yavvv
tam bir saat sürüyooo ya..
of of of hadi ben kaçtm mutfağa..
deterjan da koyuyorlar mı ki??
ay yok iyi böyle yıkarım ben elimde
ya oo değil de bende fıtık var ya duramıyom ayakta
bak 20dk oldu çok ağrıdı belim.
neyse bastım sirkeli suya beklesin azcık..
ben ıspanağı kolay yolunu bulamadım, sinir krizi geçiriodum, en az 10 kere yıkıodum, sirkeli su yapıodum ama hala toprak varmış gibi hissediodumşimdi kipadan yıkanmış,ayıklanmış ıspanak alıom 700grı en son 3,7 tldi onu gene de 3 kere yıkıom, oh miss ...zaten 2 kişiyiz 2 gün yiyoz vallah.. börek yaparken de ıspanaklı yapmaya çekiniodum, şimdi bu yıkanmış ıspanakla çok kolay oluo:) reklam gibi oldu, neyse
ben ıspanağı kolay yolunu bulamadım, sinir krizi geçiriodum, en az 10 kere yıkıodum, sirkeli su yapıodum ama hala toprak varmış gibi hissediodumşimdi kipadan yıkanmış,ayıklanmış ıspanak alıom 700grı en son 3,7 tldi onu gene de 3 kere yıkıom, oh miss ...zaten 2 kişiyiz 2 gün yiyoz vallah.. börek yaparken de ıspanaklı yapmaya çekiniodum, şimdi bu yıkanmış ıspanakla çok kolay oluo:) reklam gibi oldu, neyse
ben de geçen migrosta gördüm onu.
ben de farklı reklam yapayım dedim
ama az geldi gözüme almadım. ama artık öyle yapmak lazm sanırım. olmuyo böyle.
aman canım dikkat et yaaa
yapma bişey sonra ilerleyen günlerde kötü olursun((
herkese sllmmmm ben geldim çok oluyo yazmayalı.umarım herkes iyidir.bizde herşey yolunda şükür.ikili ve dörtlü testlerimiz normal çıktı tetanoz aşımı tek doz yaptırdım bu gebeliğimde tek doz yeterli olacakmış.ikinci düzey ultrasona 3 hafta önce girdim.herşey normal ancak damarları değerlendirebilkmek için 3 hafta sonra tekrar bakalım dendi.yarın yine gireceğim.kaldı sadece şeker yüklemem onuda 28.haftdada istedi doktorum.onada 3 hafta var.bu arada kızım olacak inşallah sağlıkla sıhatle gelsin yavrum.doğum tarihimiz ise 16 haziran pazartesi genel anestezi ile sezaryen.diğer kızım asilam ise kardeşi adayı bekliyor.gelip gelip karnıma adaaaa diye bağırıp öpüp gidiyor.tabi anlamıyor yavrumda burda ada var dedik oda kabul etti :)) asilacaımda 18 ayına girdi.bende haberler bu kadar
az geldi derken 700 gr daha ne ben en fazla yarım alıyorum yetiyo zaten bak şimdi cnm ıspanaklı börek istedi ya olmadı hiç
zeynepcm senn sezeyan olacak değl mi kesin??
ben de bu gidişimde soracağım bakalım.
fıtık olduğunu bilmiyo doktor.
ben kendimi hep normal doğuma alştrmştm
sezeryen çok korkunç geliyo bana
bu arada günlerimiz aynı seninle.
sezeryan olursak aynı günlerde olur muhtemelen..
evet canım doktor direkt sezeryan dedi
normal doğum seni mahveder dedi bana canım.
Evet bakalım aynı gidiyoruz :)))
Hatta aynı gün olalım seninle
sen hangi ildesin canım?
OFFF YAAA.BENİM KOCAMDA O YIKANMIŞLARI ALDIRMIO..ben de geçen migrosta gördüm onu.
ben de farklı reklam yapayım dedim
ama az geldi gözüme almadım. ama artık öyle yapmak lazm sanırım. olmuyo böyle.
herkese sllmmmm ben geldim çok oluyo yazmayalı.umarım herkes iyidir.bizde herşey yolunda şükür.ikili ve dörtlü testlerimiz normal çıktı tetanoz aşımı tek doz yaptırdım bu gebeliğimde tek doz yeterli olacakmış.ikinci düzey ultrasona 3 hafta önce girdim.herşey normal ancak damarları değerlendirebilkmek için 3 hafta sonra tekrar bakalım dendi.yarın yine gireceğim.kaldı sadece şeker yüklemem onuda 28.haftdada istedi doktorum.onada 3 hafta var.bu arada kızım olacak inşallah sağlıkla sıhatle gelsin yavrum.doğum tarihimiz ise 16 haziran pazartesi genel anestezi ile sezaryen.diğer kızım asilam ise kardeşi adayı bekliyor.gelip gelip karnıma adaaaa diye bağırıp öpüp gidiyor.tabi anlamıyor yavrumda burda ada var dedik oda kabul etti :)) asilacaımda 18 ayına girdi.bende haberler bu kadar
benm de çok istiyo ama yapmayacam
cumaya kadar dikket etmem lazm.
bugün oturup yoğurtla yiyecem ıspanağımı..
azcık sıkmak lazım yoksa olmaz
ben 2. dönem hep evdeym çok merak ediyom halimi.
çok da severim mutfak işlerini çıkmam artık ordan.
her gün pasta börek yaparm kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?