zeynepcm senn sezeyan olacak değl mi kesin??
ben de bu gidişimde soracağım bakalım.
fıtık olduğunu bilmiyo doktor.
ben kendimi hep normal doğuma alştrmştm
sezeryen çok korkunç geliyo bana
bu arada günlerimiz aynı seninle.
sezeryan olursak aynı günlerde olur muhtemelen..
ben zonguldaktayım canm ya..
rüyamda 4 nisan gördüm ben..
04.04. yani. tarihi bize bırakırsa o gün düşünüyorum :))
kızlar öğlen başladım geçmişi okumaya anca bitti. geçen perşembeden beri yoktum buralarda. durun size bişi itiraf edeyim beni azarlayın da bi kendime geleyim kocam korkudan sert çıkamıyo mıy mıy azarlıyo ben de takmıyom.
yav ben son 2 aydır patatesle bozdum kafayı. haşlama, kumpir, kızartma, cips, fırınlanmış yemeklerin içinde her her yerde olabilir ama yemek yapma huyum pek olmadığından eşimle hafta sonları dışarda kumpir alıyoduk içine kaşar tereyağı koyduruyodum sadece ama ketçap mayanoz sıkıyodum. neyse son 1 aydır da canım kızarmış patates çekiyo yüne ketçap mayanoz ve acı sosla. burger king'den başka yerinki kesmiyo. bundan da yavaş yavaş sıyrılmaya başladım daha tehlikelisi geldi. iki günde bir orta boy ruffles yiyorum. eşim almıyo yalvarıyorum ayaklarına kapanacak hale geliyorum kıyamıyo alıyo. ben ne yapcam şimdi. eskiden de patates severdim ama cips yemek aklıma bile gelmezdi. kumpir en son 3 yıl önce yrmiştim. haşlanmış patates yılda 1 börek için filan hazırlamışsam kenardan yerdim ama şimdi saykoya bağladım çok da vicdan yapıyorum ama olmuyo. en sonunda eşimin şahitliğinde kuran'a el basıp yemin ederek bırakcam. tarzım olmayan bişi iradeliyimdir ama
bel fıtıgı olan herkes mı sezaryan oluyo yoksa derecesıne göre mı bende de war ama drumla konusmadm hıc ben de soruyum gttıgım de
bel fıtıgı olan herkes mı sezaryan oluyo yoksa derecesıne göre mı bende de war ama drumla konusmadm hıc ben de soruyum gttıgım de
kızlar öğlen başladım geçmişi okumaya anca bitti. geçen perşembeden beri yoktum buralarda. durun size bişi itiraf edeyim beni azarlayın da bi kendime geleyim kocam korkudan sert çıkamıyo mıy mıy azarlıyo ben de takmıyom.
yav ben son 2 aydır patatesle bozdum kafayı. haşlama, kumpir, kızartma, cips, fırınlanmış yemeklerin içinde her her yerde olabilir ama yemek yapma huyum pek olmadığından eşimle hafta sonları dışarda kumpir alıyoduk içine kaşar tereyağı koyduruyodum sadece ama ketçap mayanoz sıkıyodum. neyse son 1 aydır da canım kızarmış patates çekiyo yüne ketçap mayanoz ve acı sosla. burger king'den başka yerinki kesmiyo. bundan da yavaş yavaş sıyrılmaya başladım daha tehlikelisi geldi. iki günde bir orta boy ruffles yiyorum. eşim almıyo yalvarıyorum ayaklarına kapanacak hale geliyorum kıyamıyo alıyo. ben ne yapcam şimdi. eskiden de patates severdim ama cips yemek aklıma bile gelmezdi. kumpir en son 3 yıl önce yrmiştim. haşlanmış patates yılda 1 börek için filan hazırlamışsam kenardan yerdim ama şimdi saykoya bağladım çok da vicdan yapıyorum ama olmuyo. en sonunda eşimin şahitliğinde kuran'a el basıp yemin ederek bırakcam. tarzım olmayan bişi iradeliyimdir ama
canm onu ben de bilmiyorum.
zeynep ameliyat geçirmiş onuun ağır yani.
ama benm başlangç düzeyinde henüz.
ben de soracağım bakalım.
ama her ihtimale alştrsak iyi olur kendimizi..
teyzişler şuan güçlü bi tekme yedim oğluştan maşallah sana
:)))))))))
benm de çok istiyo ama yapmayacam
cumaya kadar dikket etmem lazm.
bugün oturup yoğurtla yiyecem ıspanağımı..
azcık sıkmak lazım yoksa olmaz
ben 2. dönem hep evdeym çok merak ediyom halimi.
çok da severim mutfak işlerini çıkmam artık ordan.
her gün pasta börek yaparm kesin
benm de çok istiyo ama yapmayacam
cumaya kadar dikket etmem lazm.
bugün oturup yoğurtla yiyecem ıspanağımı..
azcık sıkmak lazım yoksa olmaz
ben 2. dönem hep evdeym çok merak ediyom halimi.
çok da severim mutfak işlerini çıkmam artık ordan.
her gün pasta börek yaparm kesin
evet canım doktor direkt sezeryan dedi
normal doğum seni mahveder dedi bana canım.
Evet bakalım aynı gidiyoruz :)))
Hatta aynı gün olalım seninle
sen hangi ildesin canım?
zynepim sen epidurel sezeryanmı dusunuyorsun genelmı ?
Benim doktor kontrolum onumuzdeki hafta ve doktorum bana sakın kılo almadan ne olur dıyıp yalvarmıstı 66 dim taaaki yılbası gecesıne kadar cumartesi pazar ıpın ucunu cok fena kacırdım sımdı gene tartıldım 68 cıktım kızlar ne yapabılırımde 66 ya duserım yaa off adam kızacak artıkk yaa((
yav içine ketçap mayonez katıyo olmam problem onlarsız da hiç bi anlamı yok. şimdi de cipse sardım kokusu burnumdan gitmiyociddi misin yani el basmak konusundahem anlamadım patates zararlı bişey değil tamam kızartmanın zararları var tabi ama kumpir falan nolucak ki ondaki tereyağdan... yazık canım ya o kadar canın çekiyosa vardır bi hikmeti kilo alırım falan diyosan bilmem de bence ye gitsin yaf insanın canı hamileyken daha bi farklı çekiyor bazı şeyleri :125::125::125::125:
bence hep şunu düşün...sen şu anda ne kadar çeşitli yersen bebekte doğunca o kadar çeşitli yer..
kış hamileliği o yönden güzel bebeklerin yemediği her sebze var.
biz şimdiden onları yiyip alıştırabiliriz kuzuları.
yani ilerde çocuğum yemio şunu bunu olduğunda düşünsene diyecek hiç bi lafın yok..
yani patates ye bencede ama arada çeşitte yapmaya çalış..
en sağlıklı şeyide yesen tek çeşit beselnmek hiç bi zmn sağlıklı değil..
patatesi kesmeyi denemektense başka şeyler yemeyi dene..tok olunca belki elin daha az gider..daha az aklına gelir hıı??:26::26:
höyytttt ne pasta böreği dilşahhhhçalışmıcaz diye koca totolu garılar olcaz.
Benim doktor kontrolum onumuzdeki hafta ve doktorum bana sakın kılo almadan ne olur dıyıp yalvarmıstı 66 dim taaaki yılbası gecesıne kadar cumartesi pazar ıpın ucunu cok fena kacırdım sımdı gene tartıldım 68 cıktım kızlar ne yapabılırımde 66 ya duserım yaa off adam kızacak artıkk yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?