2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bel fıtıgı olan herkes mı sezaryan oluyo yoksa derecesıne göre mı bende de war ama drumla konusmadm hıc ben de soruyum gttıgım de

ben zonguldaktayım canm ya..
rüyamda 4 nisan gördüm ben..
04.04. yani. tarihi bize bırakırsa o gün düşünüyorum :))

hayırlısı olsun canım
kısmet yine de ama bizim doktor benim hastaneye pazartesi ve perşembe günleri geliyor
o yüzden benim tarihler belli olur
02.04
05.04
09.04
12.04
4ünden biri olur heralde :))

ciddi misin yani el basmak konusunda hem anlamadım patates zararlı bişey değil tamam kızartmanın zararları var tabi ama kumpir falan nolucak ki ondaki tereyağdan... yazık canım ya o kadar canın çekiyosa vardır bi hikmeti kilo alırım falan diyosan bilmem de bence ye gitsin yaf insanın canı hamileyken daha bi farklı çekiyor bazı şeyleri :125::125::125::125:

selam kızlarrr...
maşallah bu topik almış başını gitmiş geçmişteki paylaşımları merak ettim ama okumaya kalksam doğum gelir herhalde..
ben de kısmetse 2 nisanda bebğimi almış olucam kucağıma hayırlısıyla inşallah..kızımız olucak allahın izniyle...

herkesin kalan günleri güzel geçsin kolay bir doğum olsun inşalalh

bel fıtıgı olan herkes mı sezaryan oluyo yoksa derecesıne göre mı bende de war ama drumla konusmadm hıc ben de soruyum gttıgım de

canm onu ben de bilmiyorum.
zeynep ameliyat geçirmiş onuun ağır yani.
ama benm başlangç düzeyinde henüz.
ben de soracağım bakalım.
ama her ihtimale alştrsak iyi olur kendimizi..

sor muhakkak canım
ben hamile kalmadan bir ay önce fıtık ameliyatı oldum
o yüzden kesinlikle önermedi doktorum bana normal doğumda
resmen ölürsün dedi bana ....

bence hep şunu düşün...sen şu anda ne kadar çeşitli yersen bebekte doğunca o kadar çeşitli yer..
kış hamileliği o yönden güzel bebeklerin yemediği her sebze var.
biz şimdiden onları yiyip alıştırabiliriz kuzuları.
yani ilerde çocuğum yemio şunu bunu olduğunda düşünsene diyecek hiç bi lafın yok..
yani patates ye bencede ama arada çeşitte yapmaya çalış..
en sağlıklı şeyide yesen tek çeşit beselnmek hiç bi zmn sağlıklı değil..
patatesi kesmeyi denemektense başka şeyler yemeyi dene..tok olunca belki elin daha az gider..daha az aklına gelir hıı??:26::26:

canm onu ben de bilmiyorum.
zeynep ameliyat geçirmiş onuun ağır yani.
ama benm başlangç düzeyinde henüz.
ben de soracağım bakalım.
ama her ihtimale alştrsak iyi olur kendimizi..

evet
teşekkür ederim canım

sorun muhakkak canım
hatta doğuma yakın durumunuzu görmek için MR bile isteyebilir doktor
ona göre de karar verebilir

sadece bildiğim fıtık olan kişilere epudral yapmıyolarmış kesinlikle...
o da yanlış sinire gelebilir diye...

höyytttt ne pasta böreği dilşahhhh çalışmıcaz diye koca totolu garılar olcaz.

Benim doktor kontrolum onumuzdeki hafta ve doktorum bana sakın kılo almadan ne olur dıyıp yalvarmıstı 66 dim taaaki yılbası gecesıne kadar cumartesi pazar ıpın ucunu cok fena kacırdım sımdı gene tartıldım 68 cıktım kızlar ne yapabılırımde 66 ya duserım yaa off adam kızacak artıkk yaa ((

ayy canım ya kendimi gördüm bi an sende
hamileliğim boyunca hep dikkat ettim kaçındım
ama şimdi bende dur diyememeye başladım
hamburger falan istiyo canım hele yılbaşı mahvetti beni resmen
bahanemde hazır bu zamna kadar hep dikkat ettim şimdi
azcık yiyebilirim diyorum eşimde dayanamıyor gidiyoruz yemeğe
giderken tembih ediyorum baka bnmkilerden ye ben vermesem bile
ne kadar az yersem o kadar iyi diyorum ama nolcak bilmiyorum
bildiğim tek şey bi kere deldinmi kuralları gerisi geliyor
rakı içtim ya varmı ötesi kardeşim resmen şok geçirdi sen nasıl
yaptın böle bişeyi hiç beklemezdim diye offf offff

kızlar iyi akşamlar
nasılsınız
cuma günü kontrolümüz vardı gittik bebişlerim 500 gr olmuşlar 22+5 idi gittiğimde sizce nasıl internetten biraz araştırdım biraz küçük gibi geldi o bilgilere göre sizlerinki nasıldı

zynepim sen epidurel sezeryanmı dusunuyorsun genelmı ?

canım bende fıtık olduğu için epudral olmaz dedi doktor
genel anestezi olacağım mecburen...

tabi Allah kısmetimizde ne gösterir bilinmez
anında sancı gelir bebek doğum yoluna girer
hastaneye yetişene kadar çıkıverir :)))
kısmet bakalım....

düşmeyi unut almamaya çalışacaksın sadece

yav içine ketçap mayonez katıyo olmam problem onlarsız da hiç bi anlamı yok. şimdi de cipse sardım kokusu burnumdan gitmiyo

ooof of bak petuş bu benim en dertli olduğum konu. hayatım boyunca hiç sebzeci olmadım. ailem doğu anadolu'dan gelmiş ben ist doğumluyum. evde acı seven kimse yoktu ama beni gör ilkokul yıllarında gizli gizli çiğ köfte alır yana yana yerdim. lise zamanı eve kırmızıbiberli zorla sokar yemeklere annemden gizli katar oldum. salça desen aşığıyım dolaptan çıkarır çıkarır koklarım. et aşığıyım kuyruk yağıyla oturur yerim vıcık vıcık sakatat da öyle yani sebze ile alakam yok ama acı olsun salçalı olsun et olsun gözüm döner. eşime yıllardır bi güneydoğu turu yapalım her şehrin nesi meşhursa çatlayana kadar yemek istiyorum derim. anne babama tip olarak aşırı benzemesem hastanede karıştığımı düşüneceğim. annem de bırak hamileliği ben zorlayana acı yememiş insan. babam eve et getiridi bi tek ben yerdim. salçayı yalvar yakar yemeklere kattırırdım. e ne anladım ben hamileyken oluşan damak tadından.
geçenlerde arkadaşım bana özel zeytinyağlı kereviz yapmış tv karşısında bebek gibi kendimi kandıra kandıra yedim. anneme de aynı mantıkla pırasa yaptırmıştım hiç sevmem aşırı limon sıktım kokusu gider ümidiyle sonra da tiksine tiksine yedim

şimdi kızların canı çekmesin diye adını vermiyorum sizin oranın lavaş içinde satılan meşhur bi yiyeceği var. çalıştığım dönem haftada 3-4 gün mesaiye kalırdım her kaldığımda o yiyecekten en az iki tane yerdim.
hem de lavaşı yağına batırılmış olurdu, en son da dürümün dibinde biriken yağa acı biberin içindeki suyu sıkar poşeti ağzıma diker içerdim. şimdi bu zihniyette bi insan nasıl sebze yesin.
burdan özendim eşime yıkanmış ıspanak al dedim, sarımsaklı yoğurdu basıp yicem, sarımsağın hatrına. ama malum taşıma suyla değirmen dönmez

hahahahah cnm cok tatlısınn ama dikkat et sırf seker depoluyorsun :26: kaç kilo aldın mereak ettim

höyytttt ne pasta böreği dilşahhhh çalışmıcaz diye koca totolu garılar olcaz.

benm toto zaten kocaman
artık önde de koca bir şey var
aynaya profilden bakmıyom :))

ben de şu an67.5 oldum.
aslında düşünüyom da kendimiz ediyoz kendimiz buluyoz.
sağlıklı olan şeylern hçbiri kilo aldrmıyo.
yesek bol bol sebze meyve bu kadar dert etmeyiz.
ama biz çikolata hamurişi götürüyoz.
sebze ağırlıklı yersen verrsin canım..
ama bebeği aç bırakmamak da lazım tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…