2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

dadlummmmmm
senin bebeiklerinin biraz ufak olması normal değil mi?
ikizler kuzular sonuşta

(bak tek takla atan bebek koymadım ikitane koydum )

amin cnmmmm

delüüüm benim..
canım kendini kastır sıktır bişi yap..sırf proteinle nişastayla olmaz..
sen sigara içyodun dimi? yani sigarayı nasıl bıraktıysan bu dönemde sebzede yiyebilirsin..
yani eşini düşün..düşünsene aşıksın adama...
aşkın meyveside gelio..onlarla daha uzun daha sağlıklı günler geçirmek istemezmisin??????

sor muhakkak canım
ben hamile kalmadan bir ay önce fıtık ameliyatı oldum
o yüzden kesinlikle önermedi doktorum bana normal doğumda
resmen ölürsün dedi bana ....

allah korusun cnm nolcak sezaryan ol yaa daha ıyı bukadar ınsan oluyoo bende sezeryan olucam ... gerek yok vajinayı çarşaf gibi yapmaya D

sor muhakkak canım
ben hamile kalmadan bir ay önce fıtık ameliyatı oldum
o yüzden kesinlikle önermedi doktorum bana normal doğumda
resmen ölürsün dedi bana ....

anladım haftaya gıtcem o zamn soruyum bı benımkı de baslangıc duzeyındeydı bı 3 sene önce sımdı ne durumda bılmıyorum hiç

canım ikiz için iyi bence.
çoğul gebelik için geçerli değil ki o değerler..
sıkma sen canını.. oyy maşallah üç kalp bir bedende :))

ahhh ah öyle kolay çıkıverse..
bazen kızımı severken "annem sen nasıl çıkacan ordan" diyom
eşim çok gülüyo bu lafa ama şu an hislerm tamamen böyle:))

nefrazen ıspanakları çöpe atasım ve eşimi arayıp çiğ köfte hamburger ne varsa getir diyesim geldi.
O nasıl bir anlatış. bir insan bu kadar mı güzel anlatr kendini

canm onu ben de bilmiyorum.
zeynep ameliyat geçirmiş onuun ağır yani.
ama benm başlangç düzeyinde henüz.
ben de soracağım bakalım.
ama her ihtimale alştrsak iyi olur kendimizi..

hayırlısı bakalım doktrunla görüştkten sonra bizimle de paylasrsan sewınırım canım

canım bende şarap içtim okadardan bişi olmaz... Çok sakınan goze cop batarmıs 6 aylık hamıleyım ılk defa sarap ıctım bişicik olmaz ve de 1 tane koca pasta goturdum 66 dan birden 68 e cıktım yaa ona cnm sıkıldı

hayırlısı bebegin ve senın hakkında neyse o olsun cnm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın ve hepimize hep dua dıorum yaa tum hamıleler ıcınde

yalancı sancıların mı başladı. şu an olabiliyormuş. bak netten istersen

allah korusun cnm nolcak sezaryan ol yaa daha ıyı bukadar ınsan oluyoo bende sezeryan olucam ... gerek yok vajinayı çarşaf gibi yapmaya D
al işte annemden biri daha..
annem 6 tane normal doğum yaptı...dio sakın salaklık etme..sezeryan yaptır..
ben normal doğurdumda noldu dio...

aynennnnn ya..
verdiğim bütün gazı geri alıom nefrazen ya....
bende giderken önce çiğköfteciye uğrucam...eve gidincede yaygara yapcam o lavaşın içine konan şeyden istiom die..
evdeki pırasa ve nohutu çöpe atıcam...
pofffffffffffff

dogru dıyorsun cnm ama bukadar hızlı birden kılo alıncada ınsanın sınırı bozuluooo yaa artık haftaya kadar sıkı rejim yapıcam az yıcm sık ekmek hıc yemıcem bakalım eger uyabılırsem tabıı

Allasen ne koyuyolar sizin orda o lavaşın içine, çiğ köfteyi diyonuz da onu mu diyemiyonuz, nedir bi orda mı yapıyolar mereti

he he ben de yolda tembihliyorum ama yemeye başladığımda gözüm dönüyo biri tabağıma elini uzatsın hırlıyorum hemen. sofrada hulk'a dönüşüyorum. eşim de yarasın tosunuma diyo
ben de yılbaşı gecesi 2 nefes cigara çektim eşim arkadaşlarıyla yan odada içiyodu karanfilli karanfilli çok güzel koktu zati şu havayı soluyorum 2 nefes çekem de nefsim körelsin diye kandırdım kendimi. aynen öyle yasağı bi deldin mi sonrası fena.
ben kendimi çok sağlam kandırıyorum.

hahahahah cnm cok tatlısınn ama dikkat et sırf seker depoluyorsun :26: kaç kilo aldın mereak ettim
kilomu duy da acızk sevindirik ol 62'den 75'e geldim. gerçi düşük tehlikem yüzünden 2 ay evde yattım, annem baktı bana sabah akşam yedirdi ben de kıpraşmadım bile fena aldım. şimdi de iştahımın maşallahı var. geceleri burnuma yemek kokuları geliyo
menzili'in kulakları çınlasın

sigarayı ben bırakmadım onu beni bıraktı be petuş. hatta bak aradan eski sevgilisini özleyince gizli numardan arayan tipler gibi eşimin elinden kapıp 2 nefes çekiyom.
ayy aman yemişim aşkı, ben aşık maşık değilim o sevimsize. çok üzüyo beni. ben el üstünde tutulmak şımartılmak, yeryüzündeki en harikulade yaratıkmışım gibi sevilmek böyle böyle ne biliyim japon çizgi filmlerinde olur ya oğlan kızı görür gözleri kalp şeklinde dışarı fırlar işte öle olmak istiyorum. ama beniz nazlamıyo şımartmıyo. yok ona meyve filan. geçen dedim bebik doğsun benle aranda olan 3 kuruşluk muhabbeti de azaltır ona kanalize olursan boşarım seni alırım çocuğun velayetini yüzünü göstermem. töbe töbe diyo saçma saçma konuşma. eskiden sağlam kavga ederdik ona kızardım, tekme tokat dalardım ben karate o aikido yapardı. bana el kaldırması yasaktı. şimdi bebike bişi olur korkusuna sinirlenince yumruk filan atamıyom içimde kalıyo, bağırıyom azarlıyom yarım saat sonra bakıyom sinirim geçmicek, e sinir de bebeğe zararlı gidip sarılıyom. böle dengesiz bişi oldum.
ne olur bana kraliyet soyundan geliyomuşum gibi davranıverse şurda kaç günüm kaldı ki, ben sıkıyom o da sıksın dişi nazlasın ama beni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…