kızlar iyi akşamlar
nasılsınız
cuma günü kontrolümüz vardı gittik bebişlerim 500 gr olmuşlar 22+5 idi gittiğimde sizce nasıl internetten biraz araştırdım biraz küçük gibi geldi o bilgilere göre sizlerinki nasıldı
selam kızlarrr...
maşallah bu topik almış başını gitmiş geçmişteki paylaşımları merak ettim ama okumaya kalksam doğum gelir herhalde..
ben de kısmetse 2 nisanda bebğimi almış olucam kucağıma hayırlısıyla inşallah..kızımız olucak allahın izniyle...
herkesin kalan günleri güzel geçsin kolay bir doğum olsun inşalalh
yav içine ketçap mayonez katıyo olmam problem onlarsız da hiç bi anlamı yok. şimdi de cipse sardım kokusu burnumdan gitmiyo
ooof of bak petuş bu benim en dertli olduğum konu. hayatım boyunca hiç sebzeci olmadım. ailem doğu anadolu'dan gelmiş ben ist doğumluyum. evde acı seven kimse yoktu ama beni gör ilkokul yıllarında gizli gizli çiğ köfte alır yana yana yerdim. lise zamanı eve kırmızıbiberli zorla sokar yemeklere annemden gizli katar oldum. salça desen aşığıyım dolaptan çıkarır çıkarır koklarım. et aşığıyım kuyruk yağıyla oturur yerim vıcık vıcık sakatat da öyle yani sebze ile alakam yok ama acı olsun salçalı olsun et olsun gözüm döner. eşime yıllardır bi güneydoğu turu yapalım her şehrin nesi meşhursa çatlayana kadar yemek istiyorum derim. anne babama tip olarak aşırı benzemesem hastanede karıştığımı düşüneceğim. annem de bırak hamileliği ben zorlayana acı yememiş insan. babam eve et getiridi bi tek ben yerdim. salçayı yalvar yakar yemeklere kattırırdım. e ne anladım ben hamileyken oluşan damak tadından.
geçenlerde arkadaşım bana özel zeytinyağlı kereviz yapmış tv karşısında bebek gibi kendimi kandıra kandıra yedim. anneme de aynı mantıkla pırasa yaptırmıştım hiç sevmem aşırı limon sıktım kokusu gider ümidiyle sonra da tiksine tiksine yedim
şimdi kızların canı çekmesin diye adını vermiyorum sizin oranın lavaş içinde satılan meşhur bi yiyeceği var. çalıştığım dönem haftada 3-4 gün mesaiye kalırdım her kaldığımda o yiyecekten en az iki tane yerdim.
hem de lavaşı yağına batırılmış olurdu, en son da dürümün dibinde biriken yağa acı biberin içindeki suyu sıkar poşeti ağzıma diker içerdim. şimdi bu zihniyette bi insan nasıl sebze yesin.
burdan özendim eşime yıkanmış ıspanak al dedim, sarımsaklı yoğurdu basıp yicem, sarımsağın hatrına. ama malum taşıma suyla değirmen dönmez
sor muhakkak canım
ben hamile kalmadan bir ay önce fıtık ameliyatı oldum
o yüzden kesinlikle önermedi doktorum bana normal doğumda
resmen ölürsün dedi bana ....
sor muhakkak canım
ben hamile kalmadan bir ay önce fıtık ameliyatı oldum
o yüzden kesinlikle önermedi doktorum bana normal doğumda
resmen ölürsün dedi bana ....
dadlummmmmm
senin bebeiklerinin biraz ufak olması normal değil mi?
ikizler kuzular sonuşta
(bak tek takla atan bebek koymadım ikitane koydum)
kızlar iyi akşamlar
nasılsınız
cuma günü kontrolümüz vardı gittik bebişlerim 500 gr olmuşlar 22+5 idi gittiğimde sizce nasıl internetten biraz araştırdım biraz küçük gibi geldi o bilgilere göre sizlerinki nasıldı
canım bende fıtık olduğu için epudral olmaz dedi doktor
genel anestezi olacağım mecburen...
tabi Allah kısmetimizde ne gösterir bilinmez
anında sancı gelir bebek doğum yoluna girer
hastaneye yetişene kadar çıkıverir :)))
kısmet bakalım....
yav içine ketçap mayonez katıyo olmam problem onlarsız da hiç bi anlamı yok. şimdi de cipse sardım kokusu burnumdan gitmiyo
ooof of bak petuş bu benim en dertli olduğum konu. hayatım boyunca hiç sebzeci olmadım. ailem doğu anadolu'dan gelmiş ben ist doğumluyum. evde acı seven kimse yoktu ama beni gör ilkokul yıllarında gizli gizli çiğ köfte alır yana yana yerdim. lise zamanı eve kırmızıbiberli zorla sokar yemeklere annemden gizli katar oldum. salça desen aşığıyım dolaptan çıkarır çıkarır koklarım. et aşığıyım kuyruk yağıyla oturur yerim vıcık vıcık sakatat da öyle yani sebze ile alakam yok ama acı olsun salçalı olsun et olsun gözüm döner. eşime yıllardır bi güneydoğu turu yapalım her şehrin nesi meşhursa çatlayana kadar yemek istiyorum derim. anne babama tip olarak aşırı benzemesem hastanede karıştığımı düşüneceğim. annem de bırak hamileliği ben zorlayana acı yememiş insan. babam eve et getiridi bi tek ben yerdim. salçayı yalvar yakar yemeklere kattırırdım. e ne anladım ben hamileyken oluşan damak tadından.
geçenlerde arkadaşım bana özel zeytinyağlı kereviz yapmış tv karşısında bebek gibi kendimi kandıra kandıra yedim. anneme de aynı mantıkla pırasa yaptırmıştım hiç sevmem aşırı limon sıktım kokusu gider ümidiyle sonra da tiksine tiksine yedim
şimdi kızların canı çekmesin diye adını vermiyorum sizin oranın lavaş içinde satılan meşhur bi yiyeceği var. çalıştığım dönem haftada 3-4 gün mesaiye kalırdım her kaldığımda o yiyecekten en az iki tane yerdim.
hem de lavaşı yağına batırılmış olurdu, en son da dürümün dibinde biriken yağa acı biberin içindeki suyu sıkar poşeti ağzıma diker içerdim. şimdi bu zihniyette bi insan nasıl sebze yesin.
burdan özendim eşime yıkanmış ıspanak al dedim, sarımsaklı yoğurdu basıp yicem, sarımsağın hatrına. ama malum taşıma suyla değirmen dönmez
canm onu ben de bilmiyorum.
zeynep ameliyat geçirmiş onuun ağır yani.
ama benm başlangç düzeyinde henüz.
ben de soracağım bakalım.
ama her ihtimale alştrsak iyi olur kendimizi..
ayy canım ya kendimi gördüm bi an sende
hamileliğim boyunca hep dikkat ettim kaçındım
ama şimdi bende dur diyememeye başladım
hamburger falan istiyo canım hele yılbaşı mahvetti beni resmen
bahanemde hazır bu zamna kadar hep dikkat ettim şimdi
azcık yiyebilirim diyorum eşimde dayanamıyor gidiyoruz yemeğe
giderken tembih ediyorum baka bnmkilerden ye ben vermesem bile
ne kadar az yersem o kadar iyi diyorum ama nolcak bilmiyorum
bildiğim tek şey bi kere deldinmi kuralları gerisi geliyor
rakı içtim ya varmı ötesi kardeşim resmen şok geçirdi sen nasıl
yaptın böle bişeyi hiç beklemezdim diye offf offff
hayırlısı bakalım doktrunla görüştkten sonra bizimle de paylasrsan sewınırım canım
canım bende fıtık olduğu için epudral olmaz dedi doktor
genel anestezi olacağım mecburen...
tabi Allah kısmetimizde ne gösterir bilinmez
anında sancı gelir bebek doğum yoluna girer
hastaneye yetişene kadar çıkıverir :)))
kısmet bakalım....
kızlar bnm bebek hep bolee sag da toplanıoo sankı sag tarafımda bi kutle varmıs gibi sol tarafım bombos gibi hissedıoom pıt pıtların dısında sureklı bole kayıyoo sankı bi yere toplanıyoo gibi hareketler yapıoo sizded oluyoo mu
düşmeyi unut almamaya çalışacaksın sadece
al işte annemden biri daha..allah korusun cnm nolcak sezaryan ol yaa daha ıyı bukadar ınsan oluyoo bende sezeryan olucam ... gerek yok vajinayı çarşaf gibi yapmayaD
canım ikiz için iyi bence.
çoğul gebelik için geçerli değil ki o değerler..
sıkma sen canını.. oyy maşallah üç kalp bir bedende :))
ahhh ah öyle kolay çıkıverse..
bazen kızımı severken "annem sen nasıl çıkacan ordan" diyom
eşim çok gülüyo bu lafaama şu an hislerm tamamen böyle:))
nefrazen ıspanakları çöpe atasım ve eşimi arayıp çiğ köfte hamburger ne varsa getir diyesim geldi.
O nasıl bir anlatış. bir insan bu kadar mı güzel anlatr kendini
benm toto zaten kocaman
artık önde de koca bir şey var
aynaya profilden bakmıyom :))
ben de şu an67.5 oldum.
aslında düşünüyom da kendimiz ediyoz kendimiz buluyoz.
sağlıklı olan şeylern hçbiri kilo aldrmıyo.
yesek bol bol sebze meyve bu kadar dert etmeyiz.
ama biz çikolata hamurişi götürüyoz.
sebze ağırlıklı yersen verrsin canım..
ama bebeği aç bırakmamak da lazım tabi:))
tmm canm cumam günü gideceğm ben.
mesaj atarm sana ayrıca özelden.
al işte annemden biri daha..
annem 6 tane normal doğum yaptı...dio sakın salaklık etme..sezeryan yaptır..
ben normal doğurdumda noldu dio...
aynennnnn ya..
verdiğim bütün gazı geri alıom nefrazen ya....
bende giderken önce çiğköfteciye uğrucam...eve gidincede yaygara yapcam o lavaşın içine konan şeyden istiom die..
evdeki pırasa ve nohutu çöpe atıcam...
pofffffffffffff
yalancı sancıların mı başladı. şu an olabiliyormuş. bak netten istersen
he he ben de yolda tembihliyorum ama yemeye başladığımda gözüm dönüyo biri tabağıma elini uzatsın hırlıyorum hemen. sofrada hulk'a dönüşüyorum. eşim de yarasın tosunuma diyoayy canım ya kendimi gördüm bi an sende
hamileliğim boyunca hep dikkat ettim kaçındım
ama şimdi bende dur diyememeye başladım
hamburger falan istiyo canım hele yılbaşı mahvetti beni resmen
bahanemde hazır bu zamna kadar hep dikkat ettim şimdi
azcık yiyebilirim diyorum eşimde dayanamıyor gidiyoruz yemeğe
giderken tembih ediyorum baka bnmkilerden ye ben vermesem bile
ne kadar az yersem o kadar iyi diyorum ama nolcak bilmiyorum
bildiğim tek şey bi kere deldinmi kuralları gerisi geliyor
rakı içtim ya varmı ötesi kardeşim resmen şok geçirdi sen nasıl
yaptın böle bişeyi hiç beklemezdim diye offf offff
kilomu duy da acızk sevindirik ol 62'den 75'e geldim. gerçi düşük tehlikem yüzünden 2 ay evde yattım, annem baktı bana sabah akşam yedirdi ben de kıpraşmadım bile fena aldım. şimdi de iştahımın maşallahı var. geceleri burnuma yemek kokuları geliyohahahahah cnm cok tatlısınn ama dikkat et sırf seker depoluyorsun :26: kaç kilo aldın mereak ettim
sigarayı ben bırakmadım onu beni bıraktı be petuş. hatta bak aradan eski sevgilisini özleyince gizli numardan arayan tipler gibi eşimin elinden kapıp 2 nefes çekiyom.delüüüm benim..
canım kendini kastır sıktır bişi yap..sırf proteinle nişastayla olmaz..
sen sigara içyodun dimi? yani sigarayı nasıl bıraktıysan bu dönemde sebzede yiyebilirsin..
yani eşini düşün..düşünsene aşıksın adama...
aşkın meyveside gelio..onlarla daha uzun daha sağlıklı günler geçirmek istemezmisin??????
Allasen ne koyuyolar sizin orda o lavaşın içine, çiğ köfteyi diyonuz da onu mu diyemiyonuz, nedir bi orda mı yapıyolar mereti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?