ona ne mal olduğumu iyi biliyorum diyelimnefrazen ıspanakları çöpe atasım ve eşimi arayıp çiğ köfte hamburger ne varsa getir diyesim geldi.
O nasıl bir anlatış. bir insan bu kadar mı güzel anlatr kendini
aynennnnn ya.. verdiğim bütün gazı geri alıom nefrazen ya.... bende giderken önce çiğköfteciye uğrucam...eve gidincede yaygara yapcam o lavaşın içine konan şeyden istiom die.. evdeki pırasa ve nohutu çöpe atıcam...
pofffffffffffff
di mi petuş biz isim vermediydikneblim ben ya..
kendimden geçtim burda beaaa
tantuni taammı tantuni..günaaaa senin boynuna..
Allah seni ne etmesin nefrazen bütün topiği bu akşam günaha sokacaksın
Anlattıklarından yola çıkarak anladığım sadece patates ile aranın çok iyi olmadığı
Vallahi insanın canı çekiyor benim de arada yalnız o basküle çıkınca hissettiklerim daha ağır oluyorKendime dur diyorum
Çok canım çektiğinde de tadımlık gibi bol bol çiğneyerek tüketiyorum. Ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ki minik kuşum, bal böceğim, hayatımın "İnci"si bir "Tanem"için... ve kendim için arkadaşların da dediği gibi sebze ve meyve ağırlıklı yenildiğinde kilo da alınmıyor tabi eti de eksik etmemek lazım. Çeşitten kıvamında. Cidden insanın morali bozuluyor kilo alınca bu kadar dayandık tutun kendini şunun şurasında 3 ay kaldı şaka gibi... 100 den geriye saymaya bile başladık. Ya da yediysen yakmak için yürüyüş yap kendine hedef koy... Alınan kilo verilir mi bilemiyorum ama en azından daha fazlasını almamak için dikkat etmekten başka çaremiz yok. Kadınlar için cidden önemli her ne kadar takmam ben ya desek de aynaya bakınca iş değişiyor
1- mayonezde çiğ yumurta var yasak bize.
2- patateste pişmişte özellikle şeker var. şekerin artar. hiç bir besin değeride yok. ve patatesin geniyle çok oynandığı için gerçek patetes kalmamış ne kadar güzel olsada tadı yeme. ne sana ne bebişe yararı var.
ama ama... :26::44:hehhhhh olacağı oldu işte ben aradım kocamı yapma bişey istemiyorum çiğ köfte yiycem dedim hıh!! olcak iş mi bu şimdi pis gadınlar siziiiii
cnm ben de son 10 dkdır kahkaha atıyom pc başındanefrazen sen süpersin yaeve gider gitmez fırına patates atıp onu deli gibi yiycem ve bu hafta kesin bol acılı bir çiğ köfte yiycem çok guldurdun benı ya Allahda seni güldürsün emi
ben kaçiyoruuum kıslar öptük oğluşumla hepiniziii.. evime gidip sağlıklı sağlıklı tarhana çorbamı içiiiim ben
ben kaçiyoruuum kıslar öptük oğluşumla hepiniziii.. evime gidip sağlıklı sağlıklı tarhana çorbamı içiiiim ben
selam herkese..
şeker ölçümümü yaptırdım cumartesi günü. 50 grlıktan. 142 çıkmış doktor iyi dedi. ama sen yine hamur işi ve tatlı yeme dedi. ben zaten dikkat ediyodum ve canım istemiyordu. ama geçen hafta coşmuştum. kahvaltıda simitler börekler,, bide yılbayşı partisinde kurabiye yemiştim. üstünede grip oldum. cumadan beri foşur foşur. ve ateşimde çıkıyor sanırım üşüyorum ve ev çok sıcak aslında. kum düşürüyomuşum bu arada. su içmeye devam. 2 lt. yeterli dedi doktor. bebişimi gördüm çok tatlıydı maşallah. gerçi doktor bakmak istemedi. çok sık olmasın dedi. ama benim bebiş tersti geçen gittiğimde. popo rahmime doğruydu. görememiştik. kilo alımım iyi dedi doktor haftada 500 gr. almamız gerekmekteymiş.
bu arada bende kayınvalideme sinir olmaya başladım. kızını beklicekmişiz alışverişe gitmek için. taaa maraştan gelcek. çok hevesliymiş.
bende yok dedim. ben o zamana kadar beklemeyebilirim dedim.
sonra eminönüne gitmeyi düşünüyoz. kürkçü hana gidelim dedi. bende yok ben havuzlu hana gitmek istiyorum dedim.
aldığımız yeni doğan kıyafetleri vardı. onları gösterdi eşim. hımm güzelmiş dedi. arkadaşımız vermişti bir tulum ayy çok güzelmiş dedi. sanıyorki o yenidoğanı ben aldım. halbuki eşim beğendi.
ayy çok sinir oldum ya. eşime de dedimki başbaşa gidelim durun bakalım nolcak :44::44:
büyük ihtimal ben herşeyi oluruna bırakcam her zamanki gibi. uğraşmıcam.
nilya_nilya, saremiss, melisssssa, kumsal540, Lolllypop+, ruyanaz, seymanaz, ipekkelebek, ASLIT, bahardan, dilsahh+, kadinsukadin, PetunyaPet+, cheerfulsky, nefrazen, eyval, PEMBEGREYFURT, zynpmr
full takımız bu akşam yine heee
tebrikler bize
bi de içimize giren şu yemek canavarına biri dur desin.....
offffffffffffff kumsal susssssssss :26:
yaa cANIM sımdı cok fna lahmacun ıstedı acılı yanında da ayran oluoooorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ne yaaaaa ,patAtesle başlayıp çiğ köfte ve tantuniden çıkmışınızzzya cnım ç.ğköfte istediii
nedeeeeen faydalı bilgi ve tavsiye yani
bai bai cnm..
benimde mercimek çorbam pırasam ve nohut yemeğim var..
ne çiğköftesi nea tantuni yaaaa...
misss gibi onları yirim ya..
dün emek emek yaptım onları ya..
amcamın kıllı ellerinden çıkan çiğköftede neymiş..öğğğğğ
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-30.html#post22451380
alışverişe gidince herşeyi almak istiyorum ama allahtan taşıyamam die fazla yüklenmiom
işta kızıma bugün aldıklarım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-30.html#post22451380
alışverişe gidince herşeyi almak istiyorum ama allahtan taşıyamam die fazla yüklenmiom
işta kızıma bugün aldıklarım
ben ayak parmaklarımla bile cimcikliyebiliyorum ellerimi tuttuğu zaman, hatta bacak kıllarını yolabiliyorum ayak parmaklarımla. küçükken abim beni çok hırpalardı hep ellerimi tutardı o zamandan alıştım ayaklarımı maymun gibi kullanabilmeyeolsun ya her aşka lazım arada aikido karate... ben de zaman zaman tercihimi bu yönde kullanıyorum ve çimdiklerimi de ekleyerek kendimce bir yorum katıyorum
valla ben sadece patatesin adını verdim onu da özendirici şekilde şey etmediydim ben yaaaabu ne yaaaaa ,patAtesle başlayıp çiğ köfte ve tantuniden çıkmışınızzzya cnım ç.ğköfte istediii
işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar. ben yemek yapsam oturup yicem ama ama yapamıyom işte ufluyom yapmıyom. sıkılıyom evde tek. akşam kocam gelsin ona malzemeleri soydurtup çorba yapcam.bai bai cnm.. benimde mercimek çorbam pırasam ve nohut yemeğim var.. ne çiğköftesi nea tantuni yaaaa... misss gibi onları yirim ya.. dün emek emek yaptım onları ya.. amcamın kıllı ellerinden çıkan çiğköftede neymiş..öğğğğğ
ben ayak parmaklarımla bile cimcikliyebiliyorum ellerimi tuttuğu zaman, hatta bacak kıllarını yolabiliyorum ayak parmaklarımla. küçükken abim beni çok hırpalardı hep ellerimi tutardı o zamandan alıştım ayaklarımı maymun gibi kullanabilmeye
valla ben sadece patatesin adını verdim onu da özendirici şekilde şey etmediydim ben yaaaa
işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar. ben yemek yapsam oturup yicem ama ama yapamıyom işte ufluyom yapmıyom. sıkılıyom evde tek. akşam kocam gelsin ona malzemeleri soydurtup çorba yapcam.
çok tembelim çok.
iyi akşamlar kızlar nıhayet gelebildim
mınık kızım 867 gr 36 cm olmuş dr herşey yolunda dedi şeker testı ıstemedi benımde canıma mınnet:)
3 haftada 3 kılo almış bulunuyorum mart sonuna kadar daha kaç alıcam ondan haberım yok valla:))
selam herkese..
şeker ölçümümü yaptırdım cumartesi günü. 50 grlıktan. 142 çıkmış doktor iyi dedi. ama sen yine hamur işi ve tatlı yeme dedi. ben zaten dikkat ediyodum ve canım istemiyordu. ama geçen hafta coşmuştum. kahvaltıda simitler börekler,, bide yılbayşı partisinde kurabiye yemiştim. üstünede grip oldum. cumadan beri foşur foşur. ve ateşimde çıkıyor sanırım üşüyorum ve ev çok sıcak aslında. kum düşürüyomuşum bu arada. su içmeye devam. 2 lt. yeterli dedi doktor. bebişimi gördüm çok tatlıydı maşallah. gerçi doktor bakmak istemedi. çok sık olmasın dedi. ama benim bebiş tersti geçen gittiğimde. popo rahmime doğruydu. görememiştik. kilo alımım iyi dedi doktor haftada 500 gr. almamız gerekmekteymiş.
bu arada bende kayınvalideme sinir olmaya başladım. kızını beklicekmişiz alışverişe gitmek için. taaa maraştan gelcek. çok hevesliymiş.
bende yok dedim. ben o zamana kadar beklemeyebilirim dedim.
sonra eminönüne gitmeyi düşünüyoz. kürkçü hana gidelim dedi. bende yok ben havuzlu hana gitmek istiyorum dedim.
aldığımız yeni doğan kıyafetleri vardı. onları gösterdi eşim. hımm güzelmiş dedi. arkadaşımız vermişti bir tulum ayy çok güzelmiş dedi. sanıyorki o yenidoğanı ben aldım. halbuki eşim beğendi.
ayy çok sinir oldum ya. eşime de dedimki başbaşa gidelim durun bakalım nolcak :44::44:
büyük ihtimal ben herşeyi oluruna bırakcam her zamanki gibi. uğraşmıcam.
selam kizlar ben geldim.1 haftadir yoktum.tatile gittik esimle.epey bi ilerlemis topic.nasil okucam gecmisi bilmiyorm:)epey buyuduk teyzeleri biz.artik hareketlerini cok net hissediyorum prensesimin.donmeleri filan.uzanmaya goreyim hemen basliyo.ama bende agirlasmaya basladim.temizlk filan zor geliyo artik yapmasi.1 haftada evde yoktuk her yer camasir oldu.yika yika mahvoldum.10 gun sonra kontrolumuz var.ozledim daa bebisimi.
selam kizlar ben geldim.1 haftadir yoktum.tatile gittik esimle.epey bi ilerlemis topic.nasil okucam gecmisi bilmiyorm:)epey buyuduk teyzeleri biz.artik hareketlerini cok net hissediyorum prensesimin.donmeleri filan.uzanmaya goreyim hemen basliyo.ama bende agirlasmaya basladim.temizlk filan zor geliyo artik yapmasi.1 haftada evde yoktuk her yer camasir oldu.yika yika mahvoldum.10 gun sonra kontrolumuz var.ozledim daa bebisimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?