2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
nefrazen ıspanakları çöpe atasım ve eşimi arayıp çiğ köfte hamburger ne varsa getir diyesim geldi.
O nasıl bir anlatış. bir insan bu kadar mı güzel anlatr kendini
ona ne mal olduğumu iyi biliyorum diyelim
bi de meslek editörlük olunca anlatım az buçuk şekilleniyo ayıptır sölmesi

ayy çatladım gülmekten eşimi arayıp anlattım o lavaşın arasına konan şey kısmı güldürdü onu da

neblim ben ya..
kendimden geçtim burda beaaa
tantuni taammı tantuni..günaaaa senin boynuna..
di mi petuş biz isim vermediydik

hehhhhh olacağı oldu işte ben aradım kocamı yapma bişey istemiyorum çiğ köfte yiycem dedim hıh!! olcak iş mi bu şimdi pis gadınlar siziiiii
ama ama... :26::44:

nefrazen sen süpersin ya eve gider gitmez fırına patates atıp onu deli gibi yiycem ve bu hafta kesin bol acılı bir çiğ köfte yiycem çok guldurdun benı ya Allahda seni güldürsün emi
cnm ben de son 10 dkdır kahkaha atıyom pc başında

ben kaçiyoruuum kıslar öptük oğluşumla hepiniziii.. evime gidip sağlıklı sağlıklı tarhana çorbamı içiiiim ben

bai bai cnm..
benimde mercimek çorbam pırasam ve nohut yemeğim var..
ne çiğköftesi nea tantuni yaaaa...
misss gibi onları yirim ya..
dün emek emek yaptım onları ya..
amcamın kıllı ellerinden çıkan çiğköftede neymiş..öğğğğğ

ş u kötü k.valideler geberse de kurtulsak nasıl olurrr

offffffffffffff kumsal susssssssss :26:

yaa cANIM sımdı cok fna lahmacun ıstedı acılı yanında da ayran oluoooorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu ne yaaaaa ,patAtesle başlayıp çiğ köfte ve tantuniden çıkmışınızzz ya cnım ç.ğköfte istediii

Yahuu yapmayın gözünüzü seveyimmm yapmayınnnnn
Beni de baştan çıkarmayın layy layy layyy layyy hiç yazdıklarınızı okumadım ki çiğ köfte de neymiş ayy hele adana dürüm
Ben bugün sebze yicem arkadaşlar sonra ağlamayın ama yokkk totom büyüdü, yok bu bana ne kadar kilo almışsın dedi yok toktorum kızdı
Verin şu toktorların numaralarını sizi şikayet edeceğim
Gidem de şöyle kereviz alayım çiğ çiğ rendeleyip bol sarımsaklı yoğurtla karıştırıyım hem sebze hem kalorisi düşük sonra canınızın çekmesi bu tarafa doğru yönelsin hadi bakalım ne diyooom kerevizzzz neli yoğurtlu sarmısaklı

becerikli hatunsun vesselam

olsun ya her aşka lazım arada aikido karate... ben de zaman zaman tercihimi bu yönde kullanıyorum ve çimdiklerimi de ekleyerek kendimce bir yorum katıyorum
ben ayak parmaklarımla bile cimcikliyebiliyorum ellerimi tuttuğu zaman, hatta bacak kıllarını yolabiliyorum ayak parmaklarımla. küçükken abim beni çok hırpalardı hep ellerimi tutardı o zamandan alıştım ayaklarımı maymun gibi kullanabilmeye

bu ne yaaaaa ,patAtesle başlayıp çiğ köfte ve tantuniden çıkmışınızzz ya cnım ç.ğköfte istediii
valla ben sadece patatesin adını verdim onu da özendirici şekilde şey etmediydim ben yaaaa

işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar. ben yemek yapsam oturup yicem ama ama yapamıyom işte ufluyom yapmıyom. sıkılıyom evde tek. akşam kocam gelsin ona malzemeleri soydurtup çorba yapcam.
çok tembelim çok.

iyi akşamlar kızlar nıhayet gelebildim
mınık kızım 867 gr 36 cm olmuş dr herşey yolunda dedi şeker testı ıstemedi benımde canıma mınnet:)
3 haftada 3 kılo almış bulunuyorum mart sonuna kadar daha kaç alıcam ondan haberım yok valla:))

anam benim herifim egeli..
ot olsun onun olsun:)))
büyük bi aşkla yapıom ben yemeklerimi...ben onun için yaptığım ütüden yıkadığım çamaşırdan herbişeyden zevk alıom..
aşkımı katıom o pırasaya o çorbaya...zaten severim mutfağı...beyim sevio ya yemeklerimi hepden daha çok seviom

selam kizlar ben geldim.1 haftadir yoktum.tatile gittik esimle.epey bi ilerlemis topic.nasil okucam gecmisi bilmiyorm:)epey buyuduk teyzeleri biz.artik hareketlerini cok net hissediyorum prensesimin.donmeleri filan.uzanmaya goreyim hemen basliyo.ama bende agirlasmaya basladim.temizlk filan zor geliyo artik yapmasi.1 haftada evde yoktuk her yer camasir oldu.yika yika mahvoldum.10 gun sonra kontrolumuz var.ozledim daa bebisimi.

ben 1 kiloyu geçmişlerdir diodum sevda ya....1 kilo olmamışlarmı demek daha:44::44::44:
bende cmt gidcem...
herşeyin yolunda olmaına sevindim cnm..gözün aydın...
kilo da bugün topikçek koyverdik cnm..no panik...

geçmiş olsn cnmm takma dıcem ama olmuoor pffttttttttt

ne kaaa kalbi temizim...biraz önce aklımdan geçiodun..
didim yok yok iidr elin afrikalarında neti kesilmişitr die..
hurşik tatillerdeymiş meğemse....

hoşgeldin cnm bnmm iyi olmana sevındım evet o agırlasma herkeste olmaya basladı snrm yavas yavas yandık bakalım :))) benımde haftaya kontrolum var heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…