ben 1 kiloyu geçmişlerdir diodum sevda ya....1 kilo olmamışlarmı demek daha:44::44::44:
bende cmt gidcem...
herşeyin yolunda olmaına sevindim cnm..gözün aydın...
kilo da bugün topikçek koyverdik cnm..no panik...
çok güzeller
seni benim kızın sponsopu ve menajeri yapmak istiyorum
Canım çok güzeller gerek hastane çıkışı gerekse elbise o nasıl bir elbisedir yerim yerrr maşallah güle güle kullansın bıdığın... Nazar: Nazar:
iyi akşamlar kızlar nıhayet gelebildim
mınık kızım 867 gr 36 cm olmuş dr herşey yolunda dedi şeker testı ıstemedi benımde canıma mınnet:)
3 haftada 3 kılo almış bulunuyorum mart sonuna kadar daha kaç alıcam ondan haberım yok valla:))
1 kılo değiller daha galıba ama senınkı azıcık öndeydı belkı 1 kılo olmuştur
ozmana 27 3 felan oluyon sanırım 1 kılo olabılır yağmurumuz:)
neyse artık açlık çok dunyaları yesem yerım yanı tutmuş halım bu :)) ıyıkı tutuyorum
şunun şurasnda ne kaldı 3 ay bıle yok şubat ta gıdıcem ben bırdahakıne kocamn olur artık ozman
ben 1 kiloyu geçmişlerdir diodum sevda ya....1 kilo olmamışlarmı demek daha:44::44::44:
bende cmt gidcem...
selam kizlar ben geldim.1 haftadir yoktum.tatile gittik esimle.epey bi ilerlemis topic.nasil okucam gecmisi bilmiyorm:)epey buyuduk teyzeleri biz.artik hareketlerini cok net hissediyorum prensesimin.donmeleri filan.uzanmaya goreyim hemen basliyo.ama bende agirlasmaya basladim.temizlk filan zor geliyo artik yapmasi.1 haftada evde yoktuk her yer camasir oldu.yika yika mahvoldum.10 gun sonra kontrolumuz var.ozledim daa bebisimi.
ben gidiorummm
öptümmm
ooğğ maşallah miniğimizee
toplamında kaç kilo aldın balım sen ondan haber ver
hııı...en son 24+2 de gittim 720 gr dı...haftada 100-150 alıodur bu haftalarda die düşünyorum..
27+2 olcak cmt günü....1100-1200 die hesaplıodum kafamda:))
çok alıştırmim o fikre yinede ben kendimi...
açlık git gide büyyo ya...bendede fena atıştırma ve pis şeyleri yeme isteği ve eğilimi var...
petuş 28. haftanın sonunda 1050 oluyo yani boşyere kendini kandırmaa
ne kaaa kalbi temizim...biraz önce aklımdan geçiodun..
didim yok yok iidr elin afrikalarında neti kesilmişitr die..
hurşik tatillerdeymiş meğemse....
evet sanırsam ben biraz fazla uçtum((
hep diodum 7 kilo aldım 1 kilosu yağmur die
sağol tatlım, toplamda taaam 10 kılo aldım
aynen bu akşam dizim var koca bı cıpsle kola alıp içmeyı düşünuyorum
ama yok ben cıpsın yanına süt alim ahaha ne mukemmel olur
7 ne zaMAN oldu bee daha az değilmiydi biz coştuk haaa ben korkudan tartılamıyorum bile face de baktım sen de benim gibi tombikyus ve aynen benim gibi koca zayıfcık ah be ne olcak halimiz
güzel günlerde giysin inş...http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-30.html#post22451380 alışverişe gidince herşeyi almak istiyorum ama allahtan taşıyamam die fazla yüklenmiom
işta kızıma bugün aldıklarım
yok ben kocamı şımartmıyom öle sevgiyle filan başlarda öleydim ama bigün bana dedi ki beni çok sevme, hayatta hiçbişeyin başına çok koyma abartı iyi değildir filan...anam benim herifim egeli..
ot olsun onun olsun:)))
büyük bi aşkla yapıom ben yemeklerimi...ben onun için yaptığım ütüden yıkadığım çamaşırdan herbişeyden zevk alıom..
aşkımı katıom o pırasaya o çorbaya...zaten severim mutfağı...beyim sevio ya yemeklerimi hepden daha çok seviom
benim tam 3 hafta önce 25. haftada 750 grdı, haftaya yani 29. haftamda gitcem şöle 1250 filan gelir heralde aşşası kurtarmazben 1 kiloyu geçmişlerdir diodum sevda ya....1 kilo olmamışlarmı demek daha:44::44::44:
bende cmt gidcem...
ossun yawrım werriss
bende 10 kilo almışımdır yani yuwarlarsak
cips we süt müüü ıyyyyhh
güzel günlerde giysin inş...
sütü her neyle olursa olsun yeterkı soğuk olsun içerim bayılıyorum :))
zayıf hamıle kaldın yavrum sen çıtırdın alsanda al yanııı ıbişey o lmaz nasıl olsa verıyosun görduk oğlundan sonr ansıl zayıflamışsın:)
kızlar bende göbişimi ekledimD:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-39.html#post22452082
2 hafta sonra gör sen onu nassı kocaman olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?