2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bu yazdığım jeli duyan yada çevresinde kullanmış olan varmı?:18::18:zaman yaklaştıkça korku sarıyor vallahinassı doğurcam bilemiyom heeçç
haa birde bşy daha soracaktım ayrıntılı ultrason raporunda bebeğin makat pozisyonunda olduğu yazıyodu yani kafası yukarda ters şuandadedi doktor kaçıncı hafta da dönecek benim cimcimem bu konuda bi fikri olan varmı peküüü

yok cnm hıc duymadım ... cnm daha bebek doner merak etme D: göbişim burda

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-39.html#post22452082

canım ya çok tatlısın...gerçekten çok güldüm bu ne patates aşkı....demek cips al diye yalvarıyorsun...bu hamilelik nasıl birşey kardeşim, derlerdi de inanamazdım. ben de de bir portakal aşkı var sorma...her gün 4-5 tane yiyorum. pazarda kokusunu duyunca kendimden geçiyorum...portakalla aramda bir aşk var tipi bile bir başka geliyor.
kızartmaya ben de çok yüklendim. ketçap mayonezle yeme bari. havalarda soğuk dışarı çıkıp yürüyemiyoruz da zaten ondan çok kilo aldık.

hafta sonu doktor amcamızdaydık bizde bebeğim 24+2 de 843 gram çıktı ..biraz geçmişi okuyabildim benim bebeğim aynı haftada ki bebişlerimize göre fazlamı irii ? doktor 600-700 civarı olmalıydı dedi benim haftamdaki arkadaşlar 600-700 gramlarda ..doktor beni de bebeği de diyeti sokacakmışş..bebeği normalleştirmeliyiz dedii..24 haftalık olmamıza rağmen değerleri 26.haftalarda ...doktor öyle bir söylediki bunu oğlum büyümüş diye sevinemedim doğrusu sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

hmm cnm hıc bı fıkrım yok cunku hala doktora gıtmedım onumuzdekı hafta gıdıcem ama bıraz fazla gibi geldı bana

şeker hastası mısın. gerçi doktor tahlil yapmıştır ama...genelde şeker hastalarının bebekleri iri oluyor

Sizin hesaplarınız uyoyomu buna bnmki uymuyo 200gr daha az buna gore

Yaaaaa ben de aynıyım cips konusunda 2 günde bir limitim var 1 paket orta boy yememe izin veriyor benimki. Bir ara o kadar bıktı ki ilk dönemlerde cips almaktan, markete gittiğinde 10 paket alıp geliyordu. Saklasam bulursun sen diye ortaya koyuyordu. Yememek için zor tutuyordum kendimi Şimdi gene biraz sınırlamaya çalışıyorum kendimi ama 2 günü geçemiyorum

yaa cnm sorma hamileyken yiyip yiyip kilo almayanlara hayranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya bende bende ne yapacagım 10 kg nerdeyse almısım ya bırde wc sorunu var bende sizde de kabızlık varmı ne yapıyorsunuz ve çok hızlı kg alıyorum aslında oyle cok ta yemıyorum ama

Off off yine kabus konu kilo acılmıs bnde 7 8 kilo aldım ve asıl kilo alınacak zamana geldk bu haftadan sonra bebekler yaklasık 150 200 gr alırmıs hiç almasak yarım kilo alırız haftada geriye 15 hafta vr 7.5 8 klo garanti ee bide tutamıyoruz agzımızı yandık yandık bnm simdiden bacaklarım agrıyo 3 4 saat aykta durayım tmm ogece uyku yok

Benim kemikler sorunlu bir de. Göğüs kafesindeki kemikler batma yapıyor bir sene olacak, bel kemiği yamukluğundan kaynaklı. Geçen kış sırt-kemik ağrısından bittim. Ağrı kesici kullanıyordum o zamanlar. Ama şimdi hamileyim ilaç da kullanamam. Azıcık kilo alsam hemen belli ediyordu kendini. Şimdi gene başladı o kemik ağrıları. Acaba biraz daha kilo aldığımda sorun yaratır mı diye düşünmeden edemiyorum. Tabi bir de normal doğuma engel olur mu diye şüpheleniyorum, normal istiyorum çünkü. Kemikler battıkça sanki bebişin canı acıyor gibi hissediyorum.

Bnm normal dogum hiç aklımda yoktu ama bu kont de doktorum olursa normal dogurtalım seni dedi son ayki kont de belli olur daha kolay olur dogumn dedi sezeryan sıkıntı yaratacak gibi dedi korkuyorum valla bnde normal dogumdan kesnlkle yapamm diyodm ama simdide iinci cocuk olsun die normal de olsun istiyorum sonucta sezeryan olursa bnm yapısıklık iyice artacak diger dogum dahada zor off valla zor işler daha cokk vr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…