2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İlk doğum normal olursa nasıl olsa ikincisi sezaryen olabilir ama ilki sezaryen ise ikincisi de öyle olmalı. İkinciyi normal yapanlar yok mu var ama riskli olduğu söyleniyor. Eğer bir sağlık problemim olmazsa kesinlikle normal derim evde bile doğursam Aklımda şu senaryolar var son günlerde; hastaneye yetişemezsem, ya evde doğurursam, ya arabada doğurursam, ya tek başıma olursam. Paronayak mı oluyorum ne

ben de şimdi doğum hikayelerini okuyodum...ooofff kalbim daralıyor kızlar okudukça....hatta dün gece rüyamda iç çamaşırımda kan vardı beni zorla doğurtuyorlardı yalvardım ne olur bebeğim içimde biraz daha büyüsün dedim

bnde su epudural norml dogumu arastrdm iyice korktum norml dgumda da canlı canlı dikiliyomusss ayyyy tırsıyormmmm

portakal aşkı bende de var bi süredir, eskiden mandalina severdim portakal 40 yılda bir yerdim olmasa aklıma gelmezdi şimdi burnuma portakal kokusu geliyo sürekli. geçenlerde gece vakti canım portakallı aşure çekti öyle böyle değil ağzım sulandı filan. evde aşure vardı ama içinde portakal yoktu çünkü normalde hiç sevmem aşureye portakal katılmasını. dedim benim bücürcanım portakalın tadını bilirmiş de annesinin de canını çektirimiş

ooooffff çok sağlam irade brrravooo

parisssss dün gece rüyamda seni gördüm...
çok komikti yea..
sen bizim apartmana taşınyodun, ikimizde nasıl sevinyoduk falan..
sen sürekli petuş teyzeside kızıma cicikler alcakmış falan diosun..
diorum bişiler almak farz oldu kadın o kadar söyledi:))))
gidip bi hediye sepeti yapıorum senin kıza, içine bodyler zıbınlar çoraplar önlükler falan yapıorum
veeeeeeeee en ilginci bunların hepsini mavi renkde yapıorum:))))

rüyalarda kavuşuruzzzzz

enemmmmm ne diyin gızzz senn mavimi
ya bende gördüm geçen mavili şeyler aldığımı hayır olsun yaa.. doktorada teyit ettirmeyi unutmuşum zaten bu randevuda 1 ay daha beklicem

ay ne yüzsüzmüşüm zorla hediye aldırıyom söylene söylene

bu arada günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

evet ya bende diom ne yüzsüz kadın:))
walla gülüm bilmom maviydi aldıklarım hep...ama ne sende hiç şaşırmıodun bunlar nie mavi die:)))

bide kızlar markafonide bebedor ve dr.browns ürünleri satılyo, bilginize...

GÜNAYDIN BAYANLAR
nasılsınız bakalımmmm
ben dün çok heycanlıyım falan dedim ya
çıktı sonunda
yeni müdürüm geldi
6 yıldır çalıştığım ve çok iyi anlaştığım müdürüm gitti
yerine biri geldi
nasıl olacak bakalım
hakkımda hayırlısı artıkkkk
dua edin bana
kolay değil alışmak

günaydınnnnn.......

Hepinize günaydın!!!

Rüyan hayır olsun petuş parisin gönlünden geçen ne ise o olur inşallah.

Bu hepimizi baştan çıkaran nefrazen nerde

Bu arada dün o kadar geçen yimeklere rağmen gittim bezelyemi yaptım oturdum yedim.

Bir şey sorucam ben wc ye çıkamıyorum ya yine kilom yarım-bir arası artmış gibi duruyor yalnız tartıldığımda akşamları öyle çıkardı genelde 1 kilo daha fazla. Acaba diyorum bununla ilgisi var mıdır??

ya bende bende ne yapacagım 10 kg nerdeyse almısım ya bırde wc sorunu var bende sizde de kabızlık varmı ne yapıyorsunuz ve çok hızlı kg alıyorum aslında oyle cok ta yemıyorum ama

ben bekunis tablet kullanıyorum başka türlü olmuyo bitkiselmiş doktor öyle dedi o çok rahatlatıyo

evet ya..
bende evde o pırasayı yerken hep nefrazen aklımdaydı..
kendime sürekli tebrikler kızım tebrikler..brova sana...uymadın şeytana falan diodum
canım ben düzenli wc e çıkıorum..ama sbh ile akşam arasında en az 1 kilo fark oluo...bu fark bazen 2 kiloya bile çıkıom, gayret edersem:))

sağol canım gönlümden kız geçiyo doktorda kız dedi ama hala acaba diyorum kendi kendimee :)) hayırlısı olsun inşallahhh

günaydınlarrrrrr

evet akşam benide eşim gel istediğini aldım diye kandırdı
yerine koca bir tabak sabza yemeği çıktı

taamm bir hayalkırıklığı...
püfff....

günaydın kıslar... ağrıyan totoşum ve ben bugün de sürükleye sürükleye geldik işe....

petuş bak biz 28.haftaya giriyoruz 7 aylık mı demem gerekiyo acaba ama öyle deyince hamilelik 10 ay fln sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…