2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kıslar... ağrıyan totoşum ve ben bugün de sürükleye sürükleye geldik işe....

canım geçenlerde bi ara bende aynen öyleydim...
dr un verdiği magnezyum tozunu kullanmaz olmuştum..
sonra 3-5 gün o ağrıyı çekince hergün düzenli kullanmaya başladım yeniden, geçti çok şükür bi dahada olmadı..
ama düzenli içiorum artık

petuşşşş geçen konuşmuştukya yazayım dedimmm
facede sorunmu var ne anlamadım bişiyi 40 saate yazabiliyom. harfler eksik çıkıyo orda burdan yazim dedim

ben hacışakir granüllü deterjandan aldımm..
annemle konuştum nette böyle böyle yazmışlar üstünde topak topak kaldı deterjan yazmışlar dedimm
annemde olsun sen al dedi sıvı deterjanı şimdilik kullanma dedi.. bebeğin cildi çok hassas olacak sabun tozu daha sağlıklı ve iyi dedi. eğer topak topak kalırsa bi daha yıkarız sudan geçiririz nolcak dedi bende gittim dün hacışakir granüllü aldım...
dalin sıvıya daha sonra geçmeye karar verdim..
sen naptın neye karar verdin. ve diğer kızlar siz ne kullanacaksınız. bende artık yavaştan yıkamaya başlayım diyorum cicişleri.. yıkar ütüler hurca koyarım. şifonyeri alıncada dizerim içine

kızlar yaaa çok canım sıkkın,
benim kayınvalidecim ank da yaşamasına rağmen diş yaptırmaya bizim yanımıza geldi 2 haftadır bizde,benden hizmet bekliyo ya annemde yılbaşı için gelmişti, kadın resmen annemle bana kendine hizmet ettiriyo, ben anneme kıyamıyorum annem bana kıyamıyor,annem gitmek istiyor beni bırakıp gidemiyor,kadının hiç bişey umrunda değil yaaa, eşimlede aram bozuluyo onun yüzünden sinirlerim bozuldu iyice, ya ben hamileyim yaa günah değilmi bana köyde yaşamıyosun ki ankarada yaşıyosun git orda yaptır dişini haksızmıyım..

ya bu arada herkes bana yağmur diyo ya
şimdi yine tel çaldı yağmur hn. dediler bende çaktırmıyom buyrun dedim
bende kızıma yağmurmu koysamki petuşş hıı

yarın kontrolümüz var onu bekliyorum, burdaki doktorlar varis olabilir falan diyolar korktum çok... iri de diyo ki ağırlaştığın için olabilir var ya eğer sebep buysa bilemiyorum kalan üç ay nasıl geçer... magnezyum olsa iyi olur vala en azından çözümü var... ağırlaştım demek iice dombili oldum artık bacaklarım tartmıyor demek anaaaaam ne salak bi şey yaaa nolur ağırlaştım diye olmasın

faydalı bi konuya değindin bebem..
walla bende muallaktayım o konuda..çünkü bende makinamda daha hiç sıvı deterjan kullanmadım..
yani nasıl konulur nasıl kuallnılır bilmom..geçen promosyon vardı kendimiz için omo sıvı aldım..öylece duruo..
toz deterjan bölümüne koydum akıp gitti, bilemedeim yani kullanmayı zaten..
annen çok mantıklı konuşmuş...bende bi alışveriş listesi var buraya biri eklemişti..
orda hacışakir granüllü öneriyor bi çok kadın demiş...ama geçen o denk geldiğim forumda erimedi mahvoldu demiş...
şimdi sen söyleyince kafama yattı bende granüllü alim o vakıt hıı..önce bi deneme yaparız kendi çamaşırlarımızda olmazsa:)))
offf yaaa bunlar belli bi yaşa gelince sıyıryomu aceba
yoksa sıyırmış numarasımı yapıo:44::44:
ya bu arada herkes bana yağmur diyo ya
şimdi yine tel çaldı yağmur hn. dediler bende çaktırmıyom buyrun dedim
bende kızıma yağmurmu koysamki petuşş hıı

walla guzum ömrümde aklıma gelmeyen bi isimdi yani yağmur..
biz hiç kız ismi düşünmedik bilyon, şehzade beklioduk ya::)))
eşime dedim kız olursada damla olsun..eşim dedi damla değilde yağmur olsun...
ama ama dedeim..yağmur yağmur dedi...sonra ertesi gün öğrendikki kız...
eşim yağmur aşağı yağmur yukarı, alıştırdı beni...
böyle çok naif, nazlı, minnak bi kızçeyi anımsatıo bana:)) hayırlısı inş..ben hayır demem guzum yağmırlarımız olur onlar bizim:))

oy oy... ne sıkıntı yaaa... düşüncesiz insanlar....

bendeki o ağrı olduğunda tam kontrolüm vardı..
dr nasılsın dedidiğinde dedim böyle böyle....ama dedim magnezyumu içmiodum sanırım ondan oldu..bi kaç gün düzenli kullanim geçmezse hbr verrim dedim..
dr um dediki ondan değil, bebek buyudukçe kalça kemiğine olan baskı artıo..
o baskıda kalça kemiği etrafındaki sinirleri zedeletio, kemik sinirlere baskı yapıo dedi..
bi kaç güne geçmezse fizik tedaviciye gönderim dedi..
taam taam dedim bende..
walla düzenli içtim magnezyumu geçti...dr umdan daha ii teşhis koydum kendime:)))

kızlar artık oturup kalkarken karnımda bi acı ve dolgunluk hissediyom değişik bişey allah yardımcımız olsun son ayları düşünemiyorum artık bide evim 5.katta asansörde yok ölüyom basamakları çıkarkene

bende gece yataktan doğrulurken ve dönerken çok zorlanıom ya bide korkuom yani..
benim evde 5. katta
10 dakikayı buluo çıkmam..her katta dinleniom...ona rağmen nefes nefese çıkıom..

voooo inş geçer ya... :18:

sağol canım gönlümden kız geçiyo doktorda kız dedi ama hala acaba diyorum kendi kendimee :)) hayırlısı olsun inşallahhh

petuş bak biz 28.haftaya giriyoruz 7 aylık mı demem gerekiyo acaba ama öyle deyince hamilelik 10 ay fln sürüyo

Benim de aklımdaydı inan hatta eşime anlattım güldü halimize. Çok alemsiniz yaa demek ki canları çekmiş bak istersen gidip alalım diyor dedim bari sen yapma brütüsss can dedim
Evet benim de en az 1 kilo oluyor çok normal aslında kilo farkının olması bir düzene girse benim de çok iyi olucak bir düzenli bir düzensiz... Ben yemekten sonra 2 saat dedin mi uyuyorum gözlerim kapanıyor tutamıyorum kendimi bir üds için kursa gideyim diyordum iyi ki gitmemişim ders bile çalışamazdım muhtemelen artık doğum izninde hallederim daha iyi olur...

Paris gönlünden geçen olacaktır inan kalbini ferah tut sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur inşallah, amin canım.

Ben 7 ye doğru yol alıyoruz diyorum hala çözemedim doğurucam hala da çözemicem eminim

ya inanmıyorm böyle insanlara yaaa
insan bile demek istemiyorum Allahın cezaları....

petuş bak biz 28.haftaya giriyoruz 7 aylık mı demem gerekiyo acaba ama öyle deyince hamilelik 10 ay fln sürüyo

o haftalara göre ay listesinde 27. haftayla birlikte 7. ay başlıyor..
nie bu konu bu kadar çok kafa karıştırıoki ben anlamadım..
zaten regli tarihine göre hesaplayıncada aynı hsp oluo..
30 hazirandı son regli tarihim..
her ayın 30 undan 30 una 1 ay desem..30 mart 9. ay doluo..zaten dr da beklenen doğum tarihine 4 nisan dio şimdilik..
9 ay 10 gün değilde ; 9 ay 4 gün işte...:)))
her 1 ayı 1 ay gibi say gitsin yani..

tartıldım veee annemin beni dana gibi beslediği 1 haftada sadece yarım kilo almışım çok mutluyum çokkk ben2 kilo fln bekliyodum

Allah yardımcın olsun canım, ben elimden geldiğince kayınvalidemden uzak duruyorum yüz bulsa sürekli gelecek ve evimde herşeye karışacak bu güne kadar ne maddi ne manevi bir yardımda görmedim ancak yemek yer oturur bilmişlik taslar ve çok iddacıdır. Neyseki annem sağolsun bana maddi destek oldu da 15 günde bir temizlikçi kadın getirmeye başlayacam. Bana birşey yapsa artık sürekli tekrar edip duracak ona minnet etmek istemiyorum. Ben evimde özgür olmayı severim çok konuşmaya da gelemiyorum. Doğumdan sonra inşallah gelmez, nasıl olsa annem gelecek, nasıl olsa temizlik için de bayan gelecek, kendi ne yapacak annem yemek hazırlayacak masraf edecek o da oturup yiyecek.

Bahsettiğiniz kalça ağrısı bende de başladı belimden kalçama oradan bacağıma yayılıyor damar çekiliyor gibi, bu ağrı geçer mi, kullandığınız ilaç var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…