günaydın kıslar... ağrıyan totoşum ve ben bugün de sürükleye sürükleye geldik işe....
canım geçenlerde bi ara bende aynen öyleydim...
dr un verdiği magnezyum tozunu kullanmaz olmuştum..
sonra 3-5 gün o ağrıyı çekince hergün düzenli kullanmaya başladım yeniden, geçti çok şükür bi dahada olmadı..
ama düzenli içiorum artık
faydalı bi konuya değindin bebem..petuşşşş geçen konuşmuştukya yazayım dedimmm
facede sorunmu var ne anlamadım bişiyi 40 saate yazabiliyom. harfler eksik çıkıyo orda burdan yazim dedim
ben hacışakir granüllü deterjandan aldımm..
annemle konuştum nette böyle böyle yazmışlar üstünde topak topak kaldı deterjan yazmışlar dedimm
annemde olsun sen al dedi sıvı deterjanı şimdilik kullanma dedi.. bebeğin cildi çok hassas olacak sabun tozu daha sağlıklı ve iyi dedi. eğer topak topak kalırsa bi daha yıkarız sudan geçiririz nolcak dedi bende gittim dün hacışakir granüllü aldım...
dalin sıvıya daha sonra geçmeye karar verdim..
sen naptın neye karar verdin. ve diğer kızlar siz ne kullanacaksınız. bende artık yavaştan yıkamaya başlayım diyorum cicişleri.. yıkar ütüler hurca koyarım. şifonyeri alıncada dizerim içine
offf yaaa bunlar belli bi yaşa gelince sıyıryomu acebakızlar yaaa çok canım sıkkın,
benim kayınvalidecim ank da yaşamasına rağmen diş yaptırmaya bizim yanımıza geldi 2 haftadır bizde,benden hizmet bekliyo ya annemde yılbaşı için gelmişti, kadın resmen annemle bana kendine hizmet ettiriyo, ben anneme kıyamıyorum annem bana kıyamıyor,annem gitmek istiyor beni bırakıp gidemiyor,kadının hiç bişey umrunda değil yaaa, eşimlede aram bozuluyo onun yüzünden sinirlerim bozuldu iyice, ya ben hamileyim yaa günah değilmi bana köyde yaşamıyosun ki ankarada yaşıyosun git orda yaptır dişini haksızmıyım..
ya bu arada herkes bana yağmur diyo ya
şimdi yine tel çaldı yağmur hn. dediler bende çaktırmıyom buyrun dedim
bende kızıma yağmurmu koysamkipetuşş hıı
kızlar yaaa çok canım sıkkın,
benim kayınvalidecim ank da yaşamasına rağmen diş yaptırmaya bizim yanımıza geldi 2 haftadır bizde,benden hizmet bekliyo ya annemde yılbaşı için gelmişti, kadın resmen annemle bana kendine hizmet ettiriyo, ben anneme kıyamıyorum annem bana kıyamıyor,annem gitmek istiyor beni bırakıp gidemiyor,kadının hiç bişey umrunda değil yaaa, eşimlede aram bozuluyo onun yüzünden sinirlerim bozuldu iyice, ya ben hamileyim yaa günah değilmi bana köyde yaşamıyosun ki ankarada yaşıyosun git orda yaptır dişini haksızmıyım..
yarın kontrolümüz var onu bekliyorum, burdaki doktorlar varis olabilir falan diyolar korktum çok... iri de diyo ki ağırlaştığın için olabilir var ya eğer sebep buysa bilemiyorum kalan üç ay nasıl geçer... magnezyum olsa iyi olur vala en azından çözümü var... ağırlaştım demek iice dombili oldum artık bacaklarım tartmıyor demek anaaaaam ne salak bi şey yaaa nolur ağırlaştım diye olmasın
kızlar artık oturup kalkarken karnımda bi acı ve dolgunluk hissediyom değişik bişey allah yardımcımız olsun son ayları düşünemiyorum artık bide evim 5.katta asansörde yok ölüyom basamakları çıkarkene
bendeki o ağrı olduğunda tam kontrolüm vardı..
dr nasılsın dedidiğinde dedim böyle böyle....ama dedim magnezyumu içmiodum sanırım ondan oldu..bi kaç gün düzenli kullanim geçmezse hbr verrim dedim..
dr um dediki ondan değil, bebek buyudukçe kalça kemiğine olan baskı artıo..
o baskıda kalça kemiği etrafındaki sinirleri zedeletio, kemik sinirlere baskı yapıo dedi..
bi kaç güne geçmezse fizik tedaviciye gönderim dedi..
taam taam dedim bende..
walla düzenli içtim magnezyumu geçti...dr umdan daha ii teşhis koydum kendime:)))
evet ya..
bende evde o pırasayı yerken hep nefrazen aklımdaydı..
kendime sürekli tebrikler kızım tebrikler..brova sana...uymadın şeytana falan diodum
canım ben düzenli wc e çıkıorum..ama sbh ile akşam arasında en az 1 kilo fark oluo...bu fark bazen 2 kiloya bile çıkıom, gayret edersem:))
sağol canım gönlümden kız geçiyo doktorda kız dedi ama hala acaba diyorum kendi kendimee :)) hayırlısı olsun inşallahhh
petuş bak biz 28.haftaya giriyoruz 7 aylık mı demem gerekiyo acaba ama öyle deyince hamilelik 10 ay fln sürüyo
kızlar yaaa çok canım sıkkın,
petuş bak biz 28.haftaya giriyoruz 7 aylık mı demem gerekiyo acaba ama öyle deyince hamilelik 10 ay fln sürüyo
ya inanmıyorm böyle insanlara yaaa
insan bile demek istemiyorum Allahın cezaları....
Allah yardımcın olsun canım, ben elimden geldiğince kayınvalidemden uzak duruyorum yüz bulsa sürekli gelecek ve evimde herşeye karışacak bu güne kadar ne maddi ne manevi bir yardımda görmedim ancak yemek yer oturur bilmişlik taslar ve çok iddacıdır. Neyseki annem sağolsun bana maddi destek oldu da 15 günde bir temizlikçi kadın getirmeye başlayacam. Bana birşey yapsa artık sürekli tekrar edip duracak ona minnet etmek istemiyorum. Ben evimde özgür olmayı severim çok konuşmaya da gelemiyorum. Doğumdan sonra inşallah gelmez, nasıl olsa annem gelecek, nasıl olsa temizlik için de bayan gelecek, kendi ne yapacak annem yemek hazırlayacak masraf edecek o da oturup yiyecek.kızlar yaaa çok canım sıkkın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?