faydalı bi konuya değindin bebem..
walla bende muallaktayım o konuda..çünkü bende makinamda daha hiç sıvı deterjan kullanmadım..
yani nasıl konulur nasıl kuallnılır bilmom..geçen promosyon vardı kendimiz için omo sıvı aldım..öylece duruo..
toz deterjan bölümüne koydum akıp gitti, bilemedeim yani kullanmayı zaten..
annen çok mantıklı konuşmuş...bende bi alışveriş listesi var buraya biri eklemişti..
orda hacışakir granüllü öneriyor bi çok kadın demiş...ama geçen o denk geldiğim forumda erimedi mahvoldu demiş...
şimdi sen söyleyince kafama yattı bende granüllü alim o vakıt hıı..önce bi deneme yaparız kendi çamaşırlarımızda olmazsa:)))
walla guzum ömrümde aklıma gelmeyen bi isimdi yani yağmur..
biz hiç kız ismi düşünmedik bilyon, şehzade beklioduk ya::)))
eşime dedim kız olursada damla olsun..eşim dedi damla değilde yağmur olsun...
ama ama dedeim..yağmur yağmur dedi...sonra ertesi gün öğrendikki kız...
eşim yağmur aşağı yağmur yukarı, alıştırdı beni...
böyle çok naif, nazlı, minnak bi kızçeyi anımsatıo bana:)) hayırlısı inş..ben hayır demem guzum yağmırlarımız olur onlar bizim:))
yağmurrrrrro zaman dediğin gibi tatlım kendi çamaşırlarımızda deneyelim bi. ben bugün makineyi çalıştıracaktım hacışakirle yıkar yarında bilgi veririm
ama çoğu anne önermişse bi bildikleri vardır.. o erimedi diyen annişte belki derecesini ayarlayamamıştır.o yüzden erimemiş olabilir:26:
ya bana hep ilkokuldan bu yana daha bu zaman olmuş hala yağmur derler başak derler :)) benim ismimle neresi benziyo anlamış değilim :))
geçende annem yağmur olsun diyince sen geldin aklıma :)) dur petuşa bi sorim o ne der dedimm =)..
Simay ismide hoşumuza gitti ama nedense tam anlamıyla karar veremedik.. hala bi arayış içindeyizz
Bahsettiğiniz kalça ağrısı bende de başladı belimden kalçama oradan bacağıma yayılıyor damar çekiliyor gibi, bu ağrı geçer mi, kullandığınız ilaç var mı
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-40.html#post22459818
Bu da ben ve yakışıklı oğlummm
Teşekkürler canım, çok sevinirim benim doktora telden ulaşmak mümkün değil bakmıyor. Kontrole de 10 gün varyarın doktoruma sorucam, bakalım iletirim sonuçları...
Bahsettiğiniz kalça ağrısı bende de başladı belimden kalçama oradan bacağıma yayılıyor damar çekiliyor gibi, bu ağrı geçer mi, kullandığınız ilaç var mı
yağmurrrrrr
bereketiyle, uğuruyla, şansıyla gelsinler inşallah...
tmm cnm test sonucunu beklom senden:)))
ben yıkama işini sona doğru bırakim diom ama...9 martta 37. haftam doluo...izne ayrılcam kısmetse...o zmn yapim diom..
geçmi olurki???
daha önceden mi hazırlıklı olsam...
günaydın kızlar..
yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazacak fırsatım çok olmuyor..ben hala gribim atlatamadım bir türlü bu pis hastalığı..bebeğimde zaten yeni hareketlenmeye başlamıştı ben hasta olunca oda kıpırdamaz oldu.ona da üzülüyorum. benim hastalığım onu da etkiliyor. bu arada bizde bebek alışverişine resmen başladık.hafta sonu bebek arabamızı aldık.bebek arabasını da alınca iyice havaya girdik karı koca.
günaydın kızlarr..
lolllypop ve missaltin göbüşler yakıyo orrtalığı kızlar çok güzel maşalahbende koyucam yakın zamanda inş.
bebek deterjanına gelince bende evelsi bebişimin kıyafetlerini yıkamak için kuzenimden deterjan aldım denemek için onunda bebeği var oda sabun tozuydu markasını hatırlamıyorum kendimde dalinin yumuşatıcısını aldım yıkadım kuzumun cicişlerini ve çok memnun kaldım çok yumuşacık mis gibi oldular..tavsiye ederim şekerler..
kızlar adalet bakanlığı kadro açmış zabıt katipliği için seydişehir adliyesine başvurcam dua edin bana inş. olur..kocam muhakkak başvur diyo kpss puanım da 84..klavye sınavını geçtikten sonra mülakatta bi torpil falan yaptırmaya çalışacak
hayırlısı olsun inş.
bu arada petuş sana faceten msj yazdım görmedin sanırsam ..
ayy olur inş ya... bizim burda da bi arkadaş da atandı çok sevindim.... darısı sana canım...
hee bak diodum yıkarım ama nerye koycam yine tozlanır...hurça koymak da mantıklıinşallah canım hayırla sağlıkla gelsinler inşallahhhh
ya bende anlamam bu işlerden ama işte yine annem yıkayalım dedi
zaten ben bu bebeyi nasıl büyütcem bilmiyom herşeyi anneme soruyom o ne derse onu yapıyom
anne emzirimmi diyede sorarım o emzir derse emziririm heralde
sanki o haftada geçmi olurki biraz ağırlaşırız falan hiç bişi yapmak gelmez içimizden gibi
müsait oldukça yıka istersen ütüle hurca koy ohh miss gibi
izne ayrılıncada dizmeye başlarsın dolabına kızçenin
zaten ben doğum çantası falanda alimde hazırlıcam hepsini gecelikmi pijamamı ona karar vermedim nasıl bişi alsam diye onlarıda alıyımda çantamıda hazır etçem nolur nolmaz:18:
2012 ye girdikya telaş sardı beni ahanda ocağın 3üne geldik bile:18:
okidir kuzum msj..günaydın kızlarr..
lolllypop ve missaltin göbüşler yakıyo orrtalığı kızlar çok güzel maşalahbende koyucam yakın zamanda inş.
bebek deterjanına gelince bende evelsi bebişimin kıyafetlerini yıkamak için kuzenimden deterjan aldım denemek için onunda bebeği var oda sabun tozuydu markasını hatırlamıyorum kendimde dalinin yumuşatıcısını aldım yıkadım kuzumun cicişlerini ve çok memnun kaldım çok yumuşacık mis gibi oldular..tavsiye ederim şekerler..
kızlar adalet bakanlığı kadro açmış zabıt katipliği için seydişehir adliyesine başvurcam dua edin bana inş. olur..kocam muhakkak başvur diyo kpss puanım da 84..klavye sınavını geçtikten sonra mülakatta bi torpil falan yaptırmaya çalışacak
hayırlısı olsun inş.
bu arada petuş sana faceten msj yazdım görmedin sanırsam ..
Kızlar ben 1 yıldır omo sıvı deterjan kullanıyorum memnunum leke kalmıyor mis gibi kokuyor, bizim bulunduğumuz semtin suları sert olduğundan toz deterjanı eritmiyordu çamaşırda tortular kalıyordu. Zaten koyu renkli ve yünlüler için her zaman perwol sıvı kullanıyordum memnunum
petuşşşş geçen konuşmuştukya yazayım dedimmm
facede sorunmu var ne anlamadım bişiyi 40 saate yazabiliyom. harfler eksik çıkıyo orda burdan yazim dedim
ben hacışakir granüllü deterjandan aldımm..
annemle konuştum nette böyle böyle yazmışlar üstünde topak topak kaldı deterjan yazmışlar dedimm
annemde olsun sen al dedi sıvı deterjanı şimdilik kullanma dedi.. bebeğin cildi çok hassas olacak sabun tozu daha sağlıklı ve iyi dedi. eğer topak topak kalırsa bi daha yıkarız sudan geçiririz nolcak dedi bende gittim dün hacışakir granüllü aldım...
dalin sıvıya daha sonra geçmeye karar verdim..
sen naptın neye karar verdin. ve diğer kızlar siz ne kullanacaksınız. bende artık yavaştan yıkamaya başlayım diyorum cicişleri.. yıkar ütüler hurca koyarım. şifonyeri alıncada dizerim içine
günaydın kızlar..
yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazacak fırsatım çok olmuyor..ben hala gribim atlatamadım bir türlü bu pis hastalığı..bebeğimde zaten yeni hareketlenmeye başlamıştı ben hasta olunca oda kıpırdamaz oldu.ona da üzülüyorum. benim hastalığım onu da etkiliyor. bu arada bizde bebek alışverişine resmen başladık.hafta sonu bebek arabamızı aldık.bebek arabasını da alınca iyice havaya girdik karı koca.
saol kuzucum aminn inş...
kadrolu ve sözleşmeli alcaklar..kadrolu olarak konya merkeze sözleşmeli olarakta seydişehire başvuracam..alanyadada var eşim orayada başvur diyo ama kararsızım burda çok fena torpil dönüyo çünkü..
bakalım başvurduktan sonra inş. kabul edilirsem şubatın 19unda klavye sınavı var sonra mülakat hayırlısı olsun inş.
bu koca göbükle beni es geçmesler inş
saol kuzucum aminn inş...
kadrolu ve sözleşmeli alcaklar..kadrolu olarak konya merkeze sözleşmeli olarakta seydişehire başvuracam..alanyadada var eşim orayada başvur diyo ama kararsızım burda çok fena torpil dönüyo çünkü..
bakalım başvurduktan sonra inş. kabul edilirsem şubatın 19unda klavye sınavı var sonra mülakat hayırlısı olsun inş.
bu koca göbükle beni es geçmesler inş
canım bende dalin almıştım daha hiç kullanmadım
ama üzerinde granüllü yazdığı bndede tereddüt oldu
çünkü bizimde sular çok sert normal deterjanın bile erimediği
oluyor bazen belkide ben fazla koyuyorum bilmiyorum artık:)
birde roxy diye marka var o granülsüz ve üzerinde
%100 doğal yağlardan üretilmiş yazıyor kokusuda güzel
ben 2sinide denicem hangisi daha iyi gelirse onu kullanırım
diye düşünüyorum bide çamaşırları 30 derecede mi
yoksa soğuk suylamı yıkamayı düşünüyorsunuz hani bozulmuş
demişlerya soğuk suda elde yıkama kısmında yıkasak yeterli
olur mu acaba?
canım iyi günlerde kullanın
anammmmm
bu benim ilk hamile kaldığım halim gızzzz
bebiş kısmetiyle gelir inş... türkiyede bir kadının işi olması lazım... şikayet ediyorum falan ama tecrübeyle sabit çok şey katıyor insana... ben evlenirken buna ne kadar şükrettim ne kadar şükrettim... tabi bu bireysel bişi ama emininm benle aynı şeyi yaşayan nice kadın vardır. o sahip olunan işin kaynanaya verdiği mesaj yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?