2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

o zaman dediğin gibi tatlım kendi çamaşırlarımızda deneyelim bi. ben bugün makineyi çalıştıracaktım hacışakirle yıkar yarında bilgi veririm
ama çoğu anne önermişse bi bildikleri vardır.. o erimedi diyen annişte belki derecesini ayarlayamamıştır.o yüzden erimemiş olabilir:26:

ya bana hep ilkokuldan bu yana daha bu zaman olmuş hala yağmur derler başak derler :)) benim ismimle neresi benziyo anlamış değilim :))
geçende annem yağmur olsun diyince sen geldin aklıma :)) dur petuşa bi sorim o ne der dedimm =)..
Simay ismide hoşumuza gitti ama nedense tam anlamıyla karar veremedik.. hala bi arayış içindeyizz

yağmurrrrrr
bereketiyle, uğuruyla, şansıyla gelsinler inşallah...

tmm cnm test sonucunu beklom senden:)))
ben yıkama işini sona doğru bırakim diom ama...9 martta 37. haftam doluo...izne ayrılcam kısmetse...o zmn yapim diom..
geçmi olurki???
daha önceden mi hazırlıklı olsam...

Bahsettiğiniz kalça ağrısı bende de başladı belimden kalçama oradan bacağıma yayılıyor damar çekiliyor gibi, bu ağrı geçer mi, kullandığınız ilaç var mı

canım ben magnezyuma bağladım..magnezyum tozu vardı onu düzenli içtim geçti..magvital die dr um 4. ayda vermişti..

günaydın kızlar..
yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazacak fırsatım çok olmuyor..ben hala gribim atlatamadım bir türlü bu pis hastalığı..bebeğimde zaten yeni hareketlenmeye başlamıştı ben hasta olunca oda kıpırdamaz oldu.ona da üzülüyorum. benim hastalığım onu da etkiliyor. bu arada bizde bebek alışverişine resmen başladık.hafta sonu bebek arabamızı aldık.bebek arabasını da alınca iyice havaya girdik karı koca.

inşallah canım hayırla sağlıkla gelsinler inşallahhhh

ya bende anlamam bu işlerden ama işte yine annem yıkayalım dedi
zaten ben bu bebeyi nasıl büyütcem bilmiyom herşeyi anneme soruyom o ne derse onu yapıyom
anne emzirimmi diyede sorarım o emzir derse emziririm heralde

sanki o haftada geçmi olurki biraz ağırlaşırız falan hiç bişi yapmak gelmez içimizden gibi
müsait oldukça yıka istersen ütüle hurca koy ohh miss gibi
izne ayrılıncada dizmeye başlarsın dolabına kızçenin
zaten ben doğum çantası falanda alimde hazırlıcam hepsini gecelikmi pijamamı ona karar vermedim nasıl bişi alsam diye onlarıda alıyımda çantamıda hazır etçem nolur nolmaz:18:
2012 ye girdikya telaş sardı beni ahanda ocağın 3üne geldik bile:18:

günaydın kızlarr..
lolllypop ve missaltin göbüşler yakıyo orrtalığı kızlar çok güzel maşalah bende koyucam yakın zamanda inş.
bebek deterjanına gelince bende evelsi bebişimin kıyafetlerini yıkamak için kuzenimden deterjan aldım denemek için onunda bebeği var oda sabun tozuydu markasını hatırlamıyorum kendimde dalinin yumuşatıcısını aldım yıkadım kuzumun cicişlerini ve çok memnun kaldım çok yumuşacık mis gibi oldular..tavsiye ederim şekerler..
kızlar adalet bakanlığı kadro açmış zabıt katipliği için seydişehir adliyesine başvurcam dua edin bana inş. olur..kocam muhakkak başvur diyo kpss puanım da 84..klavye sınavını geçtikten sonra mülakatta bi torpil falan yaptırmaya çalışacak
hayırlısı olsun inş.
bu arada petuş sana faceten msj yazdım görmedin sanırsam ..

Kızlar ben 1 yıldır omo sıvı deterjan kullanıyorum memnunum leke kalmıyor mis gibi kokuyor, bizim bulunduğumuz semtin suları sert olduğundan toz deterjanı eritmiyordu çamaşırda tortular kalıyordu. Zaten koyu renkli ve yünlüler için her zaman perwol sıvı kullanıyordum memnunum

geçmiş olsun canım cidden anne mutsuzsa stresliyse hastaysa bebişler çok etkileniyorr..

ayy olur inş ya... bizim burda da bi arkadaş da atandı çok sevindim.... darısı sana canım...

ayy olur inş ya... bizim burda da bi arkadaş da atandı çok sevindim.... darısı sana canım...

saol kuzucum aminn inş...
kadrolu ve sözleşmeli alcaklar..kadrolu olarak konya merkeze sözleşmeli olarakta seydişehire başvuracam..alanyadada var eşim orayada başvur diyo ama kararsızım burda çok fena torpil dönüyo çünkü..
bakalım başvurduktan sonra inş. kabul edilirsem şubatın 19unda klavye sınavı var sonra mülakat hayırlısı olsun inş.
bu koca göbükle beni es geçmesler inş

hee bak diodum yıkarım ama nerye koycam yine tozlanır...hurça koymak da mantıklı
afferim parisim sana...
oki o vakıt fırsat buldukça koyim..ben çanta almıştım..
gecelik ve pijama alt üst kayınvalidem nişanlanırken kendi elleriyle dikmişti hediye bana, çok hoşuma gidio kısmetse onu giycem ben...krem rengi..bi terlik sabahlık ve taç eksik..onlarıda bi ara halledip çantayla buluşuturmakta fayda var...kalan 10 hafta nede olsa:)))
okidir kuzum msj..
ayy tuni hadi hayırlısıyla olur inş...bak eşinide takdir ettim destek oluo ne güzel..bebek olcak eve kapan demio..
beyine bi alkış benden
nlerde desek çalışmak gibisi yok....inş. olur..dua edcem..

nasıl kullanıon cnm..varmı bi püf noktası..makinanın hangi gözüne konulyo..ben de kullanmayı denedim aktı gitti..:44:

canım bende dalin almıştım daha hiç kullanmadım
ama üzerinde granüllü yazdığı bndede tereddüt oldu
çünkü bizimde sular çok sert normal deterjanın bile erimediği
oluyor bazen belkide ben fazla koyuyorum bilmiyorum artık:)
birde roxy diye marka var o granülsüz ve üzerinde
%100 doğal yağlardan üretilmiş yazıyor kokusuda güzel
ben 2sinide denicem hangisi daha iyi gelirse onu kullanırım
diye düşünüyorum bide çamaşırları 30 derecede mi
yoksa soğuk suylamı yıkamayı düşünüyorsunuz hani bozulmuş
demişlerya soğuk suda elde yıkama kısmında yıkasak yeterli
olur mu acaba?

canım iyi günlerde kullanın

alanyadakinde çalışan bi tandığım var tuni:)) ama torpile felan gücü yetermi bilmem..kendiside bi kaç sene önce kpss ile girmişti..

bebiş kısmetiyle gelir inş... türkiyede bir kadının işi olması lazım... şikayet ediyorum falan ama tecrübeyle sabit çok şey katıyor insana... ben evlenirken buna ne kadar şükrettim ne kadar şükrettim... tabi bu bireysel bişi ama emininm benle aynı şeyi yaşayan nice kadın vardır. o sahip olunan işin kaynanaya verdiği mesaj yeter

o benim hazırlık yapanların olduğu topikte okuduğum 40 derecede yıkayın die tavsiye etmişler...hıı suylada ilgili yani biraz..anladım..istanbulun suları çok yumşak..ben 40 derecede çamaşır yıkıom normalde hiç daha erimemiş deterjan görmemiştim zati..okeyyyyy kaptım şimdi bu olayı..

kaynanaya, aileye, annene, babana, eşine...ve ilerde çocuğuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…