ayyy tuni inşallah olur tatlım yaaa.. Allah gönlüne göre verir inşallahhhgünaydın kızlarr..
lolllypop ve missaltin göbüşler yakıyo orrtalığı kızlar çok güzel maşalahbende koyucam yakın zamanda inş.
bebek deterjanına gelince bende evelsi bebişimin kıyafetlerini yıkamak için kuzenimden deterjan aldım denemek için onunda bebeği var oda sabun tozuydu markasını hatırlamıyorum kendimde dalinin yumuşatıcısını aldım yıkadım kuzumun cicişlerini ve çok memnun kaldım çok yumuşacık mis gibi oldular..tavsiye ederim şekerler..
kızlar adalet bakanlığı kadro açmış zabıt katipliği için seydişehir adliyesine başvurcam dua edin bana inş. olur..kocam muhakkak başvur diyo kpss puanım da 84..klavye sınavını geçtikten sonra mülakatta bi torpil falan yaptırmaya çalışacak
hayırlısı olsun inş.
bu arada petuş sana faceten msj yazdım görmedin sanırsam ..
hee bak diodum yıkarım ama nerye koycam yine tozlanır...hurça koymak da mantıklı
afferim parisim sana...
oki o vakıt fırsat buldukça koyim..ben çanta almıştım..
gecelik ve pijama alt üst kayınvalidem nişanlanırken kendi elleriyle dikmişti hediye bana, çok hoşuma gidio kısmetse onu giycem ben...krem rengi..bi terlik sabahlık ve taç eksik..onlarıda bi ara halledip çantayla buluşuturmakta fayda var...kalan 10 hafta nede olsa:)))
canım bende dalin almıştım daha hiç kullanmadım
ama üzerinde granüllü yazdığı bndede tereddüt oldu
çünkü bizimde sular çok sert normal deterjanın bile erimediği
oluyor bazen belkide ben fazla koyuyorum bilmiyorum artık:)
birde roxy diye marka var o granülsüz ve üzerinde
%100 doğal yağlardan üretilmiş yazıyor kokusuda güzel
ben 2sinide denicem hangisi daha iyi gelirse onu kullanırım
diye düşünüyorum bide çamaşırları 30 derecede mi
yoksa soğuk suylamı yıkamayı düşünüyorsunuz hani bozulmuş
demişlerya soğuk suda elde yıkama kısmında yıkasak yeterli
olur mu acaba?
canım iyi günlerde kullanın
canım bende dalin almıştım daha hiç kullanmadım
ama üzerinde granüllü yazdığı bndede tereddüt oldu
çünkü bizimde sular çok sert normal deterjanın bile erimediği
oluyor bazen belkide ben fazla koyuyorum bilmiyorum artık:)
birde roxy diye marka var o granülsüz ve üzerinde
%100 doğal yağlardan üretilmiş yazıyor kokusuda güzel
ben 2sinide denicem hangisi daha iyi gelirse onu kullanırım
diye düşünüyorum bide çamaşırları 30 derecede mi
yoksa soğuk suylamı yıkamayı düşünüyorsunuz hani bozulmuş
demişlerya soğuk suda elde yıkama kısmında yıkasak yeterli
olur mu acaba?
o benim hazırlık yapanların olduğu topikte okuduğum 40 derecede yıkayın die tavsiye etmişler...hıı suylada ilgili yani biraz..anladım..istanbulun suları çok yumşak..ben 40 derecede çamaşır yıkıom normalde hiç daha erimemiş deterjan görmemiştim zati..okeyyyyy kaptım şimdi bu olayı..
hee bak diodum yıkarım ama nerye koycam yine tozlanır...hurça koymak da mantıklı
afferim parisim sana...
gecelik ve pijama alt üst kayınvalidem nişanlanırken kendi elleriyle dikmişti hediye bana, çok hoşuma gidio kısmetse onu giycem ben...krem rengi..bi terlik sabahlık ve taç eksik..onlarıda bi ara halledip çantayla buluşuturmakta fayda var...kalan 10 hafta nede olsa:)))
okidir kuzum msj..
ayy tuni hadi hayırlısıyla olur inş...bak eşinide takdir ettim destek oluo ne güzel..bebek olcak eve kapan demio..
beyine bi alkış benden
nlerde desek çalışmak gibisi yok....inş. olur..dua edcem..
nasıl kullanıon cnm..varmı bi püf noktası..makinanın hangi gözüne konulyo..ben de kullanmayı denedim aktı gitti..:44:
alanyadakinde çalışan bi tandığım var tuni:)) ama torpile felan gücü yetermi bilmem..kendiside bi kaç sene önce kpss ile girmişti..
Allah Allah ya bende çok yüksek sıcaklıkta yıkarım ütülerim böle ölsün mikroplar falan diyodum, düşük sıcaklık mı yüksek mi şimdi. bana da annem granüllü al dedi ne kadar az deterjan o kadar az kimyasal dediydi... kanserojen madde falan varmış...
ay bi de dün annem dedi ki yedinci aya girdin artık çantan hazır olsun, dondum kaldım boleherşey olabilir diyo yaaaa
ama ama ben hazır mıyım ki
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-40.html#post22459818
Bu da ben ve yakışıklı oğlummm
bebiş kısmetiyle gelir inş... türkiyede bir kadının işi olması lazım... şikayet ediyorum falan ama tecrübeyle sabit çok şey katıyor insana... ben evlenirken buna ne kadar şükrettim ne kadar şükrettim... tabi bu bireysel bişi ama emininm benle aynı şeyi yaşayan nice kadın vardır. o sahip olunan işin kaynanaya verdiği mesaj yeter
kaynanaya, aileye, annene, babana, eşine...ve ilerde çocuğuna...
ayyy tuni inşallah olur tatlım yaaa.. Allah gönlüne göre verir inşallahhh
minik minik hurçlar var onlardan al şirin şirin yıka koy bebemm
bende bu ay sonu alacam gecelik pijama işte hangisi uygunsa daha şeker kısmı var benim pöfff
sen onuda atlattın kuşum ne güzel
kaçta yıkarım hiç bilmiyorum canım makinemim üzerinde bi bebiş resmi vardı acaba dereceyimi gösteriyo yoksa çocuk kilidi falanmı bilmiyom bi arada ona bakim neyin nesiymiş:)))
topuklu terlikmi..ben yürüyemem..bizim sert valla çaydanlıkta 2 günde 1 kireç oluyor
sanki senelerdir yıkanmamış gibi
bende yavaş yavaş başlıcam artık ben yıkarım kuruturum
sonra annem geldiğinde ütüler yerleştirir annem geldiğinde
kurumuş olsunlarki kuruması zaman alır gibi geliyo
ya listelerde hastene için alcak topuklu terlik diyorlarya
benim aklıma şık bişey geliyor
baktım aradım ama hiç öle hastanede giyelecek gibi bulamadım
normal hemşire terliklerinden var bu konuda fikri olan varmı?
amin kuzum inş. bebeğim kısmetiyle gelirde olur kpss kadroları açıldığnda ısparta konyaya tercih ettiydim seydişehire yakın diye emme olmadu şimdide bu zabıt katipliği kadrosu açılmış eşim aradı muhakkak başvurcaz dedi ben belgelerini hazırlıcam dedi..alanyadakine bekarken başvurmuştum klavye sınavına girmiştim geçtim hatta ama mülakatta burda siyasi parti torpili çok önemli olmamıştı o yüzden..
eşim gene başvur alanyadakne diyo ama seydişehirle aynı gün sınavı hangisi çıkarsa onun sınavına grersin diyo ama ben seydişehir istiyorum çünkü alanya olursa söözleşmeli olduğu için eş durumundan geçmem zor olur..bakalım hayırlısı olsun inş.
kuzum düşündüğün için saol ama sanmıyrum tanıdığının torpili geçmez dediğim gbi siyasi torpil geçiyo burda
günaydın kızlarr..
lolllypop ve missaltin göbüşler yakıyo orrtalığı kızlar çok güzel maşalahbende koyucam yakın zamanda inş.
bebek deterjanına gelince bende evelsi bebişimin kıyafetlerini yıkamak için kuzenimden deterjan aldım denemek için onunda bebeği var oda sabun tozuydu markasını hatırlamıyorum kendimde dalinin yumuşatıcısını aldım yıkadım kuzumun cicişlerini ve çok memnun kaldım çok yumuşacık mis gibi oldular..tavsiye ederim şekerler..
kızlar adalet bakanlığı kadro açmış zabıt katipliği için seydişehir adliyesine başvurcam dua edin bana inş. olur..kocam muhakkak başvur diyo kpss puanım da 84..klavye sınavını geçtikten sonra mülakatta bi torpil falan yaptırmaya çalışacak
hayırlısı olsun inş.
bu arada petuş sana faceten msj yazdım görmedin sanırsam ..
günaydın cnm bnm bazen o gobek kocaman oluyoo gazdan sanıırm bazende bole hangısı gercek bılemedım bende, bazende acaba bebişim buyumedimi dıyorum :26:
topuklu terlikmi..ben yürüyemem..
bence en güzeli hani ev ayakkabıları varya...renkli renkli al 5 liraya..miss gibi hastane terliği:))
sonrada at makinaya yıkansın evde kullan
bilmemmi kuzum ya...spk lisansı olan 4 yıllık ünv. mezunu arkadaşım işte 3 yıldır alanyada...cemaati olmadığı için işsiz...
benim şimdiki ebadlarımı tahmin etmişsindir
geçmiş olsun canım cidden anne mutsuzsa stresliyse hastaysa bebişler çok etkileniyorr..
al işteeee alanya burası yanii cemaatinn ve arkanda totonu dayıyabileceğin bi parti torpilin yoksa sana burda hayatta iş yok
bu konuda çok sıkıntılı biyer cidden..
yazık arkadaşında alanya dışından baksın bi iş olmamı kendine yazık etmesin buralarda ..
saol cnm... atlatırım inşallah şu hastalığı..
zaman geçtikçe kızlar aklınıza sizde doğumum nasıl olacak diye merak ediyor musunuz? korku değilde merak ediyorum.nasıl gidicez nasıl olacak bebeğime ilk ne giydireceğim yanımda kim olacak falan diye bir merak oluştu.
saol cnm... atlatırım inşallah şu hastalığı..
zaman geçtikçe kızlar aklınıza sizde doğumum nasıl olacak diye merak ediyor musunuz? korku değilde merak ediyorum.nasıl gidicez nasıl olacak bebeğime ilk ne giydireceğim yanımda kim olacak falan diye bir merak oluştu.
canım normal deterjan gözüne yani ana yıkama kısmına 1 kapak döküyorum çok kirlilere 1,5 kapak kn aullanıyorum makinayı çalıştırıyorum.hee bak diodum yıkarım ama nerye koycam yine tozlanır...hurça koymak da mantıklı
afferim parisim sana...
okidir kuzum msj..
ayy tuni hadi hayırlısıyla olur inş...bak eşinide takdir ettim destek oluo ne güzel..bebek olcak eve kapan demio..
beyine bi alkış benden
nlerde desek çalışmak gibisi yok....inş. olur..dua edcem..
nasıl kullanıon cnm..varmı bi püf noktası..makinanın hangi gözüne konulyo..ben de kullanmayı denedim aktı gitti..:44:
sadece anaaam üç ay kaldı diyorum... kocam ve annemin dışında da kimseyi istemiyorum.... doğumdan değil de bebeğime yeteri kadar iyi bakamassam diye korkuyorum. ne bileyim siyah sütü okuduysanız ben de ordaki gibi lahusa depresyonu neyim olur muyum diyorum... bebeği kıskanır mıyım diyorum, görümcem "kucağımıza bi alsaydık" diyo anaaaam çok sinir oluyorum, yani çok iyi niyetli de böle içime bişi kaçmış gibi çemkiresim geliyor "o benim bebeeeem taaam mııı, benim kucağımda duracaksende ne işi var" gibi bi bi cümle kurmak geliyor... bilemiyorum yaaa böle hissediyorum şimdidem, heralde kimsenin kucağına vermem ben yaa valla :26:
eşi orda çalışyo cnm ya..evlendi oraya yerleşti..ama bin pişman(
aynı şeyleri bende hissediyorum gecen kendı annem anlatıyoo işte ablamın ıkı cocugu var annem baktı ılk zamanlar diyoo kı ıste bebegi ben aldım koynumda yatırdım ılk gunler bende dedım kusura bakma o bnm bebegım senın koynunda ne işi var dogru deılmı bana :S :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?