2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyy tuni inşallah olur tatlım yaaa.. Allah gönlüne göre verir inşallahhh

minik minik hurçlar var onlardan al şirin şirin yıka koy bebemm
bende bu ay sonu alacam gecelik pijama işte hangisi uygunsa daha şeker kısmı var benim pöfff
sen onuda atlattın kuşum ne güzel

kaçta yıkarım hiç bilmiyorum canım makinemim üzerinde bi bebiş resmi vardı acaba dereceyimi gösteriyo yoksa çocuk kilidi falanmı bilmiyom bi arada ona bakim neyin nesiymiş:)))

Allah Allah ya bende çok yüksek sıcaklıkta yıkarım ütülerim böle ölsün mikroplar falan diyodum, düşük sıcaklık mı yüksek mi şimdi. bana da annem granüllü al dedi ne kadar az deterjan o kadar az kimyasal dediydi... kanserojen madde falan varmış...

ay bi de dün annem dedi ki yedinci aya girdin artık çantan hazır olsun, dondum kaldım bole herşey olabilir diyo yaaaa
ama ama ben hazır mıyım ki

bizim sert valla çaydanlıkta 2 günde 1 kireç oluyor
sanki senelerdir yıkanmamış gibi
bende yavaş yavaş başlıcam artık ben yıkarım kuruturum
sonra annem geldiğinde ütüler yerleştirir annem geldiğinde
kurumuş olsunlarki kuruması zaman alır gibi geliyo

ya listelerde hastene için alcak topuklu terlik diyorlarya
benim aklıma şık bişey geliyor
baktım aradım ama hiç öle hastanede giyelecek gibi bulamadım
normal hemşire terliklerinden var bu konuda fikri olan varmı?

alanyadakinde çalışan bi tandığım var tuni:)) ama torpile felan gücü yetermi bilmem..kendiside bi kaç sene önce kpss ile girmişti..

amin kuzum inş. bebeğim kısmetiyle gelirde olur kpss kadroları açıldığnda ısparta konyaya tercih ettiydim seydişehire yakın diye emme olmadu şimdide bu zabıt katipliği kadrosu açılmış eşim aradı muhakkak başvurcaz dedi ben belgelerini hazırlıcam dedi..alanyadakine bekarken başvurmuştum klavye sınavına girmiştim geçtim hatta ama mülakatta burda siyasi parti torpili çok önemli olmamıştı o yüzden..

eşim gene başvur alanyadakne diyo ama seydişehirle aynı gün sınavı hangisi çıkarsa onun sınavına grersin diyo ama ben seydişehir istiyorum çünkü alanya olursa söözleşmeli olduğu için eş durumundan geçmem zor olur..bakalım hayırlısı olsun inş.

kuzum düşündüğün için saol ama sanmıyrum tanıdığının torpili geçmez dediğim gbi siyasi torpil geçiyo burda

bnde yüksekte yıkarım ama yeni gibi de olsun
istiyorum renkleri hemcik solmasın düşük ısıda
yıkayıp mikropları ütüyle öldürürüm diye düşünüyodum

kaynanaya, aileye, annene, babana, eşine...ve ilerde çocuğuna...

kesinlikleee son derece katılıyorum size kızlar..
benim kociş saolsun o konuda çok hassastır elinde işin olsun ben çalışmana karşı değilim bebeğimze bakacak birini buluruz herşey onun için olacak bundan sonra zaten ileriye yatırım yaparız onun için diyo..çok düşünüyo yani saolsun aşkım benim yaa

kuzummm aminn bitanem inş. yaa hayırlısı olsun

topuklu terlikmi..ben yürüyemem..
bence en güzeli hani ev ayakkabıları varya...renkli renkli al 5 liraya..miss gibi hastane terliği:))
sonrada at makinaya yıkansın evde kullan

bilmemmi kuzum ya...spk lisansı olan 4 yıllık ünv. mezunu arkadaşım işte 3 yıldır alanyada...cemaati olmadığı için işsiz...

tşkrler cnmm bizde beklioruz senın gobısını

al işteeee alanya burası yanii cemaatinn ve arkanda totonu dayıyabileceğin bi parti torpilin yoksa sana burda hayatta iş yok
bu konuda çok sıkıntılı biyer cidden..
yazık arkadaşında alanya dışından baksın bi iş olmamı kendine yazık etmesin buralarda ..

geçmiş olsun canım cidden anne mutsuzsa stresliyse hastaysa bebişler çok etkileniyorr..

saol cnm... atlatırım inşallah şu hastalığı..

zaman geçtikçe kızlar aklınıza sizde doğumum nasıl olacak diye merak ediyor musunuz? korku değilde merak ediyorum.nasıl gidicez nasıl olacak bebeğime ilk ne giydireceğim yanımda kim olacak falan diye bir merak oluştu.

eşi orda çalışyo cnm ya..evlendi oraya yerleşti..ama bin pişman(

sadece anaaam üç ay kaldı diyorum... kocam ve annemin dışında da kimseyi istemiyorum.... doğumdan değil de bebeğime yeteri kadar iyi bakamassam diye korkuyorum. ne bileyim siyah sütü okuduysanız ben de ordaki gibi lahusa depresyonu neyim olur muyum diyorum... bebeği kıskanır mıyım diyorum, görümcem "kucağımıza bi alsaydık" diyo anaaaam çok sinir oluyorum, yani çok iyi niyetli de böle içime bişi kaçmış gibi çemkiresim geliyor "o benim bebeeeem taaam mııı, benim kucağımda duracaksende ne işi var" gibi bi bi cümle kurmak geliyor... bilemiyorum yaaa böle hissediyorum şimdidem, heralde kimsenin kucağına vermem ben yaa valla :26:

canımcım çok geçmiş olsun..
ya benim normal doğumdan yana hiç düşüncem yok hatta bidaki doktora gittiğimde sölice epidural sezeryan istiyorum toktor bey dicem..
hep bunu düşünüyorum gidicem beni sezeryana hazrlıcaklar sonra ameliyata giricem ve Allahımın izniyle bebişimi doğduğunu görücem ..hep böle hayal ediyorum hayal ettikçe heyecanlanıyorum o gün bi an önce gelsin istiyorum..kokusunu çok merak ediyorum içime çekmek istiyorum..
ben kocam anneler babalar gidilir hastaneye o gün..annemle kocam muhakkak yanımda kalsın isterim
doğumdan sonra kocamı görünce ağlıcam muhakkak
ama bende şuan hala endişe devam ediyor iştee korkularımı atamıyorum paşamın hareketlerini hergün net hissedene kadarda böle olcek sanırım

canım normal deterjan gözüne yani ana yıkama kısmına 1 kapak döküyorum çok kirlilere 1,5 kapak kn aullanıyorum makinayı çalıştırıyorum.

aynı şeyleri bende hissediyorum gecen kendı annem anlatıyoo işte ablamın ıkı cocugu var annem baktı ılk zamanlar diyoo kı ıste bebegi ben aldım koynumda yatırdım ılk gunler bende dedım kusura bakma o bnm bebegım senın koynunda ne işi var dogru deılmı bana :S :26:

eşi orda çalışyo cnm ya..evlendi oraya yerleşti..ama bin pişman(

neyse bari en azından yazları tatilini yapsın bol bol gezsin denize falan girsin..öle avutsun kendini..
iş konusunda çünkü eminim çok canı sıkılmıştır anlarım yani burası böle malesef
cikcillide oturuyo demiştin o arkadaşnmı ?

öle bişi teklif etsin oturup ağlarım valla... o potansiyelim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…