2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
başa gelfımı merak etme cnm oyle bi hakkından gelırsınkı D: ben de endişe duyuyorum ama emınım başa geldıgınde nasıl aslan kaplan kesiliriz D:

bende hiç korkmuyorum...yapaım diorum hep kendi kendime..
annemde çok gazlıo..yaparsın die..
takıldınmı yaz google yani:))

ay canlar inşallah ya..biraz kitap falan okuyalım bari..annemin bildikleri de değişmiş kardeşim bi de hemşireydi yani..her dakka yeni icat çıkarıyolar

yuhhhhh diyorum yoz insanlar yaaa sinir oldmm şimdi

işte geldim burdayım

panik yok, ben kocama yıkanmış ıspanak etir demiştim yoksa da mantar al, işyerinin orda migros var üşenmiş oraya gitmemiş bizim dandik mahalle marketinde de bulamamış oturdum makarna yedim sarımsaklı yoğurtlu. yani sebzeyle yollarımız kesişemiyo ben ne yapayım

günaydınlarrrrrr
evet akşam benide eşim gel istediğini aldım diye kandırdı
yerine koca bir tabak sabza yemeği çıktı
brrravooo o kocaya bak benimkine

benimki yap desem evde iş yapar ama tuvalet ile mutfak lavabosu araasındaki farkı bilmediğinden onu hiçbi işe bulaştırmamaya çalışıyorum. benim de anneciğim allah razı olsun hep yardımcı bana temizlikçi konusunda da maddi manevi her konuda.

ben 8-9 yıldır filan sadece perwoll kullanıyorum. toz deterjan çamaşırları sertleştiriyo, sıvı deterjan kullanınca yumuşatıcı kullanmama gerek kalmıyo. zati bebikimde de yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. tenine değmeyen battaniye gibi giysileri belki ama asıl giysilerinde yumuşatıcı kullanmayacağım

üüüüff ben acız vicdansız olsam şu saçma rv filmlerindeki gelin tipleri gibi sanırım kocama ve anneme de elletmem. anneme hımm diyorum ama kocamdan acık korkuyorum kucağında tutamaz yanlış bi yerini tutar canını yakar gibi geliyo daha şimdiden.
kaynanam 4 erkek doğurmuş, şimdi kız geliyo diye havalarda uçuyo eşim de geçenler de telefonda sana kız çocuk geliyo işte seversin dedi kadına. o an böle bi ekran dondu, benim kafamdan bulutlara doğru bi elektrik akımı çıktı gökyüzünde bi patlama oldu şimşekler çaktı ben kurt adama dönüşür gibi oldum gittim geldim. cinnetin kıyısından zar zor döndüm. telefonu kapatınca anne kedi gibi tırnaklarımı çıkarıp üstüne yürüdüm, bi bağrışım var; "o be-nim ço-cu-ğummmmm!!!! be-nimmmmm. ananın to-ru-nu!! çok istiyosa kız çocuğu gitsin doğursun benim kızıma, kızım diyemeeeeeezz!!!"
eşim tırstı tamam sakin ol ben lafın gelişi öle dedim filan kıvırmaya çalıştı ama anlamıştır heralde ne kadar kararlı olduğumu. daha doğmamış çocuk için böyle fırtına koparıyosam doğduktan sonra neler yaparım

kurutucu denen aleti her vatan evladına şiddetle tavsiye ederim. eve gerekiyosa fırın ocak almayın yemekleri piknik tüp ile pişirin ama kesinlikle kurutucu alın.
balkona asınca sokağın kiri arabaların egzoz zımbırtısı, üst kattakinin silkelediği, kışın soba yakanın dumanı filan... ne anladım yıkamaktan, o kadar rahatki çıkarıp katlayıp yerleştirmek...

4 tane gelin derken aynı adama değil
sülalede karadenizli olmayan 4 tane gelin var
diğerleri hep anı köyden
ilahi petuşum

yok yaaa..
4 gelin=4 elti hesabı yaptımda birden..4 elti=bol şenlik, kavga, gürültü, laf, curcuna, fesatlık, fişşikçilik....hepsi gözümün önünden geçti birden, ondan şeyettim:86::86::86::86:

ben almadım da weewell ve brauna baktım biri alından biri kulaktan ölçüyo 100 civarıydı sanki..ama her zaman dijitali ölçtürmüyo dedi benim arkadaşlar bi tane evde olsun dedilerdi

kızlar bis oğluşla yemeğe çıktık menüde az ıspanak yemeği şnitzel az pilav ve salata ekmek yok

kızlar bis oğluşla yemeğe çıktık menüde az ıspanak yemeği şnitzel az pilav ve salata ekmek yok

ohhh misss afiyet olsun..
benimde kazınıo midem şu anda....
yarım saat sonra bizde kızgın kumlardan serin sulara atlıycaz kızçemle inşallah

ohhh misss afiyet olsun..
benimde kazınıo midem şu anda....
yarım saat sonra bizde kızgın kumlardan serin sulara atlıycaz kızçemle inşallah

Allah seni ama 2 gündür iştahım pek yok gibi iştahlı yiyemiyom kuru bi öksürük var

yok yaaa..
4 gelin=4 elti hesabı yaptımda birden..4 elti=bol şenlik, kavga, gürültü, laf, curcuna, fesatlık, fişşikçilik....hepsi gözümün önünden geçti birden, ondan şeyettim:86::86::86::86:

heheheheh
kayıncığım 12 yaşındda
bana elti gelene kadar ohooo..... ben 40 yaşında olurum

o yaştada gelirse fesat biri eziveririm kafasını

canım bu çok cahilce bi durum yaa ne belli kendi memleketinden alacağın gelinin çok iyi olacağı istediğin gibi olacağı bende bu zihniyeti anlamıyorum..belki aldığına alacağına pişman olucan çok istediğin o yyerli gelin burnunda getirecek..bunları düşünemiyolar işte..çok şükür ben istanbul doğumluyum aslen ama 8 yaşımdan beri alanyada olduğumdan buralı oldum gibi o yüzden bu konuda sıkıntı çekmedim çok şükür..

tmm cnm çok saol...şimdi arayamıyorum hafta sonu çok marali bozuktu...3-5 gün geçsin ararım söylerim, veririm numaranı..oda çok memnun olur..

tamam kuzum biraz morali yerine gelsin dediğin gibi bazen çünkü moral vercem destek olcak derken farkında olmadan karşı tarafın daha çok canını sıkabiliyosun..yalnız kalmak başını dinlemek ister..sen istediğim zaman vr numaramı kuzum..bende çok memnun olurum..sonrada senle görüşürz inş. yaa

yok yaaa..

Petuşcum elti olayına girmişsiniz benim haberim yoook bana bi sorun kaç eltisiniz diye biz tammmmmm 9 eltiyiz 1 tane de görümce var ama hepsi iyi insanlar

heheheheh
kayıncığım 12 yaşındda
bana elti gelene kadar ohooo..... ben 40 yaşında olurum

o yaştada gelirse fesat biri eziveririm kafasını

heeee içini rahat tut o vakıt bebem...kellesini bile koparırsın, hakkın olur o zamana:)
benim kaynımla yaşım aynı(eşim benden küççük bi yaş:)), kendisi henüz bekar:))
ama k. validem dedi "yavrummmmmmmm kimlerde gelse senin üstüne çıkamaz, senin gibi olamaz, onuda çok severim ama senin gibisini ben bi daha bulamam" die...
o nedenle tuzum kuru

herkeze selam kizlar.nasilsinz.ay coook sicak burasi ya pisiyorum.hic bisey yapasim yok.bu saat oldu daha yatagimi toplamadim yaaaa

TUNIHANCIM nasilsin tatlim.merak ettim.bebisini hissediyormusun.ben hissediyorm cok sukur.her gecen gun dahada netlesiyor.sende durumlar nasil

herkeze selam kizlar.nasilsinz.ay coook sicak burasi ya pisiyorum.hic bisey yapasim yok.bu saat oldu daha yatagimi toplamadim yaaaa

kalk cnm kalk :) topla ewini temizle banyonu yap. Bide yanına ılık ballı süt kocaman bi bardak. oohh.. :) bn sabh 7de klaktım kahvltı yaptm banyo yaptm doktora gittim kontrolum vrdı bebişimi gördüm ewe geldim elimi yüzümü yıkadm nesquik yaptm kndme oturuom şimdiide. :) sana yazıorum canım

eşimin bi küçüğü geçen ay nişanlandı nişana kadar yeni gelin pek kıymetliydi yere göğe sığdıramadılar. kız yalakanın önde gideni, annecim babacım diye dolanıyo ortada. beni ilk kez söz kesiileceği gün gördü üstüme saldırdı aman da bebiş ne cici diye. kızım bi dur tanışalım hal hatır sor bu ne sırnaşıklık. ben mesafeliyimdir yeri geldiğinde samimi davranırım ama k.v. nişana kadar tepiniyodu sevinçten ayyy ne sıcak kanlıymış (sanki kendi sıcak kanlı, buzdolabı kılıklı kadın bana laf sokuyo) nişanda kız bunları bi ters köşeye yatırdı. benim pabucumun muhafazakarı kayınpeder kadın erkek ayrı otursun diye ısrar ederken kız onca erkein içinde kayınpederin tam karşısında arabada 5 evde 15 şarkısı eşilğinde göbek attı
adam köy zihniyetiyle büyümüş gerçek islamdan haberi yok bana düğünümde saçma sapan baskılar yapmıştı. cehalet okuamamk kötü şey, 60 yıl önce köyünde gördüğü şeyleri doğru zanediyo. neyse nişan bitti, bunlarda surat bin beşyüz
oğulları oradan eğlenmeye bar türü bi yere geçecekmiş araba da onda kalacak anne babayı eve sepetledi bağcılar'dan beylikdüzü'ne kadar götürmek de bize düştü. ben araba alalı 3 yıl oldu daha k.p. bi kere binmedi arabama. kadın şoföre de karşı. eşim kan ter içinde kaldı. ver ben süreyşm dedi. arabayı bana annem almış, babası benim sürdüğüm arabada kompleks yapacak diye verir miyim anahtarı. sen çok dur kalk sürüyosun midem bulanıyo olmaz dedim. ürettiği fikre bakın; o zaman babası sürsünmüş!!! yuh dedim mümkün mü öle bişi asla!!! beğenmeyen taksiye biner gider. adam oturdu sıkış pıkış arkaya bi de sigara müptelası günde 2 paket bitiri. ben de o ara bronşitim zırt pırt öksürüyorum sırf nişan var diye hasta hasta gelmişim. arabaya biner binmez sigara yakayım mı dedi. ben bi bağırdım "daha neleeerr". süper bigündü. insan ne oldum değil ne olacam demeli bi gün tükürdüğümü yalamak zorunda kalabileceğini düşünüp sağa sol fazla tükürmemeli

neyse geleyim final kısmına k.p. küçük oğlunu nişanladığından beri sağda solda beni övüyomuş. eşime benim için dobra kız, düşündüğü ağzında. yalanı riyası yok demiş. şimdi de desinler sıcak kanlı ne şirin aman da aman

git o yatağa yat geri valla ben olsam şimdi yapacağım ilk eylem olurdu... böle herifin yastığını da bacak arasına sıkıştırdık mıydı oooo misss

TUNIHANCIM nasilsin tatlim.merak ettim.bebisini hissediyormusun.ben hissediyorm cok sukur.her gecen gun dahada netlesiyor.sende durumlar nasil

canım bnim ben 4 gün önce sabahtan akşama kadar kımıl kımıl hep bişeyler hissettim ama ondan sonraki günler hep tutarsız oldu yani gündüzleri hiç hissetmiyorum akşamlarıda 2-3 defa hissediyorum elimi koyunca daha net ama öle devamlı olmuyo..şimdide sabahtan beri hçbişey hissetmedim bilemiyorum kuzum valla daha tam hissetmeye başladım demiyorum o yüzden artması lazım dediğin gibi bende artmıyo hareketler hissettiğimle kalıyo
sen ne zaman hissetmeye başladın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…