2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın herkese ben de dalayım bugunkü muhabbete,
ya bu granül işini ben de duydum 1-2 arkadaşım dedi ki hacı şakir erimiyo roxy eriyo..o ikisini de denemiş ama ankarada, belki burda sular istanbula göre sert tabii belki istanbulda hacı şakir de erir.
ya bi de bizim burda arkadaşlar kurutma makinesi almışlar o kadar rahat ediyolarmış ki ne asma ne bekleme derdi var yaz kış bebeğin çamaşırını diyolar..yerim olsa ben de alıcam ama yok işte

Benim gözlerim sizler böyle şeyler anlattığınızda doluyor o anı yaşadığımda ne olurum bilmiyorum. Çok duygulanırım kesin

yaf bu kıskanma olayı bendede var...
bende düşünemiom yani alıpta kucaklarına sevdiklerini..annem bile olsa...hep bende olsun isterim kesin..
eşimde çok meraklıdır..kesin bi o bi ben yefruyu alıp alıp odaya kapatırız kendimizi

evet ya iş olayı çok sıkıntı...
4 sene falan oldu sanırım gideli...işsiz..
bebek olsun bari dedi..2 senedir oda olmuo...çok stresli..arkadaşı yok hiç..ordaki hiç kimse kafasına uymuomuş..
dio herkesin derdi evine aldığı dolabın markası, arabası, eşarbının markası...ortak noktam yok dio..
eşide gece gündüz çalışyo, hep iş yerinde...+ kayınavalidesiyle altı üstlü oturyo
offfff içim şişti yaaa...cikcillide evet cnm..

ya ben de de şey var..sanki bakamıycam yıkayamıycam uykumun arasında duyamıycam..ne bileyim bisürü şey var yok yastık koyma yok üstünü örtme sanki başa çıkamıycam gibi arada bi korku geliyo üstüme..allah hayırlısını etsin

Benim gözlerim sizler böyle şeyler anlattığınızda doluyor o anı yaşadığımda ne olurum bilmiyorum. Çok duygulanırım kesin

bende çeşmeler bi açılcak o gün hiç kapanmıcak sanırım

ayyy o tamm alanyalı ayeeennnlere dek gelmiş desene ( bu arada ayenn alanya şivesi her cümleye bi ayeen katarlar )
çok bayılırlar gösterişe havaya buranın sonradan görme yerlileri valla..
eşi alanyalı ozaman kayınvaldeside burda olduğuna göre
canım yaa valla üzüldüm bebek konusuna özelliklede
isterse yardımcı olabilirim görüşebiliriz ben burdayım doğuma kadar nede olsa..ocak sonnunda bi gitcem seeedişehire 15 gün sonra gelcem geri

başa gelfımı merak etme cnm oyle bi hakkından gelırsınkı D: ben de endişe duyuyorum ama emınım başa geldıgınde nasıl aslan kaplan kesiliriz D:

aynen öyle cnm..kuruklu kulaklı alanyalılar..
ayenni dediğin gibi bayılyolar kullanmaya..
k.valideside oğlunu elinden gelse mendile sarıp cebinde taşıycak..kolaymı onu doğurmak modunda tam..
ona senden hep bahsediorum zaten..inş. denk gelir tanışırsınız falan diorum..
walla tunim çok sevinirim..çok yalnız...aşılama oldu bu ay cmt konuştuk tutmamış..sesi çok kötü geliodu...morale çok ihtiyacı var...en çokda şöyle karşılıklı çay içerek konuşup dertleşebileceği frekansı tutan birine...

canım bu konuda benimde çok endişelerim vardı ama yeni doğum yapan bi arkadaşımla konuştum o dediki canım sanki yıllardır bebeğim varmış gibi nerde nasıl davranmam gerektiini çok iyi biliyorum Allah o deneyimi sana veriyo muhakkak dedi..bencede öle ama yaa..o yüzden hiç korkmuyorum artık bakarım ben bebeğime diyorum..annelerimize de sora sora öğrencez herşeyi

bende hiç korkmuyorum...yapaım diorum hep kendi kendime..
annemde çok gazlıo..yaparsın die..
takıldınmı yaz google yani:))

kuzum alanyalı kayınvaldeler oğullarına çok düşkün olurlar illa alanyadan gelin alınsın isterler istedikleri olmadıklarında da böle oğullarını pamuklara sarıp sarmalarlar..malesefki bizim yerlilerin kötü bi huyudur bu..biz yarı istanbul yarı alanyalı olduğumuzdan yani hem içinde hem dışında olduğumuzdan daha net görebiliyoruz herşeyi
bebem ne demek elimden geldiğince bende destek olmaya çalışırım tabi..sen benim numaramı ver ona istersen konuşalım görüşelim memnun olurum yani benim gittiğim hastaneye falan gidiyodur belki aşılama için öleyse beraber gideriz yanında olurum yardımcı olmaya çalışırım yani

selam herkese...
grip olduğum için istirahat aldım bugün. inşallah geçer gribim..
bebişimin yüzünü net dün ilk defa gördüm. gözlensi oluşmuş. uyuyordu ama. gözü oynuyordu oğluşumun maşallah.
geçmişi okuyamadım pek.

evet bebem karadenizlilerde de var
ama bunlarda ekstra kendi kızları can gibidir.
Gelinler maalesef dış kapının dış mandalı gibi ...
Şahsen ben eşimin tarafında bunu acayip yaşıyorum.
Biz 4 tane yabancı geliniz, ben 3 senelik evliyim 15 yıldır evli olan var
hala bunlar bizden değil diyorlar bizim için...

tmm cnm çok saol...şimdi arayamıyorum hafta sonu çok marali bozuktu...3-5 gün geçsin ararım söylerim, veririm numaranı..oda çok memnun olur..

çok geçmiş olsun cnmm

bebişine

geçmiş olsun cnm..

4 tane gelinmi

slm kızlar,bişi sorcam,bu ateş ölçer olayını hallettiniiz mi?Braun'un kulaktan ölçeni pratik diyolar ama benim arkadaşlarımdan çoğu dijitaller de iş görüyo dedi,hatta markaya para vermeye gerek yok,ben eczaneden 10-15 tl lik bişi almuıştım doğumdan sonra,bir iki kere ya kullandım ya kullanmadım dedi,başkalarından da benzer şeyler duydum,kafam karıştı.siz aldınız mı ateş ölçer?Aldıysanız marka ve fiyatları paylaşalım mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…