eşimin bi küçüğü geçen ay nişanlandı nişana kadar yeni gelin pek kıymetliydi yere göğe sığdıramadılar. kız yalakanın önde gideni, annecim babacım diye dolanıyo ortada. beni ilk kez söz kesiileceği gün gördü üstüme saldırdı aman da bebiş ne cici diye. kızım bi dur tanışalım hal hatır sor bu ne sırnaşıklık. ben mesafeliyimdir yeri geldiğinde samimi davranırım ama k.v. nişana kadar tepiniyodu sevinçten ayyy ne sıcak kanlıymış (sanki kendi sıcak kanlı, buzdolabı kılıklı kadın bana laf sokuyo) nişanda kız bunları bi ters köşeye yatırdı. benim pabucumun muhafazakarı kayınpeder kadın erkek ayrı otursun diye ısrar ederken kız onca erkein içinde kayınpederin tam karşısında arabada 5 evde 15 şarkısı eşilğinde göbek attı
adam köy zihniyetiyle büyümüş gerçek islamdan haberi yok bana düğünümde saçma sapan baskılar yapmıştı. cehalet okuamamk kötü şey, 60 yıl önce köyünde gördüğü şeyleri doğru zanediyo. neyse nişan bitti, bunlarda surat bin beşyüz
oğulları oradan eğlenmeye bar türü bi yere geçecekmiş araba da onda kalacak anne babayı eve sepetledi bağcılar'dan beylikdüzü'ne kadar götürmek de bize düştü. ben araba alalı 3 yıl oldu daha k.p. bi kere binmedi arabama. kadın şoföre de karşı. eşim kan ter içinde kaldı. ver ben süreyşm dedi. arabayı bana annem almış, babası benim sürdüğüm arabada kompleks yapacak diye verir miyim anahtarı. sen çok dur kalk sürüyosun midem bulanıyo olmaz dedim. ürettiği fikre bakın; o zaman babası sürsünmüş!!! yuh dedim mümkün mü öle bişi asla!!! beğenmeyen taksiye biner gider. adam oturdu sıkış pıkış arkaya bi de sigara müptelası günde 2 paket bitiri. ben de o ara bronşitim zırt pırt öksürüyorum sırf nişan var diye hasta hasta gelmişim. arabaya biner binmez sigara yakayım mı dedi. ben bi bağırdım "daha neleeerr". süper bigündü. insan ne oldum değil ne olacam demeli bi gün tükürdüğümü yalamak zorunda kalabileceğini düşünüp sağa sol fazla tükürmemeli
neyse geleyim final kısmına k.p. küçük oğlunu nişanladığından beri sağda solda beni övüyomuş. eşime benim için dobra kız, düşündüğü ağzında. yalanı riyası yok demiş. şimdi de desinler sıcak kanlı ne şirin aman da aman
canım bnim ben 4 gün önce sabahtan akşama kadar kımıl kımıl hep bişeyler hissettim ama ondan sonraki günler hep tutarsız oldu yani gündüzleri hiç hissetmiyorum akşamlarıda 2-3 defa hissediyorum elimi koyunca daha net ama öle devamlı olmuyo..şimdide sabahtan beri hçbişey hissetmedim bilemiyorum kuzum valla daha tam hissetmeye başladım demiyorum o yüzden artması lazım dediğin gibi bende artmıyo hareketler hissettiğimle kalıyo
sen ne zaman hissetmeye başladın canım?
canm 2 hafta once basladm hissetmeye.ilk baslarda cok az hissediyodum.dedim ya zamanla artiyo hareketler.aksamlari dinlenmeye gecince,gece yataktayken daha cok belli oluyo.bide dun muzik dinlettim nasil hareketlendi.ama zaten surekli hissedecksin diye bisey yok.doktorm gunde 10 kere filan hissedersn demisti.merak etme tatlim seninde az kaldi cok yakinda b baslicak arkasi kesilmicek.ben hic hissedemicem gib geliyodu ama simdi ooo.
git o yatağa yat geri valla ben olsam şimdi yapacağım ilk eylem olurdu... böle herifin yastığını da bacak arasına sıkıştırdık mıydı oooo misss
inş. bebem yaa sağlıklı olsunlarda..benim paşam birazcık sakin annesini bekletiyo işte
senin kuzuyada maşalahhhhh yerim ben onu
bende müzik dinleteyim bi bakalım napacak
bu arada kızlar ben kayınvaldemle nakış gününe gidiyorum gene görüşürz öpüyorum hepinizi
mucikosssssssss
sizin gelin iimiş ya arabada beş evde onbeşhiç güleceğim yoktu ya
selam kızlaarrr yaaa benim bogazim kaynıyo derler ya aynen öyleeee işteyim bide ne yapsam ki ??
ben kendi nişanımda o kadar eğlenmemiştim
canım bu çok cahilce bi durum yaa ne belli kendi memleketinden alacağın gelinin çok iyi olacağı istediğin gibi olacağı bende bu zihniyeti anlamıyorum..belki aldığına alacağına pişman olucan çok istediğin o yyerli gelin burnunda getirecek..bunları düşünemiyolar işte..çok şükür ben istanbul doğumluyum aslen ama 8 yaşımdan beri alanyada olduğumdan buralı oldum gibi o yüzden bu konuda sıkıntı çekmedim çok şükür..
işte öyle oyüzden kayınvalide görümce elti konuları açılınca
bana yapılanlar aklıma geliyo da....
çok hırslanıyorum valla...
gözümde göz yaşı bırakmadılar çünkü...
sadece benim değil annemi bile ağlattılar...
inş. bebem yaa sağlıklı olsunlarda..benim paşam birazcık sakin annesini bekletiyo işte
senin kuzuyada maşalahhhhh yerim ben onu
bende müzik dinleteyim bi bakalım napacak
bu arada kızlar ben kayınvaldemle nakış gününe gidiyorum gene görüşürz öpüyorum hepinizi
mucikosssssssss
Üzülüyor tabi insan bazen tek bir söz bile kırıyor kalbi. Anneni üzmelerine üzüldüm böyle durumlarda eşin tepkisi benim için önemlidir.
Tuni benim kardeşim(erkek) o da pek hareket etmezmiş annem korkmuş sormuş doktora tembelliğinden demiş senin paşa daha çok mu ilgi istiyor nedir
ben olsam bakar bakar sırıtırdım hallerine... ay nolur ben de göreyim o günleri ne hoş olur :52.
bebeğiniz ddaha çok kımıldasın istiyorsanız çikolata yiyin. yada tok karnına sırt üstü yada sol tarafınıza uzanın bekleyin :)
kızlar akşam yazdım ama kaynadı aralarda.DiANATAL doğum jeli.bi komşum bahsetti.doğumu kolaylaştırıyormuş.normal doğum düşünenler bi araştırma yapabilir diye yazıyoruım.belki işe yarar bişeydir.ben tlfndan girdiğim için verimli bi araştıurma yapamadım.araştıran olursa burayada yazabilirmi?
kızlar akşam yazdım ama kaynadı aralarda.DiANATAL doğum jeli.bi komşum bahsetti.doğumu kolaylaştırıyormuş.normal doğum düşünenler bi araştırma yapabilir diye yazıyoruım.belki işe yarar bişeydir.ben tlfndan girdiğim için verimli bi araştıurma yapamadım.araştıran olursa burayada yazabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?