2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sizin gelin iimiş ya arabada beş evde onbeş hiç güleceğim yoktu ya

canm 2 hafta once basladm hissetmeye.ilk baslarda cok az hissediyodum.dedim ya zamanla artiyo hareketler.aksamlari dinlenmeye gecince,gece yataktayken daha cok belli oluyo.bide dun muzik dinlettim nasil hareketlendi.ama zaten surekli hissedecksin diye bisey yok.doktorm gunde 10 kere filan hissedersn demisti.merak etme tatlim seninde az kaldi cok yakinda b baslicak arkasi kesilmicek.ben hic hissedemicem gib geliyodu ama simdi ooo.

inş. bebem yaa sağlıklı olsunlarda..benim paşam birazcık sakin annesini bekletiyo işte
senin kuzuyada maşalahhhhh yerim ben onu
bende müzik dinleteyim bi bakalım napacak
bu arada kızlar ben kayınvaldemle nakış gününe gidiyorum gene görüşürz öpüyorum hepinizi
mucikosssssssss

git o yatağa yat geri valla ben olsam şimdi yapacağım ilk eylem olurdu... böle herifin yastığını da bacak arasına sıkıştırdık mıydı oooo misss

tatlim ya yat yat bunaldim herbiseyden.soyle bir kac arkadas olsa caylar borekler,kekler.ustunede koyu bi sohbet.ufffff cok bunaldim yalnizliktan cooook.
esimle aksam disari cikicaktik dur bakalim erken gelirse

tabikide tatlim yeterki saglikli olsunlar.onemli olan bu zaten.ooo nakis gunu haa.benide gotursene.patliyom valla skintidan evde

bebeğiniz ddaha çok kımıldasın istiyorsanız çikolata yiyin. yada tok karnına sırt üstü yada sol tarafınıza uzanın bekleyin :)

kızlar akşam yazdım ama kaynadı aralarda.DiANATAL doğum jeli.bi komşum bahsetti.doğumu kolaylaştırıyormuş.normal doğum düşünenler bi araştırma yapabilir diye yazıyoruım.belki işe yarar bişeydir.ben tlfndan girdiğim için verimli bi araştıurma yapamadım.araştıran olursa burayada yazabilirmi?

bebeğiniz ddaha çok kımıldasın istiyorsanız çikolata yiyin. yada tok karnına sırt üstü yada sol tarafınıza uzanın bekleyin :)

bi iki ay önce bi haber okudum, bi araştırma yapılmış bilmem hangi ülkede. kendisi mutlu olarak niteleyen kişilerle mutsuz olarak niteleyen kişiler arasında tek ortak nokta bulunmuş. mutlu olduğunu ifade edenlerin tek ortak noktası anne karnında oldukları süreçte annelerin düzenli çikolata tüketmesi, e tabi mutsuzum diyenlerin anaları da doğru dürüst ya da hiç yememiş. çikolata saatıcılarının yaptırdığı uydurma haber midir bilemem ama çikolatanın mutluluk hormonu salgılattığı zaten bilinen bi gerçek. ben de o günden beri haftada2-3 gün yemeye çalışıyorum

QUOTE=nefrazen;22463281]bi iki ay önce bi haber okudum, bi araştırma yapılmış bilmem hangi ülkede. kendisi mutlu olarak niteleyen kişilerle mutsuz olarak niteleyen kişiler arasında tek ortak nokta bulunmuş. mutlu olduğunu ifade edenlerin tek ortak noktası anne karnında oldukları süreçte annelerin düzenli çikolata tüketmesi, e tabi mutsuzum diyenlerin anaları da doğru dürüst ya da hiç yememiş. çikolata saatıcılarının yaptırdığı uydurma haber midir bilemem ama çikolatanın mutluluk hormonu salgılattığı zaten bilinen bi gerçek. ben de o günden beri haftada2-3 gün yemeye çalışıyorum [/QUOTE]

Ben de yiyorum haftada bir iki tane canım. Benim kızçem hiç durmuyor yerinde sabah beraber uyanıp, akşam beraber uyuyoruz. Yalnız babasına çok naz yapıyor babası elini koyduğu an uslu oluyor hemen çok şaşırıyoruz. Resmen kur yapıyor babasına böylece yarım saatten fazla kalıyor eli oynasın diye arada çekiyor oynadığı an hemen koyuyor doğunca ne olacak bilmiyorum zilli anacım bunlar zilli

cnm bak ben ilk olarak bu haberi buldum;

Dianatal adlı jel ile ağrısız ve dikişsiz normal doğum ,Demirel, ” Jel doğum sancısını, korkusunu ve sezaryeni tarihe gömecek” dedi…

İsviçre’de geliştirilen Dianatal adlı jel, kadınların korkulu rüyası doğum sancısına çözüm oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Çiğdem Demirel, anne adayı Şadiye Ukıtürk’e özel bir jelle ağrısız ve dikişsiz normal doğum yaptırdı. Ameliyat izi olmayan ve bir günde normal hayatına dönen Ukıtürk, bir kız bebek dünyaya getirdi.

Dünyanın en güzel duygusu

Marmaris’de yaşayan Şadiye Ukıtürk “Anne olmak dünyanın en güzel duygusu. Açıkçası doğumdan, özellikle dikişli olmasından, kesilip biçilmekten ve canımın acımasından korkuyordum. Ama Dr. Çiğdem Hanım’ın kullandığı jel sayesinde inanılmaz kolay doğum yaptım. O anı bir daha yaşamak isterdim. Dünyanın en güzel duygusuydu” dedi.

Hiçbir yan etkisi yok

Hastaların normal doğum yapmaktan korkup, sezaryene ciddi eğilimli olduğunu vurgulayan Demirel, “Özellikle Batı bölgelerinde hastaları normal doğum yapmaya çok zorlanıyorduk. Ege Bölgesinde ilk defa jeli Şadiye Hanım’da denedik. Doğum gerçekten çok kolay oldu. Dikiş ihtiyacımız olmadı. Hekim arkadaşımlarıma tavsiye ediyorum” dedi.

Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: “İsviçre’de icat edilen bu jel normal doğumu kolaylaştırıp ağrıyı önlüyor. Dikişe ihtiyaç kalmıyor. Sağlık Bakanlığından onaylı. Tüm eczanelerde var. Hiçbir yan etkisi yok. Jelin içinde glikoz, selüloz, karbomer ve su bulunuyor. Doğum anında jel sürtünmeyi ortadan kaldırıyor ve doğumu kolaylaştırıyor.”

Cnm ben baktım linki de buraya koyuyorum ama çok pahalı jel ya 200 tl zaten özelde yapcaz bi dünya para

http://www.eczaonline.com/urun/Dianatal-Doğum-Jeli.html

Son düzenleme:
merhaba güzel annelerrrrrr
en son sızı dun 6 da bırakmıstım.ne cok sey konusmussunuz ya anca bıtırdım okumayı.granullu deterjanıda bır yere not ettıkten sonra şunu dip not olarak soylıycem k.v ve k.p ın cok sevmesı bence cokta ıyı bir sey degıl bu seferde hep gelıp gıtmek ve gormek ıstıyorlar sınır bozucuuuuu:117: bızzat yasıyorum ve bazı zamanlar cıldıracak gıbı oluyorum.heleki bu hamılelık dönemınde ıcıme gıren seytanı duygularda deprestırıyor benı ıyıce.
hıı bi de bebek arabasına hala karar veremedım.bitanecik kızım ıcın daha hıc bır sey alamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…