2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şimdiden kilo alan varmı böyle 1-2 kilo fln ben aldım sanırım
normalde 53 kiloyum artık ibre 54,5 i fln gösteriyor bu kadar erken değilmi yaa:26:

normalde 53 kiloyum artık ibre 54,5 i fln gösteriyor bu kadar erken değilmi yaa:26:

ben de aynen 53tüm şimdi 54.5 olmaya başladım
benimki tamamen etrafımdakilerden
annemler eşim filan ye ye diyo sürekli allahtan çok iştahım yok birde olsa ne yaparım bilmiyorum yanii

annemler eşim filan ye ye diyo sürekli allahtan çok iştahım yok birde olsa ne yaparım bilmiyorum yanii

KIZLAR YA SİZCE AHSEN İSMİ NASIL? aslında erkek veya kıza da koyulabiliyor ama biz kızımız olursa AHSEN koymayı düşünüyoruz.aslında ben erkek de olsa olabilir diyorum ama eşim ılımlı bakmıyor erkek ismi olarak.bilemiyorum gerçi da ha çok erken de Çok güzel, olağanüstü güzel gibi anlamlara geliyormuş.Sizin de fikrinizi almak istiyorum.sizler isim buldunuz mu?Mesajımı gören arkadaşlarım fikir beyan ederseniz sevinirim.

bende aldım cnm hamilelik psikolojisi aldırdı sanırım bilemiyorum

mfolcon sendemi nisan annesisin canımmm
benimde psikolojikmi yemektenmi anlamadım ama aldığım kesin..
offf yhaaaa oğlumda 70 kilo olmuştum inşallah bunda da olmam

anlamı ne acaba..
ne biliim ben olsam koymazdım o ismi herkesin zevki bir olsaydı bütün bebeklerin ismi aynı olurdu ama dimi istiyorsan koy canım...bende daha karar veremedim kayınvalidemde BERRU koyalım diyor Allahın ismiymiş doğru olurmu acaba bizde ZEYNEP istiorus ZEYNEP BERRU nasıl acaba erkekte olabilir o zaman EFE yada METE istiyorum kısa isimleri herzaman sevmişimdir

mfolcon sendemi nisan annesisin canımmm
benimde psikolojikmi yemektenmi anlamadım ama aldığım kesin..
offf yhaaaa oğlumda 70 kilo olmuştum inşallah bunda da olmam

benim ilk hamileliğim görecem bakalım kaç kiloya çıkabiliyorum

hayatım aslında benim nisan mı mayıs mı olduğu net değil tam sata göre nisan ama geç döllenme olduğu için mayısa da sarkabilir
benim içimden nisan geçiyor bakalım sanki nisanda olacak

seni çok iyi anlıyorum canım çünkü benimde öyle doktora ilk gittiğimde sat a göre 7-8 nisan demişti sonrasında geç döllenme çıktı ve 19-20 nisan muhtemel dedi doktor yani nisan ama kaç nisan bilemem...istermisin 23 nisan olsun güzel olurdu=))))

hee birde eşim nisanda doğucağı için adını NİSAN koysak nasıl olur kız olursa diyor sizce nasıl??ben anlamı olmadığı için pek istemedim ama:26:

aynen bende 2 kilo aldım. doktora sordum her ay 1 kilo almak normal dedi rahatladım zaten son aylarda 2şer bile gidecek.

benim sata göre 24 nisan görünüyor evlilik yıldönümümüz ama tam bir hafta küçük bebişim yani mayısın ilk haftasına denk geliyor

isim olarak erkek olursa kayra diye düşünüyorum ama eşimin haberi yok bir haftadır yok kendisi
ben de bahar dedim hem bahar bebişi hemde benim ömrümün ikinci baharı olacağı için ona da çok olumlu bakmadı anlamsız diye

benim sata göre 24 nisan görünüyor evlilik yıldönümümüz ama tam bir hafta küçük bebişim yani mayısın ilk haftasına denk geliyor

isim olarak erkek olursa kayra diye düşünüyorum ama eşimin haberi yok bir haftadır yok kendisi
ben de bahar dedim hem bahar bebişi hemde benim ömrümün ikinci baharı olacağı için ona da çok olumlu bakmadı anlamsız diye

merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum, aranızda crinone jel kullanan var mı? o jel tortu olarak geri geliyor normalde sarı-beyaz renkte geliyor ama bazen kahve renginde geliyor. sizce bu normal mi?

canım Ahsen Çok güzel, olağanüstü güzel gibi anlamlara geliyor.bence tek isim koy derim.benim iki ismim var.çok zor oluyor yazması.hem de iki isim olunca kendi soyadını kullanamıyorsun.iki isim iki de soyad fazla geliyor bunları da düşün derim.bulduğun tüm isimler güzel bence.

Zeynep çok güzel bir isim bende düşünüyorum. Berru ismini hiç duymadım anlamı neymiş acaba?

Erkek ismi Efe, mert, can olan çocuklar hep çok yaramaz oluyor

evet yaa isim konusu zor hem senin hem eşinin hemde ailenin içine sinecek bilemiyorum walla...oğlımın adını KaaN koydum bakalım bunun adınıda cinsiyeti belli olunca düşünücem:97:

Zeynep çok güzel bir isim bende düşünüyorum. Berru ismini hiç duymadım anlamı neymiş acaba?

Erkek ismi Efe, mert, can olan çocuklar hep çok yaramaz oluyor

evet yaa benim yeğnimin adı efe deli gibi sesi çıkardı ufacıkken bile hala da öyle pekte efelenir heee
bu arada diğer yeğnimin adı da zeynep

bir de ahsenden başka aklıma defne de geliyor.cinsiyeti belli olunca hemen karar vermek lazım ablamın kızına doğacağı gün karar vermiştik.onun ismini ben bulmuştum : ılgın. güzel di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…