şimdiden kilo alan varmı böyle 1-2 kilo fln ben aldım sanırım
normalde 53 kiloyum artık ibre 54,5 i fln gösteriyor bu kadar erken değilmi yaa:26:
normalde 53 kiloyum artık ibre 54,5 i fln gösteriyor bu kadar erken değilmi yaa:26:
valla bende yapmıs olmak için 2 li testi yapacam sadece..birde efimin dediği gibi detaylı ultrasona girerim..cok kafa kurcalamak istemiyorum
bende aldım cnm hamilelik psikolojisi aldırdı sanırım bilemiyorum
ben de aynen 53tüm şimdi 54.5 olmaya başladım
benimki tamamen etrafımdakilerden
annemler eşim filan ye ye diyo sürekli allahtan çok iştahım yok birde olsa ne yaparım bilmiyorum yanii
KIZLAR YA SİZCE AHSEN İSMİ NASIL? aslında erkek veya kıza da koyulabiliyor ama biz kızımız olursa AHSEN koymayı düşünüyoruz.aslında ben erkek de olsa olabilir diyorum ama eşim ılımlı bakmıyor erkek ismi olarak.bilemiyorum gerçi da ha çok erken de Çok güzel, olağanüstü güzel gibi anlamlara geliyormuş.Sizin de fikrinizi almak istiyorum.sizler isim buldunuz mu?Mesajımı gören arkadaşlarım fikir beyan ederseniz sevinirim.
mfolcon sendemi nisan annesisin canımmm
benimde psikolojikmi yemektenmi anlamadım ama aldığım kesin..
offf yhaaaa oğlumda 70 kilo olmuştum inşallah bunda da olmam
benim ilk hamileliğim görecem bakalım kaç kiloya çıkabiliyorum
hayatım aslında benim nisan mı mayıs mı olduğu net değil tam sata göre nisan ama geç döllenme olduğu için mayısa da sarkabilir
benim içimden nisan geçiyor bakalım sanki nisanda olacak
ben de aynen 53tüm şimdi 54.5 olmaya başladım
benimki tamamen etrafımdakilerden
annemler eşim filan ye ye diyo sürekli allahtan çok iştahım yok birde olsa ne yaparım bilmiyorum yanii
seni çok iyi anlıyorum canım çünkü benimde öyle doktora ilk gittiğimde sat a göre 7-8 nisan demişti sonrasında geç döllenme çıktı ve 19-20 nisan muhtemel dedi doktor yani nisan ama kaç nisan bilemem...istermisin 23 nisan olsun güzel olurdu=))))
seni çok iyi anlıyorum canım çünkü benimde öyle doktora ilk gittiğimde sat a göre 7-8 nisan demişti sonrasında geç döllenme çıktı ve 19-20 nisan muhtemel dedi doktor yani nisan ama kaç nisan bilemem...istermisin 23 nisan olsun güzel olurdu=))))
anlamı ne acaba..
ne biliim ben olsam koymazdım o ismi herkesin zevki bir olsaydı bütün bebeklerin ismi aynı olurdu ama dimi istiyorsan koy canım...bende daha karar veremedim kayınvalidemde BERRU koyalım diyor Allahın ismiymiş doğru olurmu acaba bizde ZEYNEP istiorus ZEYNEP BERRU nasıl acaba erkekte olabilir o zaman EFE yada METE istiyorum kısa isimleri herzaman sevmişimdir
anlamı ne acaba..
ne biliim ben olsam koymazdım o ismi herkesin zevki bir olsaydı bütün bebeklerin ismi aynı olurdu ama dimi istiyorsan koy canım...bende daha karar veremedim kayınvalidemde BERRU koyalım diyor Allahın ismiymiş doğru olurmu acaba bizde ZEYNEP istiorus ZEYNEP BERRU nasıl acaba erkekte olabilir o zaman EFE yada METE istiyorum kısa isimleri herzaman sevmişimdir
benim sata göre 24 nisan görünüyor evlilik yıldönümümüz ama tam bir hafta küçük bebişim yani mayısın ilk haftasına denk geliyor
isim olarak erkek olursa kayra diye düşünüyorum ama eşimin haberi yok bir haftadır yok kendisi
ben de bahar dedim hem bahar bebişi hemde benim ömrümün ikinci baharı olacağı için ona da çok olumlu bakmadı anlamsız diye
Zeynep çok güzel bir isim bende düşünüyorum. Berru ismini hiç duymadım anlamı neymiş acaba?
Erkek ismi Efe, mert, can olan çocuklar hep çok yaramaz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?