Ben de yiyorum haftada bir iki tane canım. Benim kızçem hiç durmuyor yerindesabah beraber uyanıp, akşam beraber uyuyoruz. Yalnız babasına çok naz yapıyor babası elini koyduğu an uslu oluyor hemen çok şaşırıyoruz. Resmen kur yapıyor babasına böylece yarım saatten fazla kalıyor eli oynasın diye arada çekiyor oynadığı an hemen koyuyor doğunca ne olacak bilmiyorum zilli anacım bunlar zilli
kızlar akşam yazdım ama kaynadı aralarda.DiANATAL doğum jeli.bi komşum bahsetti.doğumu kolaylaştırıyormuş.normal doğum düşünenler bi araştırma yapabilir diye yazıyoruım.belki işe yarar bişeydir.ben tlfndan girdiğim için verimli bi araştıurma yapamadım.araştıran olursa burayada yazabilirmi?
bi iki ay önce bi haber okudum, bi araştırma yapılmış bilmem hangi ülkede. kendisi mutlu olarak niteleyen kişilerle mutsuz olarak niteleyen kişiler arasında tek ortak nokta bulunmuş. mutlu olduğunu ifade edenlerin tek ortak noktası anne karnında oldukları süreçte annelerin düzenli çikolata tüketmesi, e tabi mutsuzum diyenlerin anaları da doğru dürüst ya da hiç yememiş. çikolata saatıcılarının yaptırdığı uydurma haber midir bilemem ama çikolatanın mutluluk hormonu salgılattığı zaten bilinen bi gerçek. ben de o günden beri haftada2-3 gün yemeye çalışıyorum
QUOTE=nefrazen;22463281]bi iki ay önce bi haber okudum, bi araştırma yapılmış bilmem hangi ülkede. kendisi mutlu olarak niteleyen kişilerle mutsuz olarak niteleyen kişiler arasında tek ortak nokta bulunmuş. mutlu olduğunu ifade edenlerin tek ortak noktası anne karnında oldukları süreçte annelerin düzenli çikolata tüketmesi, e tabi mutsuzum diyenlerin anaları da doğru dürüst ya da hiç yememiş. çikolata saatıcılarının yaptırdığı uydurma haber midir bilemem ama çikolatanın mutluluk hormonu salgılattığı zaten bilinen bi gerçek. ben de o günden beri haftada2-3 gün yemeye çalışıyorum
Arkadaşlar bebişin hareketlerini bende hiç hissetmiyorum .Haliyle bu beni çok endişelendiriyor.Benim bebekte erkek acaba erkek çocukları hep böyle mi en azından akşamları hissedenler var ben hiç hissetmiyorum. Yoğun şekilde çalışıyorum 7 gibi anca evde oluyorum. Yemekti ev işleri derken akşam 9 da dinlenmeye geçiyorum ama yok tık yok hiç bir hareketlenme yok......
merhaba güzel annelerrrrrr
en son sızı dun 6 da bırakmıstım.ne cok sey konusmussunuz ya anca bıtırdım okumayı.granullu deterjanıda bır yere not ettıkten sonra şunu dip not olarak soylıycem k.v ve k.p ın cok sevmesı bence cokta ıyı bir sey degıl bu seferde hep gelıp gıtmek ve gormek ıstıyorlar sınır bozucuuuuu:117: bızzat yasıyorum ve bazı zamanlar cıldıracak gıbı oluyorum.heleki bu hamılelık dönemınde ıcıme gıren seytanı duygularda deprestırıyor benı ıyıce.
hıı bi de bebek arabasına hala karar veremedım.bitanecik kızım ıcın daha hıc bır sey alamadım ya
eşim bilmem kaç yıldır açıköğretim öğrencisi askerliği geciktiriyo sözde, dün akşam yok dedi ben okulu bu sene bitiriyorum. bebek erkek olsa çok dert değildi ama ben kız çocuğunu bırakıp 15 ay askerlik yaparsam çok üzülür kızım kıyamam ben ona.
başta biraz erkek çocuğa meyilliydi eşim kendileri 4 erkek olduklarından. ben de evin tek kızıyımdır. şişire şişire anlattım şimdi kızı olacağı için sevinçten kuduruyo, senden çok beni sevcek diyo
Ben de yiyorum haftada bir iki tane canım. Benim kızçem hiç durmuyor yerindesabah beraber uyanıp, akşam beraber uyuyoruz. Yalnız babasına çok naz yapıyor babası elini koyduğu an uslu oluyor hemen çok şaşırıyoruz. Resmen kur yapıyor babasına böylece yarım saatten fazla kalıyor eli oynasın diye arada çekiyor oynadığı an hemen koyuyor doğunca ne olacak bilmiyorum zilli anacım bunlar zilli
bi iki ay önce bi haber okudum, bi araştırma yapılmış bilmem hangi ülkede. kendisi mutlu olarak niteleyen kişilerle mutsuz olarak niteleyen kişiler arasında tek ortak nokta bulunmuş. mutlu olduğunu ifade edenlerin tek ortak noktası anne karnında oldukları süreçte annelerin düzenli çikolata tüketmesi, e tabi mutsuzum diyenlerin anaları da doğru dürüst ya da hiç yememiş. çikolata saatıcılarının yaptırdığı uydurma haber midir bilemem ama çikolatanın mutluluk hormonu salgılattığı zaten bilinen bi gerçek. ben de o günden beri haftada2-3 gün yemeye çalışıyorum
nasıl yani ya....
kendi yisin sonra canı istiosa olmamı..
benim canım hiç çekmio çikolata
zaten çok yemezdim..şimdide yemiom..aklıma bile gelmio..
ne yani gayret edip yiyimmi
benim kızımda mutlu olsun
Arkadaşlar bebek odasını boyadınız mı duvar kağıdı mı kullandınız.
Duvar kağıdı daha iyi diyenler var nedir bu konudaki düşünceniz??
Duvar kağıdı modeli tavsiye edenler var mı ben Ocak ayında bu işi bitireyim diyorum. Daha çooook işimiz var çooook maşallah çoğunuzun bitmiş allah korusun erken doğum olsa hastaneye götürecek çantam bile yok hastane çıkışını bile yeni aldım artık bim poşetine koyar götürürüm pijama olarak bjkli eşofmanımı götürürüm hayyy allahım ya gülerim ağlanacak halime
anne üzülünce bebike üzüntü ile ilgili bi hormon salgılanıyomuş bebik de diyomuş ki hımmm bu dışarı dünya üzüntülü bi yer ben de bol bol üzüntü hormonu üretem ki dışarı çıkınca olaya fransız kalmıyam, sonra anne stres yaparsa bu dışarısı stresli de bi yermiş dur ben stres hormonu da üretem kimselerden eksiğim olmasın diyomuş aynı mantık mutlulukta da var. mutlu olursak bebikler bankada mutluluk hormonu biriktiriyo dışarısı için. ee çikolata annede mutluluk hormonu salgılatıyo, bebik dee içerden üretime geçiyo bölece ilerleyen yıllarda mutlu insan oluyo. çok mantıklı yani. sen dişini sık ye çikolata. ben de pek sevmem ama supangle filan alıyorum arada pastaneden. bazen de sütlü çikolata böle idare ediyorum işte.
slm canımcım bende seninle aynı durumdayım bebek arabası konusunda acaba 3 tekerleklimi alsam 4 tekerleklimi bilemiyorum birde buset konusunda kararsızım hani şu bebek arabalarının yanında beraber satılan küçük elde taşınan granullu deterjan nedir acaba kaçırdım ben o olayı
ben etrafımdakilere ve izmirdeki cocuk magazalarına danıstıgım kadarıyla 3 tekerlıklelerde denge sorunu olabılıyormus.yanı 4 tekerleklıler kadar guvenılır bulunmuyor.puset olayına gelıncede ben kesın alıcam.cok kullanıslı olacagına emınım.ılk aylarda kucakta tasımak bıraz zor olacagını dusunuyoruum cok kucuk olcakya pusete koyup asıya falan goturulur, havalarda guvel olacagından dısarda gezılır falan.ama pusetle bebek arabasının uyumlu olması lazım.ve o puset arac koltuguda oluyor ya avantajlı olur sanırım.benım tek dusuncem acaba tek yonlumu cıft yonlumu olmalı araba.cıft yonlu olması bı zorunlulukmu.bunun kararını verdıgım an alıcam bebek arabasınıchicco ct02 dusunuyorum.bılgısı olan arkadaslardan acil YARDIM bekliyorum bu konuda.
şimdi ben hemen anlatim bebem..
biz oda yapmadık..yatak odamdaki gömme gardopumu açığa çıkarttım o kutu gibi yeri yağmurun yuvası yapcam:)
3 tarafı duvara denk gelio oraları kağıtla kapladık..
kağıdı praktikerden aldık..2 top..
1 top 10 metrekare yer kaplıomuş...
ilk beğendiğimiz 50 liraydı topu..sonra tam çıkarken başka bi model beğendik..onun 25 liraydı..
yani o küçücük yeri kaplamak en ucuz kağıttan bile olsa 50 liraya mal oldu..dedeikki bi odayı full duvar kağıdıyla kaplamak bayağı maliyetli bi olay demekki.
ama çok güzel oldu çok içimize sindi...eve geldik bide ne fark edelim..kağıdın üstünde minnak yıldızlar vardı
meğer o yıldızlar fosforluymuş..
şimdi yatak odasında bi köşe karanlıkla yıldız dolu...çok hoşumuza gitti ya..eşimle bakıp bakıp gel artık yağmurrr dioruz:))
sonuç olarak duvarını hazırladık..beşik ve dolap şubatta kısmetse..
hastane çantasına koyacaklarımda kısmen hazır ama çanta ile buluşmuş değil henüz..
CANIM KISMEN HAZIR...BEN HER AY BİŞEYLERİNİ ALMAYA ÇALIŞYORUM...MALUM ELİMİZE TOPLU PARA GEÇME İMKANI YOK..İçine koyacaklar hazır mı ben daha minnak oğluma bişeycik almadım herkes arabadan bahsediyorben bu ay başlayayım bari annemler hep tuttular beni petuş senin şu listene bi bakayım liste yapam bende :44:
petuşcum duvar kağıdının resmini koyabilirmisn birde nerden aldın duvar kağıdını ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?