Eki Görüntüle 320224
böyle canım ..kağıdın zemin rengi duvarımla aynı renkte...gündüz çok belli değil, ama gece çok hoşumuza gitti..
bide 8 liraya 2 paket winnie the pooh lu sticker aldım...onlarıda bordör gibi yapıştırcam duvara ama beşik gelince...
bördör almaktan daha güzel olur die düşündüm..
arkadaşımda kraft twist önerdi bana bide ona bak istersen
Cnm anne hareketlı olunca bebek hareket etse bıle farkedemeyebılıyorsun vya hareket halınde oldugunde bebek uyuyoo olabılır endıse etme mutlaka gun ıcınde o oynuodur sen hareketlı oldugun hıssetmıorsundur bıde erkek bebekler daha gec oynuomus sanırm
bursan fazla belli olmuyo ama akşam daha hoş oluyodur kesin ben bodrum tarafındayım ve burada rutubet oluyo duvar kağıdı bizde düşünüyoruz ama rutubet olduğu için kabarır die düşünüyorum seninki gibi sade ve güzel olsun istiyorum bende
kızlar bide size birşey anlatayım da biraz gülün dün bankaya gittik eşimle sıra aldık 10 kişi var gelmesine bende sıkıştım daha öncede o bankada vc ye gitmiştim ama çalışanlara sorup öyle gitmiştim her neyse vc nin yerini bildiğim için kimseye sormadan oraya yöneldim sonra içerde 5-6 kişi var hepsi bana baktı hanfendi lavobayı sadce çalışanlar kullanıyo die bende bozularak dedimki geçende gelmiştim hamiş olduğum için müsade etmişlerdi dedim onlarda tamam o zaman buyrun girin dediler ama ben alındım bi kere sonra girmekten vazgeçtim hepsi bozuldu eşimin yanına gittim ne oldu dedi dedim vc yi kullanmıyomuşum dedim bi yandanda ağlıyorum ay kendime çok şaşırdım 5 dk ağlamışımdır eşimde bana nie ağlıyosun dio oda böyle bi tepki vercemi bilmiyoo oda şaşırdı bende kendime şaşırdım bu kadar hassas olacağımı düşünememiştim
ılk once bızde ona baktık ama fıyatı yuksek geldı bıze.chicco ct02 530 lıra ızmırde barış bebe magazasında.bırde ordakı satıcı kız kraftın arabalarında genelde problem cıkıyor dedı.tabı ben kızın yalancısıyım.belkıde chiccoda kotoları var onu doldurmak ıcın oyle dedı bılmem
yefrum ya..sana sonradan gir demişler en azından..
aynı nedenle bende kurban bayramında ağladım..
bayramda gezmelerdeken şu karadağların çekildiği köy olan yeşilyurta gittik.
böyle eski taş evler felan mekan çok otontik..bi tane taş ev girişi cafe üstü otel olarak kullanılıo..
dışarda biri sürekli hoşgeldin hoşgittin modunda..çok sıkıştım..ama bayağı belli yani hamile olduğum..
dedim söylim "pardon tuvaleti kullanabilirmiyim" dedim..adam malesef dedi ya..
ben bozula bozula eşimin yanına bi dönüşüm vardı...onun noldu demesiyle başladım ağlamaya..
tuvalet dediğin nedir ya.....yani başka zaman anlarımda kadın bildiğin hamile yani...
o köyü yakmak istedim...hemen toplandık gittik zaten insanlık ölmüş burda die..[/QU
ama onlar öyle deyince sırf utansınlar die girmedim birazcık sıktım dişimi zaten ohhh oldu onlaraaa yazık değilmi bizlere zaten göbek çıkmış ne soruyon daha insanlık ölmüş ölmüş petuş sen köyü bende vakıfbankı yakayımmm neyseki bankayla ilişiğimizi kestik birdaha o bankaya gitmiycez pissssslerrrr
Cevabın için çok teşekkür ederim. Canım yoğun derken beden yorgunluğu değil benimki kafa yorgunluğu diyelim.İşim bilgisayar başı ama benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar hep hissetmeye başlamış bende üzülüyorum acaba bişeymi var diye.......
petuş ilk aylarda iç çamaşırı olarak ne giydircekmişiz ben bugün gördüm ,resmini ekliyim bak şimdi.
atlet yerine bunu giydircekmişiz ilk aylarda
busetli fiyatımı 530 lira ben geçen sene ablama hediye almıştım toptancısından ama kraftın aldım 150 liraya şimdi netten bakınca çok pahalı geliyo bana sanırım ben kendimede ankaraya gidince alıcam piyasa çok pahalı şu anda chicco da güzel bi ürün markabebe de indirim vardı bi bak istersen
BUMUDUR??????
bu zıbın içi işte....göbek bağı düşene kadar bunu giydircez..çünkü göbene pansuman yapmak gerekcek hergün
ama buda uzun süre giydirilmio bildiğim kadarıyla..3-5 hafta max..
bağlancak yeride yok çıtçıtıda yok bebeği dikişler iz yapmasın diye,göbeği rahat etsin diye.tüm arkadaşlarım biliyomuş ,ne cahilim dedimmmm.böyle satılıyo en az 7 tane al dediler.
şimdi ben hemen anlatim bebem..
biz oda yapmadık..yatak odamdaki gömme gardopumu açığa çıkarttım o kutu gibi yeri yağmurun yuvası yapcam:)
3 tarafı duvara denk gelio oraları kağıtla kapladık..
kağıdı praktikerden aldık..2 top..
1 top 10 metrekare yer kaplıomuş...
ilk beğendiğimiz 50 liraydı topu..sonra tam çıkarken başka bi model beğendik..onun 25 liraydı..
yani o küçücük yeri kaplamak en ucuz kağıttan bile olsa 50 liraya mal oldu..dedeikki bi odayı full duvar kağıdıyla kaplamak bayağı maliyetli bi olay demekki.
ama çok güzel oldu çok içimize sindi...eve geldik bide ne fark edelim..kağıdın üstünde minnak yıldızlar vardı
meğer o yıldızlar fosforluymuş..
şimdi yatak odasında bi köşe karanlıkla yıldız dolu...çok hoşumuza gitti ya..eşimle bakıp bakıp gel artık yağmurrr dioruz:))
sonuç olarak duvarını hazırladık..beşik ve dolap şubatta kısmetse..
hastane çantasına koyacaklarımda kısmen hazır ama çanta ile buluşmuş değil henüz..
kızlar bide size birşey anlatayım da biraz gülün dün bankaya gittik eşimle sıra aldık 10 kişi var gelmesine bende sıkıştım daha öncede o bankada vc ye gitmiştim ama çalışanlara sorup öyle gitmiştim her neyse vc nin yerini bildiğim için kimseye sormadan oraya yöneldim sonra içerde 5-6 kişi var hepsi bana baktı hanfendi lavobayı sadce çalışanlar kullanıyo die bende bozularak dedimki geçende gelmiştim hamiş olduğum için müsade etmişlerdi dedim onlarda tamam o zaman buyrun girin dediler ama ben alındım bi kere sonra girmekten vazgeçtim hepsi bozuldu eşimin yanına gittim ne oldu dedi dedim vc yi kullanmıyomuşum dedim bi yandanda ağlıyorum ay kendime çok şaşırdım 5 dk ağlamışımdır eşimde bana nie ağlıyosun dio oda böyle bi tepki vercemi bilmiyoo oda şaşırdı bende kendime şaşırdım bu kadar hassas olacağımı düşünememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?