2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben bunu takımı izmirden aldım çok kaliteli bi marka 10 tl :) zıbın takımı bu oluyo demi?

Eklentiler

• $100_7085.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 31
yani 7 tane olabilir, sonuçta ilk başlarda bu çok işe yarıo..bol bol giydirilir..ama bu zıbınlar 3 ay giydirilmez yani giydirsen giydirilir tabide neblim sevimli sevimli çıtçıtlı bodyler tulumlar dururken:))) tabi çocuk büyütmüşlüğüm yok bu arada, düz mantık gidiom şu an:)))

ben bunu takımı izmirden aldım çok kaliteli bi marka 10 tl :) zıbın takımı bu oluyo demi?

evet cnm..hastane çıkışlarının içindede oluo bi takım haberin olsun..

bende sen gibi biliyodum ama ne bilim bugün herkes çocuk o kadar minik oluyoki o tulumlara anca 3. ayda sığar dediler:) ben belki tosun doğurcam amannn ben canım ne isterse alcam işime geleni giydircem her kafadan bi ses çıkıyo.giymediklerini kaldırır koyarım.belki ikincide erkek olar

ipek ya çok güzel ve çok ucuzmuş.
nerden aldn kemeraltndan mı??
gidince ben de bakacağm

ewet canım kemeraltından aldım.çok ucuz çok kaliteli şeyler var.istediğin marka var.mutlaka bak.bende 15 tatilde kalanını ordan alcam bitircem.çok güzel lohusa gecelikleri varrrr ,sakın başka yerden almaaa

ewet canım kemeraltından aldım.çok ucuz çok kaliteli şeyler var.istediğin marka var.mutlaka bak.bende 15 tatilde kalanını ordan alcam bitircem.çok güzel lohusa gecelikleri varrrr ,sakın başka yerden almaaa

evet evet geceliği özellikle oraya ayrdım.
bebek şekeri falan da orada yaptrcm.
para ayırmak lazm ya.,şimdi onu düşünüyom karar kara (
dükkenlerda var değil mi öyle bilindik yerler mi?
gezmek lazm sanrm..

gezmek lazm sanrm..

Kemeraltı neresi arkadaşlar İstanbul mu?

ya işte çok minikken bu zıbınlar giydirilyo cnm göbek bağı için..
ama bebekler çok hızlı büyyomuş yani 3 aya tosun olur zaten..
1. ayı dolduğundan bayağı gözleri açılyo hareketlenmeye başlıolar..o zmn bu zıbınların beli açıldığı için ve bizim bebikler kış bebeği olacağı için artık çıtçıtlılara tulumlara dönmek gerekio...ama bu ilk bebeklerde deneyip yanılarak öğrencez cnm yapcak bişi yok:)) allahdan bu zıbındı body di öyle alınmayacak kadar pahalı şeyler değil çok şükür..bütçene göre 5 lirayada var 10 liarayada..

oy cnm 15 tatilde ablam da ist dan gelıyoo yanıma onunla birlıkte kemerlatında olcaz bizde :)) alısveris ıcın

gezmek lazm sanrm..

ya rastgele gir bi yerden her yerde var,bebek şekerleri var hazır yapılmış paketlenmiş.pakette 50 tane var 50 tl mesela hem beklemiyon hazır pakette .hem güzel hem fiyatları çok uygunnnn.çok tatlı kapı süsleri var.aradığın herşeyi bulabilirsin.biz bikaç yere baktık vakit yoktu ama her marka vardı yani.

kızlar şimdi aradılar kargodan primadan hediyem gelcek bakalım kıyafet çıkacakmı içinden dünde milupadan hediyem geldi en çokda indirim kuponlarına sevindim

petuşş az önce dersim boşken burdaki (ilçedeki) hastanenin kadın doğumcusuna muayene olayım birde dedim,gittim.adam benle baya dalga geçti salakkkk.doktorunuz erkek mi demişti dedi bende evet dedim iyi benimde söylememe gerek yok dedi.plesentan hala aşağıda dedii şokkk oldummmm.ama ben kendi doktoruma güveneyim dimi?

kızlar şimdi aradılar kargodan primadan hediyem gelcek bakalım kıyafet çıkacakmı içinden dünde milupadan hediyem geldi en çokda indirim kuponlarına sevindim

Canım bende 2 hafta önce milupaya üye oldum. Daha bana gelen birşey olmadı üye olmak yeterli değilmi başka birşeye gerek yok yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…