yani 7 tane olabilir, sonuçta ilk başlarda bu çok işe yarıo..bol bol giydirilir..ama bu zıbınlar 3 ay giydirilmez yani giydirsen giydirilir tabide neblim sevimli sevimli çıtçıtlı bodyler tulumlar dururken:))) tabi çocuk büyütmüşlüğüm yok bu arada, düz mantık gidiom şu an:)))ilk 3 ay rahat giyer diyolar,satıcıda öyle dedi.iç çmaşırı dedim.bunu gösterdi.ilk 3 ay hep zıbın takımı giydirilir dedi.(zıbın üst alt takım birde eldiven ve şapkası var.)en az 7 tane alın dedi.
ben bunu takımı izmirden aldım çok kaliteli bi marka 10 tl :) zıbın takımı bu oluyo demi?
ben bunu takımı izmirden aldım çok kaliteli bi marka 10 tl :) zıbın takımı bu oluyo demi?
yani 7 tane olabilir, sonuçta ilk başlarda bu çok işe yarıo..bol bol giydirilir..ama bu zıbınlar 3 ay giydirilmez yani giydirsen giydirilir tabide neblim sevimli sevimli çıtçıtlı bodyler tulumlar dururken:))) tabi çocuk büyütmüşlüğüm yok bu arada, düz mantık gidiom şu an:)))
evet cnm..hastane çıkışlarının içindede oluo bi takım haberin olsun..
ipek ya çok güzel ve çok ucuzmuş.
nerden aldn kemeraltndan mı??
gidince ben de bakacağm
ewet canım kemeraltından aldım.çok ucuz çok kaliteli şeyler var.istediğin marka var.mutlaka bak.bende 15 tatilde kalanını ordan alcam bitircem.çok güzel lohusa gecelikleri varrrr ,sakın başka yerden almaaa
evet evet geceliği özellikle oraya ayrdım.
bebek şekeri falan da orada yaptrcm.
para ayırmak lazm ya.,şimdi onu düşünüyom karar kara(
dükkenlerda var değil mi öyle bilindik yerler mi?
gezmek lazm sanrm..
ipek nerden aldın ve markası nedır? güle güle sağlıkla giyinsin miniğin
bende sen gibi biliyodum ama ne bilim bugün herkes çocuk o kadar minik oluyoki o tulumlara anca 3. ayda sığar dediler:) ben belki tosun doğurcamamannn ben canım ne isterse alcam işime geleni giydircem her kafadan bi ses çıkıyo.giymediklerini kaldırır koyarım.belki ikincide erkek olar
ewet canım kemeraltından aldım.çok ucuz çok kaliteli şeyler var.istediğin marka var.mutlaka bak.bende 15 tatilde kalanını ordan alcam bitircem.çok güzel lohusa gecelikleri varrrr ,sakın başka yerden almaaa
Kemeraltı neresi arkadaşlar İstanbul mu?
Kemeraltı neresi arkadaşlar İstanbul mu?
evet evet geceliği özellikle oraya ayrdım.
bebek şekeri falan da orada yaptrcm.
para ayırmak lazm ya.,şimdi onu düşünüyom karar kara(
dükkenlerda var değil mi öyle bilindik yerler mi?
gezmek lazm sanrm..
oy cnm 15 tatilde ablam da ist dan gelıyoo yanıma onunla birlıkte kemerlatında olcaz bizde :)) alısveris ıcın
ben de orada olacağım.. tatilin 2. haftası izmirdeyim inşallah..
yok yok hem bebek arabası hemde puseti 530 lıra.bakıyım hemen tesekkur ederımmmm
ya işte çok minikken bu zıbınlar giydirilyo cnm göbek bağı için..
ama bebekler çok hızlı büyyomuş yani 3 aya tosun olur zaten..
1. ayı dolduğundan bayağı gözleri açılyo hareketlenmeye başlıolar..o zmn bu zıbınların beli açıldığı için ve bizim bebikler kış bebeği olacağı için artık çıtçıtlılara tulumlara dönmek gerekio...ama bu ilk bebeklerde deneyip yanılarak öğrencez cnm yapcak bişi yok:)) allahdan bu zıbındı body di öyle alınmayacak kadar pahalı şeyler değil çok şükür..bütçene göre 5 lirayada var 10 liarayada..
kızlar şimdi aradılar kargodan primadan hediyem gelcek bakalım kıyafet çıkacakmı içinden dünde milupadan hediyem geldi en çokda indirim kuponlarına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?