valla haberleşip hep beraber gitmek lazım alışverişe
Ben de tatilde kemeraltından alışveriş yapmayı düşünüyorum.Tatilin ilk haftası düşünüyorum.Nereden alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz neler alacaksınız bakalım.Ben Barış bebe ye gitmek istiyorum önce.
Ben de tatilde kemeraltından alışveriş yapmayı düşünüyorum.Tatilin ilk haftası düşünüyorum.Nereden alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz neler alacaksınız bakalım.Ben Barış bebe ye gitmek istiyorum önce.
petuşş az önce dersim boşken burdaki (ilçedeki) hastanenin kadın doğumcusuna muayene olayım birde dedim,gittim.adam benle baya dalga geçti salakkkk.doktorunuz erkek mi demişti dedi bende evet dedim iyi benimde söylememe gerek yok dedi.plesentan hala aşağıda dedii şokkk oldummmm.ama ben kendi doktoruma güveneyim dimi?
Canım bende 2 hafta önce milupaya üye oldum. Daha bana gelen birşey olmadı üye olmak yeterli değilmi başka birşeye gerek yok yani..
bu öksürük beni mahvetti bugün ya şimdi felaket baş ve boyun ağrısı allahım sen yardım et kötüyüm şuan ya yanaklarım ve kulaklarım falan kızardı
İPEM HAYIRLI OLSUN BİDE CNM YA GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNNOŞ...
dr un tamamen çıktımı demişti, yoksa çıkmaya başlamış falanmı dedi..
yani hala aşağıdadırda belki bu dr eski durumunu bilmediği için çıkmaya başladığını görememiştir...kendi dr unda çıkmaya başladığı için çıktı demiştir????? anlatmak çok zor ama anlatabildim dimi....kendi dr una güvenmelisin bence..
sağol canım.çıkmaya başlamış demişti galiba.buarada ev sahibim geldi az önce büyük dolap fiyatı pahalı gelmiş,sadece yatak yorgan için küçük bi dolap yaptırcakmışşş.çok üzüldümmmbizde dolap almıcaz diyoduk o paraya farklı bişey alırız diyoduk.birde ev sahibim çok zengin ya resmen 500 tl yüzünden vazgeçmiş.zenginler nasıl zengin oluyo anlıyorum.
bu öksürük beni mahvetti bugün ya şimdi felaket baş ve boyun ağrısı allahım sen yardım et kötüyüm şuan ya yanaklarım ve kulaklarım falan kızardı
geçmiş olsn tatlım üşüttünmü :S
geçmiş olsun canım turpla bal iç akşamda eşine masaj yaptır boyun ve baş bölgesine çok işe yarıyoo 1 bardakta ıhlamur içebilirsin bol su içmeyide unutma :2:
bilmiyorum cnm 2 hafta önce nezleydim atlattım onu şimdi kuru öksürük çıktı kızarıyor boğazım ya enfeksiyon falan mı acaba şu baş ağrım geçseydi bide yarım saat sonra otobüse bincem allahım sen bana yardım et
sağol canım.çıkmaya başlamış demişti galiba.buarada ev sahibim geldi az önce büyük dolap fiyatı pahalı gelmiş,sadece yatak yorgan için küçük bi dolap yaptırcakmışşş.çok üzüldümmmbizde dolap almıcaz diyoduk o paraya farklı bişey alırız diyoduk.birde ev sahibim çok zengin ya resmen 500 tl yüzünden vazgeçmiş.zenginler nasıl zengin oluyo anlıyorum.
geçmiş olsun canım turpla bal iç akşamda eşine masaj yaptır boyun ve baş bölgesine çok işe yarıyoo 1 bardakta ıhlamur içebilirsin bol su içmeyide unutma :2:
Eki Görüntüle 320414
canım araba ve puseti tam olarak bu.barış bebede 530 lira.ve kemeraltındakı barış bebenın fıyatlarının ızmırdekı dıger magazalara gore daha avantajlı oldugunu duydum.bızde herseyımızı ordan alcaz Allah nasip ederse.Bir de bebek şekerlerimizide Müge Nikah Şekerleri var yıne kemeraltında Hasan beyde sahibi.Ben nikah şekerimide ordan almıstım ve mukkemmel moddeller yapıyorlar ayrıca getırtıyorlarda.Butun arkadaslarımı oraya yonlendırıyorum herkeste cok memnun kalıyor.bence bı ugrayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?